NOVEMBER, YOU DID ME GOOD

 • 16:50

Jeg er i en helt ny flyt for tiden. Det er en sånn flyt hvor ting bare løser seg unasett. Hvis feks noe kjipt skjer så tar det ikke langt tid før no enda mer postitivt skjer. Litt sånn: ååh det var derfor det skjedde så dette kunne skje istedenfor. Noen gang vært i den flyten hvor du bare ser positivt på alt, uansett hva som skjer?

Jeg tror at hvis du velger å se på enhver situasjon med det positive øyet, vet du hva som egentlig skjer da? Da vil du alltid komme best mulig ut av en situasjon. Du vil alltid vinne. Du vil aldri la deg vippe av pinnen for noe som er ubetydelig. Du vil være lykkelig.

November ass - I LOVE YOU♡ Nå tar jeg i mot desember med åpne armer

Okei, så tilbake til jorden her. Sist uke har vært laaaaaang. Evig lang faktisk. Jeg ha pendlet masse, trent masse, spist masse nyttig mat, ordnet vipper, vært med venner, vært på møter, studert, holdt undervisning for sykepleierstudenter, startet med eksamen, blitt en del av NOCCO Norge (super happy for det), laget mat, vært på julebord og oppi alt dette har jeg vært meg selv. Jeg har glemt både tid og sted. Jeg har vært halvveis student, halvveis blogger, halvveis alt. Jævlig dårlig følelse faktisk. Men samtidig er det helt greit. Jeg har hatt en helt fantastisk fin uke. Det har skjedd så mye fine ting. Jeg har møtt så mange nye og vakre mennesker. Jeg er kjempe taknemmelig for denne uka.

Selvom jeg har vært halvveis alt. Så har jeg allikevel fått gjort det som er aller viktigst; jobbe med eksamensoppgaven. Nå gjelder det bare å overleve før det blir en sykt velfortjent juelferie.Genser her, singlett her, tights her, sko her, husk at du kan bruke koden fitcherry20 for å få 20% på hele nettbutikken.

Disse skoa kan ikke beskrives. Når jeg var å hentet en super stor pakke fra Armourstore på posten, Jeg ble forelsket i skoa når vi først så de, og heiv meg over de for å prøve. De er utolig gode på foten med god demping. Fikk meg en matchtene veske også den finner du er her, og sko her. I´m in LOVE.

For en tid! Akuratt nå skal jeg bare sveve på denne skyen litt. Vi sneiks om litt babes.

SIKRE DEG MANGE GODBITER I DAG

 • 09:58

Klærne er sponset

 

ARMOURSTORE.NO HAR BLACK FRIDAY OG HELT SINNSYKE PRISER I NETTBUTIKKEN.

Hola babes, jeg bare må tipse dere som tidenes tilbus hos Armourstore. Pluss at jeg har lagt ut noen bilder med direktelinker til mine favorittplagg♡

Nå må jeg hive meg tilbake til eksamen, håper jeg rekker litt shopping i dag også. GOD SHOPPING

Her er noen av mine absolutte favoritter:

SINGLETT HER

GENSER HER

SKO HER

JOGGIS HER

TIGGHTS HER, GENSER HER

JAKKE HER,

CHIPS OG DIPP MED GOD SAMVITTIGHET

 • 06:06

Ukens søte ble plutselig digg og chips? Hva skjer a. Nei jeg har ikke falt og slått meg. Men hele poenget med ukens søte er jo å finne et sunnere alternativ. Det føler jeg dette er. Server med litt friske bær også er du der. Perfekt midt i uka eller på lørdagskvelden. 

Jeg får helt vann i munn av å tenke på denne dippen. Så god. Denne vil du ikke gå glipp av.

Denne dippen er prøvd ut ikke bare på meg, men også på mine tre flotte veninnener og kollegaer sist helg. Og den ble godkjent altså♡ Oppskirften er hentet fra Idas Fristelser sin bogg.

♡KORIANDER DIPP ALA IDA:

1 potte korianer

1 avokado

1 1/2 lime

3 ss olje

1 ts salt

1 ts pepper

1 ts sukker (evt sukrin)

1 pk pinjekjerner (45 g)

Først rister du pinjekjernene til de er gylden brune. Når det er gjort setter du de til side. Tilsett alle de andre ingrediensene i en foodprossessor eller i en shaker med stavmixer. Jeg brukte shaker og stavmikser. Fordi jeg ikke fant lokket til foodprosessoren. Mistenker at Tiril har vært å rydda litt? Haha. Da finner jeg aldri noe.

♡HJEMMELAGET CHIPS ALA MARIE:

Tortillelefser (ettersom hvor mange dere er)

Olje

Salt

Pepper

Først setter du ovnen på 225grader. Legg lefsene på en fjøl, og skjær de opp med en pizzaskjærer i passe små biter. Fordel de på et bakebrett med bakepapir over. Bruk en skje og hel over bitte litt olje på lefsene og strå over med salt og pepper. 

Sett de inn i ovnen. Bare noen få minutter, typ 5min. Men følg med!!! De blir altfor fort svidd.Ta de ut og nyt. 

Her kan du bruke akuratt hva slags lefser du vil, vanlig, fullkorn eller mais. 

Dette var min guilty pleasure på mandag. As we speak sitter jeg på toget inn til Elverum, i dag må jeg stå foran evig mange sykepleierstudenter å holde et fordrag om oral helse hos eldre. Wish me luck!

Ha en fin dag denne onsdagen. SMIL og DANS! 

DRØMMER MEG BORT TIL JUL

 • 07:33

 

Ingen av bildene er mine. Kilde: google

Ha en fin tirsdag:-)

Stor klem Marie

LETS DO THIS MONADAY

 • 11:53

Hola babes, er du våken? Klar? Mandag venter ikke, så det er bare å sette i gang. Ingen tid å miste! Jeg er allerede godt på vei til Elverum, denne gangen med buss. Herrefred så digg. Jeg får gjort så mye på veien. Dette skal jeg begynne å gjøre mer av. Frokosten er inntatt med en liten rebdull som gir meg vinger. Frokosten i dag bestod av 1/2 boks CC, med blåbær yoghurt 0%, persimmon og rosiner. Jeg kan faktisk ikke beskrive min kjærlighet til rosiner i disse dager. ME LOVE! Det gjør retten spør du meg.

Jeg har pakket med meg egg og riskaker til et mellommål, også kylling og squash til middag på vei hjem til Oslo igjen. 

FAIL TO PLAN, PLAN TO FAIL. Så enkelt og vanskelig er det på samme tid.

