hits

Sukkerfri G E L É - 5 enkle trinn

  • 11:29

Er du like glad i noe søtt som meg? Her kommer jeg med et veldig enkelt, og godt tips til en dessert som du kan nyte med god samvittgihet i hverdagen. Den er helt sukkerfri og nesten helt kalofrifri også:-) Spør du meg syntes jeg den smaker helt likt som vanlig gelé. 

 

Dette trenger du: 3dl funlight (valgfri smak), 7dl vann, 10 plater geletin.

1. Legg geletingplanene til bløt i 5 min

2. Varm opp væsken (saft og vann) i en kjele,

3. Klem ut væsken som er i geletin platene

4. Rør de mykeplatene godt inn i den varme saften

5. Fordel i små former eller i en stor bolle (jeg legger min i en plastboks med lokk over)

La stå over natten - voilà!

Jeg toppet min med mager vanilje kesam og valnøtter. Veldig god kombinasjon ♥



 

Marie

B a n a n p a n n e k a k e r

  • 11:15

Dette trenger du:

1 banan

1 egg (kan bruke 2 også)

1 scoop vanilje protein (kan sløyfes)

Kanel

Slik gjør du: Kjør alt sammen med en stavmikser, så er det klart for steking. Super enkle og utrolig gode pannekaker! Du kan toppe de med hva du vil

Tips: jeg har valgt å toppe/fylle mine med kesam som er blandet med sjokoladeprotein, kakao pulver og sukring. Veldig godt.

Disse kan nyes med en gang eller du kan legge dem i lunsj boksen og ta med fyllet vedsiden av. De er faktisk like gode kalde, syntes jeg:)

 

Marie

Panne pizza gjort i en fei!

  • 14:01



Som student i Oslo betyr det for meg, hybelliv. Jeg bor i en bitte-liten hybel som jeg trives veldig godt i. Det å ikke ha tilgang på alt som det vanligvis er på et stort kjøkken har gjort at jeg må lage mine egne varienter på matfronten. Jeg har invistert i en god stekepanne, noe som gjør at jeg kan lage utrolig mye god mat i den. 

Lompepizza er noe jeg syntes er utrolig godt, og her om dagen fikk jeg så utrolig lyst på det. Jeg tenkte derfor at jeg kunne prøve å lage en pizza variant i stekepanna. Det gikk utrolig bra. Bunnen med god og sprø. Skal du lage til flere personer enn deg selv anbefaler jeg å bruke en stekeovn.

♥ Du trenger:

1 pk spelt lomper

Tomat puré

Ost

Skinke

Avokado

Løk

Tørket organo

Pepper 

Salt

Dressing:

Kesam (kesam mager)

Sitron

Hvitløk

Urter

Slik gjør du: smør tomatpure på en lompe, dryss over salt, pepper og organo. Legg på ønsket mengde ost, dryss over skinke og løk, avslutt med avokado og basilikum. Så legger du den på en varm stekepanne i ca 10min. Til dressingen moser du et fett hvitløk og blander den i en liten skål med kesam har salt, pepper og litt sitronsaft. Her gjelder det egentlig bare å smake seg frem. Denne dressingen bruker jeg til utrolig mye. Tips! Hvis du syntes at dressingen blir for spiss i smaken kan du tlsette 1ts sukrin.

______________________________________________________________________________________________















 

Marie

Deilige mintpletter

  • 12:44

♥ Dette trenger du:

1, 5 dl usaltede cashewnøtter

1 dl kokossfett

3 ss agave sirup

2 ss melk (Valg den du liker best. kokos, mandel etc..)

1 ts pepermynteolje

______

50gram 86% sjokolade (eller den du foretrekker)

1/2 ts kokossfett

♥ Slik gjør du:

1. Mål opp riktig mendge nøtter. Fyll opp med vann slik at det dekker alle nøttene. Jeg anbefaller at disse står i kjøleskapet over natten eller i minst 3 timer.

2. Skyll nøttene godt, og tilsett smeltet cocosfett, agave, melk og pepermynte.

3. Kjør dette til en fin røre (ca 2min), smak til om det er søtt nok eller nok pepermynte smak.

4. Fordel 1/2 ss oppi muffinsformer og sett i fryseren i ca 40 min.

5. Ta den harde røren ut av formene og legg på et bakepapir. Form de til den formen du ønsker. Sett inn i fryseren igjen i ca 10min.

6. Smelt sjokolade og kokosfett i vannbad.

7. Dekk alle de nakne plettende i sjokolade og sett inn i fryseren igjen.

8. Du får ca 20-22 gode fristelser!

 

Voilà! Du kan snart nyte super gode mintpletter! Jeg kunne spist opp alle på en gang - disse ble SÅ gode

___________________________________________________________________________________________

 





























 

Marie ♥

Hjemmelaget snickers med dadler

  • 14:17

 Du trenger:

Bunn

1 dl salte peanøtter

1/2 dl usaltede cashewnøtter

5-7 myke dadler

2 ss kokosmasse

1 ss sukrin melis

Topping

2 ss agavesirup

50 g mørk sjokolade

peanøtter

 

Fremgangmåte:

♥ Kjør nøttene med en stavmikser til en fin masse

♥ Tilsett resten av ingrediensene til bunnen, bruk en stavmikser til det blir en seig masse

♥ Legg matpapir i en liten form, og tilsett bunnen

♥ Press hele peanøtter og agavesirup på toppen

♥ Sett i fryseren i 15 min

 

♥ Smelt sjokolade og en stor ts cocosa sammen, etter 15min tar du nøttebunnen ut av fryseren og heller sjokoladen over. Oppbervares kjørlig eller nyt med en gang. Disse er så gode

_______________________________________________________________________________________________________________________________

 
















 

Marie ♥

Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016