hits

PROTEIN PBCUPS

  • 16:16

OH - HELLO YOU♡♡

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse smelter på tungen. Perfekt kombinasjon av sjokkolade og peanøtter. Du må bare prøve.

Jeg har brukt proteinpulver i disse. Så nå tenkte jeg å komme dere som ikke ønsker å bruke proteinpulver litt i forkjøpet. Jeg vet ikke hva du kan bytte det ut med, ettersom jeg kun har laget disse med proteinpulver. Men du kan prøve å sløyfe proteinpulvet og heller smake til med litt vaniljepulver. Godt blir det helt sikkert uansett.

PROTEN PBCUPS

-8 små biter

50 gram mørk sjokoalde

1 ts kokosfett

---------------

1 stor ss peanøttsmør

1 stor ts koksfett

1/2 scoop vanilje protein

Smelt sjokoladen i vannbad med kokosfett. Fordel ca halvparten i små former. Sett kaldt til det stivner. 

Rør sammen PS, kokosfett og protein. Fordel dette i formene med sjokolade. Sett kaldt til det stivner før du fyller på med sjokolade på toppen som lokk. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

ONSDAGNS SØTE

  • 16:46

Hei venner! Hvordan har uken vært så langt? Jeg nyter at det vi plutselig ser så mye mer til solen om dagen. Det er noe med lyse dager og at solen er oppe lengere. Dagen i dag har jeg brukt på ting som jeg måtte bli ferdig med på studiene og her hjemme.

Nå er jeg ferdig for dagen og skal straks avgårde til verdens beste Elin for å fylle på vipper til helgen. Etter det blir en overkroppsøkt på magnat. Skal prøve å få filmet litt på snapchat (hvis det er noen kjentfolk til å filme der) fra økten i dag, så får dere se:-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag kommer det en enkel søtsak på bloggen. Appelsin dyppet i mørksjokolade med kanel og havsalt. Super enkelt, sundt og så godt.

♡ 1 appelsin, 50 gram 70% sjokolade, 1 ts kokosfett og kanel og havsalt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

MIDDAGSTIPS - LOMPEPIZZA

  • 11:15

YOU HAD ME AT LOMEPIZZA! Nom nom! Det er jo så godt, og tar virkelig ikke lang tid å lage.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei hjerter,

her kommer dagens middagstips. Så enkelt, nyttig for kroppen også smaker det så godt. I dag sitter jeg nok en dag på lesesalen for å jobber med oppgave og noen ting som jeg må repetere før jeg skal ut i privatpraksis. Det gleder jeg meg så mye til. Har pakket med meg masse deilig mat, NOCCO, vann og tyggis. Tror jeg skal overleve noen timer. Så tar jeg turen direkte herfra til trening. Har så mye treningsglede og motivasjon om dagen at det er helt latterlig GØØØY!

Jeg har toppet min lompepizza med:

Tomatpure med salt, pepper og organo som pizzasaus. Så jarlsbergost, kalkunsinke, rødløk, mais og chili. Stekes midt i ovnen på 225 grader i ca 5-7 min, eller til du ser osten har smelta og blitt litt sprø. Serveres med bladsalat, hvitløksdressing og lime. Hvis du ikke har fått med deg oppskriften på min hvitløksdressing kan du finne den her.

Hva pleier du å toppe din lomepizza med? Har du en kombinasjon jeg bare må prøve så del gjerne med meg i kommentarfeltet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper du får en superduper tirsdag♡

TUK TUK KYLLING ALÀ FITNESSCHERRY

  • 07:28

Dagens middag blir tipset til dere i samarbeid med Atkins Norge.

Heiiii bloggvenner og GOOOD FREDAG! Endelig helg, fredagsfølelse og alt det der. Jeg elsker fredager fri eller ikke. I dag er det noen timer med studer, så er det jobb med de fineste kollegaene en kan ha. Etter jobb skal vi ut å spise så ta noen drinker. Gleder meg masse. Det blir så bra. Jeg er så heldig som har en så fin jobb å komme til vedsiden av studiene og treningen min. 

