hits

FriYAY!! Banan- og sjokoladepannekaker

  • 13:12

Hei dere!

For de av dere som flger meg p instagram fikk med seg at jeg lagde disse forige uke. Og egentlig fortjener de et blogginnlegg fordi de ble s sabla gode! Fy sren. Var jo rene desserten til frokost. Ikke hverdagskost akuratt, men noe du kanskje kan lage til helge frokosten din? Oppskriften jeg har lagt med er beregnet for en person, bare dobble den opp jo fler du skal lage til.

Oppskriften p disse er:

1 banan

1 egg

1 eggehvitte (du velger selv om du vil bruke to hele egg)

1 scoop vanilje proten (kan slyfes)

1 neve havregryn

1 ts kanel

1/2 ts kardemomme

Melkerull

Slik gjr du: bland alt sammen i en shaker, utenom sjokoladen. Bruk en stavmikser p det hele slik at du fr en fin rre. La st i 15min. Hakk melkerullen i 4. Sjokoladen tilsetter du etter du har helt utover nsket mengde i pannen. Stekes p middels varme

Hper det smaker, og GOOOOOD helg!

♥M


Farlig god bananis uten tilsatt sukker

  • 13:59

Hei hjerter!

Lille lrdag krever vel noe ekstra godt og helt uten drlig samvittighet?

Her om dagen lagde jeg min bananis som jeg er s glad i. Fikk skikkelig cravins! Perfekt som dessert eller kveldsmat spr du meg. Jeg har alltid oppskjert og fryst banan i fryseren. Det er perfekt til bde bananis og smoothier.

Dette er a oppskrift:

1-2 fryste bananer (la de tine i ca 10min, s de ikke er stein harde)

1 scoop sjokolade protein

2 ss kako

1/2 ts salt

Bitte litt vann. Jeg mtte ha i litt vann fordi jeg ikke orket vente p at bananen skulle tine. Min stavmikser synger p siste refreng, s jeg m behandle den litt pent ;)

Topp med sukkerfri nonstop fra Atkins (jeg bestiller mine fra iherb)

Slik gjr du: legg alt sammen i en liten plastbolle eller en shaker. Deretter bruker du en stavmikser til du har riktig konsistens. Tips: Du kan lage eksta som du har i plastboks i fryseren.

♥M

Blomklpizza

  • 18:31



❤️Bunn:

1 blomklhode

1 egg

1 eggehvitte

100 gram cottage cheese

40 gram havregryn

1 ss nytral olje

Salt

Pepper

❤️Topping:

Tomatpure

Skinke

Ost

Sort oliven

Organo

❤️Slik gjr du:

Sett ovenen p 225 grader, og gjr klar et brett med bakepairs p.

Del blomklhodet i fire deler, og kok det til blomklen er mr. Bland alle de andre ingrendiensene (utenom blomklen) i en bolle og bruk en stavmikser p det slik at det blir en fin rre.

Nr blomklen har blitt mr ta du den i en bolle og kjrer med en stavmikser til den jevn. La den kjle seg i noen minutter fr du blander den med resten av ingrediensene.

Nr alt er blandet sammen smrer du det utover bakepapiret og sett i en forhndvarmet ovn i ca 20-30min (Kommer an p ovnen din). Du ser at bunnen er ferdig nr den har ftt en gylden farge. Da tar du den ut og lar den hvile i 15min fr du smrer p tomatpure og legger p resten av toppingen.

______________________________________________________________________________________

_

















Jeg ble utrolig overasket p smaken. Den ble kjempe god, og en pizza jeg absolutt kommer til lage igjen. N har jeg lunsj til i morgen ogs. NAM:-)

Denne kommer p en god tredje plass p smak av de sunne pizzaene jeg har laget. Frste plassen er stpotet pizza, oppskrift finner duher. og andre plass er havrepizzaen min som du finnerher.

Nok en gang takk til min beste kompis Tomas for lnet av leiligheten din!

♥M

Sjokoladetrffler med dadler

  • 13:20

Hei! Tenkte tipse dere om denne fantastiske oppskriften, som kanskje du kan lage til lrdagskosen i kveld. Den er kjempe enkel lage, er ikke tilsatt sukker og smelter i munn. Perfekt som lrdagskos eller som hverdagskos

Dette trenger du:

4 dadler

30g valntter

1ss kakao

1ts kanel

1 klype salt

vann til riktig konsistens (OBS bare noen drper om gangen)

Bland alt godt sammen med en hndmikser, rull i kokos. S er de klare til servering. Eller du kan sette de kjrlig til dagen etter:-)

Denne smeeeelter p tunga.. Mmm :-)

Fin lrdag til deg!

♥M

Everyday is pancakeday!

  • 18:08

Hei!

Siden det er verdens pannekakedag m jeg nesten dele en deilig oppskrifter med dere, som den pannekakeelsker jeg er. Proteinrike og full av sunn energi

Grunnopskriften er slik:

40g havregryn

2 egg

1 scoop vanilje protein (kan slyfes, men ville erstattet med noe annet stt. feks vaniljepulver eller sukker)

1 ts kanel

1/2 ts kardemomme

1ts bakepulver

Bruk en stavmikser p rren og la den svelle i 15min.

