hits

PROTEINPANNEKAKER

  • 06:18

Hei lillelørdag, du har vært savnet! Denne uken er jeg hetl klart i rute, og har den deiligste søte oppskriften til dere. Perfekt som lunjs, dessert eller bare til kveldskos når søtsuget melder seg. 

AAAAAHHH, sjekk ut disse PROTEINPANNEKAKENE! NOMS <3

Jeg har blitt helt opphengt i pannekaker igjen, tror det var ca på samme årstid i gjort. Og helt plutselig gikk jeg bare sååå lei. Det er så typisk meg. Jeg får alltid oppheng i en rett, også lager jeg det så mye at jeg ikke orker tanken på det igjen før det har gått lang tid :-P

Oppsrkfiten er den samme som jeg alltid bruker, også tilsetter jeg bare det jeg har i kjøleskapet etc. i dag ble det cottage cheese:

2 egg 

30-40 gram havregryn

2 ss cottage cheese

1 scoop vaniljeprotein pulver (30 gram)

1 ts bakepulver (valgfritt)

Kanel og kardemomme

Bruk en stavmiker på alt sammen, la den stå i 10-15min. Steker på medium varme.

FROKOST SMOOTHIE

  • 11:33

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere♡ Studedag i dag, så da begynner alltid dagen litt senere enn vanlig. Jeg syntes det er deilig å planlegge dagen selv. Da kan jeg jobbe med skolen når jeg vil, og ta lunsj når jeg er sulten. Merker at jeg må være litt steng med meg selv slik at jeg får gjort alt som jeg har planlagt å gjøre. 

Havregrøt har liksom alltid vært den korrekte frokosten å spise. Fordi den holder deg mett lenge, proteinrik og bla bla. Så det har jeg gjort i mange år også. Fordi jeg trodde det var rett. Det er det helt sikkert for mange også. Men jeg hatet alltid den tunge følelsen jeg fikk etter en runde med havregrøt eller proteinpannekaker til frokost. Følte meg alltid med slapp etter frokost, mer slepp enn hva jeg gjorde før jeg spiste. Jeg er ikke den første som løper til frokostbordet når jeg står opp, og vil helst ha en time på meg før jeg spiser noe. Rett og slett fordi det er sånn kroppen min fungerer. Jeg har ikke noe særlig matlyst, og jeg kan godt kose meg med en og to kopper kaffe i ro og mak før jeg begynner å tanke på frokost. 

Så for noen månder siden prøvde jeg ut en litt lettere frokostvariant, som yoghurt, skyr, CC, smootie.. For meg dette en perfekt frokost. Jeg føler meg mett og lett. Klar for å gi meg utpå skolearbeid, trening eller jobb. 

FITNESSCHERRY´S FROKOST SMOOTHE:

en dæsj frosne bringebær

2 ss CC (cottage cheese)

1 scoop vanlije protein (30 gram)

1/2 lime

en skvett havremelk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper dere får en super duper tirsdag! 

ROSINBOLLE-PANNEKAER

  • 16:57

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God ettermiddag hjerter. Når jeg la ut dette bilde på min instragram i går var det mange av dere som ville ha oppskriten. Siden det er så mange av dere som har gått glipp av denne, OG siden jeg ikke har søkemoditor på bloggen føler jeg et ansvar for å publisere den igjen. Soo here you gooo♡

PROTEINRIKE ROSINBOLLE-PANNEKAKER:

-en porsjon

30-40 gram havregryn

2 små egg

1 scoop vanlije protein (ca 30gram)

kanel

kardemomme

rosiner

Kjør alt sammen utenom rosinene med en stavmikser, la røren stå å svelle i 10-15min. Stekes på middels varme uten fett i pannen (det er oppskirften på så runde og fine pannekaker). Når du har røren i pannen strør du over med rosiner. Jeg bruker ca 3-4 rosiner per lapp, men dette velger du helt selv.

