KANELSNURRER AV COTTAGE CHEESE

 • 06:30

Hei hjertene, onsdagens søte er tilbake. Denne gangen har jeg laget SUPER SUNNE kanelsnurrer. Denne oppskriften kan du virkelig ikke la deg gå forbi. Du trenger ikke elte, ikke heve det NULL STRESS. Proteinrike, fulle av fiber og helt uten tilsatt sukker♡


 deig:

♡400 g cottage cheese mager (en store boks)

♡225 g store havregryn

♡4 egg (legg av 1ss til pensling)

♡1 ts bakepulver

fyll:

♡6-8 ts Sukrin Gold

♡Kanel

♡1 ts Kokos olje (bruk smør hvis du ikke har)

topping:

♡1 neve Mandler


 Sett oven på 180 grader..

Ha alt i en stor bolle og bruk en stavmikser til du har en jevn og fin røre. Nå fordeler du røren over i 6 muffinsformer, jeg tror du fint kunne laget 8-10 stk hvis du bruker hele røren. Hvis ikke kan du gjøre som meg: lage noen rundstykker vedisden av. Dette er nemlig samme røre som cottage cheese stykkene jeg lagde her forleden:-)

Bland sammen ingrediensene til fyllet og rør det forsiktig inn i hver muffins. Penlse med egg, hakk opp mandlene og strø over. Sett inn i ovnen på nest brett i 35-40 min

Disse ble så utrolig gode, og kan nytes til kvelds eller frokost. Bare se hva de er laget av; havregryn og CC? Du kommer ikke til å tro at du faktisk kan nyte disse med god samvittighet når du tar de ut av ovnen å kjøkkenet dufter av deilige kanelsnurrer.. Mmmmmm:-) En god blanding av protein, karbs, fiber og fett

Husk å tagge meg på instagram hvis du prøver oppskriften: @fitnesscherry / #fitnesscherry. Jeg skal begynne å reposte litt flere bilder fra dere. Så bare å tagge også velger jeg ut noen som får en repost på min instagram.

 

KREMETE PROTEINRIK GRØT

 • 10:53

Denne er så god, og perfekt å ta med seg på toget♡ eller skolen, jobbb eller hva det måtte være

30 g havregryn

1 eggehvitte

80 g cottage cheese

1 ts kanel

1/2 ts kardemomme

1 ts sukrin gold

--------------

nøtter og bær

♡Slik gjør du kok havregryn med melk, bland inn kanel, kardemomme og sukrin. Mot slutten av koketiden blander du inn egg og CC. Bland det sammen raskt og helt til du har du en kremte og deilig grøt. Så sabla enkelt, SÅ GODT

 Ville bare tipse om denne deilige grøten på studiedagen min. Nå skal jeg jobbe med oppgaver, og gå en laaang tur i det deilige været. Hva skal du bruke denne tirsdagen på? 

Foresten, tusen takk for alle de fine ordene dere hele tiden kommer med. Jeg ser alle og blir veldig glad. Dere er gode!

Klem Marie

FÅ SIXPACK PÅ DEN MORSOMME MÅTEN

 • 06:20


Halla super babes, nå er det klart for en ny uke, og da lurer jeg på. Hvordan gikk det med kondisjonsøktene jeg utfordret dere på? Hos meg gikk det helt ok. Jeg fikk ikke trent noe særlig høypuls, men jeg har gått to lange turer, kun fordi jeg sa til dere at jeg skulle det. Denne uken her har jeg det samme målet, og jeg skal hvertfall innom magnat to ganger. Som dere vet har praksisen gått hardt overskuddsenergien min, og hva jeg orker å gjøre etter en endt dag. Jeg har vært så sliten at jeg nesten ikke har sovet, hodet sprenger. Derfor har trening blitt nedprioriert. Det har virkelig gått inn på meg, ikke på den måten at jeg har fått dårlig samvittighet. Men jeg har virkelig fått  kjenne på hvor mye glede jeg har faktisk har av en aktiv hverdag. Jeg sover bedre, jeg hviler bedre, jeg spiser bedre, jeg har et bedre humør etc etc... Faktisk hadde jeg glemt det lit. Så det var fint å få det påmint:-)

Dette er bilder fra forrige dagens økt på Magnat. Når jeg var på vei ned håpet jeg først å ikke treffe noen jeg kjenner. Jeg ville bare gå i min egen verden, høre på musikk og trene. Være den sære introverte Marie som jeg er. Men så ser jeg plutselg Kamilla. Og jeg blir såååå glad! Har ikke sett henne på evigheten (føles det som). Det gjorde treningen og humøret mitt mye lettere.