Deretter tilsetter du hva du syntes er godt. Jeg syntes det er kjempe godt tilsette litt cottage cheese, blbr og banan. Det er jo kjempe mange forksjellige variener du kan gjre ved bruke denne grunnoppskriften, bare fantasien som stopper deg.

Her har du to varianter: Havrepannekaker og vaniljeblbr.







Topp de med hva du mtte nske og nyt!

Dagens eksamensarbeid har gtt fint, og n er jeg klar for slappe av resten av kvelden. Jeg skal faktisk nyte det at jeg har treningsfri:-) Hva skal du gjre i kveld?

♥M

Bananpannekaker med vanilje protein

  • 09:13

GOD MORGEN!!

Bananpannekaker til frokost er noe av det beste jeg vet! Det kommer kanskje litt av at jeg som regel ikke har tid til en god og sent frokost. Disse pannekakene er naturlig ste og fulle av nring til kroppen. Kjempe lett lage, men trenger litt tlmodighet mtp steking.

Dette trenger du: 2egg, 1 banan, 1 scoop vanlilje protein, 1 ts kanel, 1/2 ts kardemomme

Slik gjr du: Putt alt i en shaker og bruk en stavmikser p det. Stek og nyt:-)

Dette m du prve hvis du ikke alt har gjort det. Jeg toppet mine med cottage cheese og rrte jordbr

____________________________________















Hper det smaker, og at du fr en fantastisk dag!

♥M

Vaniljefudge?

  • 14:52

Hei dere!

Her om dagen var jeg virkelig i slaget nr det kom til bake og teste ut nye oppskrifter. Blant annet fant jeg en oppskrift p vaniljefundge p bloggen til kriweb. Disse har jeg leeenge hatt lyst til prve, men aldri satt meg av tid til det. Fordi jeg vet at hjemmelaget fudge er en tlmodighetstest s det holder. Jeg har ikke mikro, og derfor m jeg gjre det p gamlemten. Noe som betyr rre konstant i en kjele i 50min - 1time.

Dette trenger du: 1 boks vikingmelk

2 dl h-melk

1 ss agavesirup

5 drper stevia vanlije

3 ss sukrin melis

Slik gjr du: Bland alt sammen i en liten kjele og rr om ofte slik at det ikke brenner seg. Rren skal tykne helt. Etter ca 1 time hadde min rre blitt litt mrkere i fargen og tyknet endel. Her kommer forklaringen p hvorfor jeg har satt ? i overskriften. Det er fordi at mine ble delvis misslykket. Jeg tror jeg ikke lot rren koke lenge nok. Noe som betyr at fudgen aldri ble s stiv som jeg hadde hpet. Jaja, bedre lykke neste gang. S husk det dere; rren skal bli ganske tykk fr du heller den i en liten form.

Kan spises i hverdagen uten drlig samvittighet


________________________________________________________________________________





Virkelig INGENTING utsette p smaken. Den smeltet i munn. Bare pass p kok rren til den er tykk nok. Jeg tok min av nr den var ca som muffinsrre. Ville anbefalt la den bli bitte litt tykkere enn det fr du tar den av.

♥M

Fastelavensboller (sunnifisert)

  • 18:19

P sndag er det obligatorisk bolledag, og jeg tenkte tjuvstarte litt:-) I samme slengen lagde jeg ogs noe annet godt, som jeg kommer til vise dere om et par dager.

Disse bollene ble luftigere enn noen gang. YES! Skal du lage boller til fastelaven er dette oppskriften p suksess

Dette trenger du:

1 kg hvetemel (jeg brukte 900gr)

80gr sukrin

20 gr sukker

1 pk fersk gjr

5del melk (romtemperert)

1ts kardemomme

1/2ts salt

150gr smr (meierismr)

1 egg

Slik gjr du:

Bland alle ingredinense sammen utenom smr og egg. Gjren ogs, den smuldrer du sammen med alt det andre.

Kna det godt, og bland inn litt og litt smr om gangen. Kna godt (ca 15min). Legg i en stor bolle med plastfolie over, og sett p et lunt sted. Deigen skal heve til dobbel strrelse. Min stod til heving en dry time. Rull deigen til en plse og kutt opp passenede bollebiter. Rull til fine boller, og sett p et brett med bakepapir. Legg plastfolie over og la de heve 1 time til. Legg egget i et glass og pisk med en gaffel, brukes til toppe bollene s de fr en gylden farge.

Forhndsvarm en oven p 220 grader, over- og undervarme. Steker i 12 min (OBS! dette kan variere fra ovn til ovn, anbefaler at du hele tiden flger med). Har hentet inspirasjon p bloggen til bakekona for denne oppskriften, og laget noen sm justeringer selv.

PS: disse bollene er ikke s veldig ste, s nsker du enda litt stere boller kan du tilsette litt mer sukrin.

_______________________________________________________________














Tusen takk til min gode venn Tomas for nok en gang lner ut leiligheten sin til meg. Dette er samme mann som ogs str bak treningsprogrammet mitt. Super T :)

♥M

Kiwipops

  • 15:11

Husker dere jeg lagde kiwipops for en liten stund tilbake?

