hits

KANELSNURRER AV COTTAGE CHEESE

  • 06:30

Hei hjertene, onsdagens søte er tilbake. Denne gangen har jeg laget SUPER SUNNE kanelsnurrer. Denne oppskriften kan du virkelig ikke la deg gå forbi. Du trenger ikke elte, ikke heve det NULL STRESS. Proteinrike, fulle av fiber og helt uten tilsatt sukker♡


 deig:

♡400 g cottage cheese mager (en store boks)

♡225 g store havregryn

♡4 egg (legg av 1ss til pensling)

♡1 ts bakepulver

fyll:

♡6-8 ts Sukrin Gold

♡Kanel

♡1 ts Kokos olje (bruk smør hvis du ikke har)

topping:

♡1 neve Mandler


 Sett oven på 180 grader..

Ha alt i en stor bolle og bruk en stavmikser til du har en jevn og fin røre. Nå fordeler du røren over i 6 muffinsformer, jeg tror du fint kunne laget 8-10 stk hvis du bruker hele røren. Hvis ikke kan du gjøre som meg: lage noen rundstykker vedisden av. Dette er nemlig samme røre som cottage cheese stykkene jeg lagde her forleden:-)

Bland sammen ingrediensene til fyllet og rør det forsiktig inn i hver muffins. Penlse med egg, hakk opp mandlene og strø over. Sett inn i ovnen på nest brett i 35-40 min









Disse ble så utrolig gode, og kan nytes til kvelds eller frokost. Bare se hva de er laget av; havregryn og CC? Du kommer ikke til å tro at du faktisk kan nyte disse med god samvittighet når du tar de ut av ovnen å kjøkkenet dufter av deilige kanelsnurrer.. Mmmmmm:-) En god blanding av protein, karbs, fiber og fett

Husk å tagge meg på instagram hvis du prøver oppskriften: @fitnesscherry / #fitnesscherry. Jeg skal begynne å reposte litt flere bilder fra dere. Så bare å tagge også velger jeg ut noen som får en repost på min instagram.

 

KREMETE PROTEINRIK GRØT

  • 10:53

Denne er så god, og perfekt å ta med seg på toget♡ eller skolen, jobbb eller hva det måtte være

30 g havregryn

1 eggehvitte

80 g cottage cheese

1 ts kanel

1/2 ts kardemomme

1 ts sukrin gold

--------------

nøtter og bær

♡Slik gjør du kok havregryn med melk, bland inn kanel, kardemomme og sukrin. Mot slutten av koketiden blander du inn egg og CC. Bland det sammen raskt og helt til du har du en kremte og deilig grøt. Så sabla enkelt, SÅ GODT

 Ville bare tipse om denne deilige grøten på studiedagen min. Nå skal jeg jobbe med oppgaver, og gå en laaang tur i det deilige været. Hva skal du bruke denne tirsdagen på? 

Foresten, tusen takk for alle de fine ordene dere hele tiden kommer med. Jeg ser alle og blir veldig glad. Dere er gode!

Klem Marie

HJEMMELAGET NUGATTI

  • 07:07

Innlegg skrevet i samarbeid med Atkins Norge

HEI FREDAG, og HEI GODFOLK! Endelig er det helg :-) og da tenkte jeg å dele denne deilige saken til dere sjokoladeelskere der ute. Ja jeg vet hvem du er. Haha! Denne hjemmelagde nugattien kan du bruke til mye mer enn bare å ha på skiva. Du kan bruke den som glassur til muffins, topping til pannekaker etc. Bare fantasien setter en stopper. Tenk så digg det hadde vært å lage muffins med dette som fyll inni? Mmm.. Tror jeg nettopp fikke en idé! Det hender jeg glimter til også 


 ♡2 dl hasselnøtter

♡3-4 ss kakopulver

♡3 ss agavesirup (evt mer hvis du liker den ekstra søt, smak deg frem)

♡1/2 ts salt

♡vann til riktig konsistens

rist nøttene i ovene på 180g i 10min. La de avkjøle seg før du legger de i en foodprosessor med agavesirup, kakaopulver og salt, la den kjøre til du har en fin røre. Hell på med vann etter behovet. MEN vær forsiktig ikke bli for ivrig med vannet, hell oppi litt og litt.


 Hvor kremte du vil ha den bestemmer du helt selv. Du kan også ha oppi litt kokosolje, for smakens skyld



Håper det smaker, og at du får en superfin helg. I morgen kommer jeg til å legge ut bilder og skrive om hva jeg kjøpte da jeg var i sverige, og med din egen handleliste som du kan printscreene hvis du skal på harrytur snart.