Noen tips fra meg til deg om hvordan du kan planlegge for å vinne:

-Se på hele uka som en helhet. Hvilke dager blir hektisk? Hvor lenge skal du være borte den dagen? Hvor mye mat trenger du for å holde energinivået oppe? Ta med noen proteinrike barer (i tilfelle blodsukkeret skulle falle, og du blir et matmonster som meg)

-Når du først lager middag, lag mye. Lag så mye at du har mat stående i kjølesapet flere dager fremover, super enkelt å vamre opp, og hvis du vil ha en sala ved siden av er det super raskt å blande sammen

-Lag mat som er god å varme opp. Jeg syntes ofte gryteretter eller wok er veldig gode å varme på, taco salat, karbonadekaker, omelett (like god kald), speltlompepizza, supper, lasange etc:-)

-Kjøp porsjons størrelse frysebokser på butikken og frys ned middag. Bare å ta opp på morran så har du middag til du kommer hjem
Håper du får en kickass start på uka

Klem Marie

EN MORSOM SØNDAGSØKT

 • 20:23

Sundayz fun they say. Dagens økt var bra! Tror det var pizzaen fra Olivia tidligere i dagsom gjorde det. Masse energi, masse styrke og jeg føler meg bra! Helt til jeg skulle avslutte økta med gutta på magnat. Haha, neida joda.


Økten min var sånn her:

Styrke rykk 4x4

Støt 2x4, 2x2

Frontbøy 5x4

Pistol squat i ringer 4x8

Strak mark med 32kg kettlebell 4x12

Avsluttet økta med denne hat øvelsen. Jeg som følte meg så bra, følte meg ikke så tøff i trynet lengere. Betyr det at jeg brude gjøre mer av dette da? I think so

20 sek med annen hver arm, 3 runder

20 sek begge armene, 2 runder

20 sek begge armene og en lite hopp

UKENS TRENINGSLÅT: MEGHAN TRAINOR: BETTER WHEN I´M DANCIN


#THEPROTEINKITCHEN

Er du klar for å knuse nye mål til uken? Det er jeg. Jeg starter uken med en tur til Elverum for å gå igjennom et opplegg vi skal ha for sykepleierstudentene til ondag også skal jeg jobbe med eksamensoppgaven. Føler meg super heldig som orket å foodpreppe på lørdag, så nå har jeg hvertfall middagen i boks (bokstavlig talt) for noen dager fremover. Alt jeg kan gjøre for å spare mere tid er det jeg gjør akuratt nå. Perfekt å spise middagen på vei hjem fra Elverum, så slipper jeg å være helt utsultet når jeg kommer hjem. Så nå får jeg komme meg i dusjen, og begynne med noen små oppgaver som skal gjøres. Håper du har hatt en deilig søndag!

Klem Marie

VANILLA PANCAKES GOT ME LIKE

 • 13:59

Når du våkner etter 11 timer søvn, og bare: this is life!!! Hele uken har jeg seriøst vært på etterskudd med søvn. Noe som har vært til en evigvarende blåuke, hvor hodet mitt ikke har vært med. Jeg har glemt alt, glemt tid og surret utrolig mye. Men nå er jeg klar. Nå skal det mye til for å vippe meg av pinnen. Så jeg startet dagen med en stor kopp kaffe og blandet sammen en porsjon med vanilje pannekaker.

Tidligere denne uka fikk jeg tilsendt noen produkter fra MyProtein til å prøve. Og det gjorde seg skikkelig i dag. Maple flavour sirup gjorde seg på pannekakene mine, rik og fyldig på smak♡

Jeg har delt pannekakeoppsrkiften min mange ganger med dere, men jeg kan jo gjøre det enkelt å dele den igjen.

Vanilje proteinlapper:

-ca 7 små lapper, 1 porsjon

35 g havregryn

2 egg

1 scoop vanilje protein (jeg brukte wheyprotein fra MyProtein)

1 ts kanel

1 ts kardemomme

1/2 ts bakepulver

en skvett mandelmelk

Ha alt i en blender og bruke en stavmikser du har en fin røre. La den stå å svelle litt før du steker den på middelsvarme i en god panne uten fett.
SNACKS TIL JENTEKVELD

 • 12:50

Hallo hjerter. I skrivende stund sitter jeg på jobb i lunsjpausen min. Helt uten mulighet for korrektur(krise!) Haha. Var det noen av dere som prøvde dere på tunfiskpizzan i går foresten?

I går etter jobb dro jeg innom butikken, kjøpte en sixpack corona, litt grønt og bær. Jeg glemte helt det grønne da jeg ble helt satt ut av to som jobbet på kiwi bak kassen begynte å krangle da jeg skulle betale. Han ene var sur fordi hun aldri tok noen ekstra vakter og hun bare "jeg tar alltid ekstra vakter 9 av 10 ganger" og jeg bare "eeeh jeg vil gjerne betale med kort" Sykt flau løp jeg ut med det jeg tydeligvis syntes var viktigst. Fikk med meg ølen og kom meg hjem. Det her er et sånn once in a blue moon øyeblikk. Men du vet, livet skjer og det er så viktig å nyte det oppi alt stresset. Satte på hyggelig musikk, deilige klær, en corona og der var jeg klar for å innta fredags følelsen. Mine planer var å lage to skokoladevarianter, også senere på kvelden møte noen fine jenter ute.

De to sjokoladene jeg lagde var to super digge sjokolader en med uten og en med lite sukker.

Noen av oss jentene fra jobb skal ha hungergames-maraton, og siden hun vi skal være hos står for middagen er planen at vi skal ta med snacks. Mitt bidrag til i kveld blir rockyroad og peanutbuttercups. Yummi!

Rockyroad: 100g sukkerfri sjokolade, 1 neve mandler, 1 neve sukkerfri mashmallows, 1 klype salt, og 1 scoop proteinpulver. Lag et vannbad og smelt sjokoladen sakte. Bland sammen salt og protein i sjokoladen. Fordel den på et bakepapir og strø over mandler og mashmallows. Legg den på et brett i frysten i noen timer eller i kjøleskapet over natten. Super enkelt og oh-so yummi!

Peanutbutter cups: 100g mørk sjokolade, 100% peanøttsmør (jeg brukte myprotein sin). Lag et vannbad og varm sjokoladen opp langsomt. Finn frem noen konfektformer og fordel sjokoladen i denne, slik at det blir bunnen av peanutbutter cupen. La det stive litt før du tilsetter 1/2-1 ts peanøttsmør. Fyll på med skokolade på toppen. La det stivne og nyt.

Tips: tilsett litt kokosfett i sjokoladen så blir den enda bedre.

Ha en fin lørdag da! Husk å nyte øyeblikkene som dukker opp:-)

TUNFISKPIZZA

 • 06:55

Det er vel ingen hemmelighet at jeg har stor svakhet for pizza er det vel? Jeg tror jeg har prøvd det meste:-) Når jeg skal nyte en bedre middag hjemme tar jeg IKKE frem tunfiskboksen. Bortsett fra denne gangen da jeg bestemte meg for å prøve tunfiskpizza. Denne gangen i samarbeid med Atkins Norge

Hei skatter, jeg må jo dele denne oppskriften med dere. Jeg har ble inspirert av @pt.tonjenutrition sin instagram for en stund siden, da hun lagde denne pizza bunnen og overbeviste meg om at jeg måtte prøve. Så da gjorde jeg det


♡1 boks tunfisk i vann

♡1 egg

♡50 g havregryn

♡salt, peper og organo

Bland alt sammen og stek i ovvnen på 225 g i ca 10min. Deretter tar du den ut, la den hvile litt før du fyller den med hva du måtte ønske. Jeg brukte tomatpure, organo, løk, ost, serrano skinke, og avokado. Stekes på nytt til osten har blitt gylden. Da er det bare å nyte pizza med den beste samvittighet


Dette ble utrolig vellykket! NAM:-) Har lest at mange skirver du smaker ikke tunfisk smaken en gang. Men stol på meg, du kan ane den hvis du kjenner godt etter. Det er ikke den typiske litt slitsomme tunfisk smaken, men mild og god. Det smakte veldig godt, og er helt sikker på at jeg kommer til å lage denne pizzaen igjen snart

Kommer du til å prøve?

