EN KJAPP EN

 • 16:32

Hei hjertene, jeg har vært i Elverum hele uka. Kom hjem i stad. Herrefred for en deilig uke det har vært. Jeg har fått gjort masse både på skolen og på oberservasjonspraksisen. Det har vært en lærerik uke! Men kjenner at det var ekstra deilig å komme hjem igjen. I det jeg kom inn døra, sjekket jeg postkassen. Der lå en stoooor pakke fra Atkins Norge. Denne fyllte hele postkassen, tror postmannen bare: den pakken her SKAL få plass. Mens han presset pakken inn. Det er jeg sykt glad for for da slapp jeg å dra helt ned på postkontoret. Og etter en lang tur fra Elverum var jeg skrubbsulten. Lagde meg en kopp kaffe i det jeg kom inn, samtidig som jeg kastet meg over en kokosbar.

I LOVE ME SOME ATKINS BAR

Heldigvis var kjøeskapet mitt fyllt med cottage cheese og egg, og da var det bare å slenge sammen noen cottage cheese rundstykker. Mums. Disse ble ekstra gode. Jeg tror det er fordi jeg brukte cc fra sverige, den er litt anderledes i smak og konsistens.

Du trenger: 4 egg, 250 g havregryn, 400gr cc og 1 ts bakepulver

Rør alt godt sammen, bruk en skje og fordel de på et bakepapir. Stekes i 40min på 180 grader♡


Bare et kjapt innlegg for å si hei til dere fine lesere. Nå skal jeg en tur på trening! Det gledes. WIHUUU

SJOKOLADEMINT NEDOVER OXFORD STREET

 • 07:44

Enda en muffins variant på OnsdagensSøte. Fordi jeg elsker muffins, og fordi det er så lett å lage og ta med seg. Disse av en super sunn variant og med eksta protein. Du kan fint lange disse uten proteinpulver også. Da bytter du bare ut proteinpulver med mer søtning, feks sukrin melis. Ta utgangspunkt i kvikklunsj oppskriften min HER 

Åh, sjokolade og mint minner meg så utrolig mye om en fantastisk London tur jeg hadde for noen år siden. Det nærmet seg jul, og vi hadde kjøpt oss en stor varm sjokolade med mint på Stabucks og gikk nedover Oxford, det var kaldt og vått men med den fantastisk julepynten og sjokoladen gjorde det ingenting. Gode minner♡

Jeg tror denne komboen er enten en du elsker eller en du hater. Det er ikke noe midt i mellom. Samme som med den sykt kvalme brusen dr.pepper, blææh. Jeg derimot eeeeelsker sjokolade og mint. Mmmm

SJOKOLADEMUFFINS MED HINT AV MINT

-ca 6 store muffins, steketid 15-20min

2 egg

150 g mager CC

1 scoop vanlije protein (blandingsprotein)

50 havremel (jeg lager den selv med stavmikser)

1 ts bakepulver

2 ss sukrin gold

3 ss kakao

ca 40 -50 g 70% sjokolade med mint


Sett ovnen på 180 grader. Først pikser du egg og proteinpulver til du får en fluffy røre. Deretter tilsetter du cc, pikser det sammen før du tilsetter alt det tørre. Bland det godt sammen, og fordel i muffinsformer. Sjokoladebitene dytter du ned i røren helt tilslutt. Jeg tror du gjør lurt i å ha pappformer i en muffinsform så de ikke flyter utover brettet Håper der smaker♡

VINN TRÅDLØSE HODETELEFONER

 • 11:00

1 november 20:18 EDIT: Konurransen er avsluttet! Marie


 

MIIEGO NO WIRES - NO WORRIES

Etter et tapt veddemål, og jeg måtte gjøre 200 burpees satt de fremdeles på:-) Da mener jeg mine trådløse miiego hodetelefoner. Jeg ELSKER de.

De er med meg over alt. Med en innebygd mikrofron kan de brukes som handsfree. På kveldsturene mine bruker jeg de til å ringe en venninne uten å fryse av meg fingrene :-)


 Har du lyst til å vinne Miiego AL3 Freedom? De finnes både i en dame -og herremodell. Damemodellen har en litt mindre bøyle bak enn det herremodellen har.

For å vinne må du gjøre følgende:

♡Lik miiego_no på facebook. Direktelink finner du HER

♡Legg igjen en kommentar her etter du har gjort det, og skriv at du vil vinne

EASY AS THAT! Jeg trekker en heldig vinner her på bloggen søndag 1 november klokken 20:00LYKKE TIL HJERTER

MØRK SJOKOLADE HVER DAG

 • 05:42

Visste du at en liten bit mørk sjokolade hver dag kan være sunt for hjertet ditt?♡ That makes me oh-so HAPPY! Jeg har fått hel dilla på smoothie i det siste. Men kun denne typen. Toppet med masse godt, noe søtt, noe syrlig og noe som knaser. Får helt vann i munn av å skrive om det. Noen dager tar jeg en sånn her skål i stedenfor middag.

Nå er jeg på vei opp til Elverum, for hospitering og skole hele uka. I dag må jeg virkelig på en sukker rehab. Det har blitt så mye smågodt denne helgen at jeg nesten ikke tørr å tenke på det. Kjøpte smågodt, og naturgodis i sverige. Det meste har jeg gjemt godt i bilen, og skal ikke ta det inn i hus før det er helg. DET er hvertfall helt sikkert. Jeg kan ikke ha sånne ting i hus, for da spiser jeg opp alt -med en gang :-P Jeg kjøpte også masse kvarg, prodterin pudding, mandelmelk, koffeindrikker, shampoo, pepsimax og litt annet sukkerfritt. Skulle gjerne lagdt en bloggpost til dere men jeg er borte hele uka. Men hvis du vil kan jeg lage en til helgen?

Smoothie kan være et perfekt måltid å ta med seg på farten, og du bestemmer hva slags nyttige næringsstoffer du ønsker den skal inneholde. I min har jeg:

♡1 banan

♡1 scoop vanilje protein (whey + casein)

♡1 kopp fryste blåbær og bringebær

♡1/2 lime

♡en skvett mandel melk

Toppet med hva jeg har i skapet. Men det er noe jeg MÅ HA i. Det er rosiner, mørk sjokolade og passjonsfrukt. Denne blir så fluffy. En perfekt blanding av syrlig og søtt. Desidert den beste proteinrike smoothien.Oktober er rosasløyfe månde, og jeg syntes det er utrolig bra at vi en månde i året hvor vi har ekstra stor fokus på våre dyrebare meloner. 

