POWER SMOOTHIE

  • 14:25

HOLA FRIENDS!

Klar for en ny uke? Jeg vet hvertfall at jeg er det. Jeg kunne ikke bedt om en bedre helg en denne. Helgen min startet med bursdag for min fine venninne Tonje. En kveld jeg aldri vil glemme♡ Lenge siden jeg har ledd, synget, danset og kost meg SÅ mye. Vil du se noen bilder fra kvelden? Klikk deg inn her, så får du se noen av bildene som Tonje har lagt ut på bloggen sin.

Lørdag var det spontant middag og vin med gode venner. Planen var egentlig å dra ut, men vi kom oss aldri så langt. Det var så koselig å bare være hjemme med gode samtaler, vin og snacks. Hele søndagen ble brukt på sofaen. Jeg har følt meg litt små forkjølet hele uka, og det har ikke blitt noe bedre etter denne helgen. Det beste for en sår hals er noe kaldt. Som denne power smoothien:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Favoritten på lesesalen, på jobb og i farta; Pink PowerSmoothie.

PowerSmoothie med ekstra protein:

Frosne bringebær, 1 scoop protein, banan, 1/2 lime og melk til passe konsistens. Miks med en stavmikser til den blir kremete.


Jeg bruker Fit&Smart vanilje protein pulver fra Gymgrossisten. Jeg har prøvd mange forskjellige(!) og det finnes ikke noen som er bedre på smak eller konsistens. Har fått jentene mine til å kjøpe det også, og de digger det. Smaker himmelsk, klumper ikke og får smoothien til å bli ekstra kremete (ps: jeg er IKKE sponset av Gymgrossisten for å si dette. Dette er min ærlige mening)

Psst! trykk her HER for gode rabattkuponger du kan bruke ved kjøp hos Gymgrossisten /adlink.

Gjør det beste ut av den nye uka! Jeg er på vei til trening for en rolig økt, og litt stretching.

Klem Marie

COTTAGE CHEESE RUNDSTYKKER

  • 06:28

Skrevet i samarbeid med Atkins Norge.

Hola bloggvenner, jeg lever fortsatt inne i bachelorbobla, og kommer ikke ut før i slutten av mai. I mellomtiden vil jeg minne dere på de populære og CC rundstykkene. Super sunne og perfekt å ta med seg og nyte ute i den deilige solen som er meldt til helgen!

8-10 rundstykker. Steketid 40-45 min:

4 egg

250 g havregryn (lettkokt)

1 stor boks mager CC

1 ts bakepulver

Sett ovnen på 180 grader. Bland sammen alt i en stor bolle med en håndmikser. Fordel utover et stekebrett med bakepapir. Jeg bruker en skje som er dyppet i vann som å få så runde og fine stykker som mulig. Topp med linfrø, solsikkekjerner, sesamfrø eller hva du møtte ønske. Stek i ca 40min på over og undervarme. Når de har stekt i 40min setter du på grill og lar de stå i et par min til. Da blir det sprø og får en digg skorpe.

Nytes med brunost, syltetøy, bær, skinke!
Nå har du mange mettende, næringsrike og digge rundstykker til lunsjen fremover. Gjør som meg og fordel de i små poser, og kast i fryseren. Da er det bare å ta opp dagen før eller samme dag, og la de tine frem til du skal ha lunsj :-)

Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016
hits