Ønsker deg en super duper god helg, gjør noe gøy!

STUDIEDAG ER GANSKE ALLRIGHT

 • 12:13

Hei dere♡. I dag stod jeg opp grytidlig, skulle i et møte som varte i en drøy time. Når jeg kom hjem var den eltefrie deigen min klar for ovnen. Den beste frokosten jeg har hatt på lenge. Manglet bare appelsinjucie, så hadde den vært topp notch.

Nå skal jeg starks skype med jentene jeg er på eksamensgruppe med, slik at vi kan planlegge og finne en god problemstilling oppgaven. Siste eksamen før jul er en oppgave som skal handle om et etisk dilemma vi kan møte på eller har hatt på tannklinikken da vi var i praksis. Herrefred jeg gleder meg til juleferie nå og ta en kort pause fra skolen. Men før skype rekker jeg en rask treningsøkt. I dag tenkter jeg det blir fullkroppsøkt, med supersett på de fleste øvelser. Da får jeg gjort mest mulig på kortset mulig tid. Egentlig hadde jeg tenkte å ta fri i dag, men jeg kjenner meg veldig opplagt og har masse energi til en høyrep økt. Hva skal du trene i dag?

Jeg får hive meg rundt, hvis jeg skal rekke atl jeg hadde tenkt


Disse rundstykkene er bare så gode, og luftinge. Blar du deg litt tilbake under oppskrifter på bloggen min finner du oppskriften. 

Vi prates snart babes

NÅR LILLELØRDAG FØLES SOM BLÅMANDAG

 • 18:28

Heisann hoppsann bloggvenner. Hvordan er onsdagen din? Her kommer et bildedryss fra min snapchat story i dag tidlig.. Jeg stod opp halv seks for å rekke å lage frokost, lunsj, drikke kaffe og høre på radio før jeg skulle kjøre den laaaaange turen opp til Elverum. Pendlerlivet er tyngre enn jeg trodde.. Og noe jeg ikke unner noen. Du må latterlig tidlig opp, og hele tiden planlegge alt til punkt og prikke. Hvis jeg skal se de positive i det, så har jeg blitt utrolig strukturert og god på planlegging de siste årene.

For dere som følger meg på snap(malov) så i går at jeg kokte egg for en hel armé. Fordi egg er perfekt som fastfood og holder seg godt opptil flere dager i kjøleskap. 

Til frokost i dag ble det cc, egg, kanel og mandler. Egg og kanel er undervurdert. Det er så godt. Jeg tror kanel passer på nesten alt. For eksempel er det veldig godt på torsk også:-) Vil du ha en oppskrift  på torsk og kanel, så kan jeg få til det neste uke?

Heldigvis lagde jeg en stor porsjon med kylling og squash i går kveld, så nå er middagen i boks (bokstavlig talt) til i dag og i morgen. Til lunsj ble det to grove brødskiver med hjemmelaget guak og kalkunskinke. I min guakamole har jeg 1 avokado, 1/2 lime og salt&pepper, deretter bruker jeg en stavmikser på det hele. Da blir den jevn og myk.

Matlasset er pakket og klart! Frokost, lunsj og middag. Litt snacks og kaffe. Dette må jeg gjøre for at jeg skal holde energi nivået oppe. Det har vært veldig lite søvn de siste dagene, og da er det ekstra viktig at jeg får i meg nyttig mat så ikke denne blåonsdagen blir altfor hard.

Men jeg trosser blåonsdag og hopper høyere enn dørstokkmila. Nå har jeg blandet sammen en shake med cherry flavor bcaa og good to goo for en sen treningsøkt.

Ha en fin tirsdag dere♡

ONSDAGENS SØTE: SJOKOLADEKREM MED JORDBÆR

 • 06:36

Kan jeg friste med en proteinrik sjokoldekrem, som også kan gjøre om til kremete sjokoladeis? Helt innafor på lillelødag♡ Helt uten melk og sukker.


 Du trenger:

1 boks fullfett kokosmelk*

2-3 ss bakekako (spørs hvor kraftig sjokoladesmak du vil ha)

1 scoop sjokolade protein

1/2 salt

evt litt sukrin søtning

*Før du kan begynne å lage må du sette koksmelken kaldt slik at den skiller seg. Det er kun det hvite harde du skal bruke i kremen. Jeg pleier å sette en boks i kjøleskapet natten over.

Når kokosmelken er klar er det bare å blande alt sammen med en håndmikser, smak til å se hvor sterk smak av sjokolade du vil ha før du tilsetter bakekakao. Du får en luftig og super god sjokoadekrem. Ååååh, denne er så god. På sommeren pleier jeg å sette denne i et par til tre timer i fryseren, og da forvandler den seg til deilig sjokoladeis. 
Håper det smaker, si ifra hvis du prøver da? Hvis du tager #FITNESSCHERRY på instagram så kan jeg se resultatet.

Vi sneiks fininger

UKENS HANDLEKURV

 • 15:52

Hei dere, nå har jeg nettopp kastet i meg noen brødskiver med guac og kylling. YUMMY! Tror det tar over for smoothie fremover. Kanskje..? Jeg er jo en person som alltid får oppheng i en type mat og spiser det til jeg ikke orker å se på det mer. Det samme gjelder til frokost, middag og ja.. Du skjønner greia. Her om dagen hadde jeg besøk og da lagde vi noe veldig godt. Kylling med squash, paprika, løk, hvitløk, chili og soyasaus. Det ble så godt, så jeg hadde lyst til å lagde det igjen. Det gjorde jeg i går. Kom hjem sent i går fra trening, og okret ikke handle. Heldigvis hadde jeg en kylling i kjøleskapet. Men jeg manglet squasg. Såløp jeg på brunnpris og kjøpte en squash. JA EN SQUASH. Hvorfor må jeg alltid gjøre det så kleint for meg selv?

Så i kveld blit det middagsprepp til dagene fremover. Det blir kylling med squash, brokoli, løk, hvitløk, chili, saoyasaus og kokosmelk. Det er så godt! Bare prøv selv. Kjempe godt å varme opp igjen også.

