hits

SJOKOLADEMINT NEDOVER OXFORD STREET

  • 07:44

Enda en muffins variant på OnsdagensSøte. Fordi jeg elsker muffins, og fordi det er så lett å lage og ta med seg. Disse av en super sunn variant og med eksta protein. Du kan fint lange disse uten proteinpulver også. Da bytter du bare ut proteinpulver med mer søtning, feks sukrin melis. Ta utgangspunkt i kvikklunsj oppskriften min HER 

Åh, sjokolade og mint minner meg så utrolig mye om en fantastisk London tur jeg hadde for noen år siden. Det nærmet seg jul, og vi hadde kjøpt oss en stor varm sjokolade med mint på Stabucks og gikk nedover Oxford, det var kaldt og vått men med den fantastisk julepynten og sjokoladen gjorde det ingenting. Gode minner♡

Jeg tror denne komboen er enten en du elsker eller en du hater. Det er ikke noe midt i mellom. Samme som med den sykt kvalme brusen dr.pepper, blææh. Jeg derimot eeeeelsker sjokolade og mint. Mmmm

SJOKOLADEMUFFINS MED HINT AV MINT

-ca 6 store muffins, steketid 15-20min

2 egg

150 g mager CC

1 scoop vanlije protein (blandingsprotein)

50 havremel (jeg lager den selv med stavmikser)

1 ts bakepulver

2 ss sukrin gold

3 ss kakao

ca 40 -50 g 70% sjokolade med mint


Sett ovnen på 180 grader. Først pikser du egg og proteinpulver til du får en fluffy røre. Deretter tilsetter du cc, pikser det sammen før du tilsetter alt det tørre. Bland det godt sammen, og fordel i muffinsformer. Sjokoladebitene dytter du ned i røren helt tilslutt. Jeg tror du gjør lurt i å ha pappformer i en muffinsform så de ikke flyter utover brettet Håper der smaker♡

MØRK SJOKOLADE HVER DAG

  • 05:42

Visste du at en liten bit mørk sjokolade hver dag kan være sunt for hjertet ditt?♡ That makes me oh-so HAPPY! Jeg har fått hel dilla på smoothie i det siste. Men kun denne typen. Toppet med masse godt, noe søtt, noe syrlig og noe som knaser. Får helt vann i munn av å skrive om det. Noen dager tar jeg en sånn her skål i stedenfor middag.

Nå er jeg på vei opp til Elverum, for hospitering og skole hele uka. I dag må jeg virkelig på en sukker rehab. Det har blitt så mye smågodt denne helgen at jeg nesten ikke tørr å tenke på det. Kjøpte smågodt, og naturgodis i sverige. Det meste har jeg gjemt godt i bilen, og skal ikke ta det inn i hus før det er helg. DET er hvertfall helt sikkert. Jeg kan ikke ha sånne ting i hus, for da spiser jeg opp alt -med en gang :-P Jeg kjøpte også masse kvarg, prodterin pudding, mandelmelk, koffeindrikker, shampoo, pepsimax og litt annet sukkerfritt. Skulle gjerne lagdt en bloggpost til dere men jeg er borte hele uka. Men hvis du vil kan jeg lage en til helgen?

Smoothie kan være et perfekt måltid å ta med seg på farten, og du bestemmer hva slags nyttige næringsstoffer du ønsker den skal inneholde. I min har jeg:

♡1 banan

♡1 scoop vanilje protein (whey + casein)

♡1 kopp fryste blåbær og bringebær

♡1/2 lime

♡en skvett mandel melk

Toppet med hva jeg har i skapet. Men det er noe jeg MÅ HA i. Det er rosiner, mørk sjokolade og passjonsfrukt. Denne blir så fluffy. En perfekt blanding av syrlig og søtt. Desidert den beste proteinrike smoothien.Oktober er rosasløyfe månde, og jeg syntes det er utrolig bra at vi en månde i året hvor vi har ekstra stor fokus på våre dyrebare meloner. 

