SJOKOLADETRØFLER MED KOKOS

 • 10:43

Sist jeg lagde disse var i mars, så nå syntes jeg det var på tide å tørke støv av en gammel oppskrift. Disse sjokoladeballene var en super hit hjemme. De er uten tilsatt sukker, melk og egg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei bloggvenner. Denne jula har det vært mye godis, kjeks og mat hele veien. Jeg er så klar for å komme tilbake i gamle spisevaner. Det å starte dagen med sjokolade og kaffe er magisk, men det holder for noen dager. Nå vil jeg ha mat som gir meg langvaring energi.

Uansett, når kroppen min har vært vant til et så høyt sukkerinntak over flere dager må jeg på en slags rehab. For å hindre meg selv i å fly på veggen etter sukkersug. Hvordan kommer jeg meg gjennom denne rehaben? Jeg pleier å benytte meg av bringebær og blåbær som en kjapp løsning. Det smaker friskt, søtt og inneholder lite kalorier. Her om dagen tørket jeg støv av denne deilig oppskriften. Den er en hit både hos meg og alle andre som har smakt den. 

Et sunnere alternativ når søtsuget kommer snikende.

Sjokoladetrøffler:

-Ca 12 stk

5 store dadler

2 never valnøttkjerner

2 ss kakao

1 ts kanel

1 klype salt

Vann til seig konsisent (OBS OBS vær sparsom med vannet!)

Bruk en stavmikser på det hele til du har en seig og klissete røre. Rull til små baller i kokos og la de stå litt i kjøleskapet før servering. De er aller best dagen etter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sjokoladetrøflene bør oppbevares i kjøleskapet

Følg meg gjerne på min facebook side, her

Håper du får en super flott dag!

KINDER MAXI

 • 15:31

Hjemmelaget Kinder Maxi med kun tre ingredienser? Uten tilsatt sukker? Dette må være en drøm. Klyp meg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min all time favoritt sjokolade er Kinder Maxi, og når Linda Stuhaug lagde disse på bloggen sin følte jeg meg truffet av oppskirften. Den er jo faktisk laget for MEG. Haha! Har lenge tenkt på å lage disse godbitene, men bare ikke funnet tid. For la oss være real på en ting med en gang. Det er jo faktisk veldig mye pirk. Så nå som jeg har juleferie, og føler som om jeg har all tid i verden kunne jeg ikke la være. Jeg måtte prøve disse. Jeg har gjort om litt på oppskriften. Mer Cherry-style over den. Og hva betyr det? Jo enklere, jo bedre, færre ingredienser og super god på smak.

♡KINDER MAXI:

-ca 10-12 stk

80 gram sukkerfri melkesjokolade

35-40 hvit sjoklade

50 gram philadelphia

Step 1: Smelt melkesjoklade i et vannbad, finn frem små former. Jeg brukte konfektformer. Bruk det du har eller det du får tak i. Så lenge de er små, funker det fint.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Step 2: Fordel sjokoladen i formene med en tskje, pass på at du får sjokolade opp mot kantene også. Hvor mye skal du bruke? Jeg brukte ca en tskje i hver form. Pass på at du ikke bruker formye. Du skal ha sjokolade på toppen etterpå.

Step 3: Sett formene med sjokolade i frysren, ca fem min. Bare for at det skal stive fort.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Step 4: Smelt hvit sjokolade i et vannbad. Når det er smeltet blander du inn philadelphia gjodt inn. Hent formene med sjokolade i.

Step 5: Fordel fyllet i sjokoladeformene. Pass på at du ikke fyller helt opp. Du skal jo ha på et sjokoladelokk med melkesjokolade til slutt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Step 6: Fordel resten av melkesjokoladen over fyllet, slik at det dekker alt det hvite. 

La stå en times tid i kjøleskap før servering

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun seks enkle trinn så er du der. De ble så gode! 

Nytes i godt selskap♡

DRIVING HOME FOR XMAS

 • 17:32

Hei hjerter, nå har jeg endelig juleferie, og det skal nytes full ut. Startet dagen med vippe påfyll fra wonderwoman Elin på BeautySpot. Så pakket jeg bilen full av julegaver, litt flyttelass og megselv. Deretter kjørte jeg innom Magnat for å rekke en rask økt før det blir noen dager med treningsfri. Hadde en knall økt på Magnat. Super deilig å få gjort unna som en god start på juleferien min. Jeg pakket treningsbagen i hu og hast og hadde glemt å ta med både håndkle og BH. Så jeg måtte pent tørke meg med papir. Haha, du vet the struggle is real når du må tørke deg med håndpapir og det er sånne små irriterende papirbiter over alt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Matpakken aka post workoutmåltd var en Nocco, 3 egg og en julemarsipan gris. Nom :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har jeg fått hjemmelaget kinamat av mamma. Stuen er knallrød med nisser over alt, juletre og klementiner. Julestemningen kommer sakte men sikkert. Nå skal vi snart på butikken og kjøpe inn det jeg trenger av ingredisenser for å bake masse godt. GLED DERE♡

Juleklem fra Marie

EN DAG TIL JULEFERIE

 • 14:12

Hei venner, siden jeg ikke har skrevet på noen dager tenker jeg å si hei til dere mens jeg sitter i lunsj pausen på jobb.