Handlelappen i dag bestod av:

1 pk kylling

1 squash

Avokado

Kylling pålegg

CottageCheese

0% yoghurt

Egg

Bringebær

Persimmon

Lime

Redbull Zero

OOOOOOOGså hentet jeg pakke på posten i dag fra MyProtein (sponset). Gleder meg masse til å prøve produktene♡ Peanøttsmør, sirup, whey protein, bcca og noen barer.
Fortsett å smil! Det kler du

I LOVE ME SOME

 • 10:44

I dag er det ukeshandel, trening, blogging og studere som står på planen.

Hei skatter, har du merket at jeg er skikkelig på smoothie-kjøret om dagen? JEZ. Jeg er helt hekta, og jeg tør å påstå at dette er verdens beste smoothie. Perfekt i smak, med det søte og det syrlige. Også er den passe myk i smaken hvis jeg kan kalle det det. Noe som gjør at den passer så godt å ha masse topping på. Du bare må prøve den her♡

Jeg driver en daglig kamp med tiden denne månden her. Meen jeg får prøve å være litt flinkere til å planlegge slik at jeg får tid til å studere, trene, jobbe og tiitte innom dere. Etter jeg har fått i meg dagens første kaffekopp skal jeg ned på butikken og ukeshandle. Helt håløst at jeg ikke har fått gjort det før. Skal få til et ukeshandel innlegg til deg senere. Så kan du snike litt på hva jeg spiser mest av ila uka. Sjekk ut oppskriften min nedenfor:

 

Smoothie ala Cherry:

-1 posjon, arbeidstid ca 10min

1 banan

1 kopp bringebær

1 scoop vanilje protein

1/2 lime

en skvett (usøtet) mandelmelk

Kjør alt i blender eller med en stavmikser og topp med hva du måtte ønske. Proteinpulveret kan sløyfes hvis du ikke er noe glad i det, men da blir den ikke like fluffy og søt. Så da ville jeg nok søtet den litt og kanskje tilsatt litt vaniljepulver. Prøv deg frem :-)

Denne gangen toppet jeg med pasjonsfrukt, plommer, rosiner, kokos og litt mørk sjokolade♡

Håper du får en fin iskald tirsdag

KJÆRE MANDAG

 • 10:00

Vær hilset blåmandag. Igjen har helgen skapt minner og latter som jeg kommer til å leve på lenge fremover i vintermørket.

Akuratt nå sitter jeg på trikken, blogger fra mobilen. Så på forhånd unnskylder jeg evtentuellle skrivefeil(!) jeg ville bare så gjerne si hei til dere fine lesere.

Denne helgen har vært frihelg for min del og jeg har vært med gode venner, trent, vært på standup, kost meg med vin, spist altfor god mat og kino. Tror november er min månde. Var det noen av dere som prøvde speltrundstykkene foresten? Jeg skal lage en ny rude i kveld.

Vi blogges!

ELTEFRIE SPELTRUNDSTYKKER

 • 19:20

Uten melk og egg. Bare se på oppskriften under her. Helt utrolig at noe så enkelt kan bli så bra

Når jeg fant denne opp skriften måtte jeg bare prøve. Hvorfor? Fordi det stod at de var eltefri. Jeg har desverre ikke kjøkkenmaskin og syntes det er et evig pes og elte deig for hånd. Disse ble luftige, smakfulle og utrolig gode.

SUPER GODE OG LUFTIGE RUNDSTYKKER:

-ca 12 rundstykker, steketid 20min

350 g spelt mel

150 g fibra fullkornshvetemel

1 ts salt

1/4 ts tørrgjer

50 g solsikkekjerner

25 g linfrø

4 dl romtemperert vann

Bland sammen alt det tørre, deretter tilsetter du vann og rører alt godt og fort sammen. Deigen skal være veldig klissete, men ikke rennende (hvis den blir det må du tilsette litt mer mel). Nå kan du sette på et lokk eller plasfolie og la den stå på benken i 10-20 timer.

10-20 timer senere.. Sett ovnen på 250 grader og finn frem muffinsbrettet og la det forhåndsvarme før du steker runstykkene. Når det er varmt tar du det ut, setter ovnen ned til 225 grader. Strø mel i fordypningene og bruk en skje til å fordele deigen oppi. Pensle med litt vann og pynt med frø. Sett brettet på en rist midt i oven og stek i ca 20min.

Stek til rundstykkene er gyldene og gjennomstekte. Oppskriften er ikke min og er hentet fra trinesmatblogg.no. Jeg har gjort noen små endringer på den.

Disse skal jeg lage flere av og ha i fryseren. Jeg er redd CC rundstykkene mine har fått konkurranse i disse altså. Håper det smaker! 

Klem 

DET HANDLER OM OM VIKLE UT, DET SOM ER INNVIKLET

 • 07:28

Hei dere, i dag våknet jeg opp med feil bein. Hadde bare lyst til å snu puta og sove videre. Det gikk heldigvis fort over når jeg møtte min blide lille samboer Tiril. Utrolig koselig. Akuratt nå er jeg to timer forsent ute, med tanke på planen jeg hadde satt opp for meg selv. Sitter ved kjøkkenbordet og drikker en stor kopp kaffe, mens jeg tenker ut hva jeg skal ha til middag senere. Jeg tenker laks og mango. Jeg er altfor dårlig på å spise fisk. Noen forslag?

Det er så mange som alltid skal gjøre ting så komplisert. Ikke tren sånn, du må trene sånn, hvorfor trener du sånn og ikke sånn?, det er ikke god nok trening, nei-mat, farlig mat, spiser du nok, spiser du formye bla blaaaaa.. Listen er lang, og svarene er mange. Det florerer av tips og triks som skal gi deg en snarvei til den såkalte drømmekroppen eller drømmeformen. Noe som ikke stemmer. Hardt arbeid er det som skal til. For ellers ville jo alle gjort det. Sant? Okei. Så hvordan skal vi vikle ut det som er innviklet? Jeg både hører og ser mye rart. Noen ganger blir jeg helt satt ut av hva folk klarer å gulpe ut. Så regel nummer 1. er å ikke tro på alt du leser. Vær kildekritisk, hvem er det som egentlig har skrevet det og hva slags bakgrunn/utdannelse har denne personen til å komme med slike påstander.

Det handler om å leve. For meg er det å spise en brødskive med ost, gå ut døren og kjenne lukten av høst. Plotte inn musikk i ørene og bare levet i øyeblikket. Enten om det er på vei til trening, jobb eller andre avtaler.

Genser her, tights her, sko her

Nyt livet nå. Smil. Pust dyp ned i magen. Dans. Syng. Gå tur. Spis bacon. Gjør hva du vil, bare så lenge det gjør deg glad og ikke skader noen andre.

JEG BEGÅR EN DØDSSYND HVER DAG

 • 18:00

Hei marihøner, jeg skjønner ikke helt hvor den blir av. Før jeg vet ordet av det er det super mørkt ute og umulig å ta fine bilder. Safe to say, at mørketiden er her.