Jeg tenkte derfor å tipse om en god treningsvenn. Har du noen gang prøvd trenings BH´ene til UnderArmour? Det MÅ du isåfall. En mer støttende treningsvenn enn det skal du lete lenge etter. Sjekk min favotitt BH HER. Bruk koden fitcherry20 så får du 20% rabatt♡

Håper du får en kanll bra start på uka :-) PS: følg med for konkurranse klokken 11:00

HAVREKJEKS MED MELKESJOKOLADE

  • 07:31

Reprise! Fordi disse har fått så himla mange gode tilakemeldinger. Verdens beste havrekjeks spør du meg. Så gøy når jeg prøver å slenge sammen noe på kjøkkenet, også blir det så bra. Disse er helt utentilsatt sukker, fulle av fiber og sundt fett. Hva venter du på? Oppskriften er som alltid enkel og digg

Med smak av  melkesjokolade og hasselnøtt. Trenger jeg å si mer?

 Jeg liker å gjøre ting enkelt, men samtidig har jeg høye krav til smak. Og sunt skal jo være enkelt, sant? 

♡Havrekjeks med sjokoade:

-ca 10 stk, steketid 10min

100 gr havremel (jeg lager selv. Havregryn og stavmikser)

1 egg

50 gr sukkerfri melkesjokolade

1 neve hasselnøtter

2 ss Cocosa (evt annen fettkilde)

2-3 ss sukrinmelis (evt sukrin gold)

1/2 ts bakepulver

1 kype salt

Start med å sett på ovenn på ca 200 grader. Bland alle ingrediense godt utenom sjokolade og nøtter (de blander du inn til sist). Form til små kjeks på et bakepapir. Settes inn i en forhånds varmet ovn på ca 200 grader i ca 10min :-)
Jeg håper det smaker, og at du får en heidundranes helg. FREDAG! God helg vakre hjertene ♡

KANELSNURER TOPPET MED GLASUR OG MANDARIN

  • 08:44

Å HERRIGUD.. Jeg dør faktisk av hvor gode disse er (selvom jeg hater når folk sier det)


Hei dere, onsdagens søte denne gangen er en oppskift dere kanskje har sett før? Vel her kommer den igjen. Men en litt ny vri.

Kanelsnurrer ala fintesscherry:

-6-8muffins, 45-50min


♡Deig:

1 stor boks mager cottage cheese

225 g havregryn (evt mel)

4 egg

1 ts bakepulver

----------

♡Fyll:

8-10 ts sukrin gold

kanel

1 ss kokos fett

---------

♡Topping:

1 neve mandler


Sett ovenen på 180 grader, bland deigen med en stavmikser og fordel i (stive)muffinsformer. Bland sammen fyllet og fordel i deigen, topp det hele med hakkede mandler.

Som glasur har jeg blandet sammen sukrinmelis og vann. Toppet med mandarinbåt og kanel

Jeg nyter faktisk over at jeg endelig kan kose meg med noe som er veldig likt som det beste jeg vet, nemlig kanelsnurrer. Gjerbakst er noe av det vanskligste jeg vet om å gjøre litt sunnere, og at det skal være såpass nyttig at jeg kan spise det i hverdagen. Men disse kanelsnurrene her hjerter, de må dere prøve. Jeg har spist de til frokost og kveldsmat nå. De er fulle av fiber, karbohydrater, proteiner og fett. OG alt det det sunne slaget♡ Det er allere så mange av dere som har prøv når jeg sist tipset om denne oppskriften. Denne gangen lagde jeg en ny vri på den med mandarin og glasur. Får helt vann i munn av disse blidene, så godt ble det faktisk.

Jeg har tilogmed klar å overbevise de skeptiske og sære lesere min som sier at de alltid blir skuffet over slike sunne oppskrifter :-) Velbekomme!

