Tropisk morgen

 • 09:39

Havregrøt trenger ikke være kjedlig. Jeg ELSKER havregrøt, og pleier å toppe den med alt jeg syntes er godt. Denne varianten ble spesielt god:) Toppet med banana, mango, rosiner, kokosflak og kanel. Dette MÅ du prøve<3 (kokosflak kjøpte jeg da jeg var i thailand, du kan sikkert bruke kokosmasse hvis du ikke får tak i flak)

Denne påsken skal jeg kose meg masse, men med nyttig mat, masse turer ute i skog og mark og med familie&venner. Jeg har på følelsen at det venter et påskeegg på meg hjemme i Oslo, så da skal jeg nok kose meg litt med det også. Etter operasjonen min er jeg er MYE mindre aktivitet enn vanlig, og da er det utrolig viktig at jeg er nøye på kostholdet. Foreløbig går det veldig bra. 

Det ble påske hjemme hos mor, og litt bypåske på meg denne gangen. Vi pleier å være på hytta med ski, kako, kvikklunsj og alt det innebærer:-) Hva er dine planer for påsken? 

Ha en FIN dag

 

♥M 

PÅSKEFERIE

 • 17:29

Trenger jeg si mer? Jeg går og går, aldri gått så mye tur som jeg gjør nå om dagn. HAHA. Jeg savner Magnat, alle folka der, treningen, treningsgleden, vektene.. GLEDER MEG SÅ MYE TIL Å TRENE STYRKETRENING IGJEN. Jeg føler at jeg har mistet en del av meg. Treningen er en del av min livvstil. Ikke misforstå meg, jeg kan slappe av og hvile også. Men jeg trenger å bruke kroppen litt mer, få opp pulsen og svette litt. Frem til det, så ser du meg tuslende og smilende rundt på tur overalt:-)

Jeg er kledd i Under Armour fra topp til tå. Klræne mine har jeg valgt ut fra Armourstore.no. SÅÅ masse fine nyheter der nå, og ut MARS får du FRI FRAKT!! Disse skoa er helt magisk på foten, super lette og uten sømmer. Du finner den HER. (reklamelink)

/Klærne er sponset

 

Ha en fiiin dag! Husk å være takknemmlig for helsen du har i dag! BEVEG DEG MASSE, SMIL, DANS!

 

♥M 

Sjokokrem og SOL

 • 17:23

_____________________________________________________________________________________

Hva med en sjokoladekrem som møter STRACCIATELLA? Toppet med kokesjokolade og appelsin.

Dette trenger du: 1 boks fullfett.kokosmelk (den tjukke delen. Den får du ved å sette kokosmelken kaldt, da skiller den seg), 1 scoop stracciatella protein fra Nutramino, 2 ss kakao. Bland godt sammen og NYYYYT.

Etter denne deilige skålen gikk mamma og jeg en tur ut. Endelig kom solen. Jeg er LYKKELIG!_________________________________________________________________________________________________

Kom deg ut på tur. Det finnes INGEN bedre medisin enn frisk luft og SOOOOOL :-)

I dag får du -30% på dette antrekket hos TWENTYFOUR. Serien er under navnet FLEX. Super kult, ikke sant?

/Klærne er sponset

 

♥M 

#SØNDAG

 • 12:26

HEI! 

Jeg tenke bare å titte innom for å høre hvordan helgen din har vært? Jeg reise hjem til mamma i går og vi har kost oss så masse. Spist sushi, biff, laget sjokoladetrøffel, fudge og ja.. Haha, vi har kost oss kan du si. Nå er kjøleskapet stappet med påskegodt. Til middag i dag skal vi lage ovnsbakt laks! NAM.

_____________________________________________________

Jeg lovte jo også at dere skulle få hvordan vippene mine ble etter at jeg satte på ekstensions hos skjønne Halat Sophie på BEAUTYSPOT. Jeg er kjempe fornøyd. Nå skal det sies at hun kun har satt på 80% av det som egentlig skal på. Fordi ellers ville vi brukt utrolig lang tid, jeg skal innom snart å fylle på om et par uker slik at jeg får 100% Da kan dere selvfølgelig få se

Får kjempe masse skryt av disse, alle sier at de ser så naturlig ut. Det er jeg helt enig i. Det ser bare ut som jeg har vært kjempe heldig fra naturens side:-) Kjempe deilig å slippe maskara. Halat Spohie er kjempe seriøs, og hun kan virkelig det hun driver med. Jeg følte meg veldig trygg når jeg satte på vipper der:-) Anbefales! Du finner henne hos www.beautyspot.no

Nå må jeg løpe fordi jeg skal møte min søte venninne Therese som deputerte i bikinifitness i går. Flinke stjerna mi!

