hits

FriYAY!! Banan- og sjokoladepannekaker

 • 13:12

Hei dere!

For de av dere som følger meg på instagram fikk med seg at jeg lagde disse forige uke. Og egentlig fortjener de et blogginnlegg fordi de ble så sabla gode! Fy søren. Var jo rene desserten til frokost. Ikke hverdagskost akuratt, men noe du kanskje kan lage til helge frokosten din? Oppskriften jeg har lagt med er beregnet for en person, bare dobble den opp jo fler du skal lage til.

♥ Oppskriften på disse er:

1 banan

1 egg

1 eggehvitte (du velger selv om du vil bruke to hele egg)

1 scoop vanilje proten (kan sløyfes)

1 neve havregryn

1 ts kanel

1/2 ts kardemomme

Melkerull

♥ Slik gjør du: bland alt sammen i en shaker, utenom sjokoladen. Bruk en stavmikser på det hele slik at du får en fin røre. La stå i 15min. Hakk melkerullen i 4. Sjokoladen tilsetter du etter du har helt utover ønsket mengde i pannen. Stekes på middels varme

 

 

Håper det smaker, og GOOOOOD helg!

 

♥M


Farlig god bananis uten tilsatt sukker

 • 13:59

Hei hjerter!

Lille lørdag krever vel noe ekstra godt og helt uten dårlig samvittighet?

Her om dagen lagde jeg min bananis som jeg er såå glad i. Fikk skikkelig cravins! Perfekt som dessert eller kveldsmat spør du meg.  Jeg har alltid oppskjert og fryst banan i fryseren. Det er perfekt til både bananis og smoothier. 

Dette er ça oppskrift:

1-2 fryste bananer (la de tine i ca 10min, så de ikke er stein harde)

1 scoop sjokolade protein

2 ss kako

1/2 ts salt

Bitte litt vann. Jeg måtte ha i litt vann fordi jeg ikke orket å vente på at bananen skulle tine. Min stavmikser synger på siste refreng, så jeg må behandle den litt pent ;)

Topp med sukkerfri nonstop fra Atkins (jeg bestiller mine fra iherb)

Slik gjør du: legg alt sammen i en liten plastbolle eller en shaker. Deretter bruker du en stavmikser til du har riktig konsistens. Tips: Du kan lage eksta som du har i plastboks i fryseren.

 

 

♥M

Blomkålpizza

 • 18:31❤️Bunn:

1 blomkålhode

1 egg

1 eggehvitte

100 gram cottage cheese

40 gram havregryn

1 ss nøytral olje

Salt 

Pepper

 ❤️Topping:

Tomatpure

Skinke

Ost

Sort oliven

Organo

 ❤️Slik gjør du:

Sett ovenen på 225 grader, og gjør klar et brett med bakepairs på.

Del blomkålhodet i fire deler, og kok det til blomkålen er mør. Bland alle de andre ingrendiensene (utenom blomkålen) i en bolle og bruk en stavmikser på det slik at det blir en fin røre. 

Når blomkålen har blitt mør ta du den i en bolle og kjører med en stavmikser til den jevn. La den kjøle seg i noen minutter før du blander den med resten av ingrediensene. 

Når alt er blandet sammen smører du det utover bakepapiret og sett i en forhåndvarmet ovn i ca 20-30min (Kommer an på ovnen din). Du ser at bunnen er ferdig når den har fått en gylden farge. Da tar du den ut og lar den hvile i 15min før du smører på tomatpure og legger på resten av toppingen.

______________________________________________________________________________________

_

Jeg ble utrolig overasket på smaken. Den ble kjempe god, og en pizza jeg absolutt kommer til å lage igjen. Nå har jeg lunsj til i morgen også. NAM:-)

Denne kommer på en god tredje plass på smak av de sunne pizzaene jeg har laget. Første plassen er søtpotet pizza, oppskrift finner du her. og andre plass er havrepizzaen min som du finner her.