Siste arbeidsdag før jeg tar juleferie og det skal bli så godt.

Bilde fra en chill søndag i går..

Ellers denne helgen har jeg jobbet, trent og hengt med gode venner. På lørdag testet jeg Theif Performance igjen. Det er så fint der! Verdt å ta en titt.

Senere på lørdag var jeg super spontan, fant frem en Cava i kjølelskapet, hoppet på 20bussen og dro en tur til Amanda. Der var det julemusikk, gløgg og det som hører med. En altfor morsom kveld. Noe som første til at jeg ikke kom meg ut av sengen før rundt 14 tiden på søndag. Da ventet julegavehandel på meg. Hjelpes! Det var helt kaos, viste ikke at så mange var like sent ute som meg. Hvordan ligger dere an med julegaver?

Bilde fra lunsjen min i dag. CC, kalkun skinke, paprika, tomat, agurk og nøtter. Veldig godt. Hvis du vil kan du legge meg til på snap: malov heter jeg.

Håper dagen din er super!

Klem Marie

FULL BODY WORKOUT MED HEGE OG MARIE

 • 09:32

God morgen hjerter, her kommer økta Hege og jeg kjørte når hun var å besøkte meg i Oslo. Jeg må bare si igjen hvor inspirerende og motiverende det er å trene med noen andre. Det er inspirerende fordi jeg ser hvordan hun utfører en øvelse og hvor mye hun presser seg selv til å klare alle løftene. Også er det morsomt fordi jeg lærer nye øvelser og at jeg har en der hele tiden som kan presse meg til å klare de siste løftene. 

Vi hadde jo den fotoshooten på Magnat, godt jeg kjenner såpass mange der. Det er ikke ofte jeg trener med noen, og da må jeg utnytte det. Ellers pleier jo min kjære KamillaK og hjelpe meg♡ Men allikevel. Jeg beklager hvis vi forstyrret noen! Love you all. Haha

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FULL BODY WORKOUT MED HEGE OG MARIE:

Deadlift: 5 x 12

Front squat: 4 x 10

Bench press: 4 x 12

Pull down superset med back extensions: 3 x 10 

Side hev superset med front hev: 3 x 12

Biceps curl: 2 x 15

Mål med økta: gå igjennom hele kroppen, baseøvelser og høyreps (hypertrofi)

Denne økta var utfordrende og morsom på samme tid. Vi hadde korte pasuer mellom hver sett, ca 1 min. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
NOCCO var selvfølgelig med på økta, som den er nesten hver gang. Viste du at du NOCCO har en konkurranse nå? Gå inn på NOCCO Norge, og bli med i konkurransen hvor du kan vinne 10 brett!!!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, sjekk fiskebolla prøver å vise muskler
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Nå må jeg løpe avgårde til jobb. Det gleder jeg meg masse til, føler at jeg ikke har vært på jobb på evigheter! Håper dere får den beste fredagen, og GOD HELG.

Superklem fra meg

KJÆRE PETTER UTELIGGER

 • 22:30

Jeg ville fortelle deg at du har rørt mitt hjerte og sinn. Du har forandret meg, og mitt syn på hvordan det er å bo på gata i Oslo. Du har gitt meg et innblikk som jeg ellers aldri ville fått. Du har gitt meg sorg og glede. Tenk at du ville reise fra din vakre samboer og datter for å selv lære hvordan livet på gata er. Jeg er mektig imponert og utfattelig stolt over at det finnes mennesker som deg. 

Se alle episodene av Petter Uteligger HER. Det er helt gratis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går var jeg på jul i vinterbyen nede i Oslo sentrum. Det var med blandende følelser. Samtidig som jeg fant gleden i julen, julemusikk tenkte jeg på hvor kaldt det var. Og på de som må stresse rundt med hele sitt liv i noen plaspose . Et evig stress og mas de hjemløse har om hvor de skal sove i natt. Tenk å konstrant ha en følelse av å være utrygg? 

Jeg ønkser med dette at du skal sette livet ditt i perspektiv. Zoom deg selv ut, ser du hvor liten du egentlig er? Ser du at alle egetlig ser ganske like ut? Vi er alle mennesker. Vis  mer kjærlighet til hverandre. Bare en liten tankevekker fra meg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tusen takk for en kjempe fin dokumentarserie, Petter. Jeg vil anbefale alle å se den! Spennende, rørende og morsom.

