Jeg kan leve på f r u k t s a l a t

 • 19:23

HEI

Jeg har tatt helt treningsfri siden jeg var til behandling for ryggen. Det er fordi at jeg har blitt helt slått ut av den. Første dagen etter behandling var jeg utrolig dårlig, og det var vondt å puste tilogmed. I dag føler jeg meg litt bedre, og begynner å se frem til neste time. Han må jo virkelig truffet noen irriterte muskler ettersom kroppen min reagerer så sterkt på det. Nå skal jeg bli flinkere til å ta hvile dager, og har også fått anbefalt å gå i motbakke + løping. Så da kan jeg ENDELIG begynne med noe som jeg har tenkt på lenge:-) 

Har du noen gode løpesko og anbefalle meg?:-) Jeg er vant til Asics, og fornøyd. Så jeg vurderer å fortsette med det merket.

Jeg tenkte å spamme dere med noen deilige frukt bilder! Åh, jeg ELSKER frisk frukt. Hvis jeg kan få det hver dag er det helt greit for meg, hvertfall hvis den er toppet med en god spise skje vanilje kesam. Spiser du mye frukt?

 

En liten oppdatering fra meg til deg. Nå tar jeg endelig helg etter en hel dag med jobbing!

God lørdag fining

 

 

♥M


FriYAY!! Banan- og sjokoladepannekaker

 • 13:12

Hei dere!

For de av dere som følger meg på instagram fikk med seg at jeg lagde disse forige uke. Og egentlig fortjener de et blogginnlegg fordi de ble så sabla gode! Fy søren. Var jo rene desserten til frokost. Ikke hverdagskost akuratt, men noe du kanskje kan lage til helge frokosten din? Oppskriften jeg har lagt med er beregnet for en person, bare dobble den opp jo fler du skal lage til.

♥ Oppskriften på disse er:

1 banan

1 egg

1 eggehvitte (du velger selv om du vil bruke to hele egg)

1 scoop vanilje proten (kan sløyfes)

1 neve havregryn

1 ts kanel

1/2 ts kardemomme

Melkerull

♥ Slik gjør du: bland alt sammen i en shaker, utenom sjokoladen. Bruk en stavmikser på det hele slik at du får en fin røre. La stå i 15min. Hakk melkerullen i 4. Sjokoladen tilsetter du etter du har helt utover ønsket mengde i pannen. Stekes på middels varme

 

 

Håper det smaker, og GOOOOOD helg!

 

♥M


Ta deg en gåtur

 • 15:06

HEI SKATT!

Nå har jeg nettopp inn etter en frisk gåtur. Deilig med litt frisk luft selvom det blåser og regner i hovedstaden i dag:) 

Nå er jeg snart klar for en tur til kiropraktoren. Jeg har de siste ukene hatt litt små vondt i ryggen, og nå skal jeg endelig få sjekket det ut av en som er profesjonell. Jeg tror det sitter muskulært, så en vond idrettsmassajse x antall ganger så håper jeg det løsner. Vi får se hva han sier etter timen i dag. 

Etter det er det tid for ukens favoritt økt, bein og rumpe! Er utrolig klar for det:-) Hva skal du trene i dag?

Super enkelt mellommåltid: Cottage cheese, skyr, banan og valnøtter. Kaffe og vann vedisden av. Ready to goo!:-)

Tuuusen takk for alle de fantastiske kommentarene jeg får av dere. Setter utrolig stor pris på alle sammen

Jeg håper du har en lykkelig dag!

 

♥M

Farlig god bananis uten tilsatt sukker

 • 13:59

Hei hjerter!

Lille lørdag krever vel noe ekstra godt og helt uten dårlig samvittighet?

Her om dagen lagde jeg min bananis som jeg er såå glad i. Fikk skikkelig cravins! Perfekt som dessert eller kveldsmat spør du meg.  Jeg har alltid oppskjert og fryst banan i fryseren. Det er perfekt til både bananis og smoothier. 

Dette er ça oppskrift:

1-2 fryste bananer (la de tine i ca 10min, så de ikke er stein harde)

1 scoop sjokolade protein

2 ss kako

1/2 ts salt

Bitte litt vann. Jeg måtte ha i litt vann fordi jeg ikke orket å vente på at bananen skulle tine. Min stavmikser synger på siste refreng, så jeg må behandle den litt pent ;)

Topp med sukkerfri nonstop fra Atkins (jeg bestiller mine fra iherb)

Slik gjør du: legg alt sammen i en liten plastbolle eller en shaker. Deretter bruker du en stavmikser til du har riktig konsistens. Tips: Du kan lage eksta som du har i plastboks i fryseren.

 

 

♥M

Tips til fremgang på trening

 • 10:52

Hei!