 

Ha en fin søndag skatter!

 

♥M 

FriYAYYY

 • 13:29

HEI

Har du noen spennede planer for helgen? Jeg ønsker meg at all snøen smleter slik at vi får den våren vi fikk smake på bare for noen dager siden. Jeg kan ikke trene før om fem uker, og min store glede om dagen er å gå tur. Men når jeg må hinke og hoppe bortover for å ikke drukne i snø og sølepytter er ikke den store gleden der lengere. Dagen min startet sikkelig dårlig også. Jeg skulle til legen, og hun som jobber i respesjonen der er så nedverdigende og frekk at jeg ble helt flau på hennes vegne. Jeg tenkte å sende en mail dit, men de har ingen mail adresse på hjemmesiden sin. Da er det ingen å si ifra til. Hørte faktisk flere som var oppgitt over henne. Jeg ble så satt ut at den akuttimen jeg fikk valgte jeg å ikke ta...

___________________________________________

Over til noe GØY! Jeg satte jo på vipper i går. Hvis du nysgjerrig på resultatet kan du legge meg til på snap: malov. Eller så må du smøre deg med tålmodighet, jeg tenkte å skrive et innlegg om det i morgen eller på søndag <3

Ellers er det siste innspurt før sommeren, og det er så MYE nytt og lekkert treningstøy å finne på nettet og i butikkene nå. Jeg tenkte å tipse deg om noen nydelige sett jeg har prøvd ut den siste uken. 24twentyfour, har fått inn masse fint. Både til yoga,løping og styrketrening. Dette settet som jeg har prøvd er fra FLEX serien, og passer best til yoga eller styrketrening. 

Tightsen har et bredt strikk i livet, og stoffet er super digg. Hvis du tar en tur innom hjemmesiden kan du klikke hjem dine favoritter. Klikk den inn her 24TWENYFOUR.


/Klærne er sponset

Ønser deg en FIIIN fredag:-)

 

♥M 

Sol på holmenkollen

 • 10:45

Hei sprekinger!

Har vært å luftet meg på Homenkollen og spist lunsj på frognerseteren + en liten fotoshot. Syntes de nye klærne mine fortjente litt ekstra oppmerksomhet. Jeg bare ELSKER signalgult for tiden. Det gir SÅ mye energi. I et tidligere innlegg har jeg skrev om armourstore om finner du direktelinker til antrekket mitt. Endelig har jeg fått testet ut skoa også. Og vet du hva? De sitter helt PERFEKT på. Bare du får de på merker du at de sitter utrolig godt, og ikke minst er de veldig lette. Skoa er helt uten sømmer rundt foten.

Se så FINE de er<3 Direktelink her

Åå! Må fortelle dere om noe som jeg gleder meg utrolig mye til. I morgen skal jeg sette på vippeextension. Det har jeg ønsket meg så lenge. Stor mulighet for at jeg komme til å vise frem resultatet enten her eller på instagram (@fitnesscherry). Har du prøvd vippeextensions før?

Jeg er ikke den som bruker mest sminke, og jeg er ikke så altfor flink til å rense huden og slik heller. Jeg skal prøve å bli litt flinkere på dette området. Helse og skjønnhet henger jo sammen som hånd i hanske. Selv liker jeg bedre en naturlig look, og jeg syntes mennesker som skiller seg ut på sin egen uperfekte(perfekte?) måte er noe av det mest sexy som finnes. Tips til produkter taes imot med et STORT takk <3

_______________________________________________________________________________

BILDEDRYSS FRA KOLLEN OG LUNSJ PÅ FROGNERSETEREN://Klærne er sponset 

♥M

Middag på 1-2-3, SALMAlaks

 • 13:12Hei hjerter.