 

God natt!

Klem M 

JUL I VINTERLAND

 • 09:47

Planen var å finne julestemning midt i Oslo sentrum, kjøpe julegaver, nyte god mat og godt selskap. Jeg klarte tre av fire. SHIT! Jeg har ikke staret med julegavene enda, og julaften er neste uke. Hva skjer? Har vurdert om jeg faktisk skal droppe å kjøpe julegaver og bare levere ut konvolutter med penger til hele familien. Leker litt med tanken på ansiktsutrykkene. OG vet at dette IKKE hadde gått godt hjem. Så ikke fortvil mamma, julegaver kommer. Jeg må bare finne motivasjon først. I morgen kanskje?

Hei foresten, hvordan står det til med juleforberedelsene? Drukner dere i sukkerfritt juelgodt og indre stress med tanke på alt som må ordnes før jul eller går det som smurt? Jeg er jo veldig glad i sunnere verianter av ting og tang. Senest i går lagde jeg sukkerfri karamell med nøtter og sjokolade eller også kalt myke snickrs kuler. MEN, blir det litt for mye av det gode? Jeg har hvertfall ikke vært den mest ivrige bloggeren som har stått for sukkerfitt godteri akuratt nå. Litt fordi det blir (uten å kaste stein i glasshus!!!) litt mye av det OG selvfølgelig pga eksamen. Nå er det jul og jeg skal spise å kose meg, LOADS!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går fikk jeg besøk av fineste Hege og vi staret dagen med en god treningsøkt. Så gikk turen gikk videre for litt post workout meal på Joe And The Juice. Derfra tok vi oss ned til jul i vinterland, også begynte det å snø. Jeg kunne ikke bedt om en bedre dag etter eksamen enn dette♡ Min fineste Nøtte Liten, you made my day. 

I morgen kommer jeg til poste de øvelsene vi gjorde på trening for de som har lyst til å prøve det! Det er en så fin motivasjonsboost å trene med en god venninne. Nå skal jeg leve på den motivasjonen i noen dager frem mot jul. Merker at det skal bli godt å komme hjem, og la julefreden senke seg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan er det med din julestemning? Ta deg en tur til jul i vinterland. Kos deg med en gløgg, og noe annet godt du finner i bodene der. Stress ned. Nyt livet. Lev nå. Og smil.

Klem Marie

MYKE SNICKERS KULER

 • 10:22

Hei venner, vet dere hva? Eksamen er over for denne gang og jeg har juleferie!! Nå er det slutt på klaging og mas om eksamen, og masse tid til å dele oppskrifter med dere. Wihuu - det velger jeg å feire med myke snickers kuler. Disse ble så gode at du ikke vil tro det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♡Myke snickerskuler ala Fitnesschery:

-ca 15 stk

Hovedingrediensen i denne er myk karamell. Oppskrift på det finner du HER

Start med å lage en runde med karameller. Legg den utover et bakepapir og la den kjøle på kjøkkenbenken. Mens karamellen kjøler kan du starte på resten. 

Du trenger:

100 g sjokolade (jeg brukte 70%, bruk gjerne sukkerfri om du vil det)

1 ts kokosfett

1 neve peanøtter

1 neve cashew

Smelt sjokoladen i et vannbad med kokosfett. Finn frem bakepapir og karamellen. Skjær den opp og rull den i passe store kuler. Deretter trykker du inn ønsket mengde nøtter i kulene. Jeg lagde 50/50 med cashew og panøtter. Dypper de i sjokolade, legg de tilbake på et bakepapir i en boks og sett de i kjøleskapet i et par timer. Da får de "satt seg" da smaker de enda bedre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mine snickers kuler fikk to runder med sjokolade. For å skape et lite mønster på de. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TRENINGS TIRSDAG: RUMPEØVELSE

 • 07:13

Skrevet i samarbied med Atkns Norge

Hei spreke hjerter, i dag vil jeg tipse dere om en knall god øvelse; ettbeins hipthrust. Denne øvelsen kjenner du godt i rumpa, it buuuuurns. og gjør du den riktig vil du få synligre resultater.

Hvordan utføre øvelsen: plasser skuldrene dine inntil en benk, med beina godt i gulvet. Løft det ene beinet litt og press oppover gjennom helen med det andre. Hold fokuset på at rumpa jobber og skviiiiiiis

Hvorfor er dette en god øvelse: en sterk bakdel har mange fordeler, du blir sterkere i baseøvelser som markløft og knebøy, denne øvelsen kan du lett gjøre ute eller hjemme, krever ikke noe utstyr, en viktig muskel og aktivisere, en fin rumpe har vel aldri skadet noen? 