Jeg ville bare titte innom for å gi deg et super enkelt tips til hvordan du kan holde en oversikt, og få enda bedre fremgang i treningen din. 

SKRIV NED ALT DU GJØR! 

Eksempel: Hvis jeg har en dag som jeg skal trene bein, og skal kjøre bøy. Så skriver jeg ned hvor mange repetisjoner jeg gjør og hvor tungt jeg løfter på alle settende. Neste gang jeg skal ta bøy så ser jeg tilbake på det jeg har gjort å forsøker hele tiden å bli bedre. Da legger jeg på feks 2,5kg-5kg. Det er ikke hver eneste gang jeg klarer å øke, og det er viktig å se hvilke øvelser det er. Hvis jeg skal trene en liten muskelgruppe så vil det ikke bli naturlig å øke så mye i kg ved hver økt.

Det er helt umulig å huske hva du tar i alle øvelser. Etter at jeg begynte med å skrive ned det jeg har gjør på trening har jeg hatt en så utrolig stor fremgang. Takk til Tomas som insisterte på at dette var en del av pakka når jeg fikk treningsprogram av han. Han er en plagsom lillebror til tider, men når det kommer til trening så vet han virkelig hva han gjør. Anbefaler å ta kontakt med han om du vil ha et skreddersydd og bra treningsprogram. 

Nå er det først noen timer på skolen å lese. Så er det avgårde til magnat for en bein og ryggøkt. 

Skal du trene i dag? eller har du allerede gjort det kanskje ;-)

 

♥M

 

Frokost & lunsj i en boks

 • 09:07

God morgen!

Jeg har allerede vært oppe i flere timer, laget mat, og laget noen planer for tiden fremover! Det er veldig mye spennende som skjer om dagen. Jeg våknet i dag tidlig med utrolig mye energi og ny motivasjon! Ikke vet jeg hva som har skjedd med meg i natt:-) Jeg startet dagen med en ekstra god frokost samtidig som jeg stekte kylling til lunsj i dag! Lenge siden jeg gadd å gjøre dette sist - woho!

Nå er jeg mett og drikker en kopp kaffe mens jeg oppdaterer dere. Jeg er klar for å bruke dagen min på biblioteket, lese meg opp på nye emner, og skrive oppgave.Jeg må bare fortelle dere om hva fantastisk denne yoghurten er! Så god på smak, uten tilsatt sukker og ekstra protein!! Du må nesten smake! 
Da er min skolelunsj klar for i dag - så enkelt og godt kan det være å fylle kroppen med masse godt!  Senere i dag er det klart for en ny treningsøkt, og min treningsglede er tilbake! Jeg tror jeg bare trengte en uke med pause.. Hva er dine planer for dagen? 

Følg meg gjerne på instagram @fitnesscherry


Håper du får en nydelig dag

 

 

♥M


#Legday

 • 21:58

Hola skatter!

Nå er jeg endelig igang med trening igjen, og denne uken skal jeg ikke slurve unna:-)

I dag var det beindag på Magnat! Virkerlig et hat/elsk forhold til det nye programmet. Hva har du trent i dag?Etter økta måtte jeg leke meg litt! Så ble det fort 3 hele timer på gymmen!! Tiden går fort i godt selskap. 

 Håper dere har en fin kveld.

 

♥M

Blomkålpizza

 • 18:31❤️Bunn:

1 blomkålhode

1 egg

1 eggehvitte

100 gram cottage cheese

40 gram havregryn

1 ss nøytral olje

Salt 

Pepper

 ❤️Topping:

Tomatpure

Skinke

Ost

Sort oliven

Organo

 ❤️Slik gjør du:

Sett ovenen på 225 grader, og gjør klar et brett med bakepairs på.

Del blomkålhodet i fire deler, og kok det til blomkålen er mør. Bland alle de andre ingrendiensene (utenom blomkålen) i en bolle og bruk en stavmikser på det slik at det blir en fin røre. 

Når blomkålen har blitt mør ta du den i en bolle og kjører med en stavmikser til den jevn. La den kjøle seg i noen minutter før du blander den med resten av ingrediensene. 

Når alt er blandet sammen smører du det utover bakepapiret og sett i en forhåndvarmet ovn i ca 20-30min (Kommer an på ovnen din). Du ser at bunnen er ferdig når den har fått en gylden farge. Da tar du den ut og lar den hvile i 15min før du smører på tomatpure og legger på resten av toppingen.

______________________________________________________________________________________

_

Jeg ble utrolig overasket på smaken. Den ble kjempe god, og en pizza jeg absolutt kommer til å lage igjen. Nå har jeg lunsj til i morgen også. NAM:-)

Denne kommer på en god tredje plass på smak av de sunne pizzaene jeg har laget. Første plassen er søtpotet pizza, oppskrift finner du her. og andre plass er havrepizzaen min som du finner her.