Jeg tenkte derfor å tipse om en god treningsvenn. Har du noen gang prøvd trenings BH´ene til UnderArmour? Det MÅ du isåfall. En mer støttende treningsvenn enn det skal du lete lenge etter. Sjekk min favotitt BH HER. Bruk koden fitcherry20 så får du 20% rabatt♡

Håper du får en kanll bra start på uka :-) PS: følg med for konkurranse klokken 11:00

#SØNDAG

 • 09:51

WIHII søndag, har du hatt en bra helg så langt? Jeg har brukt helgen på å jobbe stort sett. Det er en stund siden jeg var på jobb sist, og det var så koselig å se alle de fine kollegaene mine igjen. Ellers har jeg ryddet i klesskapet mitt. Haha. Mest fordi det er en bukse jeg ikke finner. Blir gaaaal. Du vet når du har tatt ut alt fra klessskapet, alle klærne dine ligger som en stor haug foran deg også angrer du på hvorfor du begynte med det? Hver eneste gang!! Men nå er jeg veldig fornøyd for at jeg fikk gjort det. Jeg fant ikke den buksa da. Skjønner ikke hvor den har tatt veien. Noen ganger lurer jeg på om det spøker her, og at spøkelse elsker å plage meg med å gjemme ting og låse badromsdøra:-P Fordi det skjer så ofte at ting blir helt borte, og dukker opp på de merkligste steder. Haha! singletten som jeg har på meg finner du her. Husk koden fitcherry20 som gir deg 20% rabatt på hele nettbutikken


I dag skal jeg til sverige igjen: mer kvarg, mer proteinstæsj, kaffe, biff og mye annet. Denne gangen har jeg ikke laget noen liste, fordi den ligger jo allerede på bloggen :-D Du finner den her. ♡ Dream team Mirto, Thomas og meg! Følg meg på snap: malov, så oppdaterer jeg underveis

I morgen skal jeg til elverum. Vi i klassen skal hostpitere på sykhjem hele denne uka. Så når jeg først drar opp blir jeg der i noen dager hos min godeste venninne Malin. Har ikke sett henne på evighet så gleder meg virkelig til å endelig se henne igjen. Gode venninner er livsviktig å ha.

Jeg håper din søndag blir fin

JEG DIGGER DET

 • 08:36

Hei dere, jeg bare måtte reposte disse bildene. Se så fine de ble. Dere er utrolig flinke til å lage mat, ta bilder og få maten til å se ekstra nydelig ut!


Jeg kan faktisk ikke beskrive hvor glad jeg blir når jeg ser dere tester ut mine oppskrifter OG skirver at dere digger den! Tusen takk for at dere deler♡

Under her ser du noen av bildene jeg har printscreenet fra instagram. Mmm, det ser nydelige ut alle sammen. Nå skal jeg lage en ny runde selv. Viste du at du helt fint kan fryse de ned? Så har du alltid noe godt i frysren. Du kan feks dobble oppskriften, og lage noen kanelsnurrer og noen rundstykker. Perfekt å ta opp kvelden før du skal på jobb/skole. En veldig god lunsj som holder deg mett lenge.

1 oppskift = 2 deilige resultater. Jeg digger, og digger at dere digger

Oppskriften finner du HER

Fortsett å tagge bilder på instagram med @fitnesscherry og #fitnesscherry

Håper du får en strålende helg, nyt den kalde høstlufta og le masse

Jeg heier på deg!

HAVREKJEKS MED MELKESJOKOLADE

 • 07:31

Reprise! Fordi disse har fått så himla mange gode tilakemeldinger. Verdens beste havrekjeks spør du meg. Så gøy når jeg prøver å slenge sammen noe på kjøkkenet, også blir det så bra. Disse er helt utentilsatt sukker, fulle av fiber og sundt fett. Hva venter du på? Oppskriften er som alltid enkel og digg

Med smak av  melkesjokolade og hasselnøtt. Trenger jeg å si mer?

 Jeg liker å gjøre ting enkelt, men samtidig har jeg høye krav til smak. Og sunt skal jo være enkelt, sant? 

♡Havrekjeks med sjokoade:

-ca 10 stk, steketid 10min

100 gr havremel (jeg lager selv. Havregryn og stavmikser)

1 egg

50 gr sukkerfri melkesjokolade

1 neve hasselnøtter

2 ss Cocosa (evt annen fettkilde)

2-3 ss sukrinmelis (evt sukrin gold)

1/2 ts bakepulver

1 kype salt

Start med å sett på ovenn på ca 200 grader. Bland alle ingrediense godt utenom sjokolade og nøtter (de blander du inn til sist). Form til små kjeks på et bakepapir. Settes inn i en forhånds varmet ovn på ca 200 grader i ca 10min :-)
Jeg håper det smaker, og at du får en heidundranes helg. FREDAG! God helg vakre hjertene ♡

HEI BLOGGEN

 • 17:49

Hei hjerter. I dag tenkte jeg at jeg skulle ta dere med på en dag med meg. Dette er på ingen måte en typisk dag, men så er egentlig ingen av mine dager en typisk dag..

Uansett, har du hatt en fin torsdag? Min startet med tidenes smoothie, som jeg er helt hekta på for tiden. Tror jeg er inne i en smoothie periode. Litt rart å få oppheng i det sånn på høsten når det er iskalt ute. Men så har jeg aldri påstått at jeg er så normal heller:-P Har du foresten prøvd min smoothie? Jeg lover du kommer til å elske den. 

Tiril ser på smoothie frokosten min dag tidlig:

Tiril: oi shit, det der så spennende ut

Jeg: ja det blogg mat

Tiril: du spiser bare sånn pynta bloggmat du hehe?

Jeg er over gjennomsnittet glad i å lage mat og pynte mat. Har alltid fått høre at jeg jeg får alt til å se så godt ut. Ikke så vanskelig å være matblogger da heldigvis. Men det er ikke alltid at maten min ser ut sånn.Jeg pleierbare å blande alt sammen, så jeg får alle smakene i et jafs. feks når jeg tar med frokost på toget/trikken eller i bilen, blander jeg bare alt i en shaker og løper ut døra. Bloggbildene blir noe litt penere for øyet.

Etter en god frokost med masse kaffe til og hyggelig prat med min kjære samboer Tiril var det dags å løpe avgårde til BeautySpot for litt påfyll av vippene mine igjen. Hvorfor må jeg gå så ofte? Fordi sist hadde jeg så mange baby vipper, og da vil ikke Elin legge exentions på de da det kan skade dine egne vipper. Vippene mine ble MYE finere nå enn sist. Nå er det helt fullt og de er super fine. Jeg elsker de

...så var det avgårde til Magnat for en beinøkt. I går bakte jeg mufins igjen. De ble så gode. BARE SE DA.. slurp♡ Oppskriften kommer på bloggen neste uke. Lover å oppdatere dere. Du vil ikke gå glipp av denne. Perfekt til på-farta-mat

Musikk på, verden av♡ Trådløst er det beste ever! Har du prøvd miiego enda? Jeg fikk spørsmål om å prøve disse i frebruar, og har ikke hatt en økt uten siden det.