Denne øvelsen kan du gjøre med eller uten ekstra vekt. Enten helt alene eller som supersett med andre øvelser. Nå er det bare opp til deg, og hvis du gjør denne øvelsen riktig vil du kunne se resultater av det også :-) 

Plasser skulderene på en benk:

Press deg opp gjennom helen, pass på at du strammer magen og ikke svaier i korsryggen. Kontrollerte øvelser:

Skvis alt du har på toppen av øvelsen, rolig og kontrollert ned.  Pass på at nakken alltid er en forlengelse av ryggen:

Nå er det bare å prøve. Utfordre degselv med å lagge på ekstra vekt på hoften når du føler at du mestrer øvelsen. Dette er personlig med hat/elsk øvelse. 

LYKKE TIL!

DAGEN FØR DAGEN, FØR DAGEN

 • 06:18

Først startet jeg med å skrive mange negative ladde ord her, men nei. Det skjer ikke. Ja ting er litt ekstra tungt nå, men det er ok. Det er ikke noe mer enn hva jeg klarer å takle uansett. SO MONDAY!! Let´s do this :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SÅÅÅÅ hva skjer i dag? Jeg er selvfølgelig på min reise innover til Elverum. For å jobbe videre med prosjekteksmen vår. Og jeg må bare si at jeg får så dårlig samvittighet for at jeg hele tiden maser på dere ang eksamen min. Men det er så stor del av livet mitt nå, at jeg nesten ikke vet hvordan jeg ikke skal mase om det. Men snart venner, da er det slutt på det. Nå er det bare man, tirs ons og torsdag igjen!!! Så er det juleferie. WIHU HURRA!

Middagstips: Kostholdet mitt er veldig ensformig i denne perioden, hvertfall i ukedagene. Det jeg spiser er som regel kun preppetmat (mat som jeg har laget på forhånd), som jeg bare kan varme opp i ei fei. Til lunsj går det mye i egg fordi det er så enkelt å ta med på skole og jobb. En stor salat med egg og masse andre gode grønnsaker, fyller kropp og hjerne med masse nyttighe næringsstoffer. Til middag har jeg blitt hekta på brokolimos. Det er så godt. Skriver min oppskrift under bildet for de som vil ha den. Brokolimos passer til alt; kjøtt, fisk og kylling. Perfekt tilbehør, det går raskt å lage og smaker såååå godt. Jeg er ikke så fan av brokoli, men i denne varianten er den vanskelig og ikke elske. 

Mitt middagstips blir derfor, brokolimos og poteter som tilbehør til det du måtte ønske om det er kjøtt, kylling, fisk eller vegetar er opp til deg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bokolimos: 

1 brokoli, 2 ss kesam mager, 1 ss smør, salt, pepper og 1/4 lime. Mos alt med en stavmikser. Voila! Nå er det bare å kose seg.

 

Ha en knallegod mandag!

SUNDAY WRKOUT AND CHILL

 • 20:33

Herlighet for en helg det har vært. So much love!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Helgen startet med at jeg møtte mine gulle gode jenter på Døgnvill for en bedre burger og søtpotetchips, prat og hygge. Derfra gikk vi videre og kjøpte smågodt, leide Magic Mike XXL på viaplay og chill. Selvom jeg var helt i koma og sovnet flere ganger under filmen var det perfekt avbrekk til eksamenstresset oppi hodet mitt.

Lørdagen var det tidlig opp for å treffe NOCCO Norge gjengen. Vi startet dagen på Gym Ila, hvor vi lekte oss litt og ble kjent. Derfra gikk vi videre for å danse poledance og rocke CrossFit. Så mye kjærlighet, så mye latter og GLEDE. Etter masse trening var jeg helt kjørt, og super klar for å slappe av hjemme med middag, film og chill. Hadde storfint middagsbesøk og det passet helt perfekt.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har jeg nettopp kommet meg hjem fra en late night workout på magnat. Økten var kakon. Men jeg er sliten og trøtt. Nå gleder jeg meg til å sove, skal meeeeega tidlig opp i morgen, for å treffe eksamensgruppa mi i Elverum.

Jeg håper din helg var verdt noe.

Stor Klem

PÅ RIKTIG STED, TIL RIKTIG TID

 • 11:08

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er siste vinteren jeg skal reise opp og ned til Hedmarken for å jobbe med skole. Siste jula uten eksamensnerver. Siste alt egentlig. Til våren er jeg ferdig. Da er det jeg har jobbet så hardt for i mange år endelig over. Det er da voksenlivet starer på ekte. Hva skjer med bloggen da? Jeg digger dere, hva dere gir meg og hvilken glede denne verden er.