Økten min så sånn her ut:

1000m ro, dynamisk tøying

gående utfall 20X4, KB swing 10x3, jump Squat 8X3

kick back/side kick med mini bands 20x2, rygg hev 10x2

Dette var kun en "spark i rævva" økt, bare for å komme i gang igjen:-) Etterpå var det masse gøy og lek med Kamilla. Hun gjorde en grå og trøtt dag, fargefull og glad! Takk for at du gjorde treningsøkten min Kamilla! Fortsetter vi sånn på hver økt kommer sixpacken frem fortene enn vi aner. Det er jeg helt sikker på. HahaTights her / jakke her /  Bruk koden fitcherry20 å få 20% på hele nettbutikken :-)

BURPEES

 • 20:44

Min kjære Mirto utfordret meg på godtestopp i en mnd. I avtalen ble vi enige om at vi ikke kunne spise godteri eller potetgull på en hele måned. Når vi var ferdig skulle vi feire med en bedre middag.

Så var det ShapeUp Convention da, og The Workout Norge hadde med seg en diiiiiger skål med smågodt. Jeg spiste og koste meg, uten å tenke noe mer over det. Plutselig skriker Mirto: spiser du godteri Cherry? Jeg bare faen....  Nå skjønte jeg hva jeg hadde gjort. Det blir 200 burpees det, sier hun mens hun har det største gilset.

VÆRSÅGOD! 200maddafakking burpees er gjennomført! Det gikk overaskende greit altså, men jeg kjenner det greit på kroppen nå. Skulle ønske jeg tok tiden, men det glemte jeg helt. Jeg er fornøyd med å ha gjennom ført. I dag har det vært en bra dag på trening. Så gøy å finne tilbake til treningsgleden igjen

Ha en fortsatt fin kveld alle fine lesere. Jeg har laget meg en stor kopp med te, og skal se noen episoder med Scandal før det blir tidlig senga. 

Stor Klem Marie

 

SHAPEUP CONVENTION

 • 11:46

Takk for i går jenter! Dere er gode å ha ♡

 

I går startet dagen grytidlig, jeg og tre andre treningsbabes skulle hjelpe Casall på deres stand på ShapeUp Convention. Det var iiiiiskaldt før solen kom frem. Plutselig kom det masse folk. Vi skjønte egentlig ikke helt at vi hadde begynt før det var stappfull av spreke damer i standen vår som ville prøve og kjøpe tøy. De fikk oss heldigvis til å holde varmen ved at vi måtte løpe rundt å hente tøy helt frem til solen kom.

Men herlighet for en DAG! Jeg føler meg så utrolig heldig som fikk lov til å hilse på og bli kjent med så mange fine folk. Skulle ønske jeg hadde med kamera slik at jeg kunne ta enda flere bilder. Men jeg har fått lov til å stjele Mirto sine bilder. Føler meg som en mega dårlig blogger som glemmer å ta med kamera på slike ting. Det var spesielt en jeg virkelig hadde håpet å møte, og det var Pia fra Shape Up. Det gjorde jeg, og hun var så utrolig skjønn. I tilegg sier hun at hun liker bloggen min! HVA?! Leser PT Pia bloggen min? Kan faktisk ikke tro det
Vi avsluttet dagen med stil. Alle som hadde jobbet og hjulpet til i dag ble invitert med på middag på Lille Asia. Det ble MYE latter, god mat og en fuktig kveld. Tusen takk for at jeg fikk lov til være en del av dette. Neste år håper jeg at jeg delta også - så mange dyktige folk. Skikkelig misunnelig på dere som fikk med dere alt. Husk å ta med alt dere har lært inn i en ny trenings hverdag:-)

10timer søvn, kaffe og en god frokost så føler jeg meg som ny igjen. Det ble pannekaker, mmm.. Med panøttsmør og bringebær♡ Nå skal jeg ut å nyte solen, før turen går til Magnat. 

