Hei venner, hvordan har du bestemt deg for å starte dette året? Jeg håper ikke du er altfor steng mot seg selv. Du kan enten være din bestevenn eller din værste fiende. Vær snill mot deg selv. Jeg har selv vært begge deler med meg selv. Og jeg vet at det ikke finnes verken fred eller frihet ved å ikke være venn meg megselv. Bare en reminder♡

Her kommet årets første middagstips på bloggen. SØTPOTETPIZZA!! Har du prøvd denne enda? Toppet med kylling, mais og hvitløksdressing ble denne helt magisk. Dette var en av tre digge middager vi hadde på hytteturen i romjulen.
Denne er elsket av alle som jeg vet har prøvd den. Sunn, næringsrik og sabla god!
Handleliste kommer her:
- til ca 2-3 personer
Bunn
400 gram ish søtpotet (heller mer enn 400 enn under, men sånn ca det)E
Egg, du trenger 1 egg til bunnen
Havregryn, store eller små, du velger selv. Men du trenger ca 100 gram av dette
Topping
Kylling, to fileter er bra
Tomatpure
Mais
Champinjong, ca 4 store
Revet ost
Tørket organo
Dressing
Kesam
Lime, 1/2 holder (sitron funker også)
Basilikum
Hvitløk, et fedd
Sukrin, 1 ts ca
Er det innafor å regne med at du har salt og pepper hjemme? Hvis ikke må dette handles.
Bunn step 1: Det aller første du gjør er å koke søtpoteten enten i kjele med vann eller i mikrobølgeoven. Bare husk å hakk den opp i små biter, og la den koke til den er mør. Mens søtpoteten mører seg begynner du på dressingen den er best om den får stå litt.
Dressing: Hakk opp hvitløk og en neve basilikum, og bland det inn i kesam. Skvis en halv lime oppi, sukrin og smak til med salt og pepper. Sett den i kjøleskapet så smakene kan komme frem til servring.
Bunn step 2: Sett ovnen på 225 grader. Når potetene er ferdig kokt heller du av vannet og moser de med en stavmikser, tilsett egg, havregryn og salt og pepper til du får en jevn og fin masse. Fordel det utover et bakepair, og sett inn i forhåndsvarmet ovn på 200-225 grader i ca 15-20min.
Topping: Når bunnen er ferdigstekt kan du begynne med toppingen. Jeg liker å begynne med tomatpure nederst, så ost, også kjøtt og grønnsaker til slutt. Dette styrer du helt selv. Krydre med salt, pepper og organo og inn i oven igjen til du ser at kyllingen er gjennomstekt og osten er smeltet.
Strø gjerne litt basilium over pizzan før servering. Nå er det bare å nyte!