Hadde den beste økta på lenge! WÆÆÆÆÆÆMBÆM! Gøy!

Måtte jo ta et nærbilde med vippene på ♡ Jeg har fått lov til å gi dere hele 30%rabatt(!) på volumvipper hos Elin på BeautySpot Oslo. Det vil si at et nytt sett koster 1400,- i stedenfor 2000,-. Send mail til elin@elinenge.no å si at du så tilbudet på bloggen min! Tilbudet gjelder ved bestilling av time i oktober. Disse vippene er ultra lette, skader ikke dine egne vipper og du kjenner ikke at de er på en gang. Det er så utrolig deilig å våkne like fresh som da jeg la meg. Elsker jentene på BeautySpot. Det er en grunn til at jeg har vært trofast kunde der i over 8 månder. Takk for at du fikk meg til å føre meg ekstra fresh Elin, du er god

Nå skal jeg legge beina høy, fylle opp koppen med deilig chai te og sette på KarlJohan på nrk nettv. Haha, jeg ler så høy av Hasse og Erik fra serien KarlJohan. Broen til er så sykt morsomt :-) 

Vi snakkes!

KANELSNURER TOPPET MED GLASUR OG MANDARIN

 • 08:44

Å HERRIGUD.. Jeg dør faktisk av hvor gode disse er (selvom jeg hater når folk sier det)


Hei dere, onsdagens søte denne gangen er en oppskift dere kanskje har sett før? Vel her kommer den igjen. Men en litt ny vri.

Kanelsnurrer ala fintesscherry:

-6-8muffins, 45-50min


♡Deig:

1 stor boks mager cottage cheese

225 g havregryn (evt mel)

4 egg

1 ts bakepulver

----------

♡Fyll:

8-10 ts sukrin gold

kanel

1 ss kokos fett

---------

♡Topping:

1 neve mandler


Sett ovenen på 180 grader, bland deigen med en stavmikser og fordel i (stive)muffinsformer. Bland sammen fyllet og fordel i deigen, topp det hele med hakkede mandler.

Som glasur har jeg blandet sammen sukrinmelis og vann. Toppet med mandarinbåt og kanel

Jeg nyter faktisk over at jeg endelig kan kose meg med noe som er veldig likt som det beste jeg vet, nemlig kanelsnurrer. Gjerbakst er noe av det vanskligste jeg vet om å gjøre litt sunnere, og at det skal være såpass nyttig at jeg kan spise det i hverdagen. Men disse kanelsnurrene her hjerter, de må dere prøve. Jeg har spist de til frokost og kveldsmat nå. De er fulle av fiber, karbohydrater, proteiner og fett. OG alt det det sunne slaget♡ Det er allere så mange av dere som har prøv når jeg sist tipset om denne oppskriften. Denne gangen lagde jeg en ny vri på den med mandarin og glasur. Får helt vann i munn av disse blidene, så godt ble det faktisk.

Jeg har tilogmed klar å overbevise de skeptiske og sære lesere min som sier at de alltid blir skuffet over slike sunne oppskrifter :-) Velbekomme!

MRL - MAGE RUMPE LÅR TRENING UTE

 • 06:46

Treningstirsdag dere :-) Denne tirsdagen tenkte jeg i samarbeid med atkins norge å motivere dere til å ta med treningen ut. Denne økten krever ingen form for utstyr og det er helt GRATIS! Ved å ta med treningen vil følgene bivirkninger kunne skje; du kan få masse frisk luft, røde roser i kinna og bli super sprek.

Hallo sprekfiser. Sist uke tok jeg med meg min venninne, Alessandra på sirkeltrening i frognerparken. Så godt å ha noen å lene seg på, som støtter deg og som sammen kan motivere hverandre.

Og ja, du kan faktisk trene hele kroppen uten noe utstyr, uten at det koster noen ting og det eneste du trenger er din egen kropp. Finn et sted med en trapp eller bakke i nærheten. Så er det bare å sette i gang. Vi kjørte på med flere beinøvelser, for å bygge en sterk rumpe og sterke lår


 ØVELSENE:

-air squat

-split squat jumps

-burpees

-et beins hipthrust

-mage

-trappesprint (denne var ikke med  pyramide, kun en gang opp og ned på hver eneste runde)


 Vi bestemte oss for å kjøre pyramide sett, fordi da blir vi fort ferdig og det er veldig motiverende når du nærmer deg slutten. Pyramide sett vil si at vi startet alle repetisjoner på et avtalt antall, også går du nedover for hver runde.. Vi valgte å ta 10 runder og 10 repetisjoner. Utrolig motiverende å telle ned, og kjenne at du jobber men at det blir litt lettere for hver runde. Den trappa derimot, haha. Den ble bare værre og værre. 

Deretter teller du ned repetisjoner for hver runde. Så da vil naturligvis den førset runden være 10 repetisjoner på alle øvelser, så den neste er 9 repetisjoner på alle øvelser etc.. Det er ingen planlagte pauser, du tar selv pause når du føler for det. Husk å gi ALT, rett deg opp i ryggen og skviiiis rumpa, løp så fort du kan opp trappa. GI ALT! Du vil kjenne denne økta, men den er over før du vet ordet av det. Genser her, tights her, bruk koden fitcherry for å få 20%rabatt på hele nettbutikken.

LASAGNE

 • 10:22

Duften av denne som bare fyller hele kjøkkent.. Jeg vet at mange av dere har ventet på opppskriften på denne da jeg skrøt at det var den beste lasagnen jeg hadde spist♡ Her kommer den i såfall, og jeg håper du vil sette like stor pris på den som jeg gjorde. Jeg syntes denne ble kjempe god med bare litt baby spinat vedsidenav. Denne uken her ser det ut til at det blir en del hamburgere på meg. Jeg lagde opp noen karbonader i går:-) Kanskje neste ukes middagstips?


 Hjemmelaget lasagne med ostesaus:

-4-5 posjoner, ca 60min

400 g karbonadedeig

2 bokser hermetiske tomater

3 ss tomat pure

4 dl Melk

2 ss Smør 

1 liten pose Revet ost

2 ss Hvetemel

6 Pasta plater

1 løk

2 fedd hvitløk

Organo, basilikum, salt, pepper


 Slik gjør du: sett oven på 180 grader. Steketid er ca 45min.