Ha en super fin søndag

 

 

DIN EGEN HARRYLISTE

 • 23:25

Hei dere, siden så mange har spurt (hjelper å mase vet du) måtte jeg jo dele handlelisten min med dere. Det er jo tross alt mange av dere som har tipset meg om masse av godsakene jeg tok meg meg hjem fra harrytur forige lørdag

♡Handleliste til harrytur:

 • Kvarg. Nøttesjokolade, bringebær, vanilje, kokos og kaffe
 • Riskaker. Ost, chia og havsalt, hampfrø og pepper
 • Mandlemlek fra Alpro
 • Kalkun bacon
 • Peanøttsmør fra green choise
 • Funlight
 • Tyggis. Stimorol eller ekstra
 • Naturgodis. Husk å ta med masse romrosin♡
 • Sukkerfrisjokolade 
 • Kjøtt. Jeg kjøpte entrecote og skine
 • Pulverkaffe (den lilla)
 • Karamelldrops
 • Energidrikk (redbull og Nocco)
 • C-vitamin (brustabl.)
 • Bacon
 • ProPud proteinpudding. Karamell og sjokolade
 • Pepsi Max
 • Sjokolade 70%

HJEMMELAGET NUGATTI

 • 07:07

Innlegg skrevet i samarbeid med Atkins Norge

HEI FREDAG, og HEI GODFOLK! Endelig er det helg :-) og da tenkte jeg å dele denne deilige saken til dere sjokoladeelskere der ute. Ja jeg vet hvem du er. Haha! Denne hjemmelagde nugattien kan du bruke til mye mer enn bare å ha på skiva. Du kan bruke den som glassur til muffins, topping til pannekaker etc. Bare fantasien setter en stopper. Tenk så digg det hadde vært å lage muffins med dette som fyll inni? Mmm.. Tror jeg nettopp fikke en idé! Det hender jeg glimter til også 


 ♡2 dl hasselnøtter

♡3-4 ss kakopulver

♡3 ss agavesirup (evt mer hvis du liker den ekstra søt, smak deg frem)

♡1/2 ts salt

♡vann til riktig konsistens

rist nøttene i ovene på 180g i 10min. La de avkjøle seg før du legger de i en foodprosessor med agavesirup, kakaopulver og salt, la den kjøre til du har en fin røre. Hell på med vann etter behovet. MEN vær forsiktig ikke bli for ivrig med vannet, hell oppi litt og litt.


 Hvor kremte du vil ha den bestemmer du helt selv. Du kan også ha oppi litt kokosolje, for smakens skyldHåper det smaker, og at du får en superfin helg. I morgen kommer jeg til å legge ut bilder og skrive om hva jeg kjøpte da jeg var i sverige, og med din egen handleliste som du kan printscreene hvis du skal på harrytur snart.

Klem Marie

TUK TUK KRÆSJ I EN SØTPOTET

 • 07:08

Er du klar for en ny variant av tuk tuk fredag? Siden oppskriften ble så poppulær, tenkte jeg å ta den til et nytt steg. Ovnsbakt søtpotet og den deilige sausen måtte jo være en vinner tenkte jeg. Det var det! I dag er det siste dag i praksis for uka, noe som igjen betyr at halve praksisperioden er over. Jul nærmer seg med stormskritt! Hvor blir tiden av? Etter praksis i dag skal Hege og jeg gå en tur for å lufte både hode og kropp. Åh- hvor godt det skal bli. Fredag på en torsdag, det kan jeg like:-) 

Foresten, er det noen av dere som skal på ShapeUp Weekend? Da må dere komme innom Casall sin stand, der skal jeg jobbe sammen med tre andre digge trenings babe♡


Til to - fire posjoner:

1 stor søtpotet

300-400 gr entrecote

brokoli

mais

paprika

1 boks kokosmelk (jeg bruker go-tan)

3-4 ss peanøttsmør (jeg bruker green choice)

1 hvitløk fedd

1/2 chili habonero (sterk som julig, hvis du ikke liker sterk mat må du ikke ta så mye. Smak deg frem)

Topping:

koriander 

1 neve panøtter


Slik gjør du: sett ovnen på 180 grader. Pakk poteten inn i sølvfolie og sett midt i ovnen. Søtpoteten er ferdig etter 30-40min. Stek kjøttet på medium/sterk varme med smør, salt og pepper. når kjøttet er ferdig tar du det ut av panna, og legger på et fat. Tilsett hvitløk og chili i den varme pannen, deretter resten av grønnsakene. Så blander du inn peanøttssmør og kokosmelk og la det steke til grønnsakene er møre (men pass på at du ikke overkoker), smak til med salt og pepper. Topp det hele med koriander og nøtter
COTTAGE CHEESE STYKKER

 • 05:30

GOD MORGEN VAKRE, har du sovet godt? Jeg bare må dele denne oppskrfiten med dere. Den er ikke min, jeg fant den bare når jeg surfet nettet på søndag etter CCrundstykker

