MIDDAGSTIPS - FALAFEL

  • 07:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag kommer det en reprise p en av mine oppskrifter; FALAFEL! Jeg spiste falafel for frste gang i fjord, og siden da har jeg vrt hekta. Det er jo s godt. Denne gangen lager falafel i samarbeid med Atkins Norge. Denne oppskriften anbefaler jeg virkelig teste. Spr p utsiden, myk og saftig p innsiden. For ikke snakke om s mange deilige smaker.

FALAFEL AL FITNESSCHERRY

- ca 16 stk, 

2 bokser kologiske kikerter. ca 460 gram

1 egg 

1 lk

1-2 fedd hvitlk

1 god neve bladpersille (du ser hvor mye du trenger, mulig mer. Smak deg frem)

1 ts kardemomme

2 ss mel (jeg brukte spelt)

salt og pepper


Skyll kikertene godt. Gorvhakk lk og hvitlk.

Ha alt i en foodprosessor, utenom melet. La maskinen g en liten stund, til du ha en middels grov masse. Tilsett mel og bland det godt sammen. 

Ha massen over i en boks eller en skl med plastfolie, og sett kaldt. La den st hvile i minst 10 min, gjerne lenger. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nr massen har ftt hvilt seg former du den til ca strrelse med bordtennisballer, som du klemmer litt flate fr steking.

Stekes i godt med olje, p medium/sterk varme.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Serveres med salat i tortilla/pita brd med litt rmme eller en mild hvitlksdressing dressing.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HJEMMELAGET SJOKOLADEIS MED SALTE PEANTTER

  • 07:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

H SOMMER OG IS ♡

Denne isen er laget etter den bermte banen-is oppskriften, og det er helt klart en av mine sommer favoritter!

S godt, naturlig st og lett lage. 

Du kan ogs lages proteinrik, da blir den til et mer fullverdig mltid. I denne har jeg;

Fryst banan i biter

Kakao pulver

Melk

Protein pulver (kan slyfes)

Litt salt

Miks alt i en stavmikser til nsket konsistens

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

CHIPS'N DIP

  • 07:00

Skrevet i samarbeid med Atkins Norge. 

God fredag bloggvenner,

Hva sier du til spr stpoptetchips og dipp? Dette er noe av det enkleste og diggeste jeg har laget.

Denne syntes jeg skulle passe veldig bra til helgen. Perfekt tilbehr til kjtt eller kylling. 


CHIPSN DIP

-ca 45min, 2 personer

1 stor stpotet 

olje

salt

------

1 avokado

1 1/2 lime

1 potte fersk koriander

1 liten pakke pinjekjerner (ca 45gram)

1 ts salt

1 ts pepper

1 ts sukker (sukrin hvis du vil st over sukker)

3 ss olje


Det du starer med gjre er sette ovnen p 225grader. 

S rister du pinjekjerner i en panne til de har blitt gyldne. Deretter setter du de til siden slik at de kan kjle seg ned. 

Chips: Skjer opp stpoteten i nsket strrelse og legg de i en ildfastform med olje, salt og pepper. Sett den p en rist midt i ovnen. Etter ca 30min sjekker du om chipsen begynner bli ferdig. De siste 10-15min setter du p grillmodus. Da blir de crispy og super gode. OBS!! Alle ovner er forskjellige. Pass hele tiden p chipsen, den kan fort bli brent.



Koriander dipp: ha avokado, lime, koriander, olje, og krydder i en blender og kjr det sammen til en fin masse med en stavmikser. Nr det er gjort tilsetter du pinjekjerner og kjrer det sammen med en stavmikser igjen. Voil! Tidenes beste dipp er finito! N er det bare nyte. Enten som tilbehr til kylling eller bare akuratt som det er p fredagskvelden.









Hper det smaker!

PROTEINRKE PEANTTKOPPER

  • 07:00

Skrevet i samarbeid med Atkins Norge.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse smelter p tungen. Perfekt kombinasjon av sjokkolade og peantter. Du m bare prve.

Jeg har brukt proteinpulver i disse. S n tenkte jeg komme dere som ikke nsker bruke proteinpulver litt i forkjpet. Det blir ikke helt det sammen, men du kan prve slyfe proteinpulvet og heller smake til med litt vaniljepulver. Godt blir det uansett♡ Peantter og sjokolade slr aldri feil.

PROTEN PBCUPS

-8 sm biter

50 gram mrk sjokoalde

1 ts kokosfett

---------------

1 stor ss peanttsmr

1 stor ts koksfett

1/2 scoop vanilje protein

Smelt sjokoladen i vannbad med kokosfett. Fordel ca halvparten av panttfyllet i sm former, og fyll p med sjokolade over. 

Sett kaldt til det stivner. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GOD HELG!

COTTAGE CHEESE RUNDSTYKKER

  • 06:28

Skrevet i samarbeid med Atkins Norge.

Hola bloggvenner, jeg lever fortsatt inne i bachelorbobla, og kommer ikke ut fr i slutten av mai. I mellomtiden vil jeg minne dere p de populre og CC rundstykkene. Super sunne og perfekt ta med seg og nyte ute i den deilige solen som er meldt til helgen!

8-10 rundstykker. Steketid 40-45 min:

4 egg

250 g havregryn (lettkokt)

1 stor boks mager CC

1 ts bakepulver

Sett ovnen p 180 grader. Bland sammen alt i en stor bolle med en hndmikser. Fordel utover et stekebrett med bakepapir. Jeg bruker en skje som er dyppet i vann som f s runde og fine stykker som mulig. Topp med linfr, solsikkekjerner, sesamfr eller hva du mtte nske. Stek i ca 40min p over og undervarme. Nr de har stekt i 40min setter du p grill og lar de st i et par min til. Da blir det spr og fr en digg skorpe.