Ostesaus: smelt smør i en liten kjele, tilsett hvetemel litt av gangen og pisk det godt sammen med smøret. Tilsett melk og la det koke opp. Husk: her må du passe på hele tiden. Denne sausen brenner seg svært fort, det er viktig at du rører hele tiden. Når sausen har blitt passe tykk tilsetter du ost, og tar kjelen av plata. La den stå til avkjøling mens du lager tomatsaus. Tips: bruk gjerne en ost med litt mer smak, eller bruk flere forskjellige oster.

Tomatsaus: stek karbonadedeig med salt og pepper og legg til side. Deretter steker du løk og hvitløk gylden, tilsett tomatpure og de hermetiske tomatene. La det koke opp med oargano og basilikum. Tilsett kjøttet, og smak til om det trengs noe mer salt og pepper:-)

Finn frem en stor ildfast form, start med tomatsausen, så ostesaus også pastaplater på toppen. Gjenta dette en gang til, og topp det hele med revet ost før du setter den i ovenen. Mens denne står i ovnen rekker du å ta deg en liten vask på kjøkkenet:-)
Denne ble SÅ god, du bare må prøve. Perfekt å fryse ned, så har du middag du kan ta opp til de dagene du vet blir hektiske.

Håper det smaker!

DETTE ER PERFEKT Å SPISE FØR TRENING

 • 09:08

God søndag nydelige, var det noen av dere som lot dere friste av frokosten min på snapchat i går? I såfall får du oppskriften her. I går skulle jeg møte min vakre venninne Alessandra på Magnat. På planen for min del stod det først vektløfting. Som var nesten 2 mnd siden jeg prøve meg på sist. Så skulle vi trene sumomark, armer og mage. En super knall økt! Jeg nailet løftene og jeg har fått tilbake til en skikkelig treningsglede.

Før jeg skal trene er det veldig viktig å at jeg er passe mett, og har spist bra mat som gir meg energi. Noe av det  værste jeg kan gjøre å spise masse mat, og da speielt mat som får meg til å følge meg tung, stapp mett og trett. Jeg er person som veldig fort får hold, og har jeg først fått hold så må jeg bare bryte trening. Det er ingenting som hjelper utenom tid.

Yoghurt, smoothier, salat, frukt er ofte å foretrekke. Det gir meg energi og metter på en måte som gjør at jeg ikke blir stapmett

Denne smoothiebollen er mitt beste tips til hva du burde spise før trening. En balnding av karbs, protein også er det en VITAMINBOME!

♡1 banan

♡1 kopp bringebær

♡1 toppet scoop vanilje protein (jeg bruker en som er blanding av whey og casein, da blir den så fluffy)

♡1/2 lime

♡en skvett usøtet soyamelk

Kjøt alt i en mixer eller med en stavmikes. Topp med hva du vil! Så mange deilige smaker. og nyt:-)Har du ikke meg på snap? Legg meg til da, jeg heter malov♡

ET SKRITT NÆRMERE MÅLET

 • 07:06

YEEEEEI, i går fikk jeg bestått mine siste 6 uker praksis i tannpleierstudiet mitt. SÅ HAPPY! Nå er det ikke mye igjen før jeg faktisk er utdannet og autorisert tannpleier. Så rart, og utrolig befriende. Jeg er så klar for å begynne. I går hadde vi med oss kake og muffins også fikk vi nydelige blomster og kort fra vår flinke veileder. Praksis har vært utrolig givende. En ting er helt sikkert, og det er det at jeg vet at jeg har valgt riktig yrke.

Nå gjelder det å lese, jobbe og bli ferdig med eksamner og andre oppgaver før bachelor starter opp etter nyttår. Fortår virkelig ikke hvor årene har blitt av. Følels som om jeg nettopp begynte, og nå er snart målet nådd. 

Jeg kan også endelig begyne å fokusere mer på treningen min og da spesielt vektløftingen. Må nok starte helt fra scratch, men det er helt greit for meg. Jeg kommer nok fort inn i det igjen. Hvis ikke så har jeg heldigvis Tomas som kan hjelpe og veilede meg. Pass opp for masse oly spam på bloggen og insta! 

På tirsdag var jeg på BeautySpot igjen for å fikse på vippene mine som egentlig var altfor lenge siden sist. Min skyld det altså. Jeg må bli flinkere til å ta vare på meg selv. Me-time er utrolig viktig. Når var sist du tok tid til å ta vare på deg selv?

Denne gangen var jeg hos nydelige Elin. Elin kommer til å bli min faste vippe-fikser fremover. Hun er kjempe nøye og utrolig dyktig. Hun legger hovedsaklig klassiske vipper nå, men holder på med å lære seg volumvipper. Jeg har over en lengere periode fått vippeextension på BeautySpot Oslo, så denne salongen kjenner jeg veldig godt til. Jeg har aldri hatt noen problemer, vippene er ultra lette og jeg kjenner ikke at jeg har de på. De skader ikke dine egne vipper, og Elin er så lett på håndet at jeg sovet flere ganger mens hun la vippene. Haha:-) Vippene mine er sponset


Endelig fredag! Jeg har frihelg, og denne helgen skal jeg bare slappe av, trene masse, gå tur, være med venner, spise god mat og LE masse:-) Endelig begynner ting å falle min vei. Det har vært noen tunge mnd for meg, som kanskje dere har skjønt. Men nå går det virkelig på skinner, og jeg nyter det. Jeg har prøvd å please alle, noe som jeg nå har skjønt at ikke går. Det ente med at jeg glemte meg selv helt oppi det hele. Lekse lært:-) Husk å ta vare på deg selv.

Stor Klem Marie

TRENINGS TORSDAG - SPRETTRUMPE

 • 06:15

Hei vakre hjerter, nå er det altfor lenge siden jeg har kommet med noen treningstips til dere. Denne gangen vil jeg har fokus på denne berømte sprettrumpen, og hvilke øvelser jeg syntes er gode. Det er ingen hemmelighet at jeg liker øvelser som går over flere ledd. Hvorfor ikke trene flere deler av kroppen samtdig? Da får du en sterk og digg kropp. Jeg har ingen mening om hva som er den perfekte kropp, og helt ærlig så tror jeg ikke det finnes. Jeg syntes kvinnekroppen er så fantastisk vakker uansett hvordan den er. En sterk kropp er digg.