Nok en gang takk til min beste kompis Tomas for lånet av leiligheten din! 

 

♥M

Jeg har testet CW-X

 • 12:19

Hei sprekinger!!

For noen uker tilbake ble jeg spurt om jeg ville teste CW-X. Det første jeg gjorde da var å sette meg skikkelig godt inn i merket for å se hva dette egentlig var. Jeg så likte kjempe godt og sa JA med en gang! Disse tightsene er egentlig veldig kjente for bruk for løp, og spesielt lengere løp på grunn av sin kompresjon og spiseielle egenskap, noe jeg skal komme nærmere inn på. Hvorfor valgte jeg å prøve en løpetights når jeg ikke er noen løper?

Fordi denne tightsen gir en ekstra strøtte rundt knær, hofter og korsrygg. Den har en itrigret kinestisk tape, som gir en helt fantstisk støtte. Du kjenner det bare du får den på. Så de områdene jeg har testet ut tightsen på er; knebøy, frontbøy, bulgarsk utfall, utfall etc.. Generelt beindager for å se om dette gir meg noe ekstra støtte. Da trenger jeg på spesielt rundt knærne og hoftene mine, fordi dette har vært litt problemområder for meg.

Denne modellen heter PRO. Som du ser på bildet har denne en kryss på baksiden av låret (hamstringen). Det er dette jeg syntes er så spesietl med Pro tighsen. Den gir den holder på hamstringer og gir rumpen en løft! Blir ikke gjennomsiktig unsett hvor mye jeg prøver, og den er høy på livet. Med andre ord, du trenger ikke tenke på magen eller rumpen når du trener bein i denne. Revolution! Dette er min soleklare FAVORITT!!! (Litt teit bilde), Men denne har jeg prøvd også til alle bøy øvelser og bein. tightsen veier så og si ingenting. Materialet er helt unikt, og den blir ikke gjennomsiktig. Denne tighsen bare blir en del av deg, vanskelig å forklare. Du kjenner nesten ikke at du har den på. Den beste tightsen jeg vet om.Sponset produkt

 

Denne fargeglade typen heter Stabylx. Jeg syntes at stoffet i denne er litt lettere og tynnere enn Pro modellen. Pro modellen har flere områder med litt hardere stoff, noe som gjen gir bedre søtte føler jeg. Mens med denne føker jeg er bedre hvis jeg trenger god støtte men også skal turne og leke rundt som jeg pleier. Denne gir en veldig god beveleighets mulighet. Elsker fargene, at den er høy i livet og ikke gjennomsiktig.

 

Kort oppsymmert er alle tightsene fantstiske og ha på, ingen blir gjennomsiktige, og høye i livet. Produsenten kaller tightsene sine for et eksternt skjelett, etter å ha prøvd tightsene forstår jeg hvorfor. 

Ønsker du å vite ends mer mer om disse tightsene kan du gå inn her: CW-X, da får du også opp informasjon om hvile butikker som er forhandlere av CW-X.

 

Hva syntes du?

Sjokoladetrøffler med dadler

 • 13:20

Hei! Tenkte å tipse dere om denne fantastiske oppskriften, som kanskje du kan lage til lørdagskosen i kveld. Den er kjempe enkel å lage, er ikke tilsatt sukker og smelter i munn. Perfekt som lørdagskos eller som hverdagskos

Dette trenger du: 

4 dadler

30g valnøtter

1ss kakao

1ts kanel

1 klype salt

vann til riktig konsistens (OBS bare noen dråper om gangen)

Bland alt godt sammen med en håndmikser, rull i kokos. Så er de klare til servering. Eller du kan sette de kjørlig til dagen etter:-) 

Denne smeeeelter på tunga.. Mmm :-)

 

Fin lørdag til deg!

 

♥M

Everyday is pancakeday!

 • 18:08

Hei!

 

Siden det er verdens pannekakedag må jeg nesten dele en deilig oppskrifter med dere, som den pannekakeelsker jeg er. Proteinrike og full av sunn energi

 

Grunnopskriften er slik: 

40g havregryn

2 egg

1 scoop vanilje protein (kan sløyfes, men ville erstattet med noe annet søtt. feks vaniljepulver eller sukker)

1 ts kanel

1/2 ts kardemomme

1ts bakepulver

 

Bruk en stavmikser på røren og la den svelle i 15min. 

Deretter tilsetter du hva du syntes er godt. Jeg syntes det er kjempe godt å tilsette litt cottage cheese, blåbær og banan. Det er jo kjempe mange forksjellige variener du kan gjøre ved å bruke denne grunnoppskriften, bare fantasien som stopper deg.