Det at det ikke blir fine bilder når det er mørkt er også litt min skyld, fordi jeg ikke har brukt tid på å sette meg inn i kameraet mitt. Jeg begår en dødssynd i en fotografs øyne hver dag, og setter´n på auto også tar den passe bra bilder. Jeg er blir hvertfall veldig ofte fornøyd. Har jeg noen lesere som er flinke på hybrid kamera ala Olynpus Pen? Tips pliz♡

Eltefri speltrundstykker til frokost i dag også. NAMM!  Jeg har bestemt meg for å dele oppskirften med dere. Men den kommer ikke før i morgen! Så hold ut til litt, det betyr at dere får en perfekt oppskrift til helgefrokosten.

Etter den diggeste frokosten studerte jeg litt, også gikk turen videre til Elin på BeautySpotOslo. Endelig fikk jeg satt på vipper igjen. Nå har jeg gått alltfor lenge uten. Elin er så utrolig dyktig, og jeg ble kjempe fornøyd. Jeg at når jeg er hos henne er i trygge hender. Bare se så fine de ble. For priser og onlinebooking, se her. Sponset behandling.

Nå har jeg både bryn og vipper onfleek! ..som de trendy folka sier

Bildene er hentet fra min snapstory: malov

I skrivende stund har jeg bestemt meg for at jeg fornøyd med dagens innsats på fakultetet. Nå skal jeg hjem for å spise litt, så går turen til Magnat. Herrefred så støl jeg er! Hamstringen min ber meg om å hvile, eller den hyyyyyler om å få hvile. Haha! Så i dag er det overkroppen som står på programmet. Har ikke helt bestemt meg for alle øvelsene enda. Men det er en øvelse jeg har bestemt å begynne med, å det er chins negative og med strikk. 

Skal du trene i dag, isåfall hva?

 

KIWIPOPS

 • 07:29

Jepp, lille lørdag krever noe ekstra søtt. så mitt bidrag til onsdags søte er kiwipops med sjokoladetrekk, eller på godt norsk; kiwi-is♡

God morgen vakringer. Kiwipops er super enkelt å lage og altfor godt. Pass på å lag nok når du først skal lage, for disse går unna. Det eneste du trenger å gjøre er å skrellle kiwi (eller ha skinnet på hvis du liker det), dyppe de i sjokolade og legg i fryseren i et par timer.

Dette er jo egentlig en skikkelig sommerlig oppskrift, men for meg vil is aldri være sessong basert. Jeg er en is-elsker, uansett om det er 40 pluss eller null grader. 

Nå skal jeg avgårde til lesesalen for å preppe litt til eksamen og andre ting. Har pakket med meg pai (gårsdagens middag), frukt og proteinbarer. Men jeg blir bare der noen få timer. Midt på dagen i dag har jeg en avtale med skjønne Elin på BeautySpot Oslo. Denne gangen skal vi legge volum vipper, og jeg gleder meg utrolig mye. Føler meg alltis så ekstra fin etter jeg har vært der. Litt me-time. 

I går lagde jeg eltefri speltrundstykker, og de ble så luftige og gode. Jeg lovet dere oppskriften og den kommer enten senere i dag eller i morgen tidlig. Den gjelder det å skrive ned, for den var enkel å lage og utrolig god på smak. Følg med babes!
Håper dagen din blir fin

Klem Marie

JEG LÆRER NOE NYTT HVER DAG

 • 07:30

Hei skjønninger, har uken din startet slik du ønsket? Jeg starter denne tirsdagen med å lage eltefrie speltrundstykker. Jeg er utrolig spent på hvordan de blir. Blir det bra skal jeg selvfølgelig dele oppskriften med dere. Jeg elsker ferske rundstykker med masse godt pålegg. Mmm! Sunt skal ikke være vanskelig. Oppskriften kommer senere i dag hvis de ble så vellykket som jeg tror.

Slik gå gårdsdagens økt ut:

Bøy: 10X5,

Bulagrian split bøy 8x4,

Et bens hipthrust 10x3

Rumens mark 12x4

Sittende ro 10X4

Facepull 12x2

Australske chins 8x3

Bein og litt rygg. Jeg følger ikke noe program for tiden. Trener litt det jeg vil, og forsøker å trene en del helkropp, men noen ganger blir det kun favorittøvelser som i går. 

I dag tenkte jeg å trene litt på vektløfting og avslutte økta med baseøvelsene: bøy, mark og benk. Så gøy å trene så variert som jeg gjør nå, jeg har i det siste hatt et utrolig avslappet forhold til trening. Og det har faktisk gitt meg resulateter i form av at jeg har økt i vekter på flere øvelser. Jeg er ikke så glad i å teste alt jeg gjør. Men kanskje jeg skal bli litt flinkere til å teste max styrken min av og til jeg også? Jeg lærer jo noe nytt hele tiden. I går lærte jeg hvordan jeg kan style bryna mine hver dag takket være Bitchen Brows, og at et avslappet forhold til trening også kan gi gode resultater.

For dere som følger meg på snap, dere fikk med dere at jeg var hos Bitchn Brows i går. En super nydelig salong. På bilde over og under ser du bryna mine rett etter styling hos Bitchn´ Brows. Det trengte jeg virkelig, bryna mine har vært så not on point om dagen. Jeg ble så utrolig fornøyd, hadde aldri trodd at jeg kunne ha så fine bryn. Så happy! Se hvor fine de ble♡

På studio fikk jeg både farget og klipt bryna mine. Hun lærte meg også hvordan jeg på best mulig måte kunne style mine egne bryn slik at jeg kan ha bitchen brows hver dag. Disse jentene har virkelig peiling på hva de driver med. Hvis det er et sted du trygt kan fikse bryna dine, så er dette stedet å gå. Mer info om studio finner du her eller på facebook her. Behandlingen er sponset.

YOLO BARE

 • 14:27

Kjære blåmandag du er hjertlig velkommen. Lørdag skapte minner jeg aldri kommer til å glemme♡

Jeg beklager at dere knapt hørte noe fra meg på søndag. Men for dere som følger meg på snap vet at jeg var i live. På lørdag lagde Tiril og jeg tidenes middag, summer rolls oppsrkiften ligger på bloggen. Vi hadde bestemt oss for å slappe av sammen, og drikke litt rolig vin. Det ente med at vi tømte "barskapet" og plutselig klare for ut på byen å danse. Hjelpes!

Haha det skjedde så mye festlig den kvelden at vi faktisk kunne lagd Hagover 4. Det er jeg helt sikker på. I går sovnet jeg halv åtte og våknet ikke før ni i dag tidlig. Det første jeg gjorde i dag tidlig var å kave meg  bort til kaffemaskinen. Alt for å våkne litt, og kjenne på angsten over alt jeg egentlig skulle gjort i går. Men kunne bare glemme å gjøre noe  fornuftig i går. Det eneste vi gjorde var å gå en liten tur, ta sol, lage pai deretter lå vi på sofaen i forsterstilling, lo og pratet om hva som egentlig skjedde den kvelden.

I dag har jeg en avtale med BitchNBrows på frogner som skal ordne bryna mine. Å herrigud det trenger jeg as. Har aldri gjort det før, så gleder meg veldig. Ettersom det ligger på frogner, og treningen min er på skøyen slår jeg to fluer i en smekk og stikker rett på magnat etter det. Så får jeg ta lesesalen i kveld.. 