Nok en gang takk til min beste kompis Tomas for lånet av leiligheten din! 

 

♥M

Sjokoladetrøffler med dadler

 • 13:20

Hei! Tenkte å tipse dere om denne fantastiske oppskriften, som kanskje du kan lage til lørdagskosen i kveld. Den er kjempe enkel å lage, er ikke tilsatt sukker og smelter i munn. Perfekt som lørdagskos eller som hverdagskos

Dette trenger du: 

4 dadler

30g valnøtter

1ss kakao

1ts kanel

1 klype salt

vann til riktig konsistens (OBS bare noen dråper om gangen)

Bland alt godt sammen med en håndmikser, rull i kokos. Så er de klare til servering. Eller du kan sette de kjørlig til dagen etter:-) 

Denne smeeeelter på tunga.. Mmm :-)

 

Fin lørdag til deg!

 

♥M

Everyday is pancakeday!

 • 18:08

Hei!

 

Siden det er verdens pannekakedag må jeg nesten dele en deilig oppskrifter med dere, som den pannekakeelsker jeg er. Proteinrike og full av sunn energi

 

Grunnopskriften er slik: 

40g havregryn

2 egg

1 scoop vanilje protein (kan sløyfes, men ville erstattet med noe annet søtt. feks vaniljepulver eller sukker)

1 ts kanel

1/2 ts kardemomme

1ts bakepulver

 

Bruk en stavmikser på røren og la den svelle i 15min. 

Deretter tilsetter du hva du syntes er godt. Jeg syntes det er kjempe godt å tilsette litt cottage cheese, blåbær og banan. Det er jo kjempe mange forksjellige variener du kan gjøre ved å bruke denne grunnoppskriften, bare fantasien som stopper deg.

 Her har du to varianter: Havrepannekaker og vaniljeblåbær.Topp de med hva du måtte ønske og nyt! 

Dagens eksamensarbeid har gått fint, og nå er jeg klar for å slappe av resten av kvelden. Jeg skal faktisk nyte det at jeg har treningsfri:-) Hva skal du gjøre i kveld?

 

♥M

Bananpannekaker med vanilje protein

 • 09:13

GOD MORGEN!!

Bananpannekaker til frokost er noe av det beste jeg vet! Det kommer kanskje litt av at jeg som regel ikke har tid til en god og sent frokost. Disse pannekakene er naturlig søte og fulle av næring til kroppen. Kjempe lett å lage, men trenger litt tålmodighet mtp steking.

 

Dette trenger du: 2egg, 1 banan, 1 scoop vanlilje protein, 1 ts kanel, 1/2 ts kardemomme

Slik gjør du: Putt alt i en shaker og bruk en stavmikser på det. Stek og nyt:-) 

 

Dette må du prøve hvis du ikke alt har gjort det. Jeg toppet mine med cottage cheese og rørte jordbær

____________________________________ 

Håper det smaker, og at du får en fantastisk dag!

 

♥M

Vaniljefudge?

 • 14:52

Hei dere!

Her om dagen var jeg virkelig i slaget når det kom til å bake og teste ut nye oppskrifter. Blant annet fant jeg en oppskrift på vaniljefundge på bloggen til kriweb. Disse har jeg leeenge hatt lyst til å prøve, men aldri satt meg av tid til det. Fordi jeg vet at hjemmelaget fudge er en tålmodighetstest så det holder. Jeg har ikke mikro, og derfor må jeg gjøre det på gamlemåten. Noe som betyr å røre konstant i en kjele i 50min - 1time. 

Dette trenger du: 1 boks vikingmelk

2 dl h-melk

1 ss agavesirup

5 dråper stevia vanlije

3 ss sukrin melis

Slik gjør du: Bland alt sammen i en liten kjele og rør om ofte slik at det ikke brenner seg. Røren skal tykne helt. Etter ca 1 time hadde min røre blitt litt mørkere i fargen og tyknet endel. Her kommer forklaringen på hvorfor jeg har satt ? i overskriften. Det er fordi at mine ble delvis misslykket. Jeg tror jeg ikke lot røren koke lenge nok. Noe som betyr at fudgen aldri ble så stiv som jeg hadde håpet. Jaja, bedre lykke neste gang. Så husk det dere; røren skal bli ganske tykk før du heller den i en liten form.