Klem Marie

TUK TUK KRÆSJ I EN SØTPOTET

  • 07:08

Er du klar for en ny variant av tuk tuk fredag? Siden oppskriften ble så poppulær, tenkte jeg å ta den til et nytt steg. Ovnsbakt søtpotet og den deilige sausen måtte jo være en vinner tenkte jeg. Det var det! I dag er det siste dag i praksis for uka, noe som igjen betyr at halve praksisperioden er over. Jul nærmer seg med stormskritt! Hvor blir tiden av? Etter praksis i dag skal Hege og jeg gå en tur for å lufte både hode og kropp. Åh- hvor godt det skal bli. Fredag på en torsdag, det kan jeg like:-) 

Foresten, er det noen av dere som skal på ShapeUp Weekend? Da må dere komme innom Casall sin stand, der skal jeg jobbe sammen med tre andre digge trenings babe♡


Til to - fire posjoner:

1 stor søtpotet

300-400 gr entrecote

brokoli

mais

paprika

1 boks kokosmelk (jeg bruker go-tan)

3-4 ss peanøttsmør (jeg bruker green choice)

1 hvitløk fedd

1/2 chili habonero (sterk som julig, hvis du ikke liker sterk mat må du ikke ta så mye. Smak deg frem)

Topping:

koriander 

1 neve panøtter


Slik gjør du: sett ovnen på 180 grader. Pakk poteten inn i sølvfolie og sett midt i ovnen. Søtpoteten er ferdig etter 30-40min. Stek kjøttet på medium/sterk varme med smør, salt og pepper. når kjøttet er ferdig tar du det ut av panna, og legger på et fat. Tilsett hvitløk og chili i den varme pannen, deretter resten av grønnsakene. Så blander du inn peanøttssmør og kokosmelk og la det steke til grønnsakene er møre (men pass på at du ikke overkoker), smak til med salt og pepper. Topp det hele med koriander og nøtter




COTTAGE CHEESE STYKKER

  • 05:30

GOD MORGEN VAKRE, har du sovet godt? Jeg bare må dele denne oppskrfiten med dere. Den er ikke min, jeg fant den bare når jeg surfet nettet på søndag etter CCrundstykker

Hvorfor har vi ikke prøvd dette før, var det første Hege og jeg sa på søndag da vi testet ut denne deilige oppskriften ♡ Du trenger kun FIRE ingredisenser, ingen eting og de gjør seg selv. Du trenger bare å røre sammen alt, og fordele på brett i den størrelsen du ønsker


 ♡250 g havregryn

♡500 g cottagecheese

♡3 egg

♡1 ts bakepulver

Sett ovnen på 180 grader. Bland alt med en handmikser. Pensle med egg, og pynt med solsikkekjerner. La stykkene steke i 40-45min. Avkjøles på en rist etterpå







I dag skal jeg trene! Wiiiii som jeg gleder meg til å begeve på skrotten igjen:-) 

MANDAG ER MINDAG

  • 05:20

GOD MORGEN, nå er det ny uke enten vi vil eller ikke. Haha! I disse uker hvor jeg er i praksis prioriterer jeg søvn og kosthold, det kommer før ALT

Planlegg. Det er nøkkelen. Da kommer du så utrolig mye lengre. Feks jeg står alltid opp litt tidligere for å lage nyttig mat til resten av dagen, blant annet pannekaker, smoothie og havregrøt. God, sunn og næringsrik mat som holder meg våken og kvikk hele dagen. 

Frokost: havregrøt kokt på melk, toppet med cottage cheese, sukkerfritt sultetøy og kanel

Lunsj: bananpannekaker med ekstra protein. Oppskfit: 1 banan, 2ss havregryn, 2 ss hvetemel, 1 scoop vanilje protein, 1 egg, en kvett Alpro kokosmelk til ønsket konsistens og kanel. Bruk en stavmikser på det hele og stek på medium varme.

Mellom mål: proteinrik bringebær smoothie. Oppskrift: 1 kopp bringebær, 1 banan, 1/2 scoop vanlije protein, 1/4 sitron saft, Alpro kokosmelk. I en blender, ta med og nyt når du er småsulten

Tenk å ta frem denne luksuslunjsen på jobb. Det er den beste dagen. Jeg tok med mandler og kiwi vedsiden av som topping. Dette kan jeg anbefale! Jeg har hatt tidenes helg hos Hege, og takket være hennes sprudlende vesen er jeg klar for en ny uke med jobb og trening.

Sett deg mål, planlegg og gjennomfør! Skal vi gjøre det sammen? To dager med kodisjonstrening. Jeg trenger virkelig all den motivasjonen jeg kan få. Og hva er vel bedre enn å heie på hverandre

BANAN+PEANØTTSMØR=SANT

  • 05:35

Uslåelig kombo sant? :-P


Det er onsdag igjen, og ukens søte oppskrift. Hva med en saftig, digg og proteinrik kake i kveld? 