Nå er jeg utvilt, kaffen er inntatt og treningsbagen er pakket! Jeg er klar!! LETS DO THIS

Sko her, genser her, signlett her, topp her. Få 20% i rabatt ved å bruke koden fitcherry20.

SVIDD GRANOLA ALA MARIE

 • 07:05

Og der gikk brannalarmen ja! Da er vel granolaen ferdig. 

Hallo og GOD MANDAG. Det er spennende tider på kjøkkenet om dagen kan du skjønne :-) Jeg har aldri laget granola før, og aner ikke om dette kan defineres som granola en gang. Men jeg har laget energibarer før, så jeg hadde et svakt minne om hva jeg brukte i de. Tok det som utgangpunk og forsøkte å lage min aller første poersjon granola. Hvis du lurer på hva de svarte klumpene på bildet er så er det svidd rosin. Som forsovit blåser seg opp til mange små ballonger når de blir varmeødlagt. Jeg hukser ikke helt hvor mange gram jeg hadde av hver, fordi jeg bare prøvde meg frem. Men har laget en oversikt over ca mål. 

Hvorfor deler jeg en svidd oppskrift på granola spør du? Fordi den ble sabla god. Haha! Jeg er så fornøyd med hvordan den ble på smak og konsistens. Jeg bruker den på kvargen og smotthien min som jeg spiser hver dag. NAM! Den er jo krydret med kanel, noe som gjør den litt jul´ete♡

GRANOLA:

-en liten skål, steketid ca 5-7min

30-40 g havregryn

en dæsj mandler

litt rosiner

noen klyper linfrø

------------

2 ss sukrin gold

4 ss eplejuice

1 stor ss kokos fett

kanel

Sett ovenen på 180 grader. Først koker du opp eplejuice, sukrin, kokosfett og kanel i en liten kasserolle. Mens det står å varmer seg blander du sammen alt det tørre, mandlene hakket jeg opp. Deretter blander du alt sammen, og fordeldeler alt på et stekebrett. PS: jeg tror det hadde blitt veldig godt å ha litt honning oppi, men det hadde ikke jeg.
SNAPCHAT

 • 09:13

Mine siste uker på snapchat, hvertfall noen av de :-P Hvis du vil få med deg alt, kan du legge meg til: malovSUMMER ROLLS

 • 19:05

Hei hjerter! jeg bare måtte dele denne oppskriften med dere. Denne var så god. Tiril og jeg spise dette til middag og i går, og vi fikk såpass mye rester igjen at det ble en reprise i dag! Jippi. Da ble det oppskrift til dere. Håper dere digger den like mye som vi gjør

♡Oppskrift ala Tiril:

-middag for to

1 pose frosne schampi

1/2 pakke glassnudler

2 hvitløksfedd

Sweetchili saus

1 pk rispannekaker

--------

1 mango

1 avokado

1/2 agurk

fersk koriander

1/2 chili

lime

peanøtter

Soyasaus

Slik gjør du: hakk opp mango, avokado, agurk og chili, finhakk peanøtter og skjær lime i båter. Fordel dette i små skåler, så kan dere selv bestemme hvem som vil ha hva og hvor mye. Hvilke grønnsaker du vl bruke er opp til deg, men disse er de vi liker best.

Stek schampi i olje og hvitløk, spe på med chilisaus underveis. Tiril sier at det er viktig at rekene må stekes for lenge, for da blir de tørre og seige. Finn frem en stor bolle med varmt vann, dette er til rispannekakene. Disse skal ligge i vann i 10-15sek (til de er myke). Men dette gjør du for hver gang du skal ha en ny porsjon. Legg den myke pannekaken på tellerken og fyll på med hva du vil

Bare en kjapp oppdatering fra meg. Nå skal vi slappe av med litt vin og snakkis. Håper din lørdag er fin

MARATON I JOGGEDRESS

 • 08:34

Hvilepuls, viaplay og chill. Det er det eneste jeg vil gjøre denne helgen. 

I går var jeg på jobb hele dagen også. Hadde pakket med meg treningsbagen fordi jeg skulle trene etter jobb. Så når jeg låste døra til jobb og var på vei mot bussen som skulle ta med til trening så begynte jeg: åh- det regner, det betyr at jeg ikke skal trene, jeg er så sliten osv. Men så bestemte jeg meg for å gå bort til bussen allikevel. Da jeg kom bort så ser jeg at det er 6min å vente. 6 min å vente?!! HAH, særlig det gidder jeg ikke. Da drar jeg heller hjem. Haha. Ja det var en av de dagene, det er ikke så ofte. Men når de først er her, ja da lykker jeg til kroppen og heller drar hjem. For hvem gidder vel å vente 6min på bussen? Gurimalla... Aaaaltfor lenge :-P

Så kom jeg hjem, kledde av meg nesten før jeg hadde kommet inn døra, hoppa inn i kosebuksa og la meg rett ned på senga med macen og Scandal på. Episode etter episode,  viaplay maraton. I kveld skal jeg ikke gjøre noenting tenkte jeg. Bare meg og Macen (min introverte side) Så ringer Tiril... Jeg var ikke så vondt å be da hun ville be meg på middag, lage den og kjøpe alt; summerrolls og rosevin. NAM! (tusen takk Tiril, du er best!!) Jeg burde nesten vært en skikkelig ordentlig blogger å lagt ut bilde av kvelden og oppskrift av middagen. Men det glemte jeg helt oppi praten og masse latter. Det var så sykt godt! jeg må lage det igjen snart, og da lover jeg å dele oppskriften med dere.


I dag skal jeg forhåpentligvis gjøre akuratt det samme. Først er det litt jobb på dagen med mine gode kolleager, så etter jobb skal jeg gå en laaaang tur, hoppe rett i joggisen og ha seriemamton til krampa tar meg. My kinda perfect

Hva skal du gjøre i helgen?

DET BESTE SMOOTHIE TIPSET

 • 09:17

Hei hjerter, først vil jeg bare si takk for den gode responsen jeg fikk på forrige innlegg. Jeg må bare understreke igjen at det er kun for meg selv at jeg har tatt tak  i dette med vektøkning. Jeg trives ikke når klærne mine ikke lengere sitter like godt, og strammer på steder jeg ikke vil at det skal stramme. Tenke at kanksje ved å dele min opplevelse kunne jeg motivere eller inspirere noen andre. Det var ikke for at jeg ville høste inn komplimenter. MEEN Takk for at dere er de beste leserne♡ Nå over til mitt beste smoothie-tips.