PS: hvis du har en helt håpløs panne, vil jeg anbefale å bruke noe fett i den

 

Marie

VANILJE FUDGE MUFFIN

  • 09:51

Å HOLY MOLY! Dagens søte på onsdag utgikk jo greit. Jeg føler jeg sviktet dere, meeen ikke fortvil. Jeg er jo bare menneske som alle dere. Hva med fredagens søte i stedenfor?

Jeg skylder på flytting, skoleoppgave og sykdom. Uansett, denne vil du ikke gå glipp av. Så saftig og luftig. Akuratt slik en muffin skal være. Endelig fikk jeg det til!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg prøvde meg frem, slik jeg ofte gjør. De siste muffine jeg har lagt med banan har blitt så tunge, selvom de er saftige og gode på smak. Disse ble akuratt slik at jeg hadde håpet, og det helt uten bakepulver (!). Deilige vanilje muffin med banan og biter av fudge.

VANILJE FUDGE MUFFIN:

-6 stk, steketid 12min

2 egg

40 gram havregryn (lettkokte)

1 scoop vanlije protein (jeg bruker fit&smart)

1/2 banan

1/2 proteinbar, den typen du liker best (jeg brukte Atkins sin fudge)

en skvett havremelk

Ha alt i en blender og kjør til en fin masse. Fordel i like store mengder i muffinsformer. Jeg bruker alltid dobble former, hvis ikke føler jeg de flyter over. Stekes på 180 grader i 12min. obs, dette kan variere litt fra ovn til ovn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper det smaker. Denne oppskiften er perfekt som base til hva enn du ønsker å fylle de med av smak. Hva med feks: bringebær og hvit sjokolade? (inspirert av søss♡)

GOD HELG!

FAJITA SANDWITCH

  • 18:19

Hei dere. For en deilig dag det har vært. Jeg hadde en super økt på magnat tidligere. Jeg kjenner at armene mine og ryggen min er super trøtte etter mye øving på håndstående denne uka. Så i morgen har de gitt klar beskjed om en liten pause. Viktig å lytte til kroppen.

Uansett du vet når du kommer hjem fra trening, hopper i dusjen og kommer ut våt som ei bikkje og så sulten at du tar hva som helst? Det er søndag, og jeg kan ikke si at jeg har vært så rutta på helgehandelen akuratt.. På fredag ladet jeg kjøleskapet med CC, bær og frukt. Uten å tenke over hva jeg egentlig trengte. Jeg har sikkert no hjemme tenkte jeg.

Målet nå var å ordne noe mat, og det raskt. Fant et tre-fire dagers gammel brød ligger på benken, pluss oppstekt kylling med fajitas krydder i kjøleskapet. PERFEKT! Ostesmørbrød med kylling fajitas it is. Sykt godt ble det også. Jeg prøver hele tiden å være flink til å bruke rester jeg har i kjøleskapet og det vil jeg med dette oppfordre alle til å være også. Hver år blir det kastet utrolig mye mat.

Enkel singel-aktig middag ♡

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viste dere foresten at jeg kan være super distre til tider? Haha. Hverfall når det kommer til å pakke treningsbag, skolevesken, feriebagen etc. Jeg glemmer så og si ALLTID noe. Og det gjør jeg nesten hver gang jeg skal trene. Enten om det er ekstra skift, vann, håndkle eller minnebrikken til kamera mitt. I dag var det minnebrikken som ble igjen hjemme i macen (som skjer ca 50% av gangene jeg pakker med kameraet). Så da ble det ikke noe bilder i dag, desverre for meg. For da blir det ekstra jobb i morgen. Men jeg syntes jo bare at det er gøy uansett. 

 Kanskje jeg skulle tatt et jeg er hun som - innlegg snart? 