Hva med en enkel, proteinrik og smakfull middag? Denne laksemiddagen er en av mine favoritter:-) Jeg velger som regel denne salmalaks fordi jeg syntes smaken er mye bedre. Det blir ikke så fettete fiskesmak, hvis du skjønner hva jeg mener? Mer ren i smak. Laks i seg selv er en veldig fet fisk, og en super god kilde til sunt fett!

Hvor ofte spiser du fisk?

Til denne middagen trenger du: salmalaks, mango, cottage cheese, rid og vårløk. Mengden velger du selv. Jeg spiser ca 150g fisk:-)♥M

Segnletur, bevegelse og FLEX

 • 15:56

Hallo!

Nå har jeg nettopp kommet tilbake fra en lang tur. SÅ DIGG, og litt vondt. Måtte gå saktere en en snegle, og ta mange pauser. Men jeg er på bedringensvei - det er jeg glad for. Ellers i dag skal jeg bare ligge rett ut. Se film og jobbe med skolearbeid. Venter på en sterkere dag i morgen. Noe av det viktigste for at jeg skal få et så posetivt utfall som mulig etter operasjonen, er å være i bevegelse. De første dagene var dette nesten klin umulig. Jeg klarte ikke gå oppreist en gang. Nå jobber jeg med naturens egen medisin; frisk luft og bevegelse :-)

Etter turen lagde jeg med en tidlig middag. Haha, kalle det sen lunsj om du vil. Det ble fiskekaker med søtpotet og hjemmelaget brunsaus. 

Hvordan ser din mandag ut?:-)Antrekket mitt er sponset fra 24TWENTYFOUR. Ta en titt på hjemmesiden her for å sjekke ut nyhetene.

 

♥M

Du må passe på kostholdet

 • 08:23

GOD MANDAG!

Er du klar for å starte en ny uke? Det er på INGEN måte jeg.. Men det har egentlig ingenting å si. Så jeg får prøve å grave frem litt positivitet. 

Okei okei! Du lurer på hva jeg mener med overskiften? Rett etter narkosen på torsdag (etter jeg hadde våknet ordentlig og spist) så spurte kirirgen meg; har du noen spørsmål? Jeg; Ja, når kan jeg trene igjen? Fikk en klar beskjed; du kan begynne med styrke trening om ca 6 uker, er det veldig tung styrke burde du vente opp mot 8 uker. Han skjønte utifra utrykket mitt at jeg var frustrert. Så han sa bare kort og korrekt. DU MÅ PASSE KOSTHOLDET DITT. Way to go sier jeg bare! Det ga meg motivasjon, både det og at han sa at jeg burde komme meg ut å gå tur så fort som mulig. Tror faktisk jeg skal prøve meg på en snegletur i morgen. De som vil kan slenge seg på - haha!

Ukene fremover kan jeg friste meg mange lette, og sunne oppskrifter mot SK2015. Jeg skal hvertfall prøve å være kreativ å finne flere spennende middagstips mm. til dere:) Gleder meg litt til bedre tid på kjøkkenet igjen.

♥M

Middagsrester = søndagslunsj

 • 15:23

Jeg tenkte jeg skulle ta opp et emne som jeg er veldig opptatt av. Det gjelder det å kaste mat! Herrigud det er det værste jeg ser. Hvorfor kaste mat?

Du kan jo faktisk lage verdens diggeste lunsj eller kveldsmat av restematen din. Jeg tar vare på alt jeg ikke bruker eller spiser opp, og prøver å bruke det i et nytt måltid. Så klart bruker jeg ikke gammel mat, og mat som ikke kan spies. Feks: på fredag spiste jeg taco. Da pleier jeg å ta vare på nesten alt (bortsett fra løk, det stinker kjøleskapet). Flaks for meg at jeg tok vare på noe fra tacofredagen fordi det betyr at jeg hadde tacosalat til lunsj i dag! Wohoo:-) 

Konklusjon: aldri kast mat.

Tilbringer søndagen min sånn her: 

Noen filmtips til meg?

_____________________________________________________________________________________________________♥M


armourstore

 • 10:51

GOD MORGEN!