Det er ofte så mye jeg har på hjerte, som jeg ønsker å fortelle. Jeg tenkte at jeg skulle være enda litt mer personlig på bloggen fremover. Så dere lærer å kjenne meg. For hver dag er ikke bare fyrd og gammen. Noen dager er kjipe. Jeg også har sånne drittdager hvor alt suger, og jeg helst vil ligge hjemme med lukket dør, mobilen på lydløs og Netflix som gjentatte ganger spør om jeg fremdeles ser på. Heldigvis er de fleste dagene mine happydays, og jeg gleder meg over hver dag. Jeg er sånn person som lever i øyeblikket, selvom jeg planlegger matpakken min. 

Året 2015 har lært meg så mye. Jeg kan faktisk si at jeg har vokst mer enn jeg har gjort på mange år. Jeg bare gleder meg til å se hva 2016 har å by på. Det har så mye å si om du er på riktig sted til riktig tid. Er det helt tilfeldig tror du? Det at noen som alltid er til riktig sted til riktig tid? Eller er det bare slik at noen mennesker har mye mer positiv innstilling til livet og alltid ser på det som riktig sted og tid?

Først må jeg bli ferdig med prosjekteksamen, så jeg får hive meg rundt å begynne på den. Begynner å se slutten på eksamen nå. Når den er leverert skal jeg jobbe litt her i oslo, så går turen hjem til mamma for å bake julekaker. Det har nesten blitt en tradisjon at jeg baker disse kakene hver år. Jeg vil ikke si hvilket slag det er enda. Så dere får vente å se litt til. Klarer du å gjette kanskje? Hele familien elsker de. De er fulle av smør, sukker og hvetemel slik julekaker skal være♡
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Med dette ønsker jeg deg en goooooooood helg

SMIL BARE

 • 06:10

Hei dere, nå er jeg for fullt inne i eksamenzilla modus. Ingen neglebånd igjen og eksem brer seg over armen min. Huden min stakkars har gått i streikemodus og jeg er så trøtt at jeg er mer våken en noen gang. Jeg teller ned dager til juleferie, fred i sjelen og søvn. 

Nå om dagen lever jeg på CC, bringebær og nøtter, KAFFE, NOCCO og vann. Mange av dere som spør om ikke jeg kan legge ut mer middagstips, og det kan jeg selvfølgelig. Men tåler dere at jeg spiser fiskekaker, pasta og pesto til middag? For det var gårdsdagens, og er dagens middag. Haha. Sykt merkelig kombo, og ikke spesielt godt er det heller. Planen var egentlig at jeg skulle ha fullkornspasta, laks og pesto. Men butikken hadde ikke Salmalaks (kun frossen), og jeg måtta ha mat asap. Tror det kalles et kompromiss? Men dere, prøvs laks, fullkornspasta og pesto da? SÅ GODT

SONY DSC

/sponset behandling

I går var jeg innom min heltinne på BeautySpot Oslo. Hun legger de fineste og letteste vippene! Jeg er så fornøyd. Er ikke det et fint julegavetips til ei som har alt? Jeg vet at jentene på BeautySpot selger gavekort. DET HADDE JEG BLITT SÅ GLAD FOR♡♡♡♡ For mer info se HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og du? Vil du følge meg på den nye FB siden min blir jeg super glad, Direktelink HER

HJEMMELAGET BOUNTY

 • 08:25

Aaah, can I sing hallalujah?

Jeg elsker bounty, og hjemmelaget bountybarer har vært min favorittsnakcs å lage det siste året. Tror det faktisk var en av de første oppskriftene jeg delte på bloggen. Nå håper jeg du kan nyte den oppdatererte oppskirften også. Denne er noe av de beste jeg har laget hittil.

Du kan velge å gjøre disse helt uten sukker, ved å velge en sukkerfri sjokolade eller melkefrie med en melkefri sjokolade.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BOUNTYBAR ALA FITNESSCHERRY:

-ca 20 biter,

♡150 g kokosmelk (helst den tjukke delen)

♡100 g kokos

♡40 g sukrin melis,

♡1/2 ts vanlijepulver

♡100 g mørk sjokolade (ønsker du å gjøre den sukkerfri velger du sukkerfri sjokolade, du kan også lage den uten melk ved å kjøpemelkefri sjokolade)

♡1 ts koksfett

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Bland sammen alt utenom sjokoladen og kokosfett, smak til om du vil ha bountymassen søtere med sukrin melis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2. Fordel massen i en plaspose. Klem den falt og la den ligge i frysren i noen timer, til den er gjennomfryst.

3. Når den er fryst tar du den opp av frysren og la den tine litt før du kutter opp i små biter.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Lag et vannbad til sjokoladen og koksfettet, la de ligge å smelte.