 Her har du to varianter: Havrepannekaker og vaniljeblåbær.Topp de med hva du måtte ønske og nyt! 

Dagens eksamensarbeid har gått fint, og nå er jeg klar for å slappe av resten av kvelden. Jeg skal faktisk nyte det at jeg har treningsfri:-) Hva skal du gjøre i kveld?

 

♥M

ta deg ei bolle

 • 21:18

Hei fine lesere!

Har søndagen din vært fin? 

Jeg ville bare titte innom for å fortelle litt om dagens økt. Jeg sa jo at det jeg skulle trene hele kroppen, men jeg tok feil. Det som stod på programmet i dag var rygg. Og da spesielt eksentiske chins. Det må jo være den VÆRSTE øvelsen ever?! Såå tungt, men det som var utrolig gøy var det at i dag føltes det mye lettere enn hva det har gjort før. Det betyr jo bare en ting: F R E M G A N G! Hurra! Det ble litt lek også etter økten.

Nå er det tid for fastelavensboller og gullsnutten! 

Håper dere har en fin søndag!

PS: Vinneren av miiego hodetelefoner blir publisert i morgen. 

 

♥M

Venninnekveld, hjerte og #søndagsmodus

 • 14:46

Min #søndagsmodus ser slik ut: 

Hei dere. 

Denne helgen har vært så fin. Har spist utrolig mye god mat, godis og vært ute på en liten vift. Det skjer jo ca like ofte som et skuddår. Men det var utrolig gøy! Min barndomsvenninne Camilla kom på en liten oslotur, og da bestemte vi oss for å være skikkelige turister å ta inn på hotell i byen. Vi kan jo skravle i hundre år, men etter vi var ferdig stelt kom vi oss tilslutt ut for å finne noe mat. Vi skulle egentlig spise biff, men så ombestemte vi oss når vi så Fridays. Der var det jo putselig stengt?! Noen timer etterpå leser jeg på nyhetene at mattilsynet har stengt resutanten bare noen timer før vi hadde vært der, pga dårlig renhold og kakkerlakker! ÆSJ!! Mat fant vi tilslutt og noen drinker også. Så dro vi ut å svingte oss litt. Merker at jeg ikke er 20 lengere. Haha! 

Valentine staret med hotellfrokost på noen redusert jenter. Vi var så  trøtte og egentlig ikke helt gira på så mye mat. Hvertfall ikke sånn veldig sunn mat. Så det ble en klein frokost, før FIRE TIMER shopping.. Aldri vært så siten før. På kvelden ble jeg møtt med roser på døren og en enda finere date

Akuratt nå ligger jeg på sofaen, hører på musikk å tenker på hvordan jeg skal trekke en heldig vinner av miiego konkurransen (som varer frem til 15:00). Jeg vil jo at det skal være helt rettferdig. Noen tips? Jeg tenkte å skirve ned alle navnene, for så og trekke en av dere mens jeg blir filmet. Er det greit tror du? 

Men før noe annet skjer er jeg klar for en økt på magnat! Heia sunday funday og godis til frokost!

___________________________________________________________________________________________

Bildedryss fra helgen:
♥M

F r i y a y (OBS)

 • 19:23

Kjære hjerter.

Jeg fikk rett å slett ikke tid til å blogge med dere i går! Staret med innlegget(la inn bilder) også plutselig forsvant tiden bort med venner, middag osv. Min barndomsvenninne kom å besøkte meg i Oslo i går. Da forsvant alt! Jeg skal oppdatere dere om helgen min i morgen. Da kommer det er stort og innholdsrikt innlegg.

Her er et bildedrtyss fra fredagen min:
Kesam med moste jordbær og kiwi! Smaker sånn passe greit

 

Dynamisk oppvarming gjør jeg alltid uansett hva jeg skal trene. Det vil si å bevege kroppen og tøye lett i de leddene som du skal bruke mest under økten. Disse to øvelsene er noen av flere jeg alltid gjør før jeg skal trene bøy: 

Nå må jeg gjøre meg ferdig for en datenight ute

Jeg håper du har en fiiin kveld! Vi blogges

 

♥M

Bananpannekaker med vanilje protein

 • 09:13

GOD MORGEN!!

Bananpannekaker til frokost er noe av det beste jeg vet! Det kommer kanskje litt av at jeg som regel ikke har tid til en god og sent frokost. Disse pannekakene er naturlig søte og fulle av næring til kroppen. Kjempe lett å lage, men trenger litt tålmodighet mtp steking.

