hits

BURGER BABY

  • 21:37

____________________________________________________________________________________________________

GOD SØNDAG DERE.

Har helgen vært fin?

Jeg har brukt min på å jobbe, og slappe helt av. Jeg elsker å bruke helger på enten jobben min (som jeg trives så godt i), og på å lade opp til en ny uke. Jeg er klar for andre uke i praksis. Kjenner det skikkelig på kroppen at jeg er i praksis om dagen. Hodet jobber på spreg, og jeg er helt utslitt hver kveld. Det er spennende og utrolig gøy!!

I dag har jeg vært i Sverige på litt harryhandel, spist MASSE godis, og avsluttet helgen med stil: HAMBURGER.

Kjempe enkelt å lage. 1 pk karbonadedeig ble til 3 store saftige hamburgere. Bland inn et egg og salt&pepper i deigen før du steker på medium varme. Jeg valgte å toppe med cheddat ost og bacon. Jeg hadde også på grønnsalat, tomat, avokado, agurk og rødløk. Friskt og godt.

♥M

Myke karameller uten tilsatt sukker

  • 10:21

HEI!

I samarbeid med Atkins Norge tenkte jeg å komme med et mykt og søtt tips til deg. Disse kan du spise midt i uken med god samvittighet, eller du kan bytte ut lørdagsgodisen med disse. 

Dette trenger du: 1 boks vikingmelk, 2 ss sukrin gold, 2 ss ekte smør, 2 ssagavesirup og 5 dråper stevia toffee.

Slik gjør du: Ha alt sammen i en bolle, og sett i mirko med 5minutters intervaller, rør om, ha så mange invervaller at røren blir tjukk og slipper bollen. Du ser at den får riktig farge og blir karamell-aktig. Har du ikke mikro kan du røre i en kjele. OBS du må røre hele tiden og tar ca 50-60min.

Første gangen jeg lagde dette lot jeg ikke røren stå lenge nok, da vil ikke karamellene stivne. Det smaker liker godt selvom, og må ikke kastes. Du kan bruke til topping på is, smøre lomper, på skiva eller bare spise med skje. Perfekt tilbehør til kaffen:-)

Disse smaker utrolig godt. Jeg har tilogmed fått dette bekreftet av guttemagen. Det er vel kvaltitetssikring i seg selv? Det smaker en blanding av karamell som møter brunost. Konsistensen er bare helt magisk

_______________________________________________________ 

 

 

♥M

Long time, no see.. PANNEKAKER

  • 13:06

____________________________________________________________________________

og dette av den proteinrike og saftige typen💛

40 gram havregryn, 1 egg, 1 eggehvitte, 1 scoop protein (valgfri smak, jeg brukte Stracciatella), 2 toppede ss cottage cheese, 1 ts kanel, 1 ts bakepulver

Bruk en stavmikser på det hele, la røren svelle i 10min, stek på høy tempratur.

Super enkelt, proteinrikt og fulle av fiber. Dette holder deg mett lenge, og smaker nesten for godt til å være SUNT.

HA EN FIN DAG!!

 

♥M 

SØTPOTETCHIPS - perfekt tilbehør

  • 12:33

___________________________________________________________________________________

GOOOD PÅSKEMORGEN💛

Håper du har kost deg på best mulig måte i påsken. Det har hvertfall jeg.. Kanskje litt formye? Blir utrolig godt å komme tilbake i rutiner igjen. Rett etter påskeferien skal jeg ut i praksis på en tannklinikk her i Oslo. Gleder meg masse til å lære mye nytt, og jobbe med pasienter igjen.

Dagens mattips på bloggen i dag er søtpotetchips, super godt og enkelt. 

Dette trenger du til to personer: 1 søtpotet, salt, pepper og olje.

Forhåndsvarmer ovnen på 200-225 grader (over&undervarme). Poteten skjærer du opp i ønsket størrelse, legger den over et stekebrett med papir. Så du heller over litt olje og strør med salt&pepper. La den stå i ovenen i 15min, så tar du de ut og snur litt på de. Lar de stå i 15min til, de siste 5min hadde jeg på grill slik at de blir litt sprø. OBS! Pass på så de ikke blir svidd:-) 

Perfekt til biff, salat og kesamdipp. MMM! 

Nå skal jeg ut på tur og nyte litt deilig påskevær! Bypåske er faktisk veldig koselig det også:-) God tur til alle som skal hjem i påskerushen i dag!

 

♥M 

Sjokoladekuler som smelter på tunga

  • 13:32

____________________________________________________________________________________________

Jeg har laget påskeegg i år. Helt fra bunn av:-) Mmmmm<3 Hvorfor ikke prøve noe annet? Disse er laget med dadler, og dadler er både fiberrikt og næringsrikt.

Jeg har tidligere lagt ut denne oppskriften, men jeg tenkte jeg kunne legge den ut på nytt slik at du også kan lage den til noen du bryr deg om eller bare nyte selv med GOD samvittighet.

Dette trenger du: 8 dadler, 2 never valnøtter, 2 ss kako (evt mer) 1 klype salt, bitte-bitte lite vann

Slik gjør du: Legg alt i en liten bolle, og bruk en stavmikser på det til du har en klissete deig (tålmodighetstest!). Vann drypper du oppi etter behov. Ruller til små sjokoladekuler. Denne gangen brukte jeg knuste valnøtter til å pynte de med.  

Håper det smaker

 

♥M 

Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016