LASAGNE

  • 10:22

Duften av denne som bare fyller hele kjøkkent.. Jeg vet at mange av dere har ventet på opppskriften på denne da jeg skrøt at det var den beste lasagnen jeg hadde spist♡ Her kommer den i såfall, og jeg håper du vil sette like stor pris på den som jeg gjorde. Jeg syntes denne ble kjempe god med bare litt baby spinat vedsidenav. Denne uken her ser det ut til at det blir en del hamburgere på meg. Jeg lagde opp noen karbonader i går:-) Kanskje neste ukes middagstips?


 Hjemmelaget lasagne med ostesaus:

-4-5 posjoner, ca 60min

400 g karbonadedeig

2 bokser hermetiske tomater

3 ss tomat pure

4 dl Melk

2 ss Smør 

1 liten pose Revet ost

2 ss Hvetemel

6 Pasta plater

1 løk

2 fedd hvitløk

Organo, basilikum, salt, pepper


 Slik gjør du: sett oven på 180 grader. Steketid er ca 45min.

Ostesaus: smelt smør i en liten kjele, tilsett hvetemel litt av gangen og pisk det godt sammen med smøret. Tilsett melk og la det koke opp. Husk: her må du passe på hele tiden. Denne sausen brenner seg svært fort, det er viktig at du rører hele tiden. Når sausen har blitt passe tykk tilsetter du ost, og tar kjelen av plata. La den stå til avkjøling mens du lager tomatsaus. Tips: bruk gjerne en ost med litt mer smak, eller bruk flere forskjellige oster.

Tomatsaus: stek karbonadedeig med salt og pepper og legg til side. Deretter steker du løk og hvitløk gylden, tilsett tomatpure og de hermetiske tomatene. La det koke opp med oargano og basilikum. Tilsett kjøttet, og smak til om det trengs noe mer salt og pepper:-)

Finn frem en stor ildfast form, start med tomatsausen, så ostesaus også pastaplater på toppen. Gjenta dette en gang til, og topp det hele med revet ost før du setter den i ovenen. Mens denne står i ovnen rekker du å ta deg en liten vask på kjøkkenet:-)
Denne ble SÅ god, du bare må prøve. Perfekt å fryse ned, så har du middag du kan ta opp til de dagene du vet blir hektiske.

Håper det smaker!

DETTE ER PERFEKT Å SPISE FØR TRENING

  • 09:08

God søndag nydelige, var det noen av dere som lot dere friste av frokosten min på snapchat i går? I såfall får du oppskriften her. I går skulle jeg møte min vakre venninne Alessandra på Magnat. På planen for min del stod det først vektløfting. Som var nesten 2 mnd siden jeg prøve meg på sist. Så skulle vi trene sumomark, armer og mage. En super knall økt! Jeg nailet løftene og jeg har fått tilbake til en skikkelig treningsglede.

Før jeg skal trene er det veldig viktig å at jeg er passe mett, og har spist bra mat som gir meg energi. Noe av det  værste jeg kan gjøre å spise masse mat, og da speielt mat som får meg til å følge meg tung, stapp mett og trett. Jeg er person som veldig fort får hold, og har jeg først fått hold så må jeg bare bryte trening. Det er ingenting som hjelper utenom tid.

Yoghurt, smoothier, salat, frukt er ofte å foretrekke. Det gir meg energi og metter på en måte som gjør at jeg ikke blir stapmett

Denne smoothiebollen er mitt beste tips til hva du burde spise før trening. En balnding av karbs, protein også er det en VITAMINBOME!

♡1 banan

♡1 kopp bringebær

♡1 toppet scoop vanilje protein (jeg bruker en som er blanding av whey og casein, da blir den så fluffy)

♡1/2 lime

♡en skvett usøtet soyamelk

Kjøt alt i en mixer eller med en stavmikes. Topp med hva du vil! Så mange deilige smaker. og nyt:-)Har du ikke meg på snap? Legg meg til da, jeg heter malov♡

KVIKK LUNSJ MUFFINS

  • 07:21

Onsdagens søte 


Fiberrike og proteinrike sjokolademuffins:

-ca 8 muffins, stekestid 15-20 min. 

