friYAY

  • 21:06

___________________________________________________________________________________

God fredag dere <3

Jeg bruker denne kvelden bare på meg selv. Akuratt nå ligger jeg rett ut i sofaen med en oversize tskjorte, teppe og noe godt å spise. Klar for å se film og bare lade batteriene. Hva skal du bruke helgen til?

I morgen er det klar for jobb igjen for meg. Derfor er det ekstra viktig å lade opp når jeg kan. Håper du får en SUPER helg.

 

Klem M

15.04.2015

  • 18:43

__________________________________________________________________________________

Hei dere.

Jeg lovte dere en oppskrift av disse kokosbollene for noen dager siden. Jeg lagde disse litt på slump, og noe jeg så for meg i egent hode. Rett etter de var lagdet smakte det kjempe godt. Perfekt blanding av kokos og bringebær. MEN dagen etter må jeg ærlig si at jeg ikke var lite stolt... Denne oppskriften MÅ jeg bearbeide litt før jeg ønsker å dele den. Rett og slett fordi jeg ikke vil at du skal kaste bort mat på en dårlig oppskrift.

Ha litt tålmodighet med meg, så skal jeg forbedre den slik at du også kan nyte den hjemme. I mens slenger jeg med noen bilder som en liten teaser;-)

En liten update fra meg: Jeg jobber fortiden utrolig mye. Tiden på skolen og jobb tar nesten all fritid fra meg. Jeg liker godt det jeg driver med, men tenker jo ofte på at jeg må oppdatere dere<3 Jeg kommer meg sakte men sikkert etter opersjonen, og snart er jeg tilbake med styrketreningen min også. Det blir så bra. For to dager siden fikk jeg se såret for første gang, og det ble en stor skuffelse. Jeg hadde håpet at kirurgen skulle tenke litt på estetikk samtidig. Det gjorde han tydeligvis ikke..

Det viktigste er at jeg er ferdig med operasjonen, og forhåpentligvis slippe de smertene som brokken ga meg.

På bilde her der du jordbær. Det ble jo helt krise! Haha..  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Håper du har en fantastisk start på uka <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BURGER BABY

  • 21:37

____________________________________________________________________________________________________

GOD SØNDAG DERE.

Har helgen vært fin?

Jeg har brukt min på å jobbe, og slappe helt av. Jeg elsker å bruke helger på enten jobben min (som jeg trives så godt i), og på å lade opp til en ny uke. Jeg er klar for andre uke i praksis. Kjenner det skikkelig på kroppen at jeg er i praksis om dagen. Hodet jobber på spreg, og jeg er helt utslitt hver kveld. Det er spennende og utrolig gøy!!

I dag har jeg vært i Sverige på litt harryhandel, spist MASSE godis, og avsluttet helgen med stil: HAMBURGER.

Kjempe enkelt å lage. 1 pk karbonadedeig ble til 3 store saftige hamburgere. Bland inn et egg og salt&pepper i deigen før du steker på medium varme. Jeg valgte å toppe med cheddat ost og bacon. Jeg hadde også på grønnsalat, tomat, avokado, agurk og rødløk. Friskt og godt.

♥M

Myke karameller uten tilsatt sukker

  • 10:21

HEI!

I samarbeid med Atkins Norge tenkte jeg å komme med et mykt og søtt tips til deg. Disse kan du spise midt i uken med god samvittighet, eller du kan bytte ut lørdagsgodisen med disse. 

Dette trenger du: 1 boks vikingmelk, 2 ss sukrin gold, 2 ss ekte smør, 2 ssagavesirup og 5 dråper stevia toffee.

Slik gjør du: Ha alt sammen i en bolle, og sett i mirko med 5minutters intervaller, rør om, ha så mange invervaller at røren blir tjukk og slipper bollen. Du ser at den får riktig farge og blir karamell-aktig. Har du ikke mikro kan du røre i en kjele. OBS du må røre hele tiden og tar ca 50-60min.

Første gangen jeg lagde dette lot jeg ikke røren stå lenge nok, da vil ikke karamellene stivne. Det smaker liker godt selvom, og må ikke kastes. Du kan bruke til topping på is, smøre lomper, på skiva eller bare spise med skje. Perfekt tilbehør til kaffen:-)

Disse smaker utrolig godt. Jeg har tilogmed fått dette bekreftet av guttemagen. Det er vel kvaltitetssikring i seg selv? Det smaker en blanding av karamell som møter brunost. Konsistensen er bare helt magisk

_______________________________________________________ 

 

 

♥M

Sitronfrokost

  • 07:49

_____________________________________________________________________________

GOD MORGEN

Tenkte å dele et super godt tips med dere. Sitronskyr med jordbær, appelsin og valnøtter. Super god kombo, og perfekt frokost for meg (eller deg) som ikke liker å spise så veldig tung mat tidlig på morran. Gode kilder til proteiner og kalsium (skyr), vitamin C (appelsin og jordbær), fett og omega 3 (valnøtter). Tenker du på hva du spiser og hvorfor du spiser det? 