I natt når jeg skulle sove lagde jeg klar sengen slik som sykepleier han anbefalt meg. Putene i ryggen skal være halvveis skrå, og en stor pute skal være under knærne. Ja du kan tenke deg hvor digg det er. Så jeg legger meg da, med nakken i en greit ubehaglig vinkel og beina på den ene ryggputen til sofaen. Jeg stapper inn øreproppene og ber til gud om at jeg får sove. Det gjør jeg heldigvis. Våkner ca 10 ganger i løpet av natten at jeg halvveis har snudd meg i søvne. AUUU!

Nå sitter jeg i senga med en god cocosa kaffe vedsiden av meg. Jeg føler meg litt bedre i dag. Det vet jeg fordi jeg ikke brå våknet fordi smertene er så store. Jeg har faktisk tenkt til å la vær å ta smertestillende i dag:-)

Har du foresten hørt om brokk før? Jeg kan godt fortelle kjapt hva det er. Legene tror jeg er født med det. Det er en svakhet i buken, og som da har gjennom år blitt gradvis større. Brokket kan utvide seg når buktrykket er større enn hva det klarer å takle. Kort sakt, det er fett som kommer ut gjennom en sprekk i magemusklene og som kan skape smerte. 

Det var ingen som kunne se brokket mitt, eller at jeg hadde det. Så jeg gjorde det ikke av estetsiek grunner. Brokket gjorde meg svakere, og en er jo ikke sterkere enn sitt svakeste ledd. Sant?
_________________________________________________________________________

Og siden denne søndagen er snøfull og kald tenkte jeg å minne deg på at sommeren snart er her, OG at armourstore.no har fått inn masse vårnytt! Det er så mye fresht og fint å finne. FRI FRAKT I HELE MARS!! Her er noen av mine favoritter:

Fly-by tights finner du her, rosa hettegenser finner du her, gul singlett finner du her, gul genser finner du her, løpesko finner du her. //reklame  Snakk om å få treninsmotivajon sendt rett hjem i posten!! Armourstore er en brand store Under Armour nettbutikk. Jeg ELSKER Under Armour, og er utrolig stolt av å få lov til å vise frem flere av nyhetene som er i nettbutikken. Passformen og kvaliteten som UA har kan ikke sammenlignes. Jeg er solgt, og blir overasket hver gang jeg prøver et nytt plagg. Helt utrolig hvor mye tid som er langt inn i designet.

Det er som å få et skreddersydd treningsoutfit :-)

 

 

♥M

God lørdag

 • 11:25

________________________________________________________________________________________________

HEII!

Jeg har vært våken i maaaaange timer, men det tar litt tid før jeg er oppe å går. Nå har jeg hvertfall fått i meg kaffe, sjokolade og kokoskrem! NAM:-) Det er utrolig trist at været er så bra, fordi jeg vil bare ute å nye solstråler og frisk luft.. Men jeg må vente litt tid. Smertene er enda store, og jeg blir fort uvel. Får bare ta tiden til hjelp.

Har du prøvd kokoskrem før? Jeg lagde det hele tiden i sommer, du kan enten spise den med en gang eller du kan la den stå i frysren i noen timer så blir det til IS<3

Dette trenger du:

1 boks kokos melk (fullfett)

1 scoop sjokolade protein

2-4 ss kakao

1 klype salt

Kanel

Banan

kokosmasse

Slik  gjør du: Det første du må gjøre er å sette kokosmelken i kjøla. Det er da den vil skille seg, og du vil tydelig se hva som er den tykke delen. Det er den tykke delen du skal bruke. Skrap den ut i en bolle, og rør inn de øvrige ingredisensene. Pynt med banan, kanel og kokosmasse. 

Håper du NYYYYTER lørdagen! 

♥M

 

Operert, operert, operert..

 • 09:29

Hei dere.

Jeg hadde tenkt å holde dette bak fasaden, men ettersom jeg faktisk blir sykemeldt fra styrketrening i minst 6 uker tenke jeg å fortelle litt hva som har skjedd. I flere år har jeg slitt med en brokk som har gjort at jeg har vært hemmet på trening. Den har i perioden vært mer eller mindre vond. Det er flere øvelser jeg ikke kan gjøre fordi det har vært så smertefullt. 