Hvorfor har vi ikke prøvd dette før, var det første Hege og jeg sa på søndag da vi testet ut denne deilige oppskriften ♡ Du trenger kun FIRE ingredisenser, ingen eting og de gjør seg selv. Du trenger bare å røre sammen alt, og fordele på brett i den størrelsen du ønsker


 ♡250 g havregryn

♡500 g cottagecheese

♡3 egg

♡1 ts bakepulver

Sett ovnen på 180 grader. Bland alt med en handmikser. Pensle med egg, og pynt med solsikkekjerner. La stykkene steke i 40-45min. Avkjøles på en rist etterpåI dag skal jeg trene! Wiiiii som jeg gleder meg til å begeve på skrotten igjen:-) 

MANDAG ER MINDAG

 • 05:20

GOD MORGEN, nå er det ny uke enten vi vil eller ikke. Haha! I disse uker hvor jeg er i praksis prioriterer jeg søvn og kosthold, det kommer før ALT

Planlegg. Det er nøkkelen. Da kommer du så utrolig mye lengre. Feks jeg står alltid opp litt tidligere for å lage nyttig mat til resten av dagen, blant annet pannekaker, smoothie og havregrøt. God, sunn og næringsrik mat som holder meg våken og kvikk hele dagen. 

Frokost: havregrøt kokt på melk, toppet med cottage cheese, sukkerfritt sultetøy og kanel

Lunsj: bananpannekaker med ekstra protein. Oppskfit: 1 banan, 2ss havregryn, 2 ss hvetemel, 1 scoop vanilje protein, 1 egg, en kvett Alpro kokosmelk til ønsket konsistens og kanel. Bruk en stavmikser på det hele og stek på medium varme.

Mellom mål: proteinrik bringebær smoothie. Oppskrift: 1 kopp bringebær, 1 banan, 1/2 scoop vanlije protein, 1/4 sitron saft, Alpro kokosmelk. I en blender, ta med og nyt når du er småsulten

Tenk å ta frem denne luksuslunjsen på jobb. Det er den beste dagen. Jeg tok med mandler og kiwi vedsiden av som topping. Dette kan jeg anbefale! Jeg har hatt tidenes helg hos Hege, og takket være hennes sprudlende vesen er jeg klar for en ny uke med jobb og trening.

Sett deg mål, planlegg og gjennomfør! Skal vi gjøre det sammen? To dager med kodisjonstrening. Jeg trenger virkelig all den motivasjonen jeg kan få. Og hva er vel bedre enn å heie på hverandre

BLUE SUNDAYZ

 • 10:29


God morgen fininger, jeg digger late morgner hvor jeg bare kan gjøre det jeg vil. Som å bruke laangt tid på kaffen, planlegge ting og høre på radio. Små gleder as! Hege og jeg har vært i sverige, og kjøpt MASSE digg! Jeg skal vise dere det jeg har kjøpt denne uka her på et egent innlegg, med masse bilder. Vi kom hjem sent i går og det ble ikke middag før halv elleve. Biff og søtpotet;-) Nombom! Nå er tid for kaffe, frokost og en god søndagstur. Lader opp til en uke med praksis, jobb og trening. Denne uken har skal jeg heldigvis ikke jobbe like mye som sist. Det gjør at jeg får tid til å trene. Nå er jeg mer motivert, jeg har kommet inn i nye rutiner på klinikken og døgrytmen er bedre. Jeg tar også med meg målet vidre fra sist uke, om å få til 2 kodisjonsøkter! Nå først en digg gul sak:

Tidenes frokostsmoothie. Denne er en perfekt pre trenings-matbit. Fordi den metter godt, men du blir ikke så stappa og tung i magen. Proteinrik er den også. Dette trenger du:

❥1 banan

❥1 pasjonsfrukt

❥1/2 lime

❥frystmango (jeg brukte ica sin fryst)

❥1 scoop vanilje protein

❥en skvett apro kokosmelk

Alt i en blender og kjør på 

Genser her // tights her. Du kan også få en rabattkode av meg som gir deg hele 20% på hele nettbutikken!! Rabattkode: fitcherry20 ♡

Hva har du gjort i helgen? 