 

Dette trenger du: 2egg, 1 banan, 1 scoop vanlilje protein, 1 ts kanel, 1/2 ts kardemomme

Slik gjør du: Putt alt i en shaker og bruk en stavmikser på det. Stek og nyt:-) 

 

Dette må du prøve hvis du ikke alt har gjort det. Jeg toppet mine med cottage cheese og rørte jordbær

____________________________________ 

Håper det smaker, og at du får en fantastisk dag!

 

♥M

Vaniljefudge?

 • 14:52

Hei dere!

Her om dagen var jeg virkelig i slaget når det kom til å bake og teste ut nye oppskrifter. Blant annet fant jeg en oppskrift på vaniljefundge på bloggen til kriweb. Disse har jeg leeenge hatt lyst til å prøve, men aldri satt meg av tid til det. Fordi jeg vet at hjemmelaget fudge er en tålmodighetstest så det holder. Jeg har ikke mikro, og derfor må jeg gjøre det på gamlemåten. Noe som betyr å røre konstant i en kjele i 50min - 1time. 

Dette trenger du: 1 boks vikingmelk

2 dl h-melk

1 ss agavesirup

5 dråper stevia vanlije

3 ss sukrin melis

Slik gjør du: Bland alt sammen i en liten kjele og rør om ofte slik at det ikke brenner seg. Røren skal tykne helt. Etter ca 1 time hadde min røre blitt litt mørkere i fargen og tyknet endel. Her kommer forklaringen på hvorfor jeg har satt ? i overskriften. Det er fordi at mine ble delvis misslykket. Jeg tror jeg ikke lot røren koke lenge nok. Noe som betyr at fudgen aldri ble så stiv som jeg hadde håpet. Jaja, bedre lykke neste gang. Så husk det dere; røren skal bli ganske tykk før du heller den i en liten form.

Kan spises i hverdagen uten dårlig samvittighet


________________________________________________________________________________

Virkelig INGENTING å utsette på smaken. Den smeltet i munn. Bare pass på å kok røren til den er tykk nok. Jeg tok min av når den var ca som muffinsrøre. Ville anbefalt å la den bli bitte litt tykkere enn det før du tar den av.

 

♥M

Fastelavensboller (sunnifisert)

 • 18:19

På søndag er det obligatorisk bolledag, og jeg tenkte å tjuvstarte litt:-) I samme slengen lagde jeg også noe annet godt, som jeg kommer til å vise dere om et par dager.

Disse bollene ble luftigere enn noen gang. YES! Skal du lage boller til fastelaven er dette oppskriften på suksess

Dette trenger du:

1 kg hvetemel (jeg brukte 900gr)

80gr sukrin

20 gr sukker

1 pk fersk gjær

5del melk (romtemperert)

1ts kardemomme

1/2ts salt

150gr smør (meierismør)

1 egg

Slik gjør du:

Bland alle ingredinense sammen utenom smør og egg. Gjæren også, den smuldrer du sammen med alt det andre.

Kna det godt, og bland inn litt og litt smør om gangen. Kna godt (ca 15min). Legg i en stor bolle med plastfolie over, og sett på et lunt sted. Deigen skal heve til dobbel størrelse. Min stod til heving en drøy time. Rull deigen til en pølse og kutt opp passenede bollebiter. Rull til fine boller, og sett på et brett med bakepapir. Legg plastfolie over og la de heve 1 time til. Legg egget i et glass og pisk med en gaffel, brukes til å toppe bollene så de får en gylden farge.

Forhåndsvarm en oven på 220 grader, over- og undervarme. Steker i 12 min (OBS! dette kan variere fra ovn til ovn, anbefaler at du hele tiden følger med). Har hentet inspirasjon på bloggen til bakekona for denne oppskriften, og laget noen små justeringer selv.

PS: disse bollene er ikke så veldig søte, så ønsker du enda litt søtere boller kan du tilsette litt mer sukrin.

_______________________________________________________________


Tusen takk til min gode venn Tomas for nok en gang låner ut leiligheten sin til meg. Dette er samme mann som også står bak treningsprogrammet mitt. Super T :)

♥M

Kiwipops

 • 15:11

Husker dere jeg lagde kiwipops for en liten stund tilbake?

Jeg tenkte at jeg skulle minne dere på denne geniale oppskriften igjen. Det jo SÅÅÅ godt. Dette blir nok min knask i kveld. Fryst frukt er utrolig bra mot søtsug:)

Slik gjør du: Skjer opp kiwi i skiver, smelk mørk sjokolade i vannbad, sett en liten pinne i hver kiwiskive og dypp i sjokoladen. Legg på et bakepair og la de ligge i frysrern i 2-3 timer.

______________________________________________________

 

Håper det smaker!