Dagen til operasjon kom fortere en håpet, og nå var det ingen vei tilbake. Kirurgen mente at jeg måtte gjøre noe med dette nå. Jeg kunne ikke utsette det lengere. Du kan tro at jeg gruet meg til å få narkose? 

Nå er det gjort, og operasjonen var vellykket:-) Den første treningen som vil skje vil bli om ca 1uke. Håper dere kan ha litt tålmodighet med meg når det kommer til styrketrening og øvelser jeg kan tipse om. Har snakket med både kirurgen og en fysioterapaut ang trening etter dette. De er begge enige i at det er VELDIG viktig at jeg komme meg opp og ut på tur:-) Det er jeg veldig glad for

Her er et lite bildedryss fra dagen i går og i dag:

 

EDIT: bildene er fjernet. 22.3.15

 

 

Håper du får en fin dag! Hilser fra senga:)

 

♥M

Ny treningsmotivasjon

 • 05:20

Hallo sprekinger!

Her om dagen kom det inn en pakke fra 24twentyfour. Det er jo SÅ mye motivasjon i nytt treningstøy. Nå har 24twentyfour kommet med en ny treningskolleksjon, og den er bare så fin. Du må inn å se:-) Over ser du bilde av et av mine favorittplagg fra den nye FLEX kolleksjonen.

Kunne du tenke deg å prøve?

Du kan få 30% i rabatt på ALLE nyhter hos www.twentyfour.no. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle inn rabattkoden FLEX når du handler. Denne rabattkoden varer tom søndag 22/3-15.  

 

Klærne er sponset

 

♥M


Gårdsdagens treningsøkt

 • 20:52

Hallo i luken!

Hvordan har starten på uken vært? Min har startet med et smell. Du vet den følelsen når du har utsatt litt for mange småting? Jaa... 

I går hadde jeg en bein økt sammen med smiletrynet Daniel! Han måtte gå rundt å ta bilder av meg hele tiden stakkars. Jeg blir jo aldri fornøyd. HAHA! "nei ikke står der, stå der, ikke ta bilde sånn bla bla" Jeg er utrolig glad for at han gidder.

I dag måtte jeg ta treningsfri, rett og slett for å komme i mål med alt. Vi driver å har lokal anestesikurs på skolen om dagen. I morgen er det min tur å bli strukket og øve med på å stikke ei klassevenninne. Skrekk og gru.. Hvis du lurer på hvordan det går i morgen, kan du følge meg på min snap: Malov

________________________________________________________________________________________
Digger denne freshe treningsgenseren fra Under Armour! Ta en titt på nettsiden til www.armourstore.no. MASSE nyheter ute å går i lykkelige vårfarger:-)

Klærne er sponset fra armourstore.

 

Håper du har hatt en fantastisk dag!

 

♥M


Kick start mandagen din!

 • 08:01


________________________________________________________________________________________

GOD MANDAG HJERTER!

Klar for å gi det beste du kan denne uken?

Det er hvertfall jeg! Både på skolen, trening, kjøkkenet og oppdatere dere her:-) Det er hvertfall mitt mål. I går laget jeg klart endel mat som jeg skal spise denne uken, det er utrolig deilig å ha klart på dager hvor jeg har dårlig tid! Bare å ta ut av kjøleskapet og varme opp.


Håper du får en knall start på uken! 

 

♥M


Sjokoladeis med peanøttkopper

 • 19:45

Har du husket å følge mitt tips om å alltid ha frosne bananbiter i fryseren? Ja da er det bare å smelle sammen sjokoladeis i ei fei! NAM :-)

Dette trenger du:

♥ 2 frosne bananer

♥ 2-3 ss kakao

♥ 1 scoop sjokolade protein

♥ 1/2 ts salt

Bruk en stavmikser og kanskje litt vann til du får riktig konsistens.

Jeg toppet min is med peanøttkopper som jeg har bestilt fra iherb. 

 

Håper det smaker:-)

 

♥M


Søndag

 • 17:01

Heii!

Håper helgen har vært fin? Jeg har hatt utrolig mye å gjøre, har nesten ikke rukket å puste ut før noe nytt har skjedd. Derfor jeg har vært litt frakoblet fra dere.. Jeg beklager det. Denne helgen har jeg brukt på trening, jobb og skole. I dag har jeg gått en liten tur, og fått  litt sol på kroppen! Deilig:-)

Jeg har også laget litt mat til uka, perfekt dag å preppe på! Plutselig er klokken snart fem, og jeg skal løpe på trening. 