 Velkommen til min lille smothe guide:

Jeg kan ikke noe for det, jeg er helt hekta på smoothie, og jeg elsker å fylle koppen min mase godt. Noe som knaser, noe søtt og noe syrlig. Smaks opplevelser som bare eksploderer i munn♡

Mine tips for en god smoothie. Det er viktig at du tenker på rene smaker. Ikke ble altfor ivrig, og kjøp hele frukthylla på kiwi. Da får du bare masse rot i en skål, og ingen av smakene kommer godt nok frem. Noen få og gode ingredienser er det som skal til. Jeg ønkser at smootene mine skal mette og derfor bruker jeg alltid en banan i. Bananen er også med på å gi smoothien en god sødme. Så da trenger jeg ikke noe ekstra søtning fordi bananen gir meg det jeg trenger.

Med eller uten proteinpulver? Jeg liker med. Men det er fordi jeg syntes konsistensen blir så ubeskrivelig god. Hvis du ønsker å bruke en annen proteinkilde, så vil jeg anbefale kesam eller kvarg. Personlig er jeg veldig glad i kesam mager i smoothien (hvis jeg skall bytte ut proteinpulveret).

I denne har jeg:

♡1 banan

♡1 kopp bringebær

♡1/2 lime

♡1 scoop vanlije protein

♡en skvett utsøtet mandelmelk


Håper du likte min lille guide, og tar i mot helgen med åpne armer! GOD FREDAG og kos deg med masse smoothie

MIN PLAN FREM MOT NYTTÅR

 • 07:43

Ok, så nå har det vært mye snakk på bloggen min om vektøkning. Ja jeg har gått opp i vekt, og det er noe jeg selv har påført meg. Nå er det opp til meg å ta ansvar for egen helse, og passe på at jeg ikke fortsetter i et negativt mønster. Både for helsen og selvfølelsen min. For det er faktisk sånn at jeg ikke trives når klærne mine strammer ekstra her og der, og noe kan overhode ikke kan brukes. 

 

Ingen grunn til panikk, litt vektøkning er ikke farlig. Det er nå jeg må ta ansvar for min egen helse. Og hva skal jeg gjøre da? Hvordan skal jeg komme meg ned i vekt igjen? Etter jeg først skrev innlegget om vektøkning var det noen av dere som sendte meg mail og lurte på om jeg kunne hjelpe til med vektnedgang og kosthold. Uansett hvor mye penger som står på spill vil mitt svar være; nei. Jeg har ikke den fagligekompetansen tll å påta meg det ansvaret. Det ville vært veldig useriøst av meg, selvom jeg kan og vet endel. Jeg takker for tilliten, men vil anbefale å ta kontakt med en som har studert ernæring.

Min plan frem mot nyttår: Godta vekøkningen, og at jeg ser sånn ut nå. Jeg skal stabilisere vekten, slik at jeg ikke øker mer, men uten fokus på å gå ned i vekt. Jeg skal holde meg på den vekten jeg er på nå til over nyttår. Jeg skal spise sunt og variert. Droppe disse ekstra måltidene som det ofte har blitt. Slutte å spise når jeg er mett. OBS hjernen bruker ca 30min på å registrere at du faktisk er mett. Gi kroppen din 30min! 

Vektøkning og kosthold går sammen som hånd i hanske som du sikkert skjønner :-) Det er også viktig å bite se merke i at jeg gjør dette av en grunn, en eneste grunn og det er for meg selv. Jeg skal trives i mitt egent skinn

Treningen da? Den går så bra om dagen. Jeg får så utrolig bra kontakt i musklaturen om dagen. Det er så deilig! Endelig er jeg tilbake i gode treningsrutiner igjen. Nå kjører jeg litt oly også helkroppsøkter. Jeg har blitt helt hekte på helkroppsøktene mine - no more splitt økter på meg i den nærmeste fremtid hvertfall. 

Et vandrende protein kjøkken bare.. ;-)


Fortell meg hva din plan er?

 

SMULDREPAI MED EPLE - THE PROTEIN KITCHEN

 • 07:14

ONSDAGENS SØTE:

Hallo! Hva sier du til en proteinrik smuldrepai? Denne smuldrepaien har jeg laget utallige mange ganger, jeg lagde denne sist forige uke, og da med norske epler. Du kan tenke deg hvor godt dette ble!! Oppskriften er hentet fra boken The Protein Kitchen som vakre Ceclie Lund er eier av. Grunnen til at jeg deler denne oppsrkiften med dere er fordi jeg vil vise dere hvor enkle og deilig oppskriftene til Celilie er. Elsker alle oppsrkfiten i boken hennes. De er enkle, samfulle og sunne! Denne boken er viktig verdt å skaffe seg♡


Smuldrepai ala The ProteinKitchen:

-2 porsjoner, steketid ca 35min

♡2 epler

♡40gr havremel

♡1 scoop vaniljeprotein

♡30gr mandler

♡1 ss kanel

♡30g sukrin gold

♡1/2 tsvanilje pulver

♡2 store ss koksolje 

Sett oven på 180 grader. Først kutter du opp eplene i firkanter, og fordeler det i en ildfast form. Bland sammen kanel, sukrin og vanilje pulver. Strø over kanel blandingen over eplene. Hakk opp mandler og bland sammen havremel, proteinpulver og kokosolje, strø dette over. Settes på en rist nest nederst i ovnen. 

Hvis du er en av de som ikke vil bruke protein pulver, så ikke fortvil!! Du kan sløyfe den delen. Men da ville jeg erstattet det med en annen tørrvare på ca 30gram, og mer søtning

Serveres med kesam♡


Håper det smaker. Hvis du deler bilde på instagram, så bruk tagen #fitnesscherry og #theproteinkitchen så får jeg og resten av the protein kitchen se :-)

TRENINGSFAVORITTER

 • 19:39

klærne er sponset

Hei dere♡ Dagen i dag har virkelig bare flydd avgårde. Jeg har sittei på Tannlegeskolen og lest i hele dag, kom nettopp hjem. Varmet noen cc rundstykker i mikro´n før jeg satte meg ned med litt levende lys, radio og mat. Tiril og jeg har ikke hatt mikro før nå, hun er en av de som ikke bruker det. Og jeg er en av de som er oppvokst med det. Så endelig fikk jeg hentet den hjemme hos mamma. For en lykke for min del. Nå tar det bare 30sek å varme opp mat, istedenfor 30min som ovnen bruker. Tenker at Tiril kommer til å elske det også, når man først har brukt mikro går man ikke tilbake;-) Hoho!