Nytes med brunost, syltety, br, skinke!




N har du mange mettende, nringsrike og digge rundstykker til lunsjen fremover. Gjr som meg og fordel de i sm poser, og kast i fryseren. Da er det bare ta opp dagen fr eller samme dag, og la de tine frem til du skal ha lunsj :-)

KJTTFRI MIDDAG - FALAFEL

  • 09:14

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg klarer ikke helt flge opp bloggen for tiden. Grunnet bacheloroppgaven som m prioriteres. Jeg er veldig aktiv p bde snap (malov) og insta (@fitnesscherry), s flg meg gjerne der frem til jeg har ftt hodet over vann. Men jeg har det veldig fint, og jeg syntes faktisk det er veldig gy skrive bacheloroppgave. Lrer s mye nytt!

I dag kommer endelig oppskriften jeg har lovet. Og vet du hva? Det ble s godt! Denne anbefaler jeg virkelig teste. Spr p utsiden, myk og saftig p innsiden. For ikke snakke om s mange deilige smaker.

FALAFEL AL FITNESSCHERRY

- ca 16 stk, 

2 bokser kologiske kikerter. ca 460 gram

1 lk

1-2 fedd hvitlk

1 god neve bladpersille (du ser hvor mye du trenger, mulig mer. Smak deg frem)

1 ts kardemomme

2 ss mel (jeg brukte spelt)

salt og pepper


Skyll kikertene godt. Gorvhakk lk og hvitlk.

Ha alt i en foodprosessor, utenom melet. La maskinen g en liten stund, til du ha en middels grov masse. Tilsett mel og bland det godt sammen. 

Ha massen over i en boks eller en skl med plastfolie, og sett kaldt. La den st hvile i minst 10 min, gjerne lenger. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nr massen har ftt hvilt seg former du den til ca strrelse med bordtennisballer, som du klemmer litt flate fr steking.

Stekes i godt med olje, p medium sterk varme.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Serveres med salat i tortilla/pita brd med litt rmme eller en annen mild dressing.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klem Marie

 

KVIKK LUNSJ MUFFINS

  • 07:00

Super gode muffins laget i samarbeid med Atkins Norge.

♡Helt siden jeg var liten har jeg alltid vrt veldig glad i lage muffins. Husker jeg ofte lagde det etter skolen, mens jeg ventet p at mamma skulle komme hjem fra jobb. S jeg tok utgangspunk i en muffinsoppskrift mamma har hatt hjemme for lage en sunnere variant. I denne er det masse fiber og proteiner. Den er helt uten tilsatt sukker, og kan nyter med den beste samvittighet. Jeg ser for meg at de hadde blitt ekstra gode med en deilig glasur, men det fr du bestemme selv om du vil ha. 


Fiberrike og proteinrike kvikk lunsj muffins:

-ca 8 muffins, stekestid 15-20 min. 

2 egg

100 g vanilje kravg/kesam

50 g havremel (jeg lager min selv, havregryn og stavmikser)

4 ss bake kakao

4 ss sukrin melis

1 ss surkin gold

1/s ts vanilje pulver

1 ts bakepulver

1 pk Atkins Chocolate break


Sett ovnen p 180 grader. Frst pikser du egg og melis, til du fr eggedosis. Deretter tilsetter du kvargen, pikser det sammen fr du tlsetter alt det trre. Bland det godt sammen, og fordel i muffinsformer. Jeg tror du gjr lurt i ha pappformer i en muffinsform s de ikke flyter utover brettet.




Hper det smaker og god helg♡

Klem Marie

STPOTETNACHOS OG CHILL MED JENTENE

  • 15:26

Bypske er egentlig ikke s aller vrst det heller. Selvom jeg gjerne skulle vrt med familien p hytta. I gr samlet vi noen av jentene p middag, skolebrd, sjokoalde, snacks og film. S koselig og en perfekt pskeaften i byen. I gr s vi filmen The Walk, som er basert p en sann hisotire av Philippe Petit som gikk p line mellom Twin Tovers. TUSEN TAKK for en fin pskeaften jenter!

N har Hege og jeg nettopp spist frokost og er straks klare for en tur i regnet. Vi l pratet i sengen til klokken var 4:00 eller noe snt, s vi vknet ikke fr rundt 13 i dag. Ingen av oss skjnte hvor det hadde blitt av dagen. N skal det bli deilig med frisk luft for kropp og sjel.

Gria p oppskriften til Torunn p stpotetnachos? Se bildet under.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

STPOTETNACHOS ALA TORUNN:

4-5 personer, ca 60min, 180 grader,

2-3 store stpotet

2pk karbonadedeig

2 poser taco krydder

Ost

1 boks mais

1 Lk

Vask stpotet, og kutt i skiver. Legg de p et stekebrett med bakepair over. La de st i ovnen i 20-10min. Vi mtte bruke to stekebrett.

Mens stpotetene er i ovenen steker du kjttet og lar det s til potetene er ferdig. Nr potetene er mre og litt gyldne legger du over kjtt, lk, mais og ost. La de st steke i nye 20min. Pass p! Alle ovener er forskjellige og din ovn kanskje krever mindre eller mer stetid. Du ser nr osten er gylden og spr p siden (PS: stpotene blir ikke spr).

-----------

GUAC ALA MARIE:

2 modne avokado

1/2 potte Koriander

1/2 Lime 

Salt og pepper

Legg avokadone i en bolle med saften av en halv lime, frisk koriander, salt og pepper. Bruke en stavmiser til du har en deilig og glatt guakomole

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hege disket opp med super digge og sukkerfri skoleboller til oss. Se s fine de er♡

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hper du har en koselig pske. 