2 egg

100 g vanilje kravg

50 g havremel (jeg lager min selv, havregryn og stavmikser)

4 ss bake kakao

4 ss sukrin melis

1 ss surkin gold

1/s ts vanilje pulver

1 ts bakepulver

1 pk Atkins Chocolate break


Sett ovnen på 180 grader. Først pikser du egg og melis, til du får eggedosis. Deretter tilsetter du kvargen, pikser det sammen før du tlsetter alt det tørre. Bland det godt sammen, og fordel i muffinsformer. Jeg tror du gjør lurt i å ha pappformer i en muffinsform så de ikke flyter utover brettet.

♡Helt siden jeg var liten har jeg alltid vært veldig glad i å lage muffins. Husker jeg ofte lagde det etter skolen, mens jeg ventet på at mamma skulle komme hjem fra jobb. Så jeg tok utgangspunk i en muffinsoppskrift mamma har hatt hjemme for å lage en sunnere variant. I denne er det masse fiber og proteiner. De er helt uten tilsatt sukker, og kan nyter med den beste samvittighet. Jeg ser for meg at de hadde blitt ekstra gode med en deilig glasur, men det får du bestemme selv om du vil ha. 


Håper du får en superduper lille lørdag! KOS DEG

COTTAGE CHEESE RUNDSTYKKER

  • 06:36

GOOOOOOD MORGEN, nå er det tid for en ny uke om du liker det eller ei. Men uka blir så mye bedre hvis du bestemme deg for å like det. Jeg skulle gjerne hatt en dag med helg til. Men når jeg får våknet litt og drukket kaffe blir alt plutselig helt greit igjen. Denne uka her skal jeg gjør mye gøy. Skal endelig sette på vipper igjen. Nå er det over seks uker sist. Også har jeg byttet vippestylist (hvis jeg kan kalle det, det? haha). Så jeg er veldig spent på hvordan hun nye er. Du vet når du ha gått til en fast lenge også må du bytte? Værste jeg vet, men gir det en sjans. Trening skal jeg få skvist inn. Siste uka med bare helkroppsøkter. Også skal jeg treffe noen av mine nydelige venninner. Her kommer oppskrifter på rundstykkenede som jeg lovte de av dere som følger meg på snap

8-10 rundstykker. Steketid 40-45 min:

4 egg

250 g havregryn (lettkokt)

1 stor boks mager CC

1 ts bakepulver

Sett ovnen på 180 grader. Bland sammen alt i en stor bolle med en håndmikser. Fordel utover et stekebrett med bakepapir. Jeg bruker en skje som er dyppet i vann som å få så runde og fine stykker som mulig. Topp med linfrø, solsikkekjerner, sesamfrø eller hva du møtte ønske. Stek i ca 40min på over og undervarme. Når de har stekt i 40min setter du på grill og lar de stå i et par min til. Da blir det sprø og får en digg skorpe.

Nytes med brunost, syltetøy, bær, skinke etc. Disse blir så gode. Lager det hele tiden. Pleier også å fryse ned noen, perfekt å ta med til lunsj :-)

Nå har du mange mettende, næringsrike og digge rundstykker til lunsjen fremover. Gjør som meg og fordel de i små poser, og kast i fryseren. Da er det bare å ta opp dagen før eller samme dag og la de tine frem til du skal ha lunsj :-)

LAPPER

  • 10:13

Med den enkleste oppskriften 

Disse lappene ble super gode sunne og perfekt for søndagsbruchen♡

I går blandet jeg sammen litt av det jeg hadde på kjøkkenet, samtidg som jeg tenkte nå må jeg husker hva jeg putter i disse tilfelle de blir så gode at jeg må dele oppskriften. Det er nesten alltid slik jeg kommer opp med nye oppskrifter, jeg prøver meg litt frem, og vips. Hvis oppskriften ser litt rar ut er det bare fordi det er min måte å eksperimentere på kjøkkenet på. Jeg blir så utrolig glad for alle tilbakemeldinger jeg får av dere på oppskriftene mine. Det gir meg masse motivasjon til å finne på nye.