NÅR TOGKONDOKTØREN FORSOVER SEG

 • 22:01

God kveld vakre, guuuud for en uke dette har vært. Jeg har vært våken rundt 5:15 hver dag. vært i praksis fra 8-15 så jobbe fra 15-18/19. Hver EINASTE dag. Når jeg kommer hjem er jeg så skrubb sulten at jeg spiser opp alt som finnes, og da mener jeg alt. Mens jeg varmer maten knasker jeg på nøtter, gulrøtter, proteinbarer, gelé, yoghurt YOU NAME it. Føler meg som en stappa gris hver gang jeg legger meg. Det finnes ikke noe som heter hvilepuls. Grunnen til at jeg har jobbet så mye er fordi det var krise på jobb.. For dere som følger meg på snap vet jo at jeg fikk til en kardio økt. Da jeg løp opp og ned til butikken to ganger for å kjøpe toalettpapir, og glemme lommeboka. Må bare understreke hvor kleint det er å kjøpe BARE toalettpapir.

Okei okei.. Dagen i dag har vært stress! NSB hadde jo masse problemer. Staret dagen med at han derre kondoktøren forsov seg?! ALTSÅ SERR? Mange tog var også innstilt pga det var noe galt i en eller annen tunell. Jeg fulgte ikke med. Jeg satt med hode i mobilen og smoothie i den andre hånden. Når jeg skulle hjem var det akuratt som en labyrint i seg selv. Når jeg kom på togstasjonen finner jeg ut hvilket tog jeg skal ta, ser at det skal gå om noen få min. Løper bort til linjen som det står at det skal komme på, når jeg kommer halvsvett med stressastma opp trappa har jo seff toget bytta fil. JAVEL, over til neste. Litt sånn frem og tilbake løper vi. Når jeg tenker meg om kan jeg faktisk kalle det for dagens 2. kardioøkt! Så kommer jeg meg endelig på toget... Etter fem min bestemmer toget seg for å STOPPE! Da blir WIFI skrudd av og 3G borte. Javel, bare drep meg nå! Etter masse stress og noe sure miner kom jeg meg endelig hjem. Til neste uke skal jeg kun jobbe to dager i tilegg til praksis. DA skal jeg få til noe trening også:-) Det har faktisk vært veldig godt å ha litt treningsfri. Tror kroppen min trengte det. Og da skal jeg prøve å få til litt skikkelig kardio også, HAHA

Dagens middag ble en digg salat og et rundstykke vedsiden av. Kjapt, næringsrikt og godt :-)

Nå er det beina høy, hvilepuls og snacks. Hjemmepoppet popcorn og sukkerfri kakao. Helg, du er mer enn velkommen♡ I morgen skal jeg treffe Hege min, og vi skal til Sverige så blir det masse god mat og sleepover hos henne. 

BANAN+PEANØTTSMØR=SANT

 • 05:35

Uslåelig kombo sant? :-P


Det er onsdag igjen, og ukens søte oppskrift. Hva med en saftig, digg og proteinrik kake i kveld? 

Liker du peanøttsmør og sjokolade MÅ du prøve denne. Har lagt ut denne oppskfiten på bloggen tidligere, og fått så mange posItive tilbakemedinger på denne. Derfor tenkte jeg det passet bra å poste den igjen. Noen ting blir jeg bare aldri lei av

Dette trenger du: 1 liten banan

8 ss peanøttsmør

1 scoop vanilje protein (kan sløyfes)

3 ss agave sirup

1 ts bakepulver

1/2 ts salt, mørk sjokolade

Slik gjør du: Sett ovnen på 180 grader. Bland alle ingrediensene sammen, utenom sjokoladen. Når alt er blandet sammen blander du inn ønkset mengde sjokolade. Bakes i ca 20min.Håper det smaker <3 

FÅ RUMPA I GIR

 • 08:21


HEI VAKRE LESERE! Endelig er det tirsdag, og det betyr studiedag for meg!! Jeg har sovet helt til åtte, nå skal jeg få i meg en bedre frokost før jeg skal ta frem bøkene. Jeg skal bruke dagen på tannlegehøgskolen, trening og et møte. Det er så deilig å være i gang med treningen igjen. Jeg kjenner at kroppen faktisk hadde skikkelig godt av en treningsfri uke! Ellers trener jeg jo 5-6 dager i uka. Jeg burde bli flinkere til å trene litt smartere. Nå er programmet mitt satt opp sånn at jeg fast skal trene fire dager, så er meningen at jeg skal trene kondisjonstrening de andre dagene. Men kjære milde vakre måne! jeg får ikke rævva i gir! sånn SERR. Jeg skal prøve å bli flinkere til å ro igjen. Det gjorde jeg 2 ganger i uka før. Det er bare så slitsom å bli sliten, hvis du skjønner! Haha. Neida joda...