Klem Marie

 

KINDER MAXI

  • 15:25

Hjemmelaget Kinder Maxi med kun tre ingredienser? Uten tilsatt sukker? Dette m vre en drm. Klyp meg!

Jeg tar en liten reprise fra desember og minner dere om denne oppskirften♡ Perfekt i pskeegget!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min all time favoritt sjokolade er Kinder Maxi, og nr Linda Stuhaug lagde disse p bloggen sin flte jeg meg truffet av oppskriften. Den er jo faktisk laget for meg. Disse m du bare prve.

♡KINDER MAXI:

-ca 10-12 stk

80 gram sukkerfri melkesjokolade

35-40 hvit sjoklade

50 gram philadelphia

Step 1: Smelt melkesjoklade i et vannbad, finn frem sm former. Jeg brukte konfektformer. Bruk det du har eller det du fr tak i. S lenge de er sm, funker det fint.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Step 2: Fordel sjokoladen i formene med en tskje, pass p at du fr sjokolade opp mot kantene ogs. Hvor mye skal du bruke? Jeg brukte ca en tskje i hver form. Pass p at du ikke bruker formye. Du skal ha sjokolade p toppen etterp.

Step 3: Sett formene med sjokolade i frysren, ca fem min. Bare for at det skal stive fort.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Step 4: Smelt hvit sjokolade i et vannbad. Nr det er smeltet blander du inn philadelphia gjodt inn. Hent formene med sjokolade i.

Step 5: Fordel fyllet i sjokoladeformene. Pass p at du ikke fyller helt opp. Du skal jo ha p et sjokoladelokk med melkesjokolade til slutt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Step 6: Fordel resten av melkesjokoladen over fyllet, slik at det dekker alt det hvite. 

La st en times tid i kjleskap fr servering

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun seks enkle trinn s er du der. De ble s gode! 

Nytes i godt selskap♡ God pske fine lesere 

Klem Marie

 

SALTE KARAMELLER

  • 08:10

Lurer du hva du skal lage til pske?

Det er vel ikke s legge skjul p at dette er av mine favoritt oppskrifter♡ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SALTE KARAMELLER

-ala Kriweb med en tvist av Cherry.

1 boks viking melk

2 ss smr

3- 4ss sukrin melis

1 ss sukkerfri sirup (evt agave eller honning)

1/2 ts vanlijepulver

Ha alt i en stor bolle og sett i mikroen p full guffe i 3-4min om gangen. Jeg liker kjre intervaller p den, fordi plutselig er den ferdig. Men jeg mtte nok ha den inne i 5-6 runder om gangen (minst). Rrer i bollen mellom hver intervall. Nr den er ferdig er rren ganske tjukk og blitt mrkere i fargen. 

Tips: typisk nybegynnerfeil er ta ut rren altfor tidlig, da vil aldri rren stivne helt. Jeg har selv gjort det, det blir mer som prim. 

Fordel karamellen utover et bakepapir og la den stivne i noen timer i kjleskapet fr du serverer. Dryss over med havsalt.

Disse karamellene br oppbevares i kjleskap (selvom oppbevaringstiden mest sannsyneligvis ikke er s lang. Fordi de er s himla gode)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


 

PSKEEGG: SUNNE SJOKOLADEKULER

  • 07:03

Jeg har laget pskeegg helt fra bunn av i r♡ I samarbeid med Atkins Norge.


Disse er laget med dadler, og dadler er bde fiberrikt og nringsrikt.

Hallo hjerter, n kommer det en liten reprise p denne deilige oppskriften. Jeg tenkte jeg kunne legge den ut p nytt slik at du ogs kan lage et deilig pskeegg til noen du bryr deg om eller bare nyte selv med den beste samvittighet. 


Dette trenger du:

8 dadler

2 never valntter

2-3 ss kako

1 klype salt

bitte litt vann

Slik gjr du:

Legg alt i en liten bolle, og bruk en stavmikser p det til du har en klissete deig (tlmodighetstest!). Vann drypper du oppi etter behov. Ruller til sm sjokoladekuler. Denne gangen brukte jeg knuste valntter til pynte de med. Men du kan gjerne bruke kokos eller kakao.














Klem Marie

PROTEIN PBCUPS

  • 16:16

OH - HELLO YOU♡♡

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse smelter p tungen. Perfekt kombinasjon av sjokkolade og peantter. Du m bare prve.

Jeg har brukt proteinpulver i disse. S n tenkte jeg komme dere som ikke nsker bruke proteinpulver litt i forkjpet. Jeg vet ikke hva du kan bytte det ut med, ettersom jeg kun har laget disse med proteinpulver. Men du kan prve slyfe proteinpulvet og heller smake til med litt vaniljepulver. Godt blir det helt sikkert uansett.

PROTEN PBCUPS

-8 sm biter

50 gram mrk sjokoalde

1 ts kokosfett

---------------

1 stor ss peanttsmr

1 stor ts koksfett

1/2 scoop vanilje protein

Smelt sjokoladen i vannbad med kokosfett. Fordel ca halvparten i sm former. Sett kaldt til det stivner. 

Rr sammen PS, kokosfett og protein. Fordel dette i formene med sjokolade. Sett kaldt til det stivner fr du fyller p med sjokolade p toppen som lokk. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

ONSDAGNS STE

  • 16:46

Hei venner! Hvordan har uken vrt s langt? Jeg nyter at det vi plutselig ser s mye mer til solen om dagen. Det er noe med lyse dager og at solen er oppe lengere. Dagen i dag har jeg brukt p ting som jeg mtte bli ferdig med p studiene og her hjemme.

