hits

PROTEINPANNEKAKER

  • 06:18

Hei lillelrdag, du har vrt savnet! Denne uken er jeg hetl klart i rute, og har den deiligste ste oppskriften til dere. Perfekt som lunjs, dessert eller bare til kveldskos nr stsuget melder seg.

AAAAAHHH, sjekk ut disse PROTEINPANNEKAKENE! NOMS <3

Jeg har blitt helt opphengt i pannekaker igjen, tror det var ca p samme rstid i gjort. Og helt plutselig gikk jeg bare s lei. Det er s typisk meg. Jeg fr alltid oppheng i en rett, ogs lager jeg det s mye at jeg ikke orker tanken p det igjen fr det har gtt lang tid :-P

Oppsrkfiten er den samme som jeg alltid bruker, ogs tilsetter jeg bare det jeg har i kjleskapet etc. i dag ble det cottage cheese:

2 egg

30-40 gram havregryn

2 ss cottage cheese

1 scoop vaniljeprotein pulver (30 gram)

1 ts bakepulver (valgfritt)

Kanel og kardemomme

Bruk en stavmiker p alt sammen, la den st i 10-15min. Steker p medium varme.

FROKOST SMOOTHIE

  • 11:33

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere♡ Studedag i dag, s da begynner alltid dagen litt senere enn vanlig. Jeg syntes det er deilig planlegge dagen selv. Da kan jeg jobbe med skolen nr jeg vil, og ta lunsj nr jeg er sulten. Merker at jeg m vre litt steng med meg selv slik at jeg fr gjort alt som jeg har planlagt gjre.

Havregrt har liksom alltid vrt den korrektefrokosten spise. Fordi den holder deg mett lenge, proteinrik og bla bla. S det har jeg gjort i mange r ogs. Fordi jeg trodde det var rett. Det er det helt sikkert for mange ogs. Men jeg hatet alltid den tunge flelsen jeg fikk etter en runde med havregrt eller proteinpannekaker til frokost. Flte meg alltid med slapp etter frokost, mer slepp enn hva jeg gjorde fr jeg spiste.Jeg er ikke den frste som lper til frokostbordet nr jeg str opp, og vil helst ha en time p meg fr jeg spiser noe. Rett og slett fordi det er snn kroppen min fungerer. Jeg har ikke noe srlig matlyst, og jeg kan godt kose meg med en og to kopper kaffe i ro og mak fr jeg begynner tanke p frokost.

S for noen mnder siden prvde jeg ut en litt lettere frokostvariant, som yoghurt, skyr, CC, smootie..For meg dette en perfekt frokost. Jeg fler meg mett og lett. Klar for gi meg utp skolearbeid, trening eller jobb.

FITNESSCHERRYS FROKOST SMOOTHE:

en dsj frosne bringebr

2 ss CC (cottage cheese)

1 scoop vanlije protein (30 gram)

1/2 lime

en skvett havremelk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hper dere fr en super duper tirsdag!

ROSINBOLLE-PANNEKAER

  • 16:57

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God ettermiddag hjerter. Nr jeg la ut dette bilde p min instragram i gr var det mange av dere som ville ha oppskriten. Siden det er s mange av dere som har gtt glipp av denne, OG siden jeg ikke har skemoditor p bloggen fler jeg et ansvar for publisere den igjen. Soo here you gooo♡

PROTEINRIKE ROSINBOLLE-PANNEKAKER:

-en porsjon

30-40 gram havregryn

2 sm egg

1 scoop vanlije protein (ca 30gram)

kanel

kardemomme

rosiner

Kjr alt sammen utenom rosinene med en stavmikser, la rren st svelle i 10-15min. Stekes p middels varme uten fett i pannen (det er oppskirften p s runde og fine pannekaker). Nr du har rren i pannen strr du over med rosiner. Jeg bruker ca 3-4 rosiner per lapp, men dette velger du helt selv.