Tagg gjerne ditt innlegg med #fitnesscherry på instagram

 

 

♥M

Havregrøt med kanel og sukker

 • 09:48

God morgen ♥

Startet dagen min med en god frokost på skolen. De i kantina serverer havregrøt hver morgen til kun 15,- Det er så godt. Jeg kan tenke meg at dette er havregrøt som har kokt lenge på hel melk. Og toppet med ekte sukker og kanel smakte det som en favorittfrokost. NAM:-) Jeg velger jo alltid selv (hvis jeg kan) å ikke tilsette vanlig sukker på maten min. Jeg bruker stort sett sukrin, og de få gangene jeg bruker vanlig sukker får jeg heller ikke dårlig samvittighet for det. Dagen i dag skal jeg bruke på forelesninger, og lese meg litt opp på det neste emnet vi skal ha eksamen i. Ikke vanlig spennende, haha. Hva er dine planer?

_____________________________________________ 

Det er viktig å ta sunne valg, men det er også vitkig å ikke bli helt hysterisk. Balanse er nøkkelen har jeg funnet ut.

 

Ha en fantstisk tirsdag fine lesere

 

♥M

 

 

Søtpotetpizza på en helt vanlig mandag

 • 23:25

Hei fine!

Uken min startet utrolig tidlig, og med så og si null søvn. Har tilbringt dagen med min fine Malin, og det har gjort dagen min myyye bedre :-) Hvordan har din uke startet? Har du gjort noe som har satt standarden for uka? ♥


Gammelt bilde :*

_______________________________________________________________

Vi lagde søtpotetpizza igjen, og brukte samme oppskrift som sist:

Dette trenger du:

Bunn: 400g søtpotet, 1 egg, 100 havregryn

Topping: 1pk karbonadedeig, paprika, rødløk, mais, tomatpure, ost, fetaost, ruccola og avokado.

Slik gjør du: Del potetene i små skiver, legg de på et fat og sett i mikroen til de er møre. Så skreller du potetene og blander sammen med havregryn og egg med en stvmikser. Det blir en klissete deig, og du velger selv hvor tykk du ønsker at bunnen skal være.

Sett oven på 200grader (over og under varme), stek bunnen alene i 15min til den er sprø. La den stå på banken og kjøle seg. Deretter smører du med tomsatpure og topper med masse godt. Sett inn i ovenen igjen til osten er smeltet. Mos en avokado som dressing og pynt med ruccola. N Y T :)


Beklager for en sen oppdatering i dag, men motivasjonen og formen har ikke vært helt på topp.

 

♥M


 

God morgen yogi!

 • 06:43

Hei hjerter. Klar for å starte en ny uke?

Etter søndagsøkta i går prøvde jeg meg på noen nye øvelser, og litt gamle øvelser. Baby grasshopper og hodestående. Jeg vet at det er mye å pirke på baby grasshopper, men foreløbig er det det beste jeg kan. Yoga er så gøy, og det er noe jeg i det siste ikke har prioritert like høyt som jeg burde. korppen min har så utrolig godt at det, og etter en en time med hjerte over hodet føler jeg meg mye bedre.

_____________________________________________ 

Håper du får en fiiiiiin dag fyllt med masse glede og kjærlighet!

Namastè.

♥M

Søndags økta

 • 19:30

Hei skatter! Her kommer en oppdatering fra dagens økt

Dagens økt fikk meg nesten til å spy, og som gutta på magnat sier : jeg fikk blodpump. Haha! Jeg staret med markløft. Noe jeg gruet meg skikkelig til fordi dette er en øvelse jeg føler at jeg ikke mestrer spesielt godt. Meen som du har hørt hundre ganger før: øvelse gjør mester :) 

Jobber fremdeles med chins! Her tar jeg litt flere repsetisjoener med strikk. Både eksentrikse chins (som jeg har skrevet om før) og chins med strikk er øvelser som jeg skal jobbe med hver uke. Spent på hvordan resulatet blir etter seks uker!

ET BEINS HIPTHRUST!! O M G ! HAR DU PRØVD?? NOE SÅ TUNGT. Dette øvelsen må du prøve. 15 rep på hvert ben ;-)

Etter siste rep bare falt jeg sammen! "ååååh fyyyyy, jeg må spy, herrigud det gjør vondt!" Skrek jeg ut, mens "fotografen" aka Alex holdt på å le seg ihjel. "Har du fått blodpumpen?" spør han med sin nordnorske dialekt!

Jeg er glad jeg gjennomførte økta bra med tankte på litt dårlig form og veldig lite mat i dag.

Hva har du gjort i dag?

 

♥M

#søndag

 • 13:22

Hei!

Har helgen vært fin?