Har du to armer og to bein som er velfungerende. Ja da er du jævlig heldig. Noen gang tenkt på det? Vi alle har noe vi ønsker å endre uansett. På tide at vi hyller den for hva kroppen vår kan utføre, og ikke dreper den for hvordan den ser ut. Kropp er kropp :-)

Den ene av to øvelsene jeg har valgt å ta med er KB-sving (kettlebell-sving). Her er det meningen at hoften skal gjøre øvelsen. Du skal skyte frem hofta og sviiiise rumpa. kulen skal sving frem og tilbake ved bruk av hoftepartiet. Jeg ser ofte mange gjøre denne øvelsen litt feil. Den mest vanlige feilen er å bruke altfor mye skuldre og armer. Rumpa skal jobbe her. Prøv å alltid la blikket følge kulen. Gjør du denne øvelsen riktig kjenner du at det brenner skikkelig godt i bakredel

Den andre av to øveler er KB-over head. Knebøy med kule over hodet. Her må du jobbe mye med stabilitet i overkroppen, samtidig som beina jobber. Rett deg opp, stram buken. Husk å skvise stumpen på toppen. Rolig ned, og litt raskere opp. TIPS: Begynn å skvise rumpa allerede i bunn når du er på vei opp, ikke bare på toppen.

KB-sving

KB-over head

Litt off topic: I dag er det avslutning i praksis. Herrigud så rart. Min siste praksis periode er OVER! Jeg har bakt skikkelig digge sjokolademuffins med biter av sjokolade, og med en heftig smørglasur over. Sukkerbome ass. Jeg skulle egentlig lage en sunnere varient. Det er jo jeg så glad i og jeg liker veldig godt å inspirere andre til å prøve. Men jeg kom på rundt åtte i går kveld at jeg skulle lage kake. Såå da ble det en lettere variant. Hvorfor kan ikke kiwi ta inn funksjonellmat? Da hadde det blitt så mye lettere når du bare vil slenge sammen noe. Toro var min gode venn i går. HAHA! Selvom det ikke ligner meg. Tror kanskje jeg også var litt usikker på å ta med noen sånne sunne greier. Kanskje de ikke ville like det? Jeg kjører hvertfall safe.

Nå gleder jeg meg så mye til helg. Skal bli godt å bare slappe av, trene midt på dagen og spise god mat. Vi sneiks!

PS: flere har spurt om oppskrift på lasange. Har ikke glemt den. Kommer veldig snart

Klem Marie♡

KVIKK LUNSJ MUFFINS

 • 07:21

Onsdagens søte 


Fiberrike og proteinrike sjokolademuffins:

-ca 8 muffins, stekestid 15-20 min. 

2 egg

100 g vanilje kravg

50 g havremel (jeg lager min selv, havregryn og stavmikser)

4 ss bake kakao

4 ss sukrin melis

1 ss surkin gold

1/s ts vanilje pulver

1 ts bakepulver

1 pk Atkins Chocolate break


Sett ovnen på 180 grader. Først pikser du egg og melis, til du får eggedosis. Deretter tilsetter du kvargen, pikser det sammen før du tlsetter alt det tørre. Bland det godt sammen, og fordel i muffinsformer. Jeg tror du gjør lurt i å ha pappformer i en muffinsform så de ikke flyter utover brettet.

♡Helt siden jeg var liten har jeg alltid vært veldig glad i å lage muffins. Husker jeg ofte lagde det etter skolen, mens jeg ventet på at mamma skulle komme hjem fra jobb. Så jeg tok utgangspunk i en muffinsoppskrift mamma har hatt hjemme for å lage en sunnere variant. I denne er det masse fiber og proteiner. De er helt uten tilsatt sukker, og kan nyter med den beste samvittighet. Jeg ser for meg at de hadde blitt ekstra gode med en deilig glasur, men det får du bestemme selv om du vil ha. 


Håper du får en superduper lille lørdag! KOS DEG

EN NARKOMAN SOV PÅ BADET VÅRT

 • 22:01

For en dag. Noen ganger er jeg så glad for at jeg har denne bloggen. Det blir som min offentlige dagbok.

Okei. Klokken ringte som vanlig i et mellom halv seks og seks.. slumre slumre. Trenger bare to min til. Sånn er det hos meg ca hver dag jeg skal stå opp tidlig, I dag slumret jeg ca 30min forlenge, noe som fører til en sånn passe stressa morgen. Jeg må løpe til trikken, løpe til toget for så å løpe etter bussen. Jeg får tilslutt krabbet meg ut av senga, med kun det ene øynet åpent og med mår´n kåpa sånn halvveis på slep. Jeg har et mål: Badet. Shit det er låst! Jeg tenker for meg selv jaja, da har Tiril stått tidlig opp i dag. Venter, venter og veeeeeeeeenter på at hun skal bli ferdig. Det er veldig stille. Jeg bestemmer meg for å gå bort å banke forsiktig på døra. Ingen svar. Jeg roper Tiril (litt sånn halvveis høyt men med hviske stemme) Ingen svarer.. Så begynner jeg å tenke på alle de historiene om narkiser i Oslo som går inn i leiligheter, loft, kjellere etc. 

SHIT VI HAR EN NARKOMAN SOM SOVER PÅ BADET VÅRT! Jeg roper på Tiril mens jeg slår løs på døra hennes: Tiiiiiirillll bank bank bank Tirllllll HALLO? bank bank. Plutselig kommer det fra en sykt trøtt stemme

Tiril: hva er det?

Jeg: hvem er på badet? (hjerte i hundreoghelvette)

Tiril: det er ingen der (med en oppgitt og trøtt stemme)

Jeg: JOOO døra er låst, noen har kommet seg inn (sånn passe panikk)

Tiril: jeg kommer nå.....

Så kommer hun ut, ca like trøtt i trynet som meg. Hun begynner å le og forteller at døra bare pleier å låse seg. FLAKS. Der har jeg stått med tidenes hjertebank og allerede tenkt ut en rømmningsvei. Så da blir det plan B. Drike opp døra. Haha

 I dag har jeg vært å fyllt på vippene mine (ENDELIG). Denne gangen ble det klassiske vipper, og jeg ble fornøyd. Det er litt uvant, men tror det blir bra. Akuratt nå ligger jeg på sengen med den beste chillebuksa  som jeg kjøpte på HM her om dagen, beste buksa jeg har hatt. Nesten så jeg må vise dere. For denne buksa fortjener alle å ha. Den henger på pysj avdelingen. Rommet er fyllt med lys, tøfflene er på pannekaker i fangen og Scandal på macen. Kvelden as♡

Oppskrift på pannekakene:

1 egg

1 eggehvitte

35 g havregryn

1 scoop vanilje protein

kanel

1 ts bakepulver

Aplro koks soya

Alt i en blander og kjør med en stavmikser. Stek på medium varme. Nyt med brunost og bringebær. Mmmm
COTTAGE CHEESE RUNDSTYKKER