Kan spises i hverdagen uten dårlig samvittighet


________________________________________________________________________________

Virkelig INGENTING å utsette på smaken. Den smeltet i munn. Bare pass på å kok røren til den er tykk nok. Jeg tok min av når den var ca som muffinsrøre. Ville anbefalt å la den bli bitte litt tykkere enn det før du tar den av.

 

♥M

Fastelavensboller (sunnifisert)

 • 18:19

På søndag er det obligatorisk bolledag, og jeg tenkte å tjuvstarte litt:-) I samme slengen lagde jeg også noe annet godt, som jeg kommer til å vise dere om et par dager.

Disse bollene ble luftigere enn noen gang. YES! Skal du lage boller til fastelaven er dette oppskriften på suksess

Dette trenger du:

1 kg hvetemel (jeg brukte 900gr)

80gr sukrin

20 gr sukker

1 pk fersk gjær

5del melk (romtemperert)

1ts kardemomme

1/2ts salt

150gr smør (meierismør)

1 egg

Slik gjør du:

Bland alle ingredinense sammen utenom smør og egg. Gjæren også, den smuldrer du sammen med alt det andre.

Kna det godt, og bland inn litt og litt smør om gangen. Kna godt (ca 15min). Legg i en stor bolle med plastfolie over, og sett på et lunt sted. Deigen skal heve til dobbel størrelse. Min stod til heving en drøy time. Rull deigen til en pølse og kutt opp passenede bollebiter. Rull til fine boller, og sett på et brett med bakepapir. Legg plastfolie over og la de heve 1 time til. Legg egget i et glass og pisk med en gaffel, brukes til å toppe bollene så de får en gylden farge.

Forhåndsvarm en oven på 220 grader, over- og undervarme. Steker i 12 min (OBS! dette kan variere fra ovn til ovn, anbefaler at du hele tiden følger med). Har hentet inspirasjon på bloggen til bakekona for denne oppskriften, og laget noen små justeringer selv.

PS: disse bollene er ikke så veldig søte, så ønsker du enda litt søtere boller kan du tilsette litt mer sukrin.

_______________________________________________________________


Tusen takk til min gode venn Tomas for nok en gang låner ut leiligheten sin til meg. Dette er samme mann som også står bak treningsprogrammet mitt. Super T :)

♥M

Kiwipops

 • 15:11

Husker dere jeg lagde kiwipops for en liten stund tilbake?

Jeg tenkte at jeg skulle minne dere på denne geniale oppskriften igjen. Det jo SÅÅÅ godt. Dette blir nok min knask i kveld. Fryst frukt er utrolig bra mot søtsug:)

Slik gjør du: Skjer opp kiwi i skiver, smelk mørk sjokolade i vannbad, sett en liten pinne i hver kiwiskive og dypp i sjokoladen. Legg på et bakepair og la de ligge i frysrern i 2-3 timer.

______________________________________________________

 

Håper det smaker!

Tagg gjerne ditt innlegg med #fitnesscherry på instagram

 

 

♥M

Søtpotetpizza på en helt vanlig mandag

 • 23:25

Hei fine!

Uken min startet utrolig tidlig, og med så og si null søvn. Har tilbringt dagen med min fine Malin, og det har gjort dagen min myyye bedre :-) Hvordan har din uke startet? Har du gjort noe som har satt standarden for uka? ♥


Gammelt bilde :*

_______________________________________________________________

Vi lagde søtpotetpizza igjen, og brukte samme oppskrift som sist:

Dette trenger du:

Bunn: 400g søtpotet, 1 egg, 100 havregryn

Topping: 1pk karbonadedeig, paprika, rødløk, mais, tomatpure, ost, fetaost, ruccola og avokado.