N er jeg ferdig for dagen og skal straks avgrde til verdens beste Elin for fylle p vipper til helgen. Etter det blir en overkroppskt p magnat. Skal prve f filmet litt p snapchat (hvis det er noen kjentfolk til filme der) fra kten i dag, s fr dere se:-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag kommer det en enkel stsak p bloggen. Appelsin dyppet i mrksjokolade med kanel og havsalt. Super enkelt, sundt og s godt.

♡ 1 appelsin, 50 gram 70% sjokolade, 1 ts kokosfett og kanel og havsalt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

MIDDAGSTIPS - LOMPEPIZZA

  • 11:15

YOU HAD ME AT LOMEPIZZA! Nom nom! Det er jo s godt, og tar virkelig ikke lang tid lage.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei hjerter,

her kommer dagens middagstips. S enkelt, nyttig for kroppen ogs smaker det s godt. I dag sitter jeg nok en dag p lesesalen for jobber med oppgave og noen ting som jeg m repetere fr jeg skal ut i privatpraksis. Det gleder jeg meg s mye til. Har pakket med meg masse deilig mat, NOCCO, vann og tyggis. Tror jeg skal overleve noen timer. S tar jeg turen direkte herfra til trening. Har s mye treningsglede og motivasjon om dagen at det er helt latterlig GY!

Jeg har toppet min lompepizza med:

Tomatpure med salt, pepper og organo som pizzasaus. S jarlsbergost, kalkunsinke, rdlk, mais og chili. Stekes midt i ovnen p 225 grader i ca 5-7 min, eller til du ser osten har smelta og blitt litt spr. Serveres med bladsalat, hvitlksdressing og lime. Hvis du ikke har ftt med deg oppskriften p min hvitlksdressing kan du finne den her.

Hva pleier du toppe din lomepizza med? Har du en kombinasjon jeg bare m prve s del gjerne med meg i kommentarfeltet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hper du fr en superduper tirsdag♡

TUK TUK KYLLING AL FITNESSCHERRY

  • 07:28

Dagens middag blir tipset til dere i samarbeid med Atkins Norge.

Heiiii bloggvenner og GOOOD FREDAG! Endelig helg, fredagsflelse og alt det der. Jeg elsker fredager fri eller ikke. I dag er det noen timer med studer, s er det jobb med de fineste kollegaene en kan ha. Etter jobb skal vi ut spise s ta noen drinker. Gleder meg masse. Det blir s bra. Jeg er s heldig som har en s fin jobb komme til vedsiden av studiene og treningen min.

Tar med andre ord helt treningsfri i dag. Men jeg har trent alle andre dager denne uka, s vil si at det en stor forbedring fra forrige uke, haha. Lrdag stenger Magnat grusomt tidlig (skam p skambeinet til dere), s da fr jeg ikke trent fordi jeg jobber til 16 p lrdag. Hvis noen kan lure meg inn p et annet senter, rop ut! Lurer fortsatt p om jeg skal bytte senter eller ikke. Men det er jo ikke bare bare. Fordi da m jeg flytte over alle som trener og jobber der ogs. Struggle..

Dette trenger du :

- 2 porsjoner

2 stk kyllingfilet

1/2 brokkoli

mais

st paprika

1 fedd hvitlk

1/2 habanero chili (STERK SOM JULING)

3-4 ss peanttsmr (jeg bruker Green Choise)

1 boks kokosmelk (jeg brukte GO TAN)

ris (evt bruk noe mer lavkarbo vennlig som tilbehr, som feks kan du bruke mer brokkoli)

Slik gjr du:

Sett risen til kok som anvist p pakken. Stek kyllingen p medium varme, ta de s ut av pannen og riv/kutt de i mindre biter. Hiv de tilbake i panna med hvitlk og chili, ha i peanttsmr, og kokosmelk, deretter tilsetter du resten av grnnsakene . Smak til med salt og pepper.

Jeg serverer med fersk koriander, lime og peantter.

Hper det smaker!

SALAT MED ET SPARK AV CHILI TOPPET MED HVITLKSDRESSING

  • 13:11

Enkelt, raskt, sunt og fargerik lunsj. Deilig hjemme p studiedager eller p farten p en hektisk dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei bloggvenner. Klar for en frisk salat som biter litt i ganen, og gir smakslkene dine en deilig opplevelse? Haha, den setningen ble nesten litt dry.. Men denne salaten er dry. S det passer bra. Jeg har flere studedager se frem til n og jeg digger det. Endelig fr jeg gjort ting som har hengt over meg lenge. Det er s deilig f samlet tankene ned p papiret og f struktur p alle tankeboblene som dukker opp.

P mandag s skulle jeg i et mte med en tannklikk ang praksisplass i to uker. Alle som jobbet der var s hyggelige, blide og i mtekommende. Jeg gleder meg s mye til jeg skal f lov til vre der i to uker. Utenom det s bruker jeg mye tid p lesesalen og treningsrommet om dagen. Perfekt kombinasjon. I morgen kommer det en en mine populre oppskrifter som jeg tenkte kunne vrt et perfekt middagstips p fredag eller lrdag. Men frst denne digge salaten.

Salat med chili al fitnesscherry:

1/3 pose grnne blader (jeg bruker ferdig vasket)

1/3 liten boks mais

1/4 boks kologiske kikerter

1 tomat

1/2 rdlk

1 stor chili

2 egg

Dette er ca ml p salaten jeg hadde til lunsj. Bland alt sammen og server sammen med hvitlksdressing.

Proteinrik hvitlksdressing:

1 boks kesam

1/2 hvitlk

1 ts sukring melis

salt, pepper

en kvett sitron

Bland alt sammen, og hell over salaten. Denne lunsjen er s smaksrik og kan nytes med den beste samvittighet.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hper det smaker!

