hits

Sukkerfri G E L - 5 enkle trinn

  • 11:29

Er du like glad i noe stt som meg? Her kommer jeg med et veldig enkelt, og godt tips til en dessert som du kan nyte med god samvittgihet i hverdagen. Den er helt sukkerfri og nesten helt kalofrifri ogs:-) Spr du meg syntes jeg den smaker helt likt som vanlig gel.

Dette trenger du: 3dl funlight (valgfri smak), 7dl vann, 10 plater geletin.

1. Legg geletingplanene til blt i 5 min

2. Varm opp vsken (saft og vann) i en kjele,

3. Klem ut vsken som er i geletin platene

4. Rr de mykeplatene godt inn i den varme saften

5. Fordel i sm former eller i en stor bolle (jeg legger min i en plastboks med lokk over)

La st over natten - voil!

Jeg toppet min med mager vanilje kesam og valntter. Veldig god kombinasjon



Marie

B a n a n p a n n e k a k e r

  • 11:15

Dette trenger du:

1 banan

1 egg (kan bruke 2 ogs)

1 scoop vanilje protein (kan slyfes)

Kanel

Slik gjr du: Kjr alt sammen med en stavmikser, s er det klart for steking. Super enkle og utrolig gode pannekaker! Du kan toppe de med hva du vil

Tips: jeg har valgt toppe/fylle mine med kesam som er blandet med sjokoladeprotein, kakao pulver og sukring. Veldig godt.

Disse kan nyes med en gang eller du kan legge dem i lunsj boksen og ta med fyllet vedsiden av. De er faktisk like gode kalde, syntes jeg:)

Marie

Panne pizza gjort i en fei!

  • 14:01



Som student i Oslo betyr det for meg, hybelliv. Jeg bor i en bitte-liten hybel som jeg trives veldig godt i. Det ikke ha tilgang p alt som det vanligvis er p et stort kjkken har gjort at jeg m lage mine egne varienter p matfronten. Jeg har invistert i en god stekepanne, noe som gjr at jeg kan lage utrolig mye god mat i den.

Lompepizza er noe jeg syntes er utrolig godt, og her om dagen fikk jeg s utrolig lyst p det. Jeg tenkte derfor at jeg kunne prve lage en pizza variant i stekepanna. Det gikk utrolig bra. Bunnen med god og spr. Skal du lage til flere personer enn deg selv anbefaler jeg bruke en stekeovn.

Du trenger:

1 pk spelt lomper

Tomat pur

Ost

Skinke

Avokado

Lk

Trket organo

Pepper

Salt

Dressing:

Kesam (kesam mager)

Sitron

Hvitlk

Urter

Slik gjr du: smr tomatpure p en lompe, dryss over salt, pepper og organo. Legg p nsket mengde ost, dryss over skinke og lk, avslutt med avokado og basilikum. S legger du den p en varm stekepanne i ca 10min. Til dressingen moser du et fett hvitlk og blander den i en liten skl med kesam har salt, pepper og litt sitronsaft. Her gjelder det egentlig bare smake seg frem. Denne dressingen bruker jeg til utrolig mye. Tips! Hvis du syntes at dressingen blir for spiss i smaken kan du tlsette 1ts sukrin.

______________________________________________________________________________________________















Marie

Deilige mintpletter

  • 12:44

Dette trenger du:

1, 5 dl usaltede cashewntter

1 dl kokossfett

3 ss agave sirup

2 ss melk (Valg den du liker best. kokos, mandel etc..)

1 ts pepermynteolje

______

50gram 86% sjokolade (eller den du foretrekker)

1/2 ts kokossfett

Slik gjr du:

1. Ml opp riktig mendge ntter. Fyll opp med vann slik at det dekker alle nttene. Jeg anbefaller at disse str i kjleskapet over natten eller i minst 3 timer.

2. Skyll nttene godt, og tilsett smeltet cocosfett, agave, melk og pepermynte.

3. Kjr dette til en fin rre (ca 2min), smak til om det er stt nok eller nok pepermynte smak.

4. Fordel 1/2 ss oppi muffinsformer og sett i fryseren i ca 40 min.

5. Ta den harde rren ut av formene og legg p et bakepapir. Form de til den formen du nsker. Sett inn i fryseren igjen i ca 10min.

6. Smelt sjokolade og kokosfett i vannbad.

7. Dekk alle de nakne plettende i sjokolade og sett inn i fryseren igjen.

8. Du fr ca 20-22 gode fristelser!

Voil! Du kan snart nyte super gode mintpletter! Jeg kunne spist opp alle p en gang - disse ble S gode

___________________________________________________________________________________________





























Marie

Hjemmelaget snickers med dadler

  • 14:17

Du trenger:

Bunn

1 dl salte peantter

1/2 dl usaltede cashewntter

5-7 myke dadler

2 ss kokosmasse

1 ss sukrin melis

Topping

2 ss agavesirup

50 g mrk sjokolade

peantter

Fremgangmte:

Kjr nttene med en stavmikser til en fin masse

Tilsett resten av ingrediensene til bunnen, bruk en stavmikser til det blir en seig masse

Legg matpapir i en liten form, og tilsett bunnen

Press hele peantter og agavesirup p toppen

Sett i fryseren i 15 min

Smelt sjokolade og en stor ts cocosa sammen, etter 15min tar du nttebunnen ut av fryseren og heller sjokoladen over. Oppbervares kjrlig eller nyt med en gang. Disse er s gode

_______________________________________________________________________________________________________________________________
















Marie

Les mer i arkivet Juli 2016 Juni 2016 Mai 2016