5. Når sjokoladen er smeltet tar du en gaffel og fører kokosbitene i sjokoladen en etter en. Pass på at det kommer sjokolade rundt hele (masse gris og søl)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6. Legg så bountybitene dine på et bakepapir

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7. VOILÀ! Nå er det bare å nyte eller gi bort til noen heldige venner. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse må oppbevares i kjøleskap.

 

Ha en super god dag hjerter,

Klem Marie

EKSAMENZILLA

 • 09:18

Kan jeg bare rømme fra eksamen og late som ingenting? No no, me not know nothing? Nei jeg kan vel ikke det. Jeg får vel bare henge i det, så blir det happy ending til slutt, haha. Sykt dårlig humor jeg får i eksamnesperioden. For ikke å nevne kort lunte, stress eksem, distré til de grader, kaffe misbruker og bare ikke helt med i dagliglivet. Jeg kan gjøre de merkligste ting. Som feks å da jeg la iPhonen min i en av skone i gangen mens jeg tok på meg sko for å løpe ut døra. Så fant jeg plutselig ikke mobilen. Brukte en evighet på å lete uten hell, da skjønte jeg at måtte få noen til å ringe til den. Selvfølgelig gjør jeg dette bare en gang. Nå når jeg ikke finner mobilen, er det første stedet jeg leter i skoa i gangen (neida..) Men ellers alt bra.

Iskrivende stund er jeg i full fres på vei til Elverum. Skal møte mine eksamenspartnere og læreren min for veileding av oppgaven vår. Jeg har faktisk en god følelse på denne oppgaven (JINX), MEN vi får se etter veiledning. Enten rømmer jeg å later som ingenting, eller så danser jeg med JB i ørene. Oppdatering kommer selvfølgelig. Frokost og lunsj er pakket og klart. Jeg sov så lenge i dag at jeg ikke en gang rakk kaffe før jeg måtte løpe ut. Det er ca det verste jeg vet. Men jeg plukket med meg en NOCCO fra kjøleskapet, og veier litt opp på smilet.

Nå må jeg ta tilbake kontrollen over hverdagslivet. Jeg må stresse ned, og holde hodet på rett sted. Men hvordan? Jeg har gjort det lett. Jeg googlet en løsing. Og fant at mentaltrening kanskje kan være noe?

Jeg fant en veldig fin side her. Som skriver blandt annet dette:

Tenk gode tanker 

Det er ikke uvanlig at triste tanker gjør at humøret ditt blir dårligere, at entusiasmen og energien i kroppen forsvinner. Gode tanker derimot, kan medføre at du opplever at skuldrene senkes noe, en følelse av avspenthet og glede brer seg i kroppen. 
Øvelse: Forsøk å hente frem en god tanke eller minne. Det kan være en hendelse, fra en ferie, eller hva som helst. Se om du kan holde disse minnene i bevisstheten i ett minutt. Hva kjenner du i kroppen? Kan du registrere hvilke følelser du fylles av? Kan du registrere noen endringer i kroppen eller i humøret?

Det skal jeg meg prøve på. Har du prøvd mentaltrening før? Jeg er skikkelig åpen for dette merker jeg, og blir veldig glad for flere tips. 

Jakke her, tights her. Og du? Bruk koden fitcherry20 så får du 20%rabatt på hele armourstore.no♡

Bortsett fra eksamenskaos, så har jeg så mye treningsglede om dagen. Jeg er litt inn i vektløftingen igjen. Det er så gøy å kjenne på mestring. Jeg har funnet ut at jeg har litt mer kontroll enn hva jeg hadde før. Jeg forstår mer og mer hvor på momentet jeg skal hente kraften fra. og det er GØY :D Selvom jeg er på stedet hvil når det kommer til vekt på stanga. 

MONDAY, YOU READY?

 • 14:23

Nå er det virkelig siste innspurt av eksamen. Så nå gjelder det bare for meg å henge meg i svingene, for nå går det unna! HJELP!

Helgen som var har jeg tatt helt fri fra eksamen, og brukt den på jobb, venner og trening. Denne helgen her har vært så fin. Så nå skal jeg ta med meg minnene fra helgen og leve på mens jeg sitter å skriver på eksamen, trener og går på visning. Litt av et styr å være i eksamensmodus, og samtidig rekke alt annet som jeg vansligvis ikke rekker pluss at jeg skal flytte oppå det. So friends, if I can do it! SO CAN YOU. No excuses :-)

Jeg testet forresten Thief Performance på Tjuvholmen på fredag (ingen bilder derfra) Det var så fint der. Og hadde det ikke vært for at jeg har min andre familie på Magnat (♡) så hadde jeg meldt meg inn der.  

Håper dagen din blir knall! Snart kommer det oppskrift på hjemmelagde bountybars på bloggen.

So long!