Tar med andre ord helt treningsfri i dag. Men jeg har trent alle andre dager denne uka, så vil si at det en stor forbedring fra forrige uke, haha. Lørdag stenger Magnat grusomt tidlig (skam på skambeinet til dere), så da får jeg ikke trent fordi jeg jobber til 16 på lørdag. Hvis noen kan lure meg inn på et annet senter, rop ut! Lurer fortsatt på om jeg skal bytte senter eller ikke. Men det er jo ikke bare bare. Fordi da må jeg flytte over alle som trener og jobber der også. Struggle.. 

Dette trenger du :

- 2 porsjoner

2 stk kyllingfilet

1/2 brokkoli

mais

søt paprika

1 fedd hvitløk

1/2 habanero chili (STERK SOM JULING)

3-4 ss peanøttsmør (jeg bruker Green Choise)

1 boks kokosmelk (jeg brukte GO TAN)

ris (evt bruk noe mer lavkarbo vennlig som tilbehør, som feks kan du bruke mer brokkoli)

Slik gjør du:

Sett risen til kok som anvist på pakken. Stek kyllingen på medium varme, ta de så ut av pannen og riv/kutt de i mindre biter. Hiv de tilbake i panna med hvitløk og chili, ha i peanøttsmør, og kokosmelk, deretter tilsetter du resten av grønnsakene . Smak til med salt og pepper.

Jeg serverer med fersk koriander, lime og peanøtter. 

 Håper det smaker!

SALAT MED ET SPARK AV CHILI TOPPET MED HVITLØKSDRESSING

  • 13:11

Enkelt, raskt, sunt og fargerik lunsj. Deilig hjemme på studiedager eller på farten på en hektisk dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei bloggvenner. Klar for en frisk salat som biter litt i ganen, og gir smaksløkene dine en deilig opplevelse? Haha, den setningen ble nesten litt drøy.. Men denne salaten er drøy. Så det passer bra. Jeg har flere studedager å se frem til nå og jeg digger det. Endelig får jeg gjort ting som har hengt over meg lenge. Det er så deilig å få samlet tankene ned på papiret og få struktur på alle tankeboblene som dukker opp.

På mandag så skulle jeg i et møte med en tannklikk ang praksisplass i to uker. Alle som jobbet der var så hyggelige, blide og i møtekommende. Jeg gleder meg så mye til jeg skal få lov til å være der i to uker. Utenom det så bruker jeg mye tid på lesesalen og treningsrommet om dagen. Perfekt kombinasjon. I morgen kommer det en en mine populære oppskrifter som jeg tenkte kunne vært et perfekt middagstips på fredag eller lørdag. Men først denne digge salaten.

Salat med chili alà fitnesscherry:

1/3 pose grønne blader (jeg bruker ferdig vasket)

1/3 liten boks mais

1/4 boks økologiske kikerter

1 tomat

1/2 rødløk

1 stor chili

2 egg

Dette er ca mål på salaten jeg hadde til lunsj. Bland alt sammen og server sammen med hvitløksdressing.

Proteinrik hvitløksdressing:

1 boks kesam

1/2 hvitløk

1 ts sukring melis

salt, pepper

en kvett sitron

Bland alt sammen, og hell over salaten. Denne lunsjen er så smaksrik og kan nytes med den beste samvittighet. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper det smaker!

PEANØTTKOPPER

  • 12:02

Onsdagens søte denne gangen er peanøttkopper uten tilsatt sukker, proteinrik og perfekt når søtsuget banker på døren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PEANØTTKOPPER ALÀ FITNESSCHERRY:

-7 stk

Bunn:

4 store ss peanøttsmør (bruk rent peanøttsmør, jeg bruker Green Choice med 99,3% peanøtter)

1 ss kokosolje

1/2 scoop vanlije protein (ca 15-20 gram)

Smelt sammen kokosolje og peanøttsmør i et vannbad, og rør inn proteinpulver helt til slutt. Fordel massen i muffinsformer. La de stå kaldt å stivne i 1 time. 