 • 06:36

GOOOOOOD MORGEN, nå er det tid for en ny uke om du liker det eller ei. Men uka blir så mye bedre hvis du bestemme deg for å like det. Jeg skulle gjerne hatt en dag med helg til. Men når jeg får våknet litt og drukket kaffe blir alt plutselig helt greit igjen. Denne uka her skal jeg gjør mye gøy. Skal endelig sette på vipper igjen. Nå er det over seks uker sist. Også har jeg byttet vippestylist (hvis jeg kan kalle det, det? haha). Så jeg er veldig spent på hvordan hun nye er. Du vet når du ha gått til en fast lenge også må du bytte? Værste jeg vet, men gir det en sjans. Trening skal jeg få skvist inn. Siste uka med bare helkroppsøkter. Også skal jeg treffe noen av mine nydelige venninner. Her kommer oppskrifter på rundstykkenede som jeg lovte de av dere som følger meg på snap

8-10 rundstykker. Steketid 40-45 min:

4 egg

250 g havregryn (lettkokt)

1 stor boks mager CC

1 ts bakepulver

Sett ovnen på 180 grader. Bland sammen alt i en stor bolle med en håndmikser. Fordel utover et stekebrett med bakepapir. Jeg bruker en skje som er dyppet i vann som å få så runde og fine stykker som mulig. Topp med linfrø, solsikkekjerner, sesamfrø eller hva du møtte ønske. Stek i ca 40min på over og undervarme. Når de har stekt i 40min setter du på grill og lar de stå i et par min til. Da blir det sprø og får en digg skorpe.

Nytes med brunost, syltetøy, bær, skinke etc. Disse blir så gode. Lager det hele tiden. Pleier også å fryse ned noen, perfekt å ta med til lunsj :-)

Nå har du mange mettende, næringsrike og digge rundstykker til lunsjen fremover. Gjør som meg og fordel de i små poser, og kast i fryseren. Da er det bare å ta opp dagen før eller samme dag og la de tine frem til du skal ha lunsj :-)

HAR IKKE GLEMT OLY

 • 20:36

Hei dere. Tenkte å blogge litt om dagens økt. Jeg har ikke vært mest aktiv på treningsinnlegg i det siste, og det er fordi jeg ikke har fått trent så mye som jeg ville. Jeg føler heller ikke sånn kjempe stor treningsglede. Jeg har trent enkelt, hel kroppsøkter bare for å holde vedlike. På tide å komme tilbake med tunge, slitsomme og givende økter igjen. Hva med vektløftingen min, oly? Nei jeg har ikke glemt den. Men når hodet mitt ikke er med kan jeg ikke trene oly. Det bare funker ikke for meg. Siste uka i praksis nå, det betyr at jeg kan begynne å prøve meg på oly igjen. Wohoo - da blir det fest på Magnat:-)

Dagens økt var en helkroppsøkt på Gym Ila med Katarina. I det siste har jeg hatt skikkelig godt av å trene sammen med andre. Takk for at du motiverer meg protein babe♡

Øvelser fra økten: knebøy, bakover utfall, pushpress, gående utfall, stående ro, nedtrekk, rygghev, pushups, mage. I dag har vært en store bakedagen for min del. Jeg har laget så mye godt, som jeg gleder meg til å dele med dere. Første oppskrift kommer i morgen, og neste er onsdagens søte. Som såklart kommer på onsdag. GLED DEG! Dette blir så bra:-)

Ha en fortsatt fin kveld

#SUNDAYS

 • 11:26

God søndag hjerter, hvordan har helgen vært? På fredag var jeg først i praksis en full arbeidsdag så dro jeg på min faste jobb, og rett etter jobb ble jeg med noen av jentene fra jobb hjem. Vi skulle ha en tapas kveld. Og det ble så himla vellykket! Herrigud det var så mye god mat, og jeg spiste meg så mett at jeg nesten ikke orket å puste når jeg skulle gå hjem. Helt grusmomt, men så verdt det. Fått masse inspisrasjon til hva jeg kan lage hvis jeg skal ha tapas hjemme. Jeg tok ikke med meg karmera desverre. Men skal huske det neste gang. Lørdag var det enda mer jobb, så når jeg kom hjem la meg jeg i senga med macen, satt på andre sessong av Broen med noe godt vedsiden av. Våknet etter nesten 12 timer søv, og sååå utvilt. Endelig! 

Nå sitter jeg å nyter en god kaffe, hører på Odd Nordstoga mens jeg venter på at rundstykkene skal bli ferdig i ovenen. De siste fem min så står de på grill for at de skal få en ekstra spø stekeskorpe. Ser du hvilke rundstykker jeg lager? Jeg prøver ut en ny steketid og har endret litt på innholdet. Kommer med oppdatert oppskrift senere eller mandag. Så skal jeg skrive ferdig mitt siste fagnotat til praksis, også blir det et veldig spennende møte etterpå. Kan ikke si så mye rundt det før ting er bestemt. Søndager som dette er gull verdt♡

Tips: jeg fant noen brune og kjipe bananer i fruktskåla mi, de skal en dag bli deilig bananis. Skjærte de opp, og la de i frysren. De brune bananene er best i bruke frosne.

Diggeste joggisen fra Under Armour, du finner den her. Bruk koden fitcherry20 så får du 20% rabatt på hele nettbutikken.

Ny favoritt frokost for tiden. Du trenger: 1/2 boks mager CC, 1 boks 0% blåbær yoghurt, 1 kiwi, rosiner og peanøttsmør. 

NYSGJERRIGPER

 • 07:59

Hei fineste lesere. Jeg tenkte at jeg skulle gå litt nærmere inn på kostholdet mitt. Det er så mange av dere som spør om alt mulig. Det forstår jeg veldig godt. Det er jo faktisk ikke til å bli klok på. Når den ene dagen noe er sunt for deg, mens andre dagen så må du ikke finne på å spise det. Det er også mange som kaster ut kostholdsråd i hytt og gevær uten å ha noen bakgrunn. Kun basert på egne meninger. Jeg vil aldri kunne lage en matplan til deg, og jeg kommer heller aldri til å oppgi eksakt hva jeg spiser i løpet av en dag hver eneste dag. Jeg må få lov til å leve uten å bli overvåket på alt jeg gjør:-) 


 MEN

Jeg har lyst til å fortelle deg litt om hva jeg tenker om kosthold, og hva mitt består av. 

Jeg liker: rent kjøtt, grønnsaker, frukt, bær, brød, pålegg, poteter, yoghurt, cottage cheese, kesam/kvarg, melk, ost, nøtter, kornprodukter

Jeg liker ikke: posemat, mikromat, pølse fra narvesen, fastfood, kebab.. du skjønner greia?