Nå har jeg sakt det høyt. Til uken har jeg som mål å trene kondisjon to ganger! Har du noen mål?

I WILL WHAT I WANT topp får du tak i her.

Javel, da skal jeg prøve å ha som mål å trene kondisjon to ganger denne uka. Neste tirsdag så får vi se om jeg får det til. Har du troa? Det kommer i tilegg til mine faste dager :-)

DET ER NÅ DET GJELDER

 • 05:30

MORNINGS! Nå er matpakken pakket, frokosten er laget sånn at jeg skal nyte den på toget, og kaffe er allerede satt på intravenøst. Haha! Jeg er klar, er du? Jeg har laget eggmuffins til dere før, og da av den enkleste av enkle varianten. Denne gangen har jeg laget en litt annen variant:


 5 egg

100 gram kokt skinke

rødløk

wokblanding

soltrøkede tomater

salt og pepper

Sett ovenen på 180 g. Fordel vokblandingen over i seks store muffinsformer, deretter pisk sammen egg, salt og pepper, kutt opp skinke i mindre biter og ha i eggerøren. Fordel ca likt. Topp med litt rødløk og soltørkede tomater. stekes i ca 30min


Skal ærlig innrømme at mine ble 5min overstekt, haha. Sånn går det når jeg skal holde på med alt samtidig. Denne smaks komboen er uslåelig! Anbefaler alle å prøve. Det utrolig deilig å komme i gang med treningen i går. Det ble en overkopssøkt, med fokus på bein. Akuratt sånn som jeg liker det. Jeg føler meg ikke klar for å begynne med vektløfitng enda. Jeg har så utrolig mye å tenke på om dagen. Du aner ikke! Derfor er det ingen god ide å begynne med noe som krever min fulle fokus. 

 

Jeg håper at akuratt DU får en kanonfin start på uka <3 

BIG PROTEINBITE

 • 22:45

Dagens middag er BIFF. Tok du´n? Endelig er det heeeelg, og jeg har fri fra jobb! Denne helgen her skal jeg faktsk ikke være hjemme. Jeg skal sove over hos Hege hele helgen, og vi skal kose oss med sverigetur, middag, vin, godis og prat. Jeg gleder meg til en skikkelig jentehelg. Jeg tror det er viktig å ha små ting å glede seg til i hverdagen. Da går dagene så mye lettere ♡

Men biff slår jo veldig sjeldent feil? Enkel og ren smak. Dagens middag her er biff med potet og grønnsaker. En liten smørklatt i panna med to hvitløksfedd, la smøret bli brunt før du steker kjøkket ditt. Jeg bruke entrecote. Til krydder brukte jeg salt og pepper. Det syntes jeg er best, det gir en utrolig god smak sammen med hvitløken og smøret.

Tips: Hvis du lar kjøttet hvile på banken til romtemp før du steker blir kjøttet mørere.

Kok poteter, gulerot og brokoli. VOILÀ :-)

GOOOD HELG SNUPPELUPPER! Jeg lover å oppdatere dere på søndag etter helgens fangst i sverige. Jeg tar mer enn gjerne i mot tips til hva som er din musthave på handlelisten

EN DOBBEL CORTADO, TAKK

 • 12:02

God søndag fininger. Herrigud, jeg føler at jeg nettopp skrev sist søndags innlegg. Ukene bare flyr jo! I morgen er det andre uka i praksis, og jeg gleder meg til å ha flere pasienter og lære masse nytt. Jeg har også et mål om å få til litt trening den kommende uken. Det jo alltid tungt å starte en ny uke med praksis også plutselig kommer jeg inn i nye rutiner og inntrykk. Da blir jeg heldgvis ikke like utslitt, og kan være megselv igjen

Slang på ei litta selfie bare for å vise frem hvor lekre vipper Halat på Beauty spot legger. De er lette, skader ikke dine egne vipper og jeg kjenner ikke at jeg har de på.

Denne helgen har vært så fin! Kunne ikke bedt om en bedre helg til å starte uka med. I dag tenkte jeg å gjennomføre ukas første økt. Så blir det å panlegge og lage litt mat til den kommende uken. Tror det blir noe med egg denne gangen også. Legger ut oppskrift og bilder i morgen:-) Skal du også lage litt mat i dag sånn at du har noe klart i kjøleskapt? Hva med å prøve min pai oppskrift. Lager seg selv og kjempe god å ha i matpakken.