PEANTTKOPPER

  • 12:02

Onsdagens ste denne gangen er peanttkopper uten tilsatt sukker, proteinrik og perfekt nr stsuget banker p dren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PEANTTKOPPER AL FITNESSCHERRY:

-7 stk

Bunn:

4 store ss peanttsmr (bruk rent peanttsmr, jeg bruker Green Choice med 99,3% peantter)

1 ss kokosolje

1/2 scoop vanlije protein (ca 15-20 gram)

Smelt sammen kokosolje og peanttsmr i et vannbad, og rr inn proteinpulver helt til slutt. Fordel massen i muffinsformer. La de st kaldt stivne i 1 time.

Topping:

70 gram 70% mrk sjokolade

1 ss kokos olje

Smelt sammen sjokolade og kokosolje i et vannbad og fordel forsiktig over peanttkoppene som har stt i kjlekspaet for stivne. Pynt gjerne med pecanntter p toppen og sett i kjleskapet slik at det stivner sammen.

Obevares i kjleskap.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hper det smaker!

HVERDAGSDRESSING

  • 06:04

-p facebook siden min er jeg enda litt mer aktiv, s flg gjerne med der ogs. Trykk her for komme til siden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heisann hoppsann, n m jeg bare nok en gang tipse dere dessingelskere av lesere om tidenes dressing. Fordi dette er dressingen som har reddet meg i mange r. Husker at jeg lrte lage denne da jeg skulle ha jentene p middag p min 18rs dag hjemme. Enda er den en stor hit hos meg, og for andre jeg har laget den til. Den er like perfekt p salat som pizza og hamburger. S god, enkel og sunn.

FITNESSCHERRYS DRESSING:

-dette trenger du:

Kesam mager

Frisk koriander

Salt

Pepper

Sukrin (1/4 ts)

Hvitlk

Lime

OBS! vr sparsom med hvitlk, jeg bruker kanskje 1/4 av et lite fedd. Fordi jeg personlig ikke liker skarp hvitlksmak, vil helst bare ha et lite hint av hvitlk. Smak deg frem, og finn ut hvor mye du liker av hva. Dette er dressingen som topper alt. Jeg bruker denne vel s gjerne til helg som til hverdags.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TAKK BAMA! S digg med ferdig vasket og klar salat. No spons, just happy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grnn salat, mais, tomat, paprika og egg. Pakket og klar for en lang dag p jobb.

Ha en fin fredag hjerter! Det fortjener dere♡

MIDDAGSTIPS - PERFEKT TIL HVERDAG OG HELG

  • 06:50

Hei venner, n kommer jeg med middagstipset som er min all time favoritt middag. Jeg fr helt vann i munn bare av skrive om den her. Jeg har ikke delt den fr, fordi jeg ville den for meg selv? Haha, neeei. Men du vet nr du laget middag p kvelden med gode venner, s er alt s mrkt og bildene blir s drlige at det ikke er mulig blogge med. S jeg lagde denne deilige kylling fajitas retten her om dagen da det fremdeles var litt dagslys ute.

Hvis du skal f den samme gode samken m du lage salsa og guakomolen selv, ellers blir det ikke det samme. Jeg legger selvflgelig ut oppskriften p alt slik at du kan f det til enkelt og greit hjemme. Oppskirften p dippene ligger under hvert bilde:-)

Ellers er det ingen oppskirft p kyllingen. Jeg bruker bare kyllifilet, Old Elpaso Fajita mix (vitkig at det kun er dette merket, glem santa maria) og fullkorn wrap. S kjper du inn til s mange dere er.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Guakomole aka guak: 2 avokado, 1/2 lime, 1 neve koriander, 1/2 hvitlksfedd. Kjr alt i en stvmikser. Super enkelt, og hvis du ikke spiser opp alt kan den bruker som dipp ogs.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Salsa baby: 1 boks skinnfri hermetiske tomater (kun tomatene, ikke saft), 1 liten lk, 1 neve koriander, 1/2 lime, chili (hvor sterk nsker du?) 1 ts sukrin, salt, pepper. Kjr alt i en food prossessor.

Du kommer aldri til kjpe salsa igjen. Fordi denne er s sabla god og ikke snakk om sunn! Perfekt som dipp er den ogs.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PROTEINPANNEKAKER

  • 06:18

Hei lillelrdag, du har vrt savnet! Denne uken er jeg hetl klart i rute, og har den deiligste ste oppskriften til dere. Perfekt som lunjs, dessert eller bare til kveldskos nr stsuget melder seg.

AAAAAHHH, sjekk ut disse PROTEINPANNEKAKENE! NOMS <3

Jeg har blitt helt opphengt i pannekaker igjen, tror det var ca p samme rstid i gjort. Og helt plutselig gikk jeg bare s lei. Det er s typisk meg. Jeg fr alltid oppheng i en rett, ogs lager jeg det s mye at jeg ikke orker tanken p det igjen fr det har gtt lang tid :-P

Oppsrkfiten er den samme som jeg alltid bruker, ogs tilsetter jeg bare det jeg har i kjleskapet etc. i dag ble det cottage cheese:

2 egg

30-40 gram havregryn

2 ss cottage cheese

1 scoop vaniljeprotein pulver (30 gram)

1 ts bakepulver (valgfritt)

Kanel og kardemomme

Bruk en stavmiker p alt sammen, la den st i 10-15min. Steker p medium varme.

FROKOST SMOOTHIE

  • 11:33

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere♡ Studedag i dag, s da begynner alltid dagen litt senere enn vanlig. Jeg syntes det er deilig planlegge dagen selv. Da kan jeg jobbe med skolen nr jeg vil, og ta lunsj nr jeg er sulten. Merker at jeg m vre litt steng med meg selv slik at jeg fr gjort alt som jeg har planlagt gjre.