Jeg spiser masse grønnsaker og frukt. Det er noe jeg virkelig ELSKER. Utenom det er jeg veldig glad i yoghurter, kvarg, cc etc. Det går jeg aldri lei. Det å spise sunt skal være lett og smake godt. Det er ikke sånn at jeg ikke kan spise en kebab, men jeg syntes det ikke er godt. Da vil jeg heller ha kjøttkaker i brun saus eller ei skive med ost, skjønner? Jeg liker best hvis maten er ren og hjemmelaget. I helgene liker jeg å kose meg ekstra mye, med den samme type mat som i uka. Men jeg liker også å kjøpe en pose smågodt, potetgull, yoghurtnøtter. 

Det som er greia mi er det at jeg vil at den basis maten jeg spiser, altså den jeg spiser mest av og for å bli mett. Den skal inneholde masse næringsrike kilokalorier. Jeg har ikke noen type mat som er nei-mat. Jeg spiser det jeg vil hele tiden:-) Det er veldig viktig for meg at maten smaker godt. Du kan lese mer om hva jeg spiser for å få best mulig treningseffekt HER.

Under her ser du bilder fra en dag på min snapstory: en boks CC blandet med blåbær yoghurt (uten sukker), rosiner og nøtter. Super hekta på det for tiden! Så godt. Neste bilde ser du et bilde av lunsjen min som bestod at CC rundsrykker, som jeg hadde i frysren. Samme dag lagde jeg hjemmelaget lasagne helt fra bunn av, og den ble LATTERLIG GOD. Oppskrift på den kommer senere:-) Gled deg.

Hvis du vil kan du følge meg på snap: malov. Der legger jeg ut flere bilder av hva jeg spiser ila en dag. For dere som er ekstra nysgjerrige. Syntes det bare er veldig koselig hvis vi vil følge meg der

Håper du fikk noen svar på det du lurte på.

Stor klem Marie♡ 

DU SKAL UNNE DEG NOE GODT

 • 07:33

Onsdagens søte er kanskje litt latskap, men også en deilig sjoklade med myk karamell♡

Tights får du tak i her

Hei hjerter, noen ganger er faktisk slik at jeg ikke alltid har tid til å bake noe. Selvom jeg liker enkle oppskrifter. Derfor tenkte jeg å tipse om den deiligeste proteinbaren noen sinne laget. Det er den beste jeg har smakt. Denne er perfekt å ta frem når du har skikkeig cravings. Den er myk i konsistens, og den smaker skikkelig deilig karmall. 

Nå er jeg inne i nest siste uke i praksis, og det kjennes veldig godt samtidig skummelt. Nå er det ikke lenge igjen, og veldig snart er jeg ferdig utdannet tannpleier. Det har gått så fort. Den uka her skal vi holde et foredrag for helsearbeidere som jobber i en omsrogsbolig for eldre. Det blir veldig spennende! Håper det blir lærerik både for dem og oss. Nesten hver eneste dag sitter jeg å dagdrømmer om mitt egent krypinn, og jeg går ofte gjennom masse forskjellige interiør sider. Inne i hodet mitt er leiligheten allere møblert, og det er bare å flytte inn. Haha. Men jeg omøbelerer ofte. Klarer ikke helt å bestemme meg for hvilken stil jeg vil ha. Har du noen gode instagramsider eller nettsider som gir mye inspirasjon til interiør som jeg må følge? Let me know :-)


Ha en fin lille lørdag, snart er det lørdag på ekte! og hvis du ikke har en atkins fudge caramell for hånden - så løp og kjøp! 

TUFTECHERRY

 • 07:08

GOD MORGEN HJERTER, håper du har sovet godt. Har du noen gang tatt en litt skummel avgjørdelse, som kunne gått like dårlig som bra?

For dere gamle travere som har fulgt meg på insta over lengere tid. Dere vet at jeg bodde i tufteparken før.. Hva skjedde? 

Sommeren 2014, bestemte jeg meg veldig spontant for å flytte. Jeg hadde nettopp flyttet fra Oslo til Elverum for å studere. Så kræsjet alt bare. Jeg klarte aldri å slå meg til ro der. Etter et år var gått skjønte jeg fort at det ikke kom til å bli bedre, så da flytta jeg! Så opp leiligheten jeg leide, fant meg noe nytt i Oslo, tok med meg flyttelasset og dro. Leiligheten jeg skulle leie i oslo var nesten dobbelt så dyr som den i Elverum, og myyyye mindre var den også. 

Jeg fikser dette! tenkte jeg..

Det var ikke så lett. Som student får du jo ikke stipent eller lån i sommerferien. Så jeg var jo avgenig at jeg skulle få en jobb ASAP! Det fikk jeg ikke, ingen hadde noe å tilby meg før til høsten. Jeg måtte pent vente Så da måtte jeg bruke tiden min på noe, det var sånn min insta konto ble til @fitnesscherry.

Jeg hadde jo heller ikke råd til å trene, jeg måtte bruke naturen. Plutselig fant jeg tufteparken. Jeg var der hver ENESTE dag, gjerne to ganger om dagen. Ble kjent med en helt haug nye mennesker og lærte masse kule øvelser av flinke folk.

Tørr ikke tenke på hva som hadde skjedd hvis jeg ikke hatt tatt sjansen med å bare flytte! Jeg har det så utrolig bra nå, og møtt så mange nydelige og flotte mennesker, som jeg nå kan kalle for venner.

Hvis du sitter der å lurer på om du skal gjøre det (samme hva) gjør det! Dette er tegnet du har lett etter. GJØR DET♡

Tightsen jeg har på meg på bildene er en kompressjons tights fra Under Armour. Jeg har ALDRI tatt på meg en slik tights før. Teknologien i denne er helt utrolig. Det er som den former seg etter meg. Den er også høy på livet. Tightsen kan ikke beskries bra nok:-) Denne må du prøve! se mer her. Bruk koden fitcherry20 å få 20% rabatt på den

Snart lillelørdag! klar for en søt fristelse?

LAPPER

 • 10:13

Med den enkleste oppskriften 

Disse lappene ble super gode sunne og perfekt for søndagsbruchen♡

I går blandet jeg sammen litt av det jeg hadde på kjøkkenet, samtidg som jeg tenkte nå må jeg husker hva jeg putter i disse tilfelle de blir så gode at jeg må dele oppskriften. Det er nesten alltid slik jeg kommer opp med nye oppskrifter, jeg prøver meg litt frem, og vips. Hvis oppskriften ser litt rar ut er det bare fordi det er min måte å eksperimentere på kjøkkenet på. Jeg blir så utrolig glad for alle tilbakemeldinger jeg får av dere på oppskriftene mine. Det gir meg masse motivasjon til å finne på nye.