Oppskrift på frokost smoothie:

1 banan

1 scoop vanlije protein 

1 stor håndfull bringebær

1/4 sitron

Mandelmelk til ønsket konsistens

Denne blir så god <3 Perfekt å drikke på farten, eller ha med seg på jobb/skole og drikke senere.

 

YOGI TORSDAG

 • 06:38

Treningstorsdag med en ny vri. Jeg tenkte å introdusere yoga for dere i dag. De nydelige bildene er tatt av fotograf Johnny Vaet Nordsko, på Lilleborg studio. For noen uker tilbake ble jeg invitert på en morgentime med Vibeke Klemetsen og deretter frokost med Alpro. Jeg tenkte først: ja dette vil jeg prøve. Det beste jeg vet er jo å prøve noe nytt, og jeg hadde en tenke om at det kom til å bli en veldig tung økt, og det ble det! På timen hadde vi fokus på pusten og mye statisk styrke. Jeg ble skikkelig varm.

Yoga er en annen type trening enn det jeg pleier å gjøre. Det var så deilig å kunne starte timen med kun å trekke pusten dyyyyypt ned. Puste inn og ut flere ganger. For så å gå over til solhilsen. Jeg tror alle har godt av yoga fordi:

 • Du fokuserer på å puste dypy ned i lungene dine. Der du i en stressa hverdag ikke tørr å tenke tanken på å puste så dypt
 • Du lærer kroppen din å kjenne
 • Du utfordrer deg selv, og hodet ditt ved statiske øvelser *hold ut, hold ut, hold uuuuut*
 • Du finner en indre ro
 • Følelsen etter en yogatime kan ikke beskrives, men må oppleves

Så hvor flink kommer jeg til å være med yoga fremover? Nå er det slik Magnat (der jeg trener) har begynt å holde egne yogatimer, noe jeg skal teste ut. Hvis det er bra kommer jeg til å fortsette med det der. Ellers å kommer jeg til å melde meg inn et sted slik at jeg en gang i uken kan praktisere yoga. Jeg syntes mange av øvelsene var utrolig vankselige, og dette er øvelser jeg ønsker å mestre. 

Denne invitasjonen fra Alpro kunne ikke kommet på et bedre tidspunk - det var akuratt som om noen prøvde å fortelle meg at nå må jeg slappe litt av

Chiagrøt, kokosyoghurt, bananpannekaer, iskaffe og appelsinjuice! Helt PERFEKT frokost, og det smakte så godt. 

Kjenner skikkelig tilbake på denne behaglige følelsen når jeg skriver dette innlegget. Jeg har allerede vært våken i en time. Nå venter det siste dagen i praksis for uka, så er det mer jobb etter det. Jeg kommer nok ikke hjem før i åtte tiden. Det blir laaaange dager. Hodet mitt er proppfullt av ny læring. Så trening denne uka har jeg rett og slett ikke funnet tid til. Og jeg kjenner at jeg lar meg engasjere når jeg leser sånn ting: slutt med dårlige unnskyldninger, alle har tid, vi alle har like mange timer i døgner, du må bare prioritere. NEI! Jeg står opp klokken 5, og er ofte ikke hjemme igjen før seks/sju. Folk må forstå at noen ganger er bare livet sånn. Jeg tar fri fra trening med GOD SAMVITTIGHET, og det skal du også gjøre de dagene det faktisk ikke går:-)

HA EN FANTASTISK DAG HJERTER

LILLE LØRDAG OG EN ROSA KREMETE FRISTELSE

 • 06:54


Onsdag ropte, og ville ha noe søtt! Denne onsdagns søte fristelser er ROSA OMELETT. 


Veeeel, jeg ga det et ærlig forsøk. Skulle teste ut en av de nydlige oppskriftene til Ceclie Lind igjen. Hun lager så mye lekker mat. Er det noen jeg virkelig ser opp til når det kommer til matlaging, trening og følge sine drømmer er det virkelig denne dama. Smaken er det virkelig ikke noe å utsette på. Utseende er noe annet. Haha!

Midt i uka må jeg alltid ha noe søtt, om det er en ekstra skål frukt eller om jeg lager noe. Denne gangen bestemte jeg meg for å teste denne omeletten. Husk at utseende ikke er alt da folkeeeeens, min ser ganske slapp og kjip ut! Men smaken var GOD :-)

Edit: Oppskrift:

2 egg

2 eggehvitter

1/2 ts vanlije ekstrakt

150gram gresk yoghurt

1 håndfull fryste blåbær

Sukrin melis

Miks egg, vanlije og sukrin. Stek det som en tynn omelett på medium varme. Bland sammen gresk yoghurt og blåbær, rull sammen og nyt. Opprkfiten er hentet HER.