Jeg prøver å tenke over hvorfor jeg spiser som jeg gjør, og hva det gjør med kroppen min. Hvis kroppen min har det godt har jeg det bra også:-)


Og dere! Det er ikke alltid jeg har tid til en slik frokost i mak og ro. Oftest tar jeg den med i en tupperware og spiser den i bilen, i bussen eller bare på veien:-)

HOLD UT - snart helg!!

 

♥M 

MIN PÅSKE

  • 19:32

MASSE mat

MASSE godis

MASSE frisk luft

MASSE gåturer

og

MYYYYE latter ❤️

_____________________________________________

Denne påsken har jeg vært en tur hjemme hos mor og i osloby. Litt anderledes enn hva jeg pleier som er på hytta eller fjellet. Men kan love deg at jeg har spist minst like mye godis, og god mat selvom. Som dere kanskje husker er det 3 uker siden jeg opererte magen, og jeg har vært sykemeldt i 10 dager, og er fremdeles sykemeldt fra treningen min. Kan starte igjen om ca 2 uker!! DET KAN DU TRO JEG GLEDER MEG TIL. Frem til det blir det mye alternativ trening, og i påsken har det vært i from av å gå tur..  Noe jeg virkelig har hatt godt av. Uken som kommer skal jeg fortsette med det, men også prøve meg forsiktig på litt løping. Sundt, og godt kosthold er jeg også i gang med:-) Super deilig med rutiner igjen.

Bildedryss fra min påske:

 

Har du kommet sikkelig i gang med trening  etter en påskeferien?

Jeg er i min første uke i en ny praksisperiode. Det er kjempe gøy, spennede og slitsomt. Jeg lærer så utrolig mye på disse praksisperiodene vi har på skolen. Gleder meg masse til hva jeg lærer denne perioden:) 

 

HA EN FORTSATT FIN MINIUKE!

 

♥M 


Long time, no see.. PANNEKAKER

  • 13:06

____________________________________________________________________________

og dette av den proteinrike og saftige typen💛

40 gram havregryn, 1 egg, 1 eggehvitte, 1 scoop protein (valgfri smak, jeg brukte Stracciatella), 2 toppede ss cottage cheese, 1 ts kanel, 1 ts bakepulver

Bruk en stavmikser på det hele, la røren svelle i 10min, stek på høy tempratur.

Super enkelt, proteinrikt og fulle av fiber. Dette holder deg mett lenge, og smaker nesten for godt til å være SUNT.

HA EN FIN DAG!!

 

♥M 

SØTPOTETCHIPS - perfekt tilbehør

  • 12:33

___________________________________________________________________________________

GOOOD PÅSKEMORGEN💛

Håper du har kost deg på best mulig måte i påsken. Det har hvertfall jeg.. Kanskje litt formye? Blir utrolig godt å komme tilbake i rutiner igjen. Rett etter påskeferien skal jeg ut i praksis på en tannklinikk her i Oslo. Gleder meg masse til å lære mye nytt, og jobbe med pasienter igjen.

Dagens mattips på bloggen i dag er søtpotetchips, super godt og enkelt. 

Dette trenger du til to personer: 1 søtpotet, salt, pepper og olje.

Forhåndsvarmer ovnen på 200-225 grader (over&undervarme). Poteten skjærer du opp i ønsket størrelse, legger den over et stekebrett med papir. Så du heller over litt olje og strør med salt&pepper. La den stå i ovenen i 15min, så tar du de ut og snur litt på de. Lar de stå i 15min til, de siste 5min hadde jeg på grill slik at de blir litt sprø. OBS! Pass på så de ikke blir svidd:-) 

Perfekt til biff, salat og kesamdipp. MMM! 

Nå skal jeg ut på tur og nyte litt deilig påskevær! Bypåske er faktisk veldig koselig det også:-) God tur til alle som skal hjem i påskerushen i dag!

 

♥M 

Sjokoladekuler som smelter på tunga

  • 13:32

____________________________________________________________________________________________

Jeg har laget påskeegg i år. Helt fra bunn av:-) Mmmmm<3 Hvorfor ikke prøve noe annet? Disse er laget med dadler, og dadler er både fiberrikt og næringsrikt.

Jeg har tidligere lagt ut denne oppskriften, men jeg tenkte jeg kunne legge den ut på nytt slik at du også kan lage den til noen du bryr deg om eller bare nyte selv med GOD samvittighet.

Dette trenger du: 8 dadler, 2 never valnøtter, 2 ss kako (evt mer) 1 klype salt, bitte-bitte lite vann

Slik gjør du: Legg alt i en liten bolle, og bruk en stavmikser på det til du har en klissete deig (tålmodighetstest!). Vann drypper du oppi etter behov. Ruller til små sjokoladekuler. Denne gangen brukte jeg knuste valnøtter til å pynte de med.  

Håper det smaker

 

♥M 

Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016
hits