Håper du har hatt en helt fantastisk helg. Husk at uansett hva du har gjort i helgen så blir det nullstilt mandag morgen. No stress :-)

KALORIFATTIG SNACKS

  • 06:08

Onsdagens søte og lille lørdag fortsetter selvfølgelig på bloggen. Men er vi ikke litt over det søte etter masse sjokkis i jula og romjula? Det er hvertfall jeg. Første uka i allefall. Neste uke er alt som det pleier, med noe søtt og sunt mitt i uka.

Jeg craver noe salt for tiden. Etter en god lunsj eller middag craver jeg ikke noe søtt lengere, som jeg ofte pleier. Vi får se hvor lenge det holder, haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg syntes vi alle brude bli flinkere til å spise mer grønnsaker, inkl megselv.

Du vet når du setter en skal med sjokolade eller potetgull foran deg, og det umulig å ikke spise? Samme gjelder meg oppskjærte grønnsaker. Bitte litt sultenså det går ned på høykant spesielt med dipp vedsiden av.

Skjær opp:

-Blomkål

-Stangselleri

-Agurk

Disse grønnsakene har et lavt kaloriinnhold. Bland en boks med kesam eller kesam mager med holliday mix. 

Vips så har du grønnsaker med en proteinrik dipp♡

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SWEETPOTATO PIZZA

  • 06:27

Hei venner, hvordan har du bestemt deg for å starte dette året? Jeg håper ikke du er altfor steng mot seg selv. Du kan enten være din bestevenn eller din værste fiende. Vær snill mot deg selv. Jeg har selv vært begge deler med meg selv. Og jeg vet at det ikke finnes verken fred eller frihet ved å ikke være venn meg megselv. Bare en reminder♡

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her kommet årets første middagstips på bloggen. SØTPOTETPIZZA!! Har du prøvd denne enda? Toppet med kylling, mais og hvitløksdressing ble denne helt magisk. Dette var en av tre digge middager vi hadde på hytteturen i romjulen.

Denne er elsket av alle som jeg vet har prøvd den. Sunn, næringsrik og sabla god!

Handleliste kommer her:

- til ca 2-3 personer

Bunn

400 gram ish søtpotet (heller mer enn 400 enn under, men sånn ca det)E

Egg, du trenger 1 egg til bunnen

Havregryn, store eller små, du velger selv. Men du trenger ca 100 gram av dette

Topping

Kylling, to fileter er bra

Tomatpure

Mais

Champinjong, ca 4 store

Revet ost

Tørket organo

Dressing

Kesam

Lime, 1/2 holder (sitron funker også)

Basilikum

Hvitløk, et fedd

Sukrin, 1 ts ca


Er det innafor å regne med at du har salt og pepper hjemme? Hvis ikke må dette handles.

Bunn step 1: Det aller første du gjør er å koke søtpoteten enten i kjele med vann eller i mikrobølgeoven. Bare husk å hakk den opp i små biter, og la den koke til den er mør. Mens søtpoteten mører seg begynner du på dressingen den er best om den får stå litt. 

Dressing: Hakk opp hvitløk og en neve basilikum, og bland det inn i kesam. Skvis en halv lime oppi, sukrin og smak til med salt og pepper. Sett den i kjøleskapet så smakene kan komme frem til servring. 

Bunn step 2: Sett ovnen på 225 grader. Når potetene er ferdig kokt heller du av vannet og moser de med en stavmikser, tilsett egg, havregryn og salt og pepper til du får en jevn og fin masse. Fordel det utover et bakepair, og sett inn i forhåndsvarmet ovn på 200-225 grader i ca 15-20min. 

Topping: Når bunnen er ferdigstekt kan du begynne med toppingen. Jeg liker å begynne med tomatpure nederst, så ost, også kjøtt og grønnsaker til slutt. Dette styrer du helt selv. Krydre med salt, pepper og organo og inn i oven igjen til du ser at kyllingen er gjennomstekt og osten er smeltet. 

Strø gjerne litt basilium over pizzan før servering. Nå er det bare å nyte! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016