PIZZA AND CHILL

 • 09:58

Åh i går hadde jeg besøk fra Sandefjord. Storstas! Først var vi på Olivia Tjuvjolmen der koste vi oss med pizza og rødvin. Etter det dro vi hjem til meg pratet om alt og ingenting, og bare tok en veldig rolig fredag.

Olivia var stedet vi alltid pleide å dra på før når Ingamay bodde i Oslo. Det er så chill der. Elsker at de har levende lys og åpen ild.

As we speak er jeg i hu og hast på vei til jobb. Ville bare titte innom å si hei og ønske dere en fantastisk lørdag!

Ha en smilende lørdag fine hjerter.

Klem Marie

THANK GOD IT´S FRIYAY

 • 06:58

 HEI OG HOPP FINE LESERE, ER DERE KLARE FOR HELG NÅ?

Eksamen er godt i gang, og det er to uker igjen til innlevering. Jeg føler at livet mitt dagen kun dreier seg om forsknings artikler, pensumlitteratur og drøfting. Jeg kan ikke ha noen faste avtaler på kvelden fordi jeg vet aldri hvor lenge jeg blir sittende å lese. Jeg må vie all min tid til denne eksamensoppgaven. Håper det vil lønne seg når resultatet kommer. Så ukene fremover vil det bli mye eksamens prat, men jeg skal prøve å begrense meg. For det er jo ikke noe gøy. Hva ellers er nytt? Jo! Jeg skal flytte (igjen!!). Hun jeg bor sammen med nå eier leiligheten, og har plutselig bestemt meg for å selge. Ja.. Bare et par mnd etter jeg flyttet inn. Føler meg litt lurt, men sånn er det. Jeg satser på å finne meg et enda bedre sted å bo. Gleder meg til endt utdannelse, da skal jeg kjøpe meg et sted som jeg kan føle meg trygg i hele tiden. Alt til sin tid.

Nå skal jeg virkelig glede meg over helgen. Og glemme eksamensmas og flyttekaos litt. Selvom denne helgen her er satt av til jobb, både i dag, lørdag og søndag. I dag etter jobb tenkte jeg å hygge meg litt med mat og et glass ute sammen med ei god venninne, og på lørdag skal jeg teste ut Theif Performance på tjuvholmen. Wihu! Noen som har prøv det gymmet? Det er jo så fint der. Denne helgen skal jeg skape minner jeg kan leve på mens jeg sitter på lesesalen og skriver. ....heeeeelt frem til 17 desember, for da skal eksamen leveres og da har jeg endelig offisielt JULEFERIE!TIGHTS HER, SPORTS BH HER, SKO HER Bruk min rabattkode og få -20% på hele nettbutikken. Koden du skal bruke er: fitcherry20

GOD HELG!

SPRØ SØTPOTETCHIPS OG KORIANDER DIPP

 • 06:01

Hva sier du til sprø søtpoptetchips og dipp? Dette er noe av det enkleste og diggeste jeg har laget på elnge. Smakene eksploderer i munnen i en magisk harmoni. Hvis det er lov å si.

Denne komboen må prøves. Oppskriften på dippen har du jo fått før, men du får den en gang til nå♡ Denne syntes jeg skulle passe veldig bra til helgen. Du går glipp av noe stort hvis du ikke prøve. Bare se de fargene da!

Det er også mange lurer på hvordan de skal så søtpotetchipsen sprø. Og det er en hemmelighet på det. Bruk nok olje. Du kan ikke lage en mager og fettfri søtpotetchips hvis du vil ha den sprø. Sånn er det bare. Men jeg har hørt at du kan legge søtpoteten i et saltbad i en times tid, og deretter pensle med litt eggehvitte før du steker. Dette er mer fintess-varianten. Jeg har selv ikke prøvd dette, så kan ikke love noe


CHIPS´N DIP

-ca 45min, 2 personer

1 stor søtpotet

olje

salt

------

1 avokado

1 1/2 lime

1 potte fersk koriander

1 liten pakke pinjekjerner (ca 45gram)

1 ts salt

1 ts pepper

1 ts sukker (sukrin hvis du vil stå over sukker)

3 ss olje


Det du starer med å gjøre er å sette ovnen på 225grader. 

Så rister du pinjekjerner i en panne til de har blitt gyldne. Deretter setter du de til siden slik at de kan kjøle seg ned. 