Havregrt har liksom alltid vrt den korrektefrokosten spise. Fordi den holder deg mett lenge, proteinrik og bla bla. S det har jeg gjort i mange r ogs. Fordi jeg trodde det var rett. Det er det helt sikkert for mange ogs. Men jeg hatet alltid den tunge flelsen jeg fikk etter en runde med havregrt eller proteinpannekaker til frokost. Flte meg alltid med slapp etter frokost, mer slepp enn hva jeg gjorde fr jeg spiste.Jeg er ikke den frste som lper til frokostbordet nr jeg str opp, og vil helst ha en time p meg fr jeg spiser noe. Rett og slett fordi det er snn kroppen min fungerer. Jeg har ikke noe srlig matlyst, og jeg kan godt kose meg med en og to kopper kaffe i ro og mak fr jeg begynner tanke p frokost.

S for noen mnder siden prvde jeg ut en litt lettere frokostvariant, som yoghurt, skyr, CC, smootie..For meg dette en perfekt frokost. Jeg fler meg mett og lett. Klar for gi meg utp skolearbeid, trening eller jobb.

FITNESSCHERRYS FROKOST SMOOTHE:

en dsj frosne bringebr

2 ss CC (cottage cheese)

1 scoop vanlije protein (30 gram)

1/2 lime

en skvett havremelk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hper dere fr en super duper tirsdag!

ROSINBOLLE-PANNEKAER

  • 16:57

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God ettermiddag hjerter. Nr jeg la ut dette bilde p min instragram i gr var det mange av dere som ville ha oppskriten. Siden det er s mange av dere som har gtt glipp av denne, OG siden jeg ikke har skemoditor p bloggen fler jeg et ansvar for publisere den igjen. Soo here you gooo♡

PROTEINRIKE ROSINBOLLE-PANNEKAKER:

-en porsjon

30-40 gram havregryn

2 sm egg

1 scoop vanlije protein (ca 30gram)

kanel

kardemomme

rosiner

Kjr alt sammen utenom rosinene med en stavmikser, la rren st svelle i 10-15min. Stekes p middels varme uten fett i pannen (det er oppskirften p s runde og fine pannekaker). Nr du har rren i pannen strr du over med rosiner. Jeg bruker ca 3-4 rosiner per lapp, men dette velger du helt selv.

PS: hvis du har en helt hpls panne, vil jeg anbefale bruke noe fett i den

Marie

VANILJE FUDGE MUFFIN

  • 09:51

HOLY MOLY! Dagens ste p onsdag utgikk jo greit. Jeg fler jeg sviktet dere, meeen ikke fortvil. Jeg er jo bare menneske som alle dere. Hva med fredagens ste i stedenfor?

Jeg skylder p flytting, skoleoppgave og sykdom. Uansett, denne vil du ikke g glipp av. S saftig og luftig. Akuratt slik en muffin skal vre. Endelig fikk jeg det til!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg prvde meg frem, slik jeg ofte gjr. De siste muffine jeg har lagt med banan har blitt s tunge, selvom de er saftige og gode p smak. Disse ble akuratt slik at jeg hadde hpet, og det helt uten bakepulver (!). Deilige vanilje muffin med banan og biter av fudge.

VANILJE FUDGE MUFFIN:

-6 stk, steketid 12min

2 egg

40 gram havregryn (lettkokte)

1 scoop vanlije protein (jeg bruker fit&smart)

1/2 banan

1/2 proteinbar, den typen du liker best (jeg brukte Atkins sin fudge)

en skvett havremelk

Ha alt i en blender og kjr til en fin masse. Fordel i like store mengder i muffinsformer. Jeg bruker alltid dobble former, hvis ikke fler jeg de flyter over. Stekes p 180 grader i 12min. obs, dette kan variere litt fra ovn til ovn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hper det smaker. Denne oppskiften er perfekt som base til hva enn du nsker fylle de med av smak. Hva med feks: bringebr og hvit sjokolade? (inspirert av sss♡)

GOD HELG!

FAJITA SANDWITCH

  • 18:19

Hei dere. For en deilig dag det har vrt. Jeg hadde en super kt p magnat tidligere. Jeg kjenner at armene mine og ryggen min er super trtte etter mye ving p hndstende denne uka. S i morgen har de gitt klar beskjed om en liten pause. Viktig lytte til kroppen.

Uansett du vet nr du kommer hjem fra trening, hopper i dusjen og kommer ut vt som ei bikkje og s sulten at du tar hva som helst?Det er sndag, og jeg kan ikke si at jeg har vrt s rutta p helgehandelen akuratt..P fredag ladet jeg kjleskapet med CC, br og frukt. Uten tenke over hva jeg egentlig trengte. Jeg har sikkert no hjemme tenkte jeg.

Mlet n var ordne noe mat, og det raskt. Fant et tre-fire dagers gammel brd ligger p benken, pluss oppstekt kylling med fajitas krydder i kjleskapet. PERFEKT! Ostesmrbrd med kylling fajitas it is. Sykt godt ble det ogs. Jeg prver hele tiden vre flink til bruke rester jeg har i kjleskapet og det vil jeg med dette oppfordre alle til vre ogs. Hver r blir det kastet utrolig mye mat.

Enkel singel-aktig middag ♡

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viste dere foresten at jeg kan vre super distre til tider? Haha. Hverfall nr det kommer til pakke treningsbag, skolevesken, feriebagen etc. Jeg glemmer s og si ALLTID noe. Og det gjr jeg nesten hver gang jeg skal trene. Enten om det er ekstra skift, vann, hndkle eller minnebrikken til kamera mitt. I dag var det minnebrikken som ble igjen hjemme i macen (som skjer ca 50% av gangene jeg pakker med kameraet). S da ble det ikke noe bilder i dag, desverre for meg. For da blir det ekstra jobb i morgen. Men jeg syntes jo bare at det er gy uansett.