Senere i dag har jeg tenkt til å lage noe super godt, og som kan nytes med god samvittgihet. Stay tuned:-*

Her ser du: karbonaddeig, søtpotetmos, champinjong, løk og tomater

 

SOLRIK HILSEN FRA OSLO!

Ha en fiiiin søndag

 

♥M


Taco møter squash

 • 11:11

Hei skatter!

Hva med en lavkarbo taco, som du virkelig kan nyte med super god samvittighet? I samarbeid med Atkins Norge har jeg laget en deilig oppskrift. Jeg er en super stor taco-elsker og jge spiser gjerne taco på tirsdag som på fredag! Jeg får ofte høre du burde ikke spise taco så ofte, det er ikke sunt. Det kommer helt an på hvordna du lager tacoen, og jeg skal vise dere en gang for alle at du kan spise taco når du vil og at det er SUNT! :)

Det du må starte med et taco krydderet! Det du kjøper i butikken er fullt av salt og sukker, og du kan lage det hjemme med bare 4-7 ingredienser. Du velger litt selv. Jeg bruker ALLTD cumin, paprikapulver, chili og hvitløk. Men jeg syntes det blir ekstra godt med salt, pepper og organo oppi også. Det smaker helt likt- lover:-)

Dette trenger du:

1pk karbonadedeig

2 squash

1 pk revet mozzarella

1 pk salat

2 tomater

1 rødløk

1 avokado

1 boks kesam

1 boks salsa (sukkerfri)

Tacokrydder (cumin, paprikapulver, chilipulver, hvitløkspulver, salt, pepper)

Jeg er en personer som elsker rømme, dressinger, majones og alt det der. Så når jeg spiser taco så mye har jeg valgt å bruke kesam i stedenfor rømme fordi den inneholder mer proteiner, sukkerfri salsa (fåes kjøpt på matbutikken), også lager jeg guakomole selv. Da får jeg en middag som er saftig, proteinrik, sunt fett og vitaminer.

Slik gjør du: Vask alle grønnsakene. Kutt squash i midten og på langs. Skrap ut det som er inni squashen og lag små squah-båter. Innholdet i squashen steker du sammen med kjøttdeigen. Mot slutten av steketiden tilsetter du taco krydderet og litt vann, fyll opp sqush-båtene og topp med ost. Settes inn nederst i forhåndsvarmet ove på 200 grader i ca 20min. Følg med på squshen, steketiden kan variere fra ovn til ovn.


Lurer du på hvor mange personer dette er til? Jeg spiste nesten to sqush-båter. Serveres med frisk salat:-)

 

♥M

Dagens økt: bein, rumpe og lek

 • 12:13

Hei dere!

Stod opp tidlig i dag slik at jeg rakk en økt før jeg tilbringer hele dagen på skolen for å skrive oppgave:-) I dag var det bein og rumpe som var på treningsplanen som Tomas har satt opp til meg. Jeg er så utrolig fornøyd med måten han har satt sammen programmet mitt på. Jeg øver enda på håndstående som plnlagt, og sakte med sikkert blir jeg bedre og bedre. Kroppsbeherskelsen min blir bedre og jeg blir tryggere på meg selv. Utrolig gøy!!! Nå kan jeg endelig stå rett opp og ned helt alene i noen sekunder.

Har aldri sakt at min håndstående er perfekt, men jeg står hvertfall på hendene:-)Hva er dine planer for i dag? Er det ikke deilig å nyte været ute nå som det er så fantastisk vårvær. Jeg gleder meg til å trene ute igjenn:-)

Ha en fin dag!

♥M

HURRA - endelig lillelørdag igjen

 • 10:18

HEI!

Hvordan har uken vært så langt? Har du gjennomført noen  av målene du har sett deg for uken?:-)

Jeg har spist sunt, og gjennomført treningsøktene mine som avtalt. Er utrolig fornøyd med det. Dagen i dag bruker jeg på skolen, så skal jeg trene i kveld. Jeg skal bli enda litt flinkere til å skrive om treningsøktene mine igjen, jeg vet at mange av dere ønsker seg dette. Dagens økt kommer på bloggen senere i kveld.