Liker du peanøttsmør og sjokolade MÅ du prøve denne. Har lagt ut denne oppskfiten på bloggen tidligere, og fått så mange posItive tilbakemedinger på denne. Derfor tenkte jeg det passet bra å poste den igjen. Noen ting blir jeg bare aldri lei av

Dette trenger du: 1 liten banan

8 ss peanøttsmør

1 scoop vanilje protein (kan sløyfes)

3 ss agave sirup

1 ts bakepulver

1/2 ts salt, mørk sjokolade

Slik gjør du: Sett ovnen på 180 grader. Bland alle ingrediensene sammen, utenom sjokoladen. Når alt er blandet sammen blander du inn ønkset mengde sjokolade. Bakes i ca 20min.







Håper det smaker <3 

DET ER NÅ DET GJELDER

  • 05:30

MORNINGS! Nå er matpakken pakket, frokosten er laget sånn at jeg skal nyte den på toget, og kaffe er allerede satt på intravenøst. Haha! Jeg er klar, er du? Jeg har laget eggmuffins til dere før, og da av den enkleste av enkle varianten. Denne gangen har jeg laget en litt annen variant:


 5 egg

100 gram kokt skinke

rødløk

wokblanding

soltrøkede tomater

salt og pepper

Sett ovenen på 180 g. Fordel vokblandingen over i seks store muffinsformer, deretter pisk sammen egg, salt og pepper, kutt opp skinke i mindre biter og ha i eggerøren. Fordel ca likt. Topp med litt rødløk og soltørkede tomater. stekes i ca 30min


Skal ærlig innrømme at mine ble 5min overstekt, haha. Sånn går det når jeg skal holde på med alt samtidig. Denne smaks komboen er uslåelig! Anbefaler alle å prøve. Det utrolig deilig å komme i gang med treningen i går. Det ble en overkopssøkt, med fokus på bein. Akuratt sånn som jeg liker det. Jeg føler meg ikke klar for å begynne med vektløfitng enda. Jeg har så utrolig mye å tenke på om dagen. Du aner ikke! Derfor er det ingen god ide å begynne med noe som krever min fulle fokus. 

 

Jeg håper at akuratt DU får en kanonfin start på uka <3 

BIG PROTEINBITE

  • 22:45

Dagens middag er BIFF. Tok du´n? Endelig er det heeeelg, og jeg har fri fra jobb! Denne helgen her skal jeg faktsk ikke være hjemme. Jeg skal sove over hos Hege hele helgen, og vi skal kose oss med sverigetur, middag, vin, godis og prat. Jeg gleder meg til en skikkelig jentehelg. Jeg tror det er viktig å ha små ting å glede seg til i hverdagen. Da går dagene så mye lettere ♡

Men biff slår jo veldig sjeldent feil? Enkel og ren smak. Dagens middag her er biff med potet og grønnsaker. En liten smørklatt i panna med to hvitløksfedd, la smøret bli brunt før du steker kjøkket ditt. Jeg bruke entrecote. Til krydder brukte jeg salt og pepper. Det syntes jeg er best, det gir en utrolig god smak sammen med hvitløken og smøret.

Tips: Hvis du lar kjøttet hvile på banken til romtemp før du steker blir kjøttet mørere.

Kok poteter, gulerot og brokoli. VOILÀ :-)





GOOOD HELG SNUPPELUPPER! Jeg lover å oppdatere dere på søndag etter helgens fangst i sverige. Jeg tar mer enn gjerne i mot tips til hva som er din musthave på handlelisten

LILLE LØRDAG OG EN ROSA KREMETE FRISTELSE

  • 06:54


Onsdag ropte, og ville ha noe søtt! Denne onsdagns søte fristelser er ROSA OMELETT. 


Veeeel, jeg ga det et ærlig forsøk. Skulle teste ut en av de nydlige oppskriftene til Ceclie Lind igjen. Hun lager så mye lekker mat. Er det noen jeg virkelig ser opp til når det kommer til matlaging, trening og følge sine drømmer er det virkelig denne dama. Smaken er det virkelig ikke noe å utsette på. Utseende er noe annet. Haha!

Midt i uka må jeg alltid ha noe søtt, om det er en ekstra skål frukt eller om jeg lager noe. Denne gangen bestemte jeg meg for å teste denne omeletten. Husk at utseende ikke er alt da folkeeeeens, min ser ganske slapp og kjip ut! Men smaken var GOD :-)

Edit: Oppskrift:

2 egg

2 eggehvitter

1/2 ts vanlije ekstrakt

150gram gresk yoghurt

1 håndfull fryste blåbær

Sukrin melis

Miks egg, vanlije og sukrin. Stek det som en tynn omelett på medium varme. Bland sammen gresk yoghurt og blåbær, rull sammen og nyt. Opprkfiten er hentet HER.