 

LIKE WARM BROCCOLIPAI?

 • 06:53


HALLO DERE FINE FOLK. Har helgen behandlet deg bra? Jeg håper du har hatt en smilende helg. Jeg har brukt helgen min på å jobbe, være med gode venner og trening. Hvordan rekker du alt? Får jeg ofte spørsmål om. Mye planlegger jeg nøye, noe tar jeg på sparket. Også bare går det opp som oftest. Jeg kan ikke planlegge alt jeg gjør, men noen ting må plalegges. da velger jeg det som er viktigst for meg nå, som helt klart er studiene, det kommer før ALT.

I dag er det den første dagen av seks uker i praksis. Da klarer jeg nesten ikke fokusere på noe annet enn det. Jeg har pasienter hele dagen, og lærer så mye nytt at jeg rett og slett ikke klarer å forholde meg til så veldig mye annet enn ny kunnskap og masse innleveringer som skal gjøres. 

Jeg er fan av enkle oppskrifter, som smaker godt OG som gjør godt for kroppen min. Hvis du gir meg en oppskrift med masse spanske, franske og tyrksike ingredisener jeg aldri har hørt om og som jeg må innom fem forskjellige butikker for å kjøpe det jeg trenger: da løper jeg i motsatt retning! siden det var flere av dere som kommenterte her, på instragram og snapchat at dere ville ha oppskrift på min pai, skal dere få den. Men bare fordi dere alltid er så snille med meg :-*

Dette trenger du:

1 pk ferdig paibunn (ja jeg vet det er lett å lage selv)

1 bunt brokoli

4 egg

3dl melk

1 pk bacon

1pk kokt skinke

1 liten løk

soltørkede tomater

salt og pepper


Sett ovnen på 200 grader. Kok brokolien i 3 min i lettsaltet vann, la den renne god av seg. Stek løken slik at den blir gylden, ta den av og legg til side. Deretter sprø steker du bacon. Visp sammen egg og melk, og tilsetter resten av ingrediense, uten om bacon - den legger du på toppen helt til slutt. Hell over i paiformen. Stekes i ca 40min :-) Super enkelt, sunt og proppfull av proteinerVI HAR JO HELDIGVIS HVERANDRE

 • 10:38


NAAAAAAAAM. Dette smakte jo helt nydelig. Pizza med en eksotisk twist :-P Jeg lagde min sterk, mens Malin rømte kjøkkenet i hoste og pusteproblemer så fort jeg begynte kytte chilien. Haha. Jeg er helt sikker på at min smakte best. Men hvis du vil kjøre denne pizzaen Mailin spesial kan du bare droppe alt som gir smak, og da mener jeg løk, hvitløk og chili! Jeg elsker gode sammen satte smaker, og det er så deilig å spise mye mat med god samvittgihet. Ikke fordi det er kalorifitt, fettfritt eller glutenfritt. Men fordi det er godt for meg. 

Ja jeg er veldig fan av desserter eller søte oppskrifter med mindre kalorier sammenlignet med orginalen. MEN vi må faktisk ikke glemme at kroppen trenger påfyll, og det får den ikke av en kalorifattig diett. Mat er det samme som drivstoff er for bilen. 

TUK TUK Thai kylling Lefsepizza:

4 fullkornslefser

2 kyllingfileter

2-4 ss mais

1/2 rødløk

2-3 ss peanøtter

1/2 paprika

1 fedd hvitløk

1/4 habonero chili (kommer an på hvilken du bruker og hvor sterk du liker)

2 avokado

tomatpure

koriander

sitron

salt og pepper

Sett ovnen på 225 grader. Stek kyllingen, ta den av stekepanna og skjer i biter. Tilsette hvitløk, chili, mais, salt og pepper. Smør lefsene med tomatpure og dryss over med kylling, løk ost og paprika. Stekes i 7-10min. Topp med koriander, kesam, guakomole eller salsa. Jeg måtte bare tipse deg om denne enkle pizzaen som vi koste oss med i går. Nå har Malin og jeg akuratt stått opp og vi sitter rundt kjøkkenbodet å nyter en kopp kaffe mens vi titter på sola som skinner utenfor. I ovnen står det en digg pai og godgjør seg, dette blir ukens lunsj fremover:-P vil du foresten ha oppskriften på paien?

Hva skal du bruke søndagen på?

Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016
hits