___________________________________________________________________________________________

Tipser og frister om et deilig søtt og sunt måltid: FRUKTSALAT. Så undervurdert 


I denne har jeg: mango, kiwi, appelsin, eple, banan og valnøtter. Toppet med mager vanilje kesam og granateple!

 

Ha en super fin solfyllt dag :-)

 

♥M

Avlyst forelesning, fruktig frokost og SOL

 • 10:09

God dag fine folk!

Fikk mail tidlig i dag om at forelesningen ble avlyst, jeg hadde allerede stått opp om fått i meg halve kaffekoppen. Da bestemte jeg med for å sette meg ned for å jobbe med skolen på egenhånd. I går lagde jeg matpakke: 2 skiver brød, med eggerøre, salami og en liten fruktsalat. Dette ble i stedenfor dagens frokost:-) Pleier du å lage klar matpakke dagen før? Det er så utrolig smart, du sparer penger OG du vet akuratt hva du får i deg. 

Hvis du ønsker å følge meg uten filter, kan du adde meg på snapchat: malov. Det hadde vært veldig koselig

 

Haha, jeg bare måtte ta med det bilde nedvenfor her. Passer meg helt perfekt :-)

I Oslo i dag er det super fint vær, gjelder bare å lese og jobbe fort med oppgaven så jeg får kommet meg ut for å nyte været! I kveld blir det en liten ryggøkt på magnat. Husker dere at jeg fortalte at jeg går til behandlig for ryggen? Nå har jeg vært til to behandlinger, og har fått alternative øvelser til de som allerede er på programmet. Forige uke var treningsmotivasjonen litt nede, men etter sist time hos fysio hvor han fortale for vitklig treningen er for meg, og spesielt nå som jeg skal bli bedre i ryggen fikk jeg virkelig tilbake treningsgnisten min:-)

Håper du får en super fin dag!

♥M

Sol, sol kom til meg!

 • 23:24

God kveld hjerter!

I dag har virkelig våren vært på besøk i Oslo, og det har vært helt nydelig! Jeg har til ogmed klart å komme meg ut på tur to ganger. Bare fordi vært var så deilig, fikk til en rask treningsøkt også. Nå er jeg utrolig klar for at uken skal begynne. Denne helgen har jeg virkelig kost meg, og da med masse sjokolade og god mat. 

Til uken har jeg som mål å spise nyttig og gjennomføre treningsprogrammet mitt. Etter noen timer hos fysioteraputen måtte jeg gjøre små endringer på programmet. Ikke fordi øvelsene ikke er noe gode, men fordi det er en del av rehabiliteringen min:-) Hva har du gjort denne helgen?

Et lite bildedryss fra tur nr 2 som gikk gjennom frognerparken:♥M

Sjokoladeis med peanøttkopper

 • 14:40

Har du husket å følge mitt tips om å alltid ha frosne bananbiter i fryseren? Ja da er det bare å smelle sammen sjokoladeis i ei fei! NAM :-)

Dette trenger du:

♥ 2 frosne bananer

♥ 2-3 ss kakao

♥ 1 scoop sjokolade protein

♥ 1/2 ts salt

Bruk en stavmikser og kanskje litt vann til du får riktig konsistens.

Jeg toppet min is med peanøttkopper som jeg har bestilt fra iherb. 

 

Håper det smaker:-)

 

♥M

#søndag

 • 14:35

HEEEII!

Har stått opp tidlig, og fått gjort masse jobb til nå. Det er utrolig mye spennende som skjer om dagen, så det gjelder bare å følge med:-) Jeg rakk også en rask gåtur i det deilige vårværet! Nå er jeg hjemme, og tenkte å få jobbet litt med skolen før det er klart for en treningsøkt etterpå. 

Gårdsdagens middag ble dagens lunsj! Jeg ELSKER jo å spise gårdsdagens middag til lunsj, og hvertfall hvis restene er sushiiii!

Hva er dine planer for i dag?Jeg håper du har en lykkelig søndag!

 

♥M

Skole, fysiotime, jobb og trening. FriYAY!!