 

LIKE WARM BROCCOLIPAI?

  • 06:53


HALLO DERE FINE FOLK. Har helgen behandlet deg bra? Jeg håper du har hatt en smilende helg. Jeg har brukt helgen min på å jobbe, være med gode venner og trening. Hvordan rekker du alt? Får jeg ofte spørsmål om. Mye planlegger jeg nøye, noe tar jeg på sparket. Også bare går det opp som oftest. Jeg kan ikke planlegge alt jeg gjør, men noen ting må plalegges. da velger jeg det som er viktigst for meg nå, som helt klart er studiene, det kommer før ALT.

I dag er det den første dagen av seks uker i praksis. Da klarer jeg nesten ikke fokusere på noe annet enn det. Jeg har pasienter hele dagen, og lærer så mye nytt at jeg rett og slett ikke klarer å forholde meg til så veldig mye annet enn ny kunnskap og masse innleveringer som skal gjøres. 

Jeg er fan av enkle oppskrifter, som smaker godt OG som gjør godt for kroppen min. Hvis du gir meg en oppskrift med masse spanske, franske og tyrksike ingredisener jeg aldri har hørt om og som jeg må innom fem forskjellige butikker for å kjøpe det jeg trenger: da løper jeg i motsatt retning! siden det var flere av dere som kommenterte her, på instragram og snapchat at dere ville ha oppskrift på min pai, skal dere få den. Men bare fordi dere alltid er så snille med meg :-*

Dette trenger du:

1 pk ferdig paibunn (ja jeg vet det er lett å lage selv)

1 bunt brokoli

4 egg

3dl melk

1 pk bacon

1pk kokt skinke

1 liten løk

soltørkede tomater

salt og pepper


Sett ovnen på 200 grader. Kok brokolien i 3 min i lettsaltet vann, la den renne god av seg. Stek løken slik at den blir gylden, ta den av og legg til side. Deretter sprø steker du bacon. Visp sammen egg og melk, og tilsetter resten av ingrediense, uten om bacon - den legger du på toppen helt til slutt. Hell over i paiformen. Stekes i ca 40min :-) Super enkelt, sunt og proppfull av proteiner







VI HAR JO HELDIGVIS HVERANDRE

  • 10:38


NAAAAAAAAM. Dette smakte jo helt nydelig. Pizza med en eksotisk twist :-P Jeg lagde min sterk, mens Malin rømte kjøkkenet i hoste og pusteproblemer så fort jeg begynte kytte chilien. Haha. Jeg er helt sikker på at min smakte best. Men hvis du vil kjøre denne pizzaen Mailin spesial kan du bare droppe alt som gir smak, og da mener jeg løk, hvitløk og chili! Jeg elsker gode sammen satte smaker, og det er så deilig å spise mye mat med god samvittgihet. Ikke fordi det er kalorifitt, fettfritt eller glutenfritt. Men fordi det er godt for meg. 

Ja jeg er veldig fan av desserter eller søte oppskrifter med mindre kalorier sammenlignet med orginalen. MEN vi må faktisk ikke glemme at kroppen trenger påfyll, og det får den ikke av en kalorifattig diett. Mat er det samme som drivstoff er for bilen. 

TUK TUK Thai kylling Lefsepizza:

4 fullkornslefser

2 kyllingfileter

2-4 ss mais

1/2 rødløk

2-3 ss peanøtter

1/2 paprika

1 fedd hvitløk

1/4 habonero chili (kommer an på hvilken du bruker og hvor sterk du liker)

2 avokado

tomatpure

koriander

sitron

salt og pepper

Sett ovnen på 225 grader. Stek kyllingen, ta den av stekepanna og skjer i biter. Tilsette hvitløk, chili, mais, salt og pepper. Smør lefsene med tomatpure og dryss over med kylling, løk ost og paprika. Stekes i 7-10min. Topp med koriander, kesam, guakomole eller salsa. 



Jeg måtte bare tipse deg om denne enkle pizzaen som vi koste oss med i går. Nå har Malin og jeg akuratt stått opp og vi sitter rundt kjøkkenbodet å nyter en kopp kaffe mens vi titter på sola som skinner utenfor. I ovnen står det en digg pai og godgjør seg, dette blir ukens lunsj fremover:-P vil du foresten ha oppskriften på paien?

Hva skal du bruke søndagen på?

Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016