Topping:

70 gram 70% mørk sjokolade

1 ss kokos olje

Smelt sammen sjokolade og kokosolje i et vannbad og fordel forsiktig over peanøttkoppene som har sått i kjølekspaet for å stivne. Pynt gjerne med pecannøtter på toppen og sett i kjøleskapet slik at det stivner sammen. 

Obevares i kjøleskap.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper det smaker!

HVERDAGSDRESSING

  • 06:04

-på facebook siden min er jeg enda litt mer aktiv, så følg gjerne med der også. Trykk her for å komme til siden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heisann hoppsann, nå må jeg bare nok en gang tipse dere dessingelskere av lesere om tidenes dressing. Fordi dette er dressingen som har reddet meg i mange år. Husker at jeg lærte å lage denne da jeg skulle ha jentene på middag på min 18års dag hjemme. Enda er den en stor hit hos meg, og for andre jeg har laget den til. Den er like perfekt på salat som pizza og hamburger. Sååå god, enkel og sunn.

FITNESSCHERRYS DRESSING:

-dette trenger du:

Kesam mager

Frisk koriander

Salt

Pepper

Sukrin (1/4 ts)

Hvitløk

Lime

OBS! vær sparsom med hvitløk, jeg bruker kanskje 1/4 av et lite fedd. Fordi jeg personlig ikke liker skarp hvitløksmak, vil helst bare ha et lite hint av hvitløk. Smak deg frem, og finn ut hvor mye du liker av hva. Dette er dressingen som topper alt. Jeg bruker denne vel så gjerne til helg som til hverdags.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TAKK BAMA! Så digg med ferdig vasket og klar salat. No spons, just happy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grønn salat, mais, tomat, paprika og egg. Pakket og klar for en lang dag på jobb.

 

Ha en fin fredag hjerter! Det fortjener dere♡

MIDDAGSTIPS - PERFEKT TIL HVERDAG OG HELG

  • 06:50

Hei venner, nå kommer jeg med middagstipset som er min all time favoritt middag. Jeg får helt vann i munn bare av å skrive om den her. Jeg har ikke delt den før, fordi jeg ville den for meg selv? Haha, neeei. Men du vet når du laget middag på kvelden med gode venner, så er alt så mørkt og bildene blir så dårlige at det ikke er mulig å blogge med. Så jeg lagde denne deilige kylling fajitas retten her om dagen da det fremdeles var litt dagslys ute. 

Hvis du skal få den samme gode samken må du lage salsa og guakomolen selv, ellers blir det ikke det samme. Jeg legger selvfølgelig ut oppskriften på alt slik at du kan få det til enkelt og greit hjemme. Oppskirften på dippene ligger under hvert bilde:-)

Ellers er det ingen oppskirft på kyllingen. Jeg bruker bare kyllifilet, Old Elpaso Fajita mix (vitkig at det kun er dette merket, glem santa maria) og fullkorn wrap. Så kjøper du inn til så mange dere er.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Guakomole aka guak: 2 avokado, 1/2 lime, 1 neve koriander, 1/2 hvitløksfedd. Kjør alt i en stvmikser. Super enkelt, og hvis du ikke spiser opp alt kan den bruker som dipp også.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Salsa baby: 1 boks skinnfri hermetiske tomater (kun tomatene, ikke saft), 1 liten løk, 1 neve koriander, 1/2 lime, chili (hvor sterk ønsker du?) 1 ts sukrin, salt, pepper. Kjør alt i en food prossessor. 

Du kommer aldri til å kjøpe salsa igjen. Fordi denne er så sabla god og ikke snakk om sunn! Perfekt som dipp er den også.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016