Chips: Skjer opp søtpoteten i ønsket størrelse og legg de i en ildfastform med olje, salt og pepper. Sett den på en rist midt i ovnen. Etter ca 30min sjekker du om chipsen begynner å bli ferdig. De siste 10-15min setter du på grillmodus. Da blir de crispy og super gode. OBS!! Alle ovner er forksjeliige, vi ha en som er litt gammel, og den blir kanskje ikke blir like varm som din. Pass hele tiden på chipsen, den kan fort bli brent.Koriander dipp: ha avokado, lime, koriander, olje, og krydder i en blender og kjør det sammen til en fin masse med en stavmikser. Når det er gjort tilsetter du pinjekjerner og kjører det sammen med en stavmikser igjen. Voilà! Tidenes beste dipp er finito! Nå er det bare å nyte. Enten som tilbehør til kylling eller bare akuratt som det er på fredagskvelden.


Håper det smaker!

HAR DU LYST, HAR DU LOV

 • 19:08

Hei hjerter, jeg tenkte å fortelle dere at jeg har nå opprettet en facebook profil til bloggen min. Der vil jeg oppdatere nye blogginnlegg, koknurranser og andre morsomme innlegg. Jeg vil også dele litt mindre innlegg, som statuser etc som jeg ikke syntes passer på bloggen.

Du kan komme direkte til den nye siden min ved å trykke her: https://www.facebook.com/fitnesscherry ♡Håper du vil LIKE, så jeg rask kan komme igang med noen koknurranser til dere ♡

Klem Marie

MYKE KARAMELLER

 • 06:21

Hjemmelagde karameller hører vel julen til? Det er hvertfall det jeg assossierer med julegodter♡ Onsdagens søte blir derfor hjemmelagde karameller som lett guttemagen kan like også.

Disse kan du trygt lage og ta med som feks vertinnegave, ingen vil tro de er laget helt uten tilsatt sukker.

Myke karamellar ala kriweb med en tvist av cherry:

1 boks viking melk

2 ss smør

3- 4ss sukrin melis

1 ss sukkerfri sirup

1/2 ts vanlijepulver

Ha alt i en stor bolle og sett i mikroen på full guffe i 3-4min om gangen. Jeg liker å kjøre intervaller på den, fordi plutselig er den ferdig. Men jeg måtte nok ha den inne i 5-6 runder om gangen (minst). Rører i bollen mellom hver intervall. Når den er ferdig er røren ganske tjukk og blitt mørkere i fargen. 

Tips: typisk nybegynnerfeil er å ta ut røren altfor tidlig, da vil aldri røren stivne helt. Jeg har selv gjort det, det blir mer som prim. På bildet nedenfor ser du hvordan den ser ut når den er ferdig. Ha den heller i noen minutter for lenge enn at du tar den ut altfor tidlig.

Fordel karamellen utover et bakepapir og la den stivne i noen timer i kjøleskapet før du serverer.

Disse karamellene bør oppbevares i kjøleskap (selvom oppbevaringstiden mest sannsyneligvis ikke er så lang. Fordi de er så himla gode)


Nå er det bare å sette i gang og glede seg. Håper det smaker:-)

Klem Marie

ELTEFRIE SPELTRUNDSTYKKER

 • 06:45

1 desmeber allerede? HJELPES: Hvor blir tiden av? Igjen vil jeg tipse dere om disse rundstykkene fordi de blir så gode.

Mmmm - andre gangen jeg lager disse. Ja de skal heve i 10-20 timer. Men det er null stress å bare blande sammen en bolle natten før, også er de good-to-go å steke dagen etter. Da har du rundstykker til frokost eller lunsj. Disse MÅ prøves:-)

SUPER GODE OG LUFTIGE RUNDSTYKKER:

-ca 12 rundstykker, steketid 20min

350 g spelt mel

150 g fibra fullkornshvetemel

1 ts salt

1/4 ts tørrgjer

50 g solsikkekjerner

25 g linfrø

4 dl romtemperert vann

Bland sammen alt det tørre, deretter tilsetter du vann og rører alt godt og fort sammen. Deigen skal være veldig klissete, men ikke rennende (hvis den blir det må du tilsette litt mer mel). Nå kan du sette på et lokk eller plasfolie og la den stå på benken i 10-20 timer.

10-20 timer senere.. Sett ovnen på 250 grader og finn frem muffinsbrettet og lar det forhåndsvarme før du steker runstykkene. Når det er varmt tar du det ut, setter ovnen ned til 225 grader. Strø mel i fordypningene og bruk en skje til å fordele deigen oppi. Pensle med litt vann og pynt med frø. Sett brettet på en rist midt i oven og stek i ca 20min.

Stek til rundstykkene er gyldene og gjennomstekte

Oppskriften er ikke min og er hentet fra trinesmatblogg.no. Jeg har gjort noen små endringer på den.

Tips: disse kan du helt frit fryse de ned, og ta opp etterhver som du ønsker. Evt kvelden før eller varme de forsiktig i mikro.

Håper du får en fin tirsdag, husk å smiiiil! Nå skal jeg i et tidlig møte, før jeg skal bruke resten av dagen på lesesalen

Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016
hits