Slik gjør du: Del potetene i små skiver, legg de på et fat og sett i mikroen til de er møre. Så skreller du potetene og blander sammen med havregryn og egg med en stvmikser. Det blir en klissete deig, og du velger selv hvor tykk du ønsker at bunnen skal være.

Sett oven på 200grader (over og under varme), stek bunnen alene i 15min til den er sprø. La den stå på banken og kjøle seg. Deretter smører du med tomsatpure og topper med masse godt. Sett inn i ovenen igjen til osten er smeltet. Mos en avokado som dressing og pynt med ruccola. N Y T :)


Beklager for en sen oppdatering i dag, men motivasjonen og formen har ikke vært helt på topp.

 

♥M


 

PB chocolate blondies

 • 11:31

Jeg kommer ikke på noe godt norsk navn på denne kaka. Kommer du på et bra navn som kan vinne over det engelske? Hva med å lage en litt sunnere og mer proteinrik kake i kveld eller i helgen?

Liker du peanøttsmør og sjokolade MÅ du prøve denne:-)

Dette trenger du:

1 liten banan

8 ss peanøttsmør

1 scoop vanilje protein

3 ss agave sirup

1 ts bakepulver

1/2 ts salt

Vanilje stevia (smak deg frem)

Mørk sjokolade


Slik gjør du:

Sett ovnen på 180 grader. Bland alle ingrediensene sammen, utenom sjokoladen. Når alt er blandet sammen blander du inn ønkset mengde sjokolade. Bakes i ca 20min.
______________________________________________________________ 

 

Håper det smaker!

 

♥M

Den b e s t e proteinrike smoothien

 • 13:03

HEI!

Dagen min starter sent i dag. Jeg har sovet 10-11 timer og det var helt fantastisk og ikke minst etterlengtet. Startet dagen med min gule smoothie som er min favoritt om dagen, og et par knekkebrød fordi jeg var så sulten. Senere i dag skal jeg en liten tur til kjøpesenteret for å handle noen småting jeg trenger, så venter en ryggøkt på meg. Hva skal du i dag?

Dette trenger du:  Gul smotthie blanding fra Rema 1000 (mango, banana og ananas), eller du kan flyse ned gul frukst selv

1 eggehvitte

1/2 scoop vanilje protein

vann

Eggehvitte i smootie? Æjs tenker du? At det blir litt for fitness? Hvorfor ikke gjøre smottien litt med nyttig:) Og jeg LOVER deg at du ikke merker noenting til egget, verken smak eller konsisent. Prøv :)

_________________________________________________________________________________________________ 

Håper du får en nydelig dag!

 

♥M

Søtpotetpizza med avokado

 • 19:59

Hei dere! Har dagen vært fin?

Har du prøvd denne pizza varianten før? Herrigud så god den var ♥

Malin og jeg bestemte oss for å prøve noe nytt til middag. Når vi gikk rundt på butikken bestemte vi oss brått for å prøve søtpotetpizza. Søtpotet er noe vi begge elsker, og vi var utrolig spente på smaken. Heldigvis ble vi begge to posiivt overrasket.

Namm - forstår hvorfor så mange er så begeistret for denne pizzaen. Dette vil jeg absolutt vil lage flere ganger fremover.

___________________________________

Dette trenger du:

Bunn: 400g søtpotet, 1 egg, 100 havregryn

Topping: 1pk karbonadedeig, paprika, rødløk, mais, tomatpure, ost, fetaost, ruccola og avokado.

Slik gjør du: Sett oven på 200grader (over og under varme), stek bunnen alene i 15min til den er sprø. La den stå på banken og kjøle seg. Deretter topper du med masse godt og sett inn i ovenen igjen til osten er smeltet. Mos en avokado som dressing og pynt med ruccola. N Y T :)

Tag gjerne dine innlegg på instagram med #fitnesscherry

 

♥M

Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016