PS: hvis du har en helt hpls panne, vil jeg anbefale bruke noe fett i den

Marie

VANILJE FUDGE MUFFIN

  • 09:51

HOLY MOLY! Dagens ste p onsdag utgikk jo greit. Jeg fler jeg sviktet dere, meeen ikke fortvil. Jeg er jo bare menneske som alle dere. Hva med fredagens ste i stedenfor?

Jeg skylder p flytting, skoleoppgave og sykdom. Uansett, denne vil du ikke g glipp av. S saftig og luftig. Akuratt slik en muffin skal vre. Endelig fikk jeg det til!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg prvde meg frem, slik jeg ofte gjr. De siste muffine jeg har lagt med banan har blitt s tunge, selvom de er saftige og gode p smak. Disse ble akuratt slik at jeg hadde hpet, og det helt uten bakepulver (!). Deilige vanilje muffin med banan og biter av fudge.

VANILJE FUDGE MUFFIN:

-6 stk, steketid 12min

2 egg

40 gram havregryn (lettkokte)

1 scoop vanlije protein (jeg bruker fit&smart)

1/2 banan

1/2 proteinbar, den typen du liker best (jeg brukte Atkins sin fudge)

en skvett havremelk

Ha alt i en blender og kjr til en fin masse. Fordel i like store mengder i muffinsformer. Jeg bruker alltid dobble former, hvis ikke fler jeg de flyter over. Stekes p 180 grader i 12min. obs, dette kan variere litt fra ovn til ovn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hper det smaker. Denne oppskiften er perfekt som base til hva enn du nsker fylle de med av smak. Hva med feks: bringebr og hvit sjokolade? (inspirert av sss♡)

GOD HELG!

FAJITA SANDWITCH

  • 18:19

Hei dere. For en deilig dag det har vrt. Jeg hadde en super kt p magnat tidligere. Jeg kjenner at armene mine og ryggen min er super trtte etter mye ving p hndstende denne uka. S i morgen har de gitt klar beskjed om en liten pause. Viktig lytte til kroppen.

Uansett du vet nr du kommer hjem fra trening, hopper i dusjen og kommer ut vt som ei bikkje og s sulten at du tar hva som helst?Det er sndag, og jeg kan ikke si at jeg har vrt s rutta p helgehandelen akuratt..P fredag ladet jeg kjleskapet med CC, br og frukt. Uten tenke over hva jeg egentlig trengte. Jeg har sikkert no hjemme tenkte jeg.

Mlet n var ordne noe mat, og det raskt. Fant et tre-fire dagers gammel brd ligger p benken, pluss oppstekt kylling med fajitas krydder i kjleskapet. PERFEKT! Ostesmrbrd med kylling fajitas it is. Sykt godt ble det ogs. Jeg prver hele tiden vre flink til bruke rester jeg har i kjleskapet og det vil jeg med dette oppfordre alle til vre ogs. Hver r blir det kastet utrolig mye mat.

Enkel singel-aktig middag ♡

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viste dere foresten at jeg kan vre super distre til tider? Haha. Hverfall nr det kommer til pakke treningsbag, skolevesken, feriebagen etc. Jeg glemmer s og si ALLTID noe. Og det gjr jeg nesten hver gang jeg skal trene. Enten om det er ekstra skift, vann, hndkle eller minnebrikken til kamera mitt. I dag var det minnebrikken som ble igjen hjemme i macen (som skjer ca 50% av gangene jeg pakker med kameraet). S da ble det ikke noe bilder i dag, desverre for meg. For da blir det ekstra jobb i morgen. Men jeg syntes jo bare at det er gy uansett.

Kanskje jeg skulle tatt et jeg er hun som - innlegg snart?

