hits

Middag på 1-2-3, SALMAlaks

  • 13:12Hei hjerter.

Hva med en enkel, proteinrik og smakfull middag? Denne laksemiddagen er en av mine favoritter:-) Jeg velger som regel denne salmalaks fordi jeg syntes smaken er mye bedre. Det blir ikke så fettete fiskesmak, hvis du skjønner hva jeg mener? Mer ren i smak. Laks i seg selv er en veldig fet fisk, og en super god kilde til sunt fett!

Hvor ofte spiser du fisk?

Til denne middagen trenger du: salmalaks, mango, cottage cheese, rid og vårløk. Mengden velger du selv. Jeg spiser ca 150g fisk:-)♥M

Sjokoladeis med peanøttkopper

  • 19:45

Har du husket å følge mitt tips om å alltid ha frosne bananbiter i fryseren? Ja da er det bare å smelle sammen sjokoladeis i ei fei! NAM :-)

Dette trenger du:

♥ 2 frosne bananer

♥ 2-3 ss kakao

♥ 1 scoop sjokolade protein

♥ 1/2 ts salt

Bruk en stavmikser og kanskje litt vann til du får riktig konsistens.

Jeg toppet min is med peanøttkopper som jeg har bestilt fra iherb. 

 

Håper det smaker:-)

 

♥M


Søndag

  • 17:01

Heii!

Håper helgen har vært fin? Jeg har hatt utrolig mye å gjøre, har nesten ikke rukket å puste ut før noe nytt har skjedd. Derfor jeg har vært litt frakoblet fra dere.. Jeg beklager det. Denne helgen har jeg brukt på trening, jobb og skole. I dag har jeg gått en liten tur, og fått  litt sol på kroppen! Deilig:-)

Jeg har også laget litt mat til uka, perfekt dag å preppe på! Plutselig er klokken snart fem, og jeg skal løpe på trening. 

Senere i dag har jeg tenkt til å lage noe super godt, og som kan nytes med god samvittgihet. Stay tuned:-*

Her ser du: karbonaddeig, søtpotetmos, champinjong, løk og tomater

 

SOLRIK HILSEN FRA OSLO!

Ha en fiiiin søndag

 

♥M


Taco møter squash

  • 11:11

Hei skatter!

Hva med en lavkarbo taco, som du virkelig kan nyte med super god samvittighet? I samarbeid med Atkins Norge har jeg laget en deilig oppskrift. Jeg er en super stor taco-elsker og jge spiser gjerne taco på tirsdag som på fredag! Jeg får ofte høre du burde ikke spise taco så ofte, det er ikke sunt. Det kommer helt an på hvordna du lager tacoen, og jeg skal vise dere en gang for alle at du kan spise taco når du vil og at det er SUNT! :)

Det du må starte med et taco krydderet! Det du kjøper i butikken er fullt av salt og sukker, og du kan lage det hjemme med bare 4-7 ingredienser. Du velger litt selv. Jeg bruker ALLTD cumin, paprikapulver, chili og hvitløk. Men jeg syntes det blir ekstra godt med salt, pepper og organo oppi også. Det smaker helt likt- lover:-)

Dette trenger du:

1pk karbonadedeig

2 squash

1 pk revet mozzarella

1 pk salat

2 tomater

1 rødløk

1 avokado

1 boks kesam

1 boks salsa (sukkerfri)

Tacokrydder (cumin, paprikapulver, chilipulver, hvitløkspulver, salt, pepper)

Jeg er en personer som elsker rømme, dressinger, majones og alt det der. Så når jeg spiser taco så mye har jeg valgt å bruke kesam i stedenfor rømme fordi den inneholder mer proteiner, sukkerfri salsa (fåes kjøpt på matbutikken), også lager jeg guakomole selv. Da får jeg en middag som er saftig, proteinrik, sunt fett og vitaminer.

Slik gjør du: Vask alle grønnsakene. Kutt squash i midten og på langs. Skrap ut det som er inni squashen og lag små squah-båter. Innholdet i squashen steker du sammen med kjøttdeigen. Mot slutten av steketiden tilsetter du taco krydderet og litt vann, fyll opp sqush-båtene og topp med ost. Settes inn nederst i forhåndsvarmet ove på 200 grader i ca 20min. Følg med på squshen, steketiden kan variere fra ovn til ovn.


Lurer du på hvor mange personer dette er til? Jeg spiste nesten to sqush-båter. Serveres med frisk salat:-)

 

♥M

HURRA - endelig lillelørdag igjen

  • 10:18

HEI!

Hvordan har uken vært så langt? Har du gjennomført noen  av målene du har sett deg for uken?:-)

Jeg har spist sunt, og gjennomført treningsøktene mine som avtalt. Er utrolig fornøyd med det. Dagen i dag bruker jeg på skolen, så skal jeg trene i kveld. Jeg skal bli enda litt flinkere til å skrive om treningsøktene mine igjen, jeg vet at mange av dere ønsker seg dette. Dagens økt kommer på bloggen senere i kveld.