Kanskje jeg skulle tatt et jeg er hun som - innlegg snart?

Hper du har hatt en helt fantastisk helg. Husk at uansett hva du har gjort i helgen s blir det nullstilt mandag morgen. No stress :-)

KALORIFATTIG SNACKS

  • 06:08

Onsdagens ste og lille lrdag fortsetter selvflgelig p bloggen. Men er vi ikke litt over det ste etter masse sjokkis i jula og romjula? Det er hvertfall jeg. Frste uka i allefall. Neste uke er alt som det pleier, med noe stt og sunt mitt i uka.

Jeg craver noe salt for tiden. Etter en god lunsj eller middag craver jeg ikke noe stt lengere, som jeg ofte pleier. Vi fr se hvor lenge det holder, haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg syntes vi alle brude bli flinkere til spise mer grnnsaker, inkl megselv.

Du vet nr du setter en skal med sjokolade eller potetgull foran deg, og det umulig ikke spise? Samme gjelder meg oppskjrte grnnsaker. Bitte litt sultens det gr ned p hykant spesielt med dipp vedsiden av.

Skjr opp:

-Blomkl

-Stangselleri

-Agurk

Disse grnnsakene har et lavt kaloriinnhold. Bland en boks med kesam eller kesam mager med holliday mix.

Vips s har du grnnsaker med en proteinrik dipp♡

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SWEETPOTATO PIZZA

  • 06:27

Hei venner, hvordan har du bestemt deg for starte dette ret? Jeg hper ikke du er altfor steng mot seg selv. Du kan enten vre din bestevenn eller din vrste fiende. Vr snill mot deg selv. Jeg har selv vrt begge deler med meg selv. Og jeg vet at det ikke finnes verken fred eller frihet ved ikke vre venn meg megselv. Bare en reminder♡

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her kommet rets frste middagstips p bloggen. STPOTETPIZZA!! Har du prvd denne enda? Toppet med kylling, mais og hvitlksdressing ble denne helt magisk. Dette var en av tre digge middager vi hadde p hytteturen i romjulen.

Denne er elsket av alle som jeg vet har prvd den. Sunn, nringsrik og sabla god!

Handleliste kommer her:

- til ca 2-3 personer

Bunn

400 gram ish stpotet (heller mer enn 400 enn under, men snn ca det)E

Egg, du trenger 1 egg til bunnen

Havregryn, store eller sm, du velger selv. Men du trenger ca 100 gram av dette

Topping

Kylling, to fileter er bra

Tomatpure

Mais

Champinjong, ca 4 store

Revet ost

Trket organo

Dressing

Kesam

Lime, 1/2 holder (sitron funker ogs)

Basilikum

Hvitlk, et fedd

Sukrin, 1 ts ca


Er det innafor regne med at du har salt og pepper hjemme? Hvis ikke m dette handles.

Bunn step 1: Det aller frste du gjr er koke stpoteten enten i kjele med vann eller i mikroblgeoven. Bare husk hakk den opp i sm biter, og la den koke til den er mr. Mens stpoteten mrer seg begynner du p dressingen den er best om den fr st litt. 

Dressing: Hakk opp hvitlk og en neve basilikum, og bland det inn i kesam. Skvis en halv lime oppi, sukrin og smak til med salt og pepper. Sett den i kjleskapet s smakene kan komme frem til servring. 

Bunn step 2: Sett ovnen p 225 grader. Nr potetene er ferdig kokt heller du av vannet og moser de med en stavmikser, tilsett egg, havregryn og salt og pepper til du fr en jevn og fin masse. Fordel det utover et bakepair, og sett inn i forhndsvarmet ovn p 200-225 grader i ca 15-20min. 

Topping: Nr bunnen er ferdigstekt kan du begynne med toppingen. Jeg liker begynne med tomatpure nederst, s ost, ogs kjtt og grnnsaker til slutt. Dette styrer du helt selv. Krydre med salt, pepper og organo og inn i oven igjen til du ser at kyllingen er gjennomstekt og osten er smeltet. 

Str gjerne litt basilium over pizzan fr servering. N er det bare nyte! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SJOKOLADETRFLER MED KOKOS

  • 10:43

Sist jeg lagde disse var i mars, s n syntes jeg det var p tide trke stv av en gammel oppskrift. Disse sjokoladeballene var en super hit hjemme. De er uten tilsatt sukker, melk og egg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei bloggvenner. Denne jula har det vrt mye godis, kjeks og mat hele veien. Jeg er s klar for komme tilbake i gamle spisevaner. Det starte dagen med sjokolade og kaffe er magisk, men det holder for noen dager. N vil jeg ha mat som gir meg langvaring energi.

Uansett, nr kroppen min har vrt vant til et s hyt sukkerinntak over flere dager m jeg p en slags rehab. For hindre meg selv i fly p veggen etter sukkersug. Hvordan kommer jeg meg gjennom denne rehaben? Jeg pleier benytte meg av bringebr og blbr som en kjapp lsning. Det smaker friskt, stt og inneholder lite kalorier. Her om dagen trket jeg stv av denne deilig oppskriften. Den er en hit bde hos meg og alle andre som har smakt den.

Et sunnere alternativ nr stsuget kommer snikende.

Sjokoladetrffler:

-Ca 12 stk

5 store dadler

2 never valnttkjerner

2 ss kakao

1 ts kanel

1 klype salt

Vann til seig konsisent (OBS OBS vr sparsom med vannet!)