Hper du har hatt en helt fantastisk helg. Husk at uansett hva du har gjort i helgen s blir det nullstilt mandag morgen. No stress :-)

KALORIFATTIG SNACKS

  • 06:08

Onsdagens ste og lille lrdag fortsetter selvflgelig p bloggen. Men er vi ikke litt over det ste etter masse sjokkis i jula og romjula? Det er hvertfall jeg. Frste uka i allefall. Neste uke er alt som det pleier, med noe stt og sunt mitt i uka.

Jeg craver noe salt for tiden. Etter en god lunsj eller middag craver jeg ikke noe stt lengere, som jeg ofte pleier. Vi fr se hvor lenge det holder, haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg syntes vi alle brude bli flinkere til spise mer grnnsaker, inkl megselv.

Du vet nr du setter en skal med sjokolade eller potetgull foran deg, og det umulig ikke spise? Samme gjelder meg oppskjrte grnnsaker. Bitte litt sultens det gr ned p hykant spesielt med dipp vedsiden av.

Skjr opp:

-Blomkl

-Stangselleri

-Agurk

Disse grnnsakene har et lavt kaloriinnhold. Bland en boks med kesam eller kesam mager med holliday mix.

Vips s har du grnnsaker med en proteinrik dipp♡

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SWEETPOTATO PIZZA

  • 06:27

Hei venner, hvordan har du bestemt deg for starte dette ret? Jeg hper ikke du er altfor steng mot seg selv. Du kan enten vre din bestevenn eller din vrste fiende. Vr snill mot deg selv. Jeg har selv vrt begge deler med meg selv. Og jeg vet at det ikke finnes verken fred eller frihet ved ikke vre venn meg megselv. Bare en reminder♡

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her kommet rets frste middagstips p bloggen. STPOTETPIZZA!! Har du prvd denne enda? Toppet med kylling, mais og hvitlksdressing ble denne helt magisk. Dette var en av tre digge middager vi hadde p hytteturen i romjulen.

Denne er elsket av alle som jeg vet har prvd den. Sunn, nringsrik og sabla god!

Handleliste kommer her:

- til ca 2-3 personer

Bunn

400 gram ish stpotet (heller mer enn 400 enn under, men snn ca det)E

Egg, du trenger 1 egg til bunnen

Havregryn, store eller sm, du velger selv. Men du trenger ca 100 gram av dette

Topping

Kylling, to fileter er bra

Tomatpure

Mais

Champinjong, ca 4 store

Revet ost

Trket organo

Dressing

Kesam

Lime, 1/2 holder (sitron funker ogs)

Basilikum

Hvitlk, et fedd

Sukrin, 1 ts ca


Er det innafor regne med at du har salt og pepper hjemme? Hvis ikke m dette handles.

Bunn step 1: Det aller frste du gjr er koke stpoteten enten i kjele med vann eller i mikroblgeoven. Bare husk hakk den opp i sm biter, og la den koke til den er mr. Mens stpoteten mrer seg begynner du p dressingen den er best om den fr st litt. 

Dressing: Hakk opp hvitlk og en neve basilikum, og bland det inn i kesam. Skvis en halv lime oppi, sukrin og smak til med salt og pepper. Sett den i kjleskapet s smakene kan komme frem til servring. 

Bunn step 2: Sett ovnen p 225 grader. Nr potetene er ferdig kokt heller du av vannet og moser de med en stavmikser, tilsett egg, havregryn og salt og pepper til du fr en jevn og fin masse. Fordel det utover et bakepair, og sett inn i forhndsvarmet ovn p 200-225 grader i ca 15-20min. 

Topping: Nr bunnen er ferdigstekt kan du begynne med toppingen. Jeg liker begynne med tomatpure nederst, s ost, ogs kjtt og grnnsaker til slutt. Dette styrer du helt selv. Krydre med salt, pepper og organo og inn i oven igjen til du ser at kyllingen er gjennomstekt og osten er smeltet. 

Str gjerne litt basilium over pizzan fr servering. N er det bare nyte! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Les mer i arkivet Juli 2016 Juni 2016 Mai 2016