Jeg har brukt min på å lade skikkelig opp, spist god mat også har jeg jobbet. Jeg har ikke følt meg helt i form denne helgen. Jeg føler at kroppen bygger på noe. I dag sov jeg helt til klokken 12! Det pleier jeg aldri å gjøre :) Startet dagen med noen protein pannekaker. Selvom matlysten ikke er helt tilstede i dag.. Nå etterpå tenkte jeg å nyte solen litt ute, før jeg tar en treningsøkt på magnat. Det blir nok en rolig økt siden jeg ikke er helt i form.. 

Snart en uken over og hvordan har den første uka på det nye programmet gått? Nytt program har vært helt fantastisk! Det er så deilig å gjøre noe annet, ikke hele tiden vite hva jeg sal gjøre utenat :) MEN, jeg må ærlig si at jeg savner noen flere benøkter. Beindag er jo favrotitten min, og på dette proframmet har jeg flere dager som inkludere litt ben, men kun to dager med bøy, frontbøy og vanlig bøy.

På treningsplanen i dag er det en fullkropssøkt med bla. markløft, pushups og chins:) Etter økten i dag skal jeg øve på håndstående og jeg skal tøye dypt. Skal du trene i dag? Det er jo perfekt skivær i Oslo.

Et lite bildedryss fra dagens frokost. Pannekaker med kanel og sukrin:
Pannekakene og vitaminene er sponset av Maxraptor.

 

♥M

PB chocolate blondies

 • 11:31

Jeg kommer ikke på noe godt norsk navn på denne kaka. Kommer du på et bra navn som kan vinne over det engelske? Hva med å lage en litt sunnere og mer proteinrik kake i kveld eller i helgen?

Liker du peanøttsmør og sjokolade MÅ du prøve denne:-)

Dette trenger du:

1 liten banan

8 ss peanøttsmør

1 scoop vanilje protein

3 ss agave sirup

1 ts bakepulver

1/2 ts salt

Vanilje stevia (smak deg frem)

Mørk sjokolade


Slik gjør du:

Sett ovnen på 180 grader. Bland alle ingrediensene sammen, utenom sjokoladen. Når alt er blandet sammen blander du inn ønkset mengde sjokolade. Bakes i ca 20min.
______________________________________________________________ 

 

Håper det smaker!

 

♥M

#cutenessoverload

 • 08:52

Åh, dette bildet her gjør meg varm i hjertet. Denne lille skatten var så nydelig. Hun var så rolig og fin. Ville bare ha masse kos hele tiden. Jeg har dette bilde som bakgrunn på telefonen min, og ser på det hver gang jeg vil ha et smil

Jeg ønsker bare å titte innom med en kort post bare for å ønske deg en fin dag :) Jeg skal avgårde på jobb nå. Etter jobb skal jeg slappe av og nyte fritiden. Uken kommer så altfor fort. Så viktig å bruke tiden på litt me-time.

Bildet er fra Svalbard turen min I januar

 

 

♥M

Veien til chins og mitt kosthold

 • 20:27

Chins er så tung, at jeg nesten ikke vet hva jeg skal gjøre med meg selv. Herrigud!! MEN jeg skal virkelig ha for innsatsen jeg legger inn i den øvelsen for tiden, og takk til Tomas som har satt opp program til meg. Tomas er en av mine beste kompiser, og han jobber som performance coach på magnat. Er det noen jeg stoler på når det gjelder trening er det han.

Jeg sov lenge i dag også - DIGG! Staret dagen med gul smoothie og 2 knekkebrød på farten på vei til magnat i dag. 
_________________________________________________________________________________________

Veien til chins:Jeg jobber og jeg jobber med denne øvelsen. MYE mer nå enn jeg noen gang har gjort før. Da burde jeg virkelig få resultater også. Ikke sant? ;) Det jeg gjør som å oppnå resultater på denne øvelsen er å kjøre eksentrikse chins.

Det vil si: Hopp opp, og hold igjen på veien ned. Start med 5sekunder, og se hvor tungt/lett det er. Gjør flere repetisjoner av dette og flere serier. feks: 4rep x 4serier.

Det andre jeg gjør er å ta chins med strikk. Da får jeg jobber både på veien opp og på veien ned.

___________________________________________________________

Kostholdet mitt er det mange som lurer på hvordan er. Nå skal jeg fortelle litt om det:) Trening og kostold går sammen som hånd i hanske. 

Jeg syntes selv at jeg som regel er veldig flink når det kommer til kosthold. Det er fordi at jeg kan mye, er jeg flink til å variere og spiser for å mette korppen. Dette har gitt meg maaange fordeler på trening. Den siste perioden har jeg merket dette ekstra godt. Jeg er kanskje ekstra flink til å legge ut bilder av mat og drikke som er sunt og proteinrikt, men ikke så flink til å legge ut sjokolade, smågodt popkorn etc. Hvorfor? Fordi jeg vil inspirere deg. Jeg vil gi deg en grunn til å ville spise sunt, og ikke en grunn til å spise den sjokoladen du vet ikke er bra for deg om du skal nå målene dine. 