 2 egg

1 liten banan 

1 skvett usøtet soya melk

først blander du sammen dette med en svamikser. Så tilsetter du:

3-4 toppede ss med hvetemel

1/2 ts bakepulver

Dette pisker du inn i røren og lar det stå å svelle i 15min før du steker på medium varme. 

Jeg fikk 5 store lapper, så vil si at du fint kan dele dette med en som ikke spiser en kjempe stor frokst. Hvis ikke er det bare å dobble posjonen, steke opp alle lappene og sett de eventuelt i kjøleskapet. Da har du en deilig kveldsmat. Hvis du vil ha lappene litt grovere kan du bytte ut halvparten av hvetemelet med noe grovere feks havremel.

PS: husk at du ikke dør av hvetemel ;-)

Topp med hva du måtte ønske. Jeg hadde så utrolig kravings peanøttsmør, så det bare måtte jeg ha, også hadde jeg litt bacon i fryseren som jeg tok opp og freste i en fei. Blandingen av søtt og salt er så magisk! NAM


Håper du får en fin søndag. Jeg skal bruke dagen på å lage litt mat til uka, menst lunsj egentlig. En skikkelig god og sunn lunsj setter jeg så stor pirs på. Så skal jeg jobbe med en oppgave og trene. Hva skal du bruke dagen på?

SIRKELMANIA

 • 10:00

Endelig lørdag dere. Det betyr late morgner, masse kaffe, musikk og chill. I dag skal jeg bruke dagen på å trene og shoppe litt. Garderoben min nå er så utdatert at det er helt flaut. Det har nesten bare gått i treningstøy for tiden. På tide med litt høst nyheter nå:-) 


Magnat har fått seg nytt corsstrenings rom nå, som jeg ofte bruker til å trene i. Det er så digg å kjøre en sirkeltrening/fullkroppsøkt, og bli ferdig med trening på litt under en time. Da har jeg fått opp pulsen, svettet og kjent at musklene jobber. Jeg går alltid fra trening med en god følelse når jeg har trent sirkel. 

For det vel den gode følelsen som gjør at vi kommer tilbake og tilbake? 

Min sirkel så sånn her ut:

Knebøy

Knebøy med hopp

Gående utfall

Burpees

Australske chins

pushups

Mage

Jeg gjorde ca 10-12 øvelser av alle og 5 runder. Fort gjort og ferdig i en fei!Etter trening nyter jeg ofte en proteinbar. Fudge Caramel fra Atkins er min favoritt! Ingen over. Topp får du tak i her, jakke her. Akuratt nå har armourstore 20% på allt av klær til dame, og hvis du bruker koden fitcherry20 får du 36% avslag på hele ditt kjøp!♡

STÅ TIL HØYRE, GÅ TIL VENSTRE

 • 19:48


 God fredag fine skatter, endelig er det helg. Dagen i dag startet så fantastisk. Jeg begynte en time senere enn vanlig, og det skal jeg love deg var gull! Jeg følte meg utvilt, solen skinte og alt gikk på skinner. LIVET SMILTE! Jeg er så sliten om dagen, også har det skjedd mye på privaten. Noe som gjør at det faktisk ikke skal så mye til for å vippe meg av pinnen merker jeg. Siste pasient i praksis i dag kom ikke. noe som gjorde at jeg fikk gå litt tidligere. Litt herlig var det å staret helgen tidlig. Kastet meg på første tog hjem, som var så fullt at jeg ikke kunne sveipe på insta en gang. Døde nesten! Så når jeg skulle prøve kjempe meg fra toget på oslo s og gjennom jernbanestasjonen slo det meg. Er det ingen som kan stå til høyre regleren? Det gjelder for alle trapper rulletrapper, smale ganger etc. Sorry (ikke sorry) til dere jeg nesten løp ned. 

Så kommer jeg hjem til nyvasket leilighet, ryddig og fint. Ingenting kunne ødelegge denne dagen. Kastet meg inn i Under Armour joggisen, bamse tøfflene og satt på serier mens jeg lagde en bedre middag. Nå har jeg så lyst på ostepopp... Orker jeg å hoppe ut av bamsetøfflene for å kjøpe det? 

MIDDAGS TIPS: Stekt biff med grønnsaker og dressing i trotillalefser. Jeg brukte grønnsalat, avokado, mango, rødløk og kesam dressing. Så enkelt og utrolig godt. Kjøttet har jeg krydret med salt, pepper og stekt i litt smør.

Dressingen er mager kesam med ketchup og litt gresk dressing pulver. YUMMY TUMMY :-)Denne middagen var så god, har spist det to dager på rad nå. Enkle og utrolig gode smaker sammen. Prøv den du også! GOD HELG DA, håper den blir like fin som du

SJOKOLADE PÅ SJOKOLADE

 • 16:35

HEI DU

Dager som denne: sluttet en time tidligere i praksis, treningsfri og ro i sjela. Jeg spiste som vanlig på toget på vei hjem. Da slipper jeg å komme heseblesende inn, og rasere hele kjøkkenet for mat. I stedenfor ble det en sukkerfri kako med den beste sjokoladen fra Atkins mens jeg ser på serier på Viaplay. Begynt på sessong 2 av Empire, etter å ha sett ferdig Scandal. Noen som vet om det kommer en sessong 4 av Scandal foresten?


Når jeg kom hjem seeeent i går etter en lang dag i praksis også trening i frognerparken med Mirto, så oppdaget jeg at det ikke var noe varmt vann i dusjen. JEZ.. Du kødder. En dag med masse pasienter og en svett økt ute, så er det dagen for at vaktmesteren har trykka på feil knapp da han skulle sette på radiatoren. Foresten! Litt sent å sette på radioatoren 1 okt? Vært sånn passe kaldt lenge nå uten noen varme i hus

Det endte med at jeg måtte dusje i iiiiiis-kaldt vann. Haha. ikke sånn lunka, KALDT. Jeg gikk inn, hyyyylte(!) vaksa meg i fem sekunder, før jeg løp under dyna og la meg. Tortuuuuur!

Hørt at det skal være godt for kropp og sjel og dusje i karldt vann? Men det tror jeg bare er en gammel myte.. Håper jeg aldri må gjøre det igjen

I dag ville jeg det skulle være helg skikkelig fredags følelse. I morgen skal jeg begynne en helt time senere enn vanlig! JIPPI, det er jo nesten som en liten helg før en dag i praksis. Denne helgen her har jeg fri. Og det skal nytes i godt selskap, god mat og trening. Jeg tenkte å legge ut sirkeltreningen jeg satt opp for Mirto og meg i går. Følg med:-)

Super digg og chill bukse får du tak i HER

Håper du har hatt en fantastisk dag! SMIL, det er snart helg

Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016
hits