 • 21:07

Hei skatter!

Et litt sen oppdatering til dere. Håper jeg er tilgitt.. Det har virkelig gått i et i dag, og nå er jeg endelig kommet hjem. Klar for en dusj og så skal jeg bare ligge rett ut på sofaen:-)Har du noen spennende planer for helgen? Håper du har en koselig kveld Så lover jeg å komme sterkere tilbake i morgen.. I´m out...

 

 

♥M

Søtpotetpizza

 • 14:34

Dette trenger du til bunnen: 400 gram søtpotet, 100 gram havregryn, 1 egg og salt&pepper.

Slik gjør du: Skrell søtpoteten og kutt den opp i passe små biter, legg alt i en bolle og sett i mikro til alle bitene er møre. Deretter tilsetter du havregryn egg, salt og pepper. Bruk gjerne en stavmiker til du har en myk røre, men det går helt fint å bruke en potetmoser også (evt det du finner). Deretter smører du denne massen utover et bakepapir. Tykkelsen bestemmer du selv. Setter inn i en forhåndsvarmet over på 225 grader i ca 15-20min. La bunnen hvile i 5-10 min før du legger på fyllet. Topp med det du måtte ønske:-)

Vi har valgt å toppe med: Kylling, tomat, løk, ost og guakomole :-)

 

Håper det smaker!

 

♥M


Hjemmelaget is uten tilsatt sukker

 • 16:11

Lille lørdag krever noe ekstra godt syntes jeg:-) Prøv denne super enkle og digge isen. Du kan selv velge om den skal være proteinrik eller ikke.. Den er like god uansett.

Dette er det beste EVER. Jeg mener, har du ikke prøvd det før du gjøre det nå. Løp og kjøp 5-10 bananer, kutt opp i biter og sleng det inn i fryseren. Der burde det alltid ligge noen fryste bananbiter. Tror meg, det gjør livet lettere - haha:-)

Hver gang jeg lager dette tar jeg alt på slump, og det kommer an på hvor sulten jeg er ♥

Noen never fryste bananbiter, 1 scoop sjokoadeprotein(jeg bruker whey), 1-2 ss kako 1 klype salt! Alt i en shaker, og bruker en stavmikser på det hele.. Ha på med litt og litt vann underveis så du får riktig konsistens.

 

Håper du har en fin dag:-)

 

♥M

Super rask middag for en sulten mage + dessert

 • 15:34

HEI SKATT ♥

Denne uken har vi praksis med skolen, derfor må jeg ha middag RASKT, og med en gang når jeg kommer hjem. På lørdag planla jeg hva jeg skulle spise denne uken. Jeg valgte karbonadedeig og fiskekaker. I dag ble det fiskekaker stekt i soya saus (såååå godt, mmm), med raspet gulrøtter vedsiden av. Denne middagen er så og si ferdig i seg selv, dekker deler av kravene jeg stiller til en middag. Så dette funker helt fint for meg:-) 

Jeg måtte selvfølgelig ha dessert i dag også. Er du også sånn som meg, som gjerne vil ha noe søtt etter middagen? I såfall er dette perfekt for å dekke søtsuget I dag ble det 1/2 eple, 1/2 appelsin, 2 ss kesam vanilje og kanel!

To retters på et studentbudsjett som både er næringsrikt og billig.

 


Har du hatt en fin dag?:-)


 

♥M

 

Dagens middag og dessert

 • 15:49

Heii!

I dag starter jeg med å vise dere desserten. Fordi det var den mest spennende å vise dere i dag; pithaya også kjent som dragefrukt. Den smaker ikke så veldig mye men kan minne litt om en kiwi som møter pære. Jeg er veldig glad i den! Namm:-) Bare se hvor lekker den er. Kanskje derfor jeg liker den så godt!

Dagens middag var super enkel og næringsrik. Karbonadedeig, løk og fulkornsmakaroni ♥ . Så enkelt og gjort i en fei! I dag er jeg sliten.. Jeg skal ikke klage, men er helt kjørt. Så etter middag nå tenkte jeg å sove litt før jeg er klar for verden.

Håper du ha en super fin start på uken!

Natta litt:-)

 

♥M

Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016
hits