 2 egg

1 liten banan 

1 skvett usøtet soya melk

først blander du sammen dette med en svamikser. Så tilsetter du:

3-4 toppede ss med hvetemel

1/2 ts bakepulver

Dette pisker du inn i røren og lar det stå å svelle i 15min før du steker på medium varme. 

Jeg fikk 5 store lapper, så vil si at du fint kan dele dette med en som ikke spiser en kjempe stor frokst. Hvis ikke er det bare å dobble posjonen, steke opp alle lappene og sett de eventuelt i kjøleskapet. Da har du en deilig kveldsmat. Hvis du vil ha lappene litt grovere kan du bytte ut halvparten av hvetemelet med noe grovere feks havremel.

PS: husk at du ikke dør av hvetemel ;-)

Topp med hva du måtte ønske. Jeg hadde så utrolig kravings peanøttsmør, så det bare måtte jeg ha, også hadde jeg litt bacon i fryseren som jeg tok opp og freste i en fei. Blandingen av søtt og salt er så magisk! NAM


Håper du får en fin søndag. Jeg skal bruke dagen på å lage litt mat til uka, menst lunsj egentlig. En skikkelig god og sunn lunsj setter jeg så stor pirs på. Så skal jeg jobbe med en oppgave og trene. Hva skal du bruke dagen på?

STÅ TIL HØYRE, GÅ TIL VENSTRE

  • 19:48


 God fredag fine skatter, endelig er det helg. Dagen i dag startet så fantastisk. Jeg begynte en time senere enn vanlig, og det skal jeg love deg var gull! Jeg følte meg utvilt, solen skinte og alt gikk på skinner. LIVET SMILTE! Jeg er så sliten om dagen, også har det skjedd mye på privaten. Noe som gjør at det faktisk ikke skal så mye til for å vippe meg av pinnen merker jeg. Siste pasient i praksis i dag kom ikke. noe som gjorde at jeg fikk gå litt tidligere. Litt herlig var det å staret helgen tidlig. Kastet meg på første tog hjem, som var så fullt at jeg ikke kunne sveipe på insta en gang. Døde nesten! Så når jeg skulle prøve kjempe meg fra toget på oslo s og gjennom jernbanestasjonen slo det meg. Er det ingen som kan stå til høyre regleren? Det gjelder for alle trapper rulletrapper, smale ganger etc. Sorry (ikke sorry) til dere jeg nesten løp ned. 

Så kommer jeg hjem til nyvasket leilighet, ryddig og fint. Ingenting kunne ødelegge denne dagen. Kastet meg inn i Under Armour joggisen, bamse tøfflene og satt på serier mens jeg lagde en bedre middag. Nå har jeg så lyst på ostepopp... Orker jeg å hoppe ut av bamsetøfflene for å kjøpe det? 

MIDDAGS TIPS: Stekt biff med grønnsaker og dressing i trotillalefser. Jeg brukte grønnsalat, avokado, mango, rødløk og kesam dressing. Så enkelt og utrolig godt. Kjøttet har jeg krydret med salt, pepper og stekt i litt smør.

Dressingen er mager kesam med ketchup og litt gresk dressing pulver. YUMMY TUMMY :-)Denne middagen var så god, har spist det to dager på rad nå. Enkle og utrolig gode smaker sammen. Prøv den du også! GOD HELG DA, håper den blir like fin som du

Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016