Frokost: grøt, ingenting, skyr, pannekaker, brød, knekkebrød, smoote, cottagecheese

Middag: taco, kylling og ris, stappe og pølser, burger, pizza, karbonadedeig og pasta, brødskiver, grøt

Mellommåltider: frukt, bær, yoghurt, nøtter, proteinbar

Kvelds: yohurt, cottage cheese, brød, grøt

Dette er IKKE ment som en fasit, men kun for vise deg at det ikke er noe hokkuspokkos med det jeg spiser. Det kan være dager jeg spiser mer, eller mindre eller oftere eller mer sjeldent:) Jeg følger ingen diett. Men hvis jeg vil ha noen andre resultater vet jeg at jeg må gjøre noen endringer, men akuratt nå er jeg tilfreds. Skal jeg være helt ærlig med deg så har det blitt mye sjokolade den siste uken. Nesten hver dag! Det lingner ikke meg, balansen blir jo helt skjeiv. Haha! 

Spiser dette as we speak:

 

God helg fine lesere!

 

♥M

 

 

 

Ops...

 • 21:38

Okei, så alle planene jeg hadde om å være produktiv i dag gikk rett vest. For å si det pent :) De siste ukene har det skjedd så utrolig mye at jeg nesten ikke har klart å puste inn før noe nytt skjer. Jeg har stått opp grytidlig hver dag, jobbet, trent, skrevet blogg, instagrammet, pendlet til skolen, reist hit og dit, og JA. Det har skjedd MYE. Både positive og negative ting.

Såå nå ligger jeg her da. Det er varmt, digg, jeg har pepsimax og yoghurtnøtter. Planen for tre timer siden var å trene.. Det ble bare i tankene. Ingen trening i dag. Og vet du hva? Det gjør INGENTING. I følge treningsplanen min har jeg fem faste dager i uka som jeg skal trene. Når jeg tar hviledag velger jeg selv:)


Det er viktig å lytte på kroppen, men der er også viktig å pushe seg selv litt. Nå har jeg pushet meg selv lenge og vært veldig flink #heiameg! Ny dag i morgen, betyr ny sjanse til å gjennomføre treningsøkten som jeg hadde planlagt i dag :)

 

Hva har du gjort i dag?

 

♥M

 

Den b e s t e proteinrike smoothien

 • 13:03

HEI!

Dagen min starter sent i dag. Jeg har sovet 10-11 timer og det var helt fantastisk og ikke minst etterlengtet. Startet dagen med min gule smoothie som er min favoritt om dagen, og et par knekkebrød fordi jeg var så sulten. Senere i dag skal jeg en liten tur til kjøpesenteret for å handle noen småting jeg trenger, så venter en ryggøkt på meg. Hva skal du i dag?

Dette trenger du:  Gul smotthie blanding fra Rema 1000 (mango, banana og ananas), eller du kan flyse ned gul frukst selv

1 eggehvitte

1/2 scoop vanilje protein

vann

Eggehvitte i smootie? Æjs tenker du? At det blir litt for fitness? Hvorfor ikke gjøre smottien litt med nyttig:) Og jeg LOVER deg at du ikke merker noenting til egget, verken smak eller konsisent. Prøv :)

_________________________________________________________________________________________________ 

Håper du får en nydelig dag!

 

♥M

Søtpotetpizza med avokado

 • 19:59

Hei dere! Har dagen vært fin?

Har du prøvd denne pizza varianten før? Herrigud så god den var ♥

Malin og jeg bestemte oss for å prøve noe nytt til middag. Når vi gikk rundt på butikken bestemte vi oss brått for å prøve søtpotetpizza. Søtpotet er noe vi begge elsker, og vi var utrolig spente på smaken. Heldigvis ble vi begge to posiivt overrasket.

Namm - forstår hvorfor så mange er så begeistret for denne pizzaen. Dette vil jeg absolutt vil lage flere ganger fremover.

___________________________________

Dette trenger du:

Bunn: 400g søtpotet, 1 egg, 100 havregryn

Topping: 1pk karbonadedeig, paprika, rødløk, mais, tomatpure, ost, fetaost, ruccola og avokado.

Slik gjør du: Sett oven på 200grader (over og under varme), stek bunnen alene i 15min til den er sprø. La den stå på banken og kjøle seg. Deretter topper du med masse godt og sett inn i ovenen igjen til osten er smeltet. Mos en avokado som dressing og pynt med ruccola. N Y T :)

Tag gjerne dine innlegg på instagram med #fitnesscherry

 

♥M

Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016
hits