___________________________________________________________________________________________

Tipser og frister om et deilig søtt og sunt måltid: FRUKTSALAT. Så undervurdert 


I denne har jeg: mango, kiwi, appelsin, eple, banan og valnøtter. Toppet med mager vanilje kesam og granateple!

 

Ha en super fin solfyllt dag :-)

 

♥M

Sjokoladeis med peanøttkopper

  • 14:40

Har du husket å følge mitt tips om å alltid ha frosne bananbiter i fryseren? Ja da er det bare å smelle sammen sjokoladeis i ei fei! NAM :-)

Dette trenger du:

♥ 2 frosne bananer

♥ 2-3 ss kakao

♥ 1 scoop sjokolade protein

♥ 1/2 ts salt

Bruk en stavmikser og kanskje litt vann til du får riktig konsistens.

Jeg toppet min is med peanøttkopper som jeg har bestilt fra iherb. 

 

Håper det smaker:-)

 

♥M

Søtpotetpizza

  • 14:34

Dette trenger du til bunnen: 400 gram søtpotet, 100 gram havregryn, 1 egg og salt&pepper.

Slik gjør du: Skrell søtpoteten og kutt den opp i passe små biter, legg alt i en bolle og sett i mikro til alle bitene er møre. Deretter tilsetter du havregryn egg, salt og pepper. Bruk gjerne en stavmiker til du har en myk røre, men det går helt fint å bruke en potetmoser også (evt det du finner). Deretter smører du denne massen utover et bakepapir. Tykkelsen bestemmer du selv. Setter inn i en forhåndsvarmet over på 225 grader i ca 15-20min. La bunnen hvile i 5-10 min før du legger på fyllet. Topp med det du måtte ønske:-)

Vi har valgt å toppe med: Kylling, tomat, løk, ost og guakomole :-)

 

Håper det smaker!

 

♥M


Hjemmelaget is uten tilsatt sukker

  • 16:11

Lille lørdag krever noe ekstra godt syntes jeg:-) Prøv denne super enkle og digge isen. Du kan selv velge om den skal være proteinrik eller ikke.. Den er like god uansett.

Dette er det beste EVER. Jeg mener, har du ikke prøvd det før du gjøre det nå. Løp og kjøp 5-10 bananer, kutt opp i biter og sleng det inn i fryseren. Der burde det alltid ligge noen fryste bananbiter. Tror meg, det gjør livet lettere - haha:-)

Hver gang jeg lager dette tar jeg alt på slump, og det kommer an på hvor sulten jeg er ♥

Noen never fryste bananbiter, 1 scoop sjokoadeprotein(jeg bruker whey), 1-2 ss kako 1 klype salt! Alt i en shaker, og bruker en stavmikser på det hele.. Ha på med litt og litt vann underveis så du får riktig konsistens.

 

Håper du har en fin dag:-)

 

♥M

Dagens middag og dessert

  • 15:49

Heii!

I dag starter jeg med å vise dere desserten. Fordi det var den mest spennende å vise dere i dag; pithaya også kjent som dragefrukt. Den smaker ikke så veldig mye men kan minne litt om en kiwi som møter pære. Jeg er veldig glad i den! Namm:-) Bare se hvor lekker den er. Kanskje derfor jeg liker den så godt!

Dagens middag var super enkel og næringsrik. Karbonadedeig, løk og fulkornsmakaroni ♥ . Så enkelt og gjort i en fei! I dag er jeg sliten.. Jeg skal ikke klage, men er helt kjørt. Så etter middag nå tenkte jeg å sove litt før jeg er klar for verden.

Håper du ha en super fin start på uken!

Natta litt:-)

 

♥M

Salmalaks i folie #perfektsøndagsmiddag

  • 12:56

 Hei skatter

Har helgen vært fin så langt? Jeg tenkte å tipse dere om et super enkelt og godt middagstips. Perfekt søndagsmiddag som lager seg selv. Kanskje du har laget det mange ganger før? 

Dette trenger du: salmalaks, søtpotet, cottage cheese, babygulrøtter, rødløk, lime og purre.

Slik gjør du: legg laksen på sølvfolie å dryss over hakket løk, babygulrøtter og en skvis en halv lime over. Pakk godt sammen, og sett inn I forhåndsvarmet ovn på 225grader i ca 20 min. 

Husker ikke helt hvor lang tid det tok, men sjekk underveis. Foresten så kan du bruke hvilken som helst laks du vil. Jeg valgte salmalas denne gangen fordi jeg syntes den har litt mindre fett på seg, så da syntes jeg den smaker bedre:-)

 

Før servering hadde jeg på litt salt og pepper:-) NAAAAM!

________________________________________________________________________________

 

 

♥M


Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016