Vedsiden av å lese i dag har jeg bestilt masse nye klær fra armourstore.no. Og jeg fikk så lyst til å vise dere noen av mine favoritter. I bilder og med teks. Jeg har kanskje ikke vært så flink til å fortelle hvorfor jeg har noen favoritter av treningsklær jeg bruker, men her kommer det:

Genseren som jeg har på meg her. Er fra ferien ColdGear. Noe som betyr at den passe bra når det er kalt ute. Den er tynn i stoffet samtidig som den er litt foret. Den har god stretch i stoffet, Det jeg digger mest med denne er at den har en veldig lang hals, mye lengre enn de andre genserene. Gleder meg til å ta med denne på hytta, i skibakken og har allerede testet med ute og inne trening. Virkelig godkjent. Du finner den her, Tightsen som jeg har på meg kan jeg ikke få sakt nok!! Den er den beste tightsen noensinne!! Det er vaskelig å forklare hva jeg mener, men denne type stoff har jeg aldri vært borti før. Den er høy på livet OG den holder inn at det jeg ikke vil skal henge ut når jeg trener. Den gjør meg til en bedre versjon av meg selv. Den er ikke gjennomsiktig, gir meg fin rumpe og glir ikke ned. Du finner tightsen her


Disse skoa bruker jeg hver eneste dag. Stakkars sko... Nå er de på 40% avslag!! Sko her

Som jeg skrev lengere opp. Deilig stoff, stretchy og den finenste halsen av alle! Genser finner du her

Enkel sort genser som passer til alt finner du her, Her er den berømte tightsen igjen. Den er BEST! Du går glipp av noe når du ikke prøver denne, tights her

I WILL WHAT I WANT. Denne har jeg også brukt veldig mye, bra snitt og deilig bomull, du finner den her

Se denne søte stjerne tightsen! OMG♡ i tilegg er den super å bruke ute nå fordi alle de små stjerne er reflekser. Høy på livet med snøring og den er ikke gjennomsiktig, tights her, sko her


Sort og rosa singlett her, Helt enkel og klassisk tight med utrolig bra stretch, høy i livet og blir ikke gjennomsiktig. Jeg tror jeg har 3-4 av bare denne tightsen her. Du finner den her her


Super fresh genser her, Sømløs tights? JATAKK! Du finner ikke en tights som er deiligere å ha på enn denne. Perfekt hvis du skal gjøre yoga, eller andre øvelser som krever ekstra stretchy tights, du finner den her

Nydelig lyseblå genser her, igjen favoritt tightsen min her

Akuratt denne treningsBH´n får du til kun 99kr! Det er grådig billig. Trenings BH finner du her

Rosa genser med høy hals, ColdGear finner du her

Blå genser her, orange genser her, rosa genser her

Husk at du alltid kan bruke rabattkoden min: fitcherry20 som gir deg 20% rabatt i hele nettbuikken, det gjelder OGSÅ salgsvarer ♡ Perfekt til å oppgradere treningsgarderoben eller til julegave? Vær rask, det er noen størrelser som går før andre

Håper din dag har vært fin, og at du får en deilig kveld.

Klem Marie

MARIE MARIHØNA

 • 07:08

Hei hjerter, jeg kjenner at bloggen har godt av et nytt jeg er hun som innlegg nå. Bloggen min går jo fort det meste i mat og trening. Og derfor syntes jeg det er gøy å legge ut om hvem jeg er. Men bare en liten del da. For jeg er ikke så veldig glad i å utlevere meg helt. Haha, men etter dette innlegget føler jeg at du kjenner meg godt. Hvis jeg først skal skrive noe om meg, da jeg er dønn ærlig også♡

JEG ER HUN SOM:

☆Bare elsker høsten! Høsten får meg til å legge bort mobilen bare for å se meg rundt på alle de vakre fargene

☆Spiser det samme til middag i minst to uker i strekk. Spiser det samme så lenge at jeg har ødelagt den middagen for alltid.

☆Kun vil sitte i stillesalen å jobbe med oppgaver. Og hvis noen snakker i stillesalen hysjer jeg på de.

☆Klikker når jeg ikke får lov til å gå av trikken før folk stormer inn. Trodde det var en uskreven regel at man skal slippe folk av, før man selv går på?

☆På tinder er jeg hun som alltid sveiper over han kjekke, men gidder ikke betale for å få han tilbake

☆Sliter meg å finne vanlige klær å gå i. Jeg har blitt så komfy i treningstøy at jeg nesten bare bruker det. Men i det siste har jeg faktisk skjerpa meg litt. Så høst garderoben min er jeg fornøyd med. Kunne dere tenke dere å se flere bilder av meg i vanlige klær? Forsten, så må jeg tipse om tidenes beste jeans. Jeg har prøvd alt: dr denim, bikbok super flex, Levis, Nudie og andre super stretchy bukser. Men Molly buksene fra Gina er de beste jeg har hatt. De er også perfekt lengde i beina for ei lita ei. Kommer aldri til å prøve noe annet. Perfect jeans!

☆Hater å vente! Det kjedeligste i livshistorien min det må være det å vente. Jeg orker ikke å vente. Gi meg noe jeg kan sysselsette megselv med i stedenfor at jeg må vente. PLIZ. Hos frisøren så regner jeg alltid ut når jeg sånn ca ish jeg er ferdig: nå vasker hun en gang, da er det en gang til, nei vent(!) hun vasker en tredje, ja da jeg er hvertfall ferdig etter dette. NEI hun skal jo massere hodet, bare litt massasje til nå så er vi ferdig her. Ups, litt vann i trynet der, det gjør jo ikke noe at det renner nedover halsen og på skjorta mi. Men så elsker jeg jo følelsen etterpå. Elsker sånne små luksus ting i hverdagen. Etter frisørtimen, etter vippestell eller andre behandlinger for utseende. Den følelsen av å føle seg fresh. Lite som slåt det 

JEG ER HUN SOM:

☆ELSKER Å LE! Gi meg noe felles vi kan sitte en helt kveld å le av, tvserie, morsomme historier, vinkvelder etc. Da har jeg det som plomma i egget.

☆Alltid gir 100% innsats. Det kan være på jobb, bloggen, trening, skolen, venner, familie. Hvis jeg må kompromisse med noe og jeg merker at noe blir utført halvveis blir jeg utrolig skuffet over megselv. Det er den værste følelsen. Perfektsjonist til de grader og jeg leverer aldri noe med god følelse hvis jeg vet jeg kunne gjort det bedre. Derfor er planlegging utrolig viktig for meg. Fordi jeg har så mye som jeg rekke, og uten god planlegging ville livet mitt aldri gå rundt som fulltidsstudent, blogger, venninne, trening og ekstra hjelp på jobben.

☆Har en smule telefonangst. Hvis det er et nummer jeg ikke vet hvem er, så skal du være veldig heldig hvis jeg tar den.

☆Synger med full hals i dusjen, og jeg tror faktisk jeg er ganske flink også. Noen ganger tenker jeg at jeg har et skjult talent. Men det er bare i dusjen.

JEG ER HUN SOM:

☆kan leve på kvarg, CC, kesam, yoghurt, smoothie etc toppet med passjonsfrukt og rosiner - da er jeg der vettu

☆På trening helst er oppned. Trene litt bein, så stå på henda litt, trene litt mer bein, så stå på hodet litt. Etter økten liker jeg å bruke Crossfit rommet på magnat, der kan jeg leke meg med masse forskjellig. Gulvet er myk også, så det er ikke så skummelt å falle

☆Drikker utallige mange kopper kaffe om dagen. Skal du ha enda en kopp? Er det din tredje kopp i dag? JA og JA. Jeg misbruker kaffe


Håper du likte lesingen. Elsker å få innspill av dere. Den eneste grunnen til at jeg gjøre dette er fordi DU leser, og da er din mening viktig for meg♡

Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016
hits