SUKKERFRI SKOLEBOLLER MED MANDELBUNN

 • 08:58

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SKOLEBOLLER:

- ca 9 stk,

1 dl melk

40g smør

1/2 pose tørrgjær

100g kesam

1/2 ts kardemomme

1/2 ts salt

3 ss sukrin

1 ss agave sirup

100g mandelmel (jeg lagde det selv)

100g speltmel

100 fibra hvetemel

Smelt smør og hell i melken. Rør gjæren ut i lunken væske. Bland i sukrin, salt, kardemomme og 2/3 av melet og rør til deigen blir jevn. Spe med resten av melet til du får en smidig og litt klissete deig. La deigen heve i ca.45 minutter. 

Trill deigen til en pølse og skjær i 8 - 9 biter. Trill hver bit til runde boller. Etterhev ca. 15 minutter.

Sett stekeovnen på 225 °C.

Lag en fordypning i midten av hver bolle og fyll i vaniljekrem. Pensle med egg og stek skolebrødene 12 - 15 minutter. Avkjøl på rist.

SUKKERFRI VANILJEKREM:

5 dl melk

1 ts vanilje pulver

4 ss sukrin

3 eggeplommer

4 ss potetmel

Varm opp melk, sukrin og vaniljepulver, ta av platen. Pisk eggeplommer og potetmel godt sammen, slik at det ikke er noen klumper. Bland inn litt og litt av melkeblandingen helt til du har en glatt og fin vaniljekrem. Gi det et raskt oppkok før du tar kasserollen av platen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

POWER SMOOTHIE

 • 14:25

HOLA FRIENDS!

Klar for en ny uke? Jeg vet hvertfall at jeg er det. Jeg kunne ikke bedt om en bedre helg en denne. Helgen min startet med bursdag for min fine venninne Tonje. En kveld jeg aldri vil glemme♡ Lenge siden jeg har ledd, synget, danset og kost meg SÅ mye. Vil du se noen bilder fra kvelden? Klikk deg inn her, så får du se noen av bildene som Tonje har lagt ut på bloggen sin.

Lørdag var det spontant middag og vin med gode venner. Planen var egentlig å dra ut, men vi kom oss aldri så langt. Det var så koselig å bare være hjemme med gode samtaler, vin og snacks. Hele søndagen ble brukt på sofaen. Jeg har følt meg litt små forkjølet hele uka, og det har ikke blitt noe bedre etter denne helgen. Det beste for en sår hals er noe kaldt. Som denne power smoothien:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Favoritten på lesesalen, på jobb og i farta; Pink PowerSmoothie.

PowerSmoothie med ekstra protein:

Frosne bringebær, 1 scoop protein, banan, 1/2 lime og melk til passe konsistens. Miks med en stavmikser til den blir kremete.


Jeg bruker Fit&Smart vanilje protein pulver fra Gymgrossisten. Jeg har prøvd mange forskjellige(!) og det finnes ikke noen som er bedre på smak eller konsistens. Har fått jentene mine til å kjøpe det også, og de digger det. Smaker himmelsk, klumper ikke og får smoothien til å bli ekstra kremete (ps: jeg er IKKE sponset av Gymgrossisten for å si dette. Dette er min ærlige mening)

Psst! trykk her HER for gode rabattkuponger du kan bruke ved kjøp hos Gymgrossisten /adlink.

Gjør det beste ut av den nye uka! Jeg er på vei til trening for en rolig økt, og litt stretching.

Klem Marie

DRIVING HOME FOR XMAS

 • 17:32

Hei hjerter, nå har jeg endelig juleferie, og det skal nytes full ut. Startet dagen med vippe påfyll fra wonderwoman Elin på BeautySpot. Så pakket jeg bilen full av julegaver, litt flyttelass og megselv. Deretter kjørte jeg innom Magnat for å rekke en rask økt før det blir noen dager med treningsfri. Hadde en knall økt på Magnat. Super deilig å få gjort unna som en god start på juleferien min. Jeg pakket treningsbagen i hu og hast og hadde glemt å ta med både håndkle og BH. Så jeg måtte pent tørke meg med papir. Haha, du vet the struggle is real når du må tørke deg med håndpapir og det er sånne små irriterende papirbiter over alt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Matpakken aka post workoutmåltd var en Nocco, 3 egg og en julemarsipan gris. Nom :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har jeg fått hjemmelaget kinamat av mamma. Stuen er knallrød med nisser over alt, juletre og klementiner. Julestemningen kommer sakte men sikkert. Nå skal vi snart på butikken og kjøpe inn det jeg trenger av ingredisenser for å bake masse godt. GLED DERE♡

Juleklem fra Marie

EN DAG TIL JULEFERIE

 • 14:12

Hei venner, siden jeg ikke har skrevet på noen dager tenker jeg å si hei til dere mens jeg sitter i lunsj pausen på jobb.

Siste arbeidsdag før jeg tar juleferie og det skal bli så godt.

Bilde fra en chill søndag i går..

Ellers denne helgen har jeg jobbet, trent og hengt med gode venner. På lørdag testet jeg Theif Performance igjen. Det er så fint der! Verdt å ta en titt.

Senere på lørdag