Jeg tenkte at jeg skulle minne dere p denne geniale oppskriften igjen. Det jo S godt. Dette blir nok min knask i kveld. Fryst frukt er utrolig bra mot stsug:)

Slik gjr du: Skjer opp kiwi i skiver, smelk mrk sjokolade i vannbad, sett en liten pinne i hver kiwiskive og dypp i sjokoladen. Legg p et bakepair og la de ligge i frysrern i 2-3 timer.

______________________________________________________









Hper det smaker!

Tagg gjerne ditt innlegg med #fitnesscherry p instagram

♥M

Stpotetpizza p en helt vanlig mandag

  • 23:25

Hei fine!

Uken min startet utrolig tidlig, og med s og si null svn. Har tilbringt dagen med min fine Malin, og det har gjort dagen min myyye bedre :-) Hvordan har din uke startet? Har du gjort noe som har satt standarden for uka?


Gammelt bilde :*

_______________________________________________________________

Vi lagde stpotetpizza igjen, og brukte samme oppskrift som sist:

Dette trenger du:

Bunn: 400g stpotet, 1 egg, 100 havregryn

Topping: 1pk karbonadedeig, paprika, rdlk, mais, tomatpure, ost, fetaost, ruccola og avokado.

Slik gjr du: Del potetene i sm skiver, legg de p et fat og sett i mikroen til de er mre. S skreller du potetene og blander sammen med havregryn og egg med en stvmikser. Det blir en klissete deig, og du velger selv hvor tykk du nsker at bunnen skal vre.

Sett oven p 200grader (over og under varme), stek bunnen alene i 15min til den er spr. La den st p banken og kjle seg. Deretter smrer du med tomsatpure og topper med masse godt. Sett inn i ovenen igjen til osten er smeltet. Mos en avokado som dressing og pynt med ruccola. N Y T :)






Beklager for en sen oppdatering i dag, men motivasjonen og formen har ikke vrt helt p topp.

♥M


PB chocolate blondies

  • 11:31

Jeg kommer ikke p noe godt norsk navn p denne kaka. Kommer du p et bra navn som kan vinne over det engelske? Hva med lage en litt sunnere og mer proteinrik kake i kveld eller i helgen?

Liker du peanttsmr og sjokolade M du prve denne:-)

Dette trenger du:

1 liten banan

8 ss peanttsmr

1 scoop vanilje protein

3 ss agave sirup

1 ts bakepulver

1/2 ts salt

Vanilje stevia (smak deg frem)

Mrk sjokolade


Slik gjr du:

Sett ovnen p 180 grader. Bland alle ingrediensene sammen, utenom sjokoladen. Nr alt er blandet sammen blander du inn nkset mengde sjokolade. Bakes i ca 20min.
______________________________________________________________





Hper det smaker!

♥M

Den b e s t e proteinrike smoothien

  • 13:03

HEI!

Dagen min starter sent i dag. Jeg har sovet 10-11 timer og det var helt fantastisk og ikke minst etterlengtet. Startet dagen med min gule smoothie som er min favoritt om dagen, og et par knekkebrd fordi jeg var s sulten. Senere i dag skal jeg en liten tur til kjpesenteret for handle noen smting jeg trenger, s venter en ryggkt p meg. Hva skal du i dag?

Dette trenger du: Gul smotthie blanding fra Rema 1000 (mango, banana og ananas), eller du kan flyse ned gul frukst selv

1 eggehvitte

1/2 scoop vanilje protein

vann

Eggehvitte i smootie? js tenker du? At det blir litt for fitness? Hvorfor ikke gjre smottien litt med nyttig:) Og jeg LOVER deg at du ikke merker noenting til egget, verken smak eller konsisent. Prv :)

_________________________________________________________________________________________________















Hper du fr en nydelig dag!

♥M

Stpotetpizza med avokado

  • 19:59

Hei dere! Har dagen vrt fin?

Har du prvd denne pizza varianten fr? Herrigud s god den var

Malin og jeg bestemte oss for prve noe nytt til middag. Nr vi gikk rundt p butikken bestemte vi oss brtt for prve stpotetpizza. Stpotet er noe vi begge elsker, og vi var utrolig spente p smaken. Heldigvis ble vi begge to posiivt overrasket.

Namm - forstr hvorfor s mange er s begeistret for denne pizzaen. Dette vil jeg absolutt vil lage flere ganger fremover.

___________________________________

Dette trenger du:

Bunn: 400g stpotet, 1 egg, 100 havregryn

Topping: 1pk karbonadedeig, paprika, rdlk, mais, tomatpure, ost, fetaost, ruccola og avokado.

Slik gjr du: Sett oven p 200grader (over og under varme), stek bunnen alene i 15min til den er spr. La den st p banken og kjle seg. Deretter topper du med masse godt og sett inn i ovenen igjen til osten er smeltet. Mos en avokado som dressing og pynt med ruccola. N Y T :)









Tag gjerne dine innlegg p instagram med #fitnesscherry

♥M

Les mer i arkivet Juli 2016 Juni 2016 Mai 2016