Bruk en stavmikser p det hele til du har en seig og klissete rre. Rull til sm baller i kokos og la de st litt i kjleskapet fr servering. De er aller best dagen etter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sjokoladetrflene br oppbevares i kjleskapet

Flg meg gjerne p min facebook side, her

Hper du fr en super flott dag!

KINDER MAXI

  • 15:31

Hjemmelaget Kinder Maxi med kun tre ingredienser? Uten tilsatt sukker? Dette m vre en drm. Klyp meg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min all time favoritt sjokolade er Kinder Maxi, og nr Linda Stuhaug lagde disse p bloggen sin flte jeg meg truffet av oppskirften. Den er jo faktisk laget for MEG. Haha! Har lenge tenkt p lage disse godbitene, men bare ikke funnet tid. For la oss vre real p en ting med en gang. Det er jo faktisk veldig mye pirk. S n som jeg har juleferie, og fler som om jeg har all tid i verden kunne jeg ikke la vre. Jeg mtte prve disse. Jeg har gjort om litt p oppskriften. Mer Cherry-style over den. Og hva betyr det? Jo enklere, jo bedre, frre ingredienser og super god p smak.

♡KINDER MAXI:

-ca 10-12 stk

80 gram sukkerfri melkesjokolade

35-40 hvit sjoklade

50 gram philadelphia

Step 1: Smelt melkesjoklade i et vannbad, finn frem sm former. Jeg brukte konfektformer. Bruk det du har eller det du fr tak i. S lenge de er sm, funker det fint.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Step 2: Fordel sjokoladen i formene med en tskje, pass p at du fr sjokolade opp mot kantene ogs. Hvor mye skal du bruke? Jeg brukte ca en tskje i hver form. Pass p at du ikke bruker formye. Du skal ha sjokolade p toppen etterp.

Step 3: Sett formene med sjokolade i frysren, ca fem min. Bare for at det skal stive fort.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Step 4: Smelt hvit sjokolade i et vannbad. Nr det er smeltet blander du inn philadelphia gjodt inn. Hent formene med sjokolade i.

Step 5: Fordel fyllet i sjokoladeformene. Pass p at du ikke fyller helt opp. Du skal jo ha p et sjokoladelokk med melkesjokolade til slutt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Step 6: Fordel resten av melkesjokoladen over fyllet, slik at det dekker alt det hvite.

La st en times tid i kjleskap fr servering

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun seks enkle trinn s er du der. De ble s gode!

Nytes i godt selskap♡

MYKE SNICKERS KULER

  • 10:22

Hei venner, vet dere hva? Eksamen er over for denne gang og jeg har juleferie!! N er det slutt p klaging og mas om eksamen, og masse tid til dele oppskrifter med dere. Wihuu - det velger jeg feire med myke snickers kuler. Disse ble s gode at du ikke vil tro det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♡Myke snickerskuler ala Fitnesschery:

-ca 15 stk

Hovedingrediensen i denne er myk karamell. Oppskrift p det finner du HER

Start med lage en runde med karameller. Legg den utover et bakepapir og la den kjle p kjkkenbenken. Mens karamellen kjler kan du starte p resten.

Du trenger:

100 g sjokolade (jeg brukte 70%, bruk gjerne sukkerfri om du vil det)

1 ts kokosfett

1 neve peantter

1 neve cashew

Smelt sjokoladen i et vannbad med kokosfett. Finn frem bakepapir og karamellen. Skjr den opp og rull den i passe store kuler. Deretter trykker du inn nsket mengde ntter i kulene. Jeg lagde 50/50 med cashew og pantter. Dypper de i sjokolade, legg de tilbake p et bakepapir i en boks og sett de i kjleskapet i et par timer. Da fr de "satt seg" da smaker de enda bedre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mine snickers kuler fikk to runder med sjokolade. For skape et lite mnster p de.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HJEMMELAGET BOUNTY

  • 08:25

Aaah, can I sing hallalujah?

Jeg elsker bounty, og hjemmelaget bountybarer har vrt min favorittsnakcs lage det siste ret. Tror det faktisk var en av de frste oppskriftene jeg delte p bloggen. N hper jeg du kan nyte den oppdatererte oppskirften ogs. Denne er noe av de beste jeg har laget hittil.

Du kan velge gjre disse helt uten sukker, ved velge en sukkerfri sjokolade eller melkefrie med en melkefri sjokolade.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BOUNTYBAR ALA FITNESSCHERRY:

-ca 20 biter,

♡150 g kokosmelk (helst den tjukke delen)

♡100 g kokos

♡40 g sukrin melis,

♡1/2 ts vanlijepulver

♡100 g mrk sjokolade (nsker du gjre den sukkerfri velger du sukkerfri sjokolade, du kan ogs lage den uten melk ved kjpemelkefri sjokolade)

♡1 ts koksfett

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Bland sammen alt utenom sjokoladen og kokosfett, smak til om du vil ha bountymassen stere med sukrin melis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2. Fordel massen i en plaspose. Klem den falt og la den ligge i frysren i noen timer, til den er gjennomfryst.

3. Nr den er fryst tar du den opp av frysren og la den tine litt fr du kutter opp i sm biter.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Lag et vannbad til sjokoladen og koksfettet, la de ligge smelte.

5. Nr sjokoladen er smeltet tar du en gaffel og frer kokosbitene i sjokoladen en etter en. Pass p at det kommer sjokolade rundt hele (masse gris og sl)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6. Legg s bountybitene dine p et bakepapir

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7. VOIL! N er det bare nyte eller gi bort til noen heldige venner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse m oppbevares i kjleskap.

Ha en super god dag hjerter,

Klem Marie

Les mer i arkivet Juli 2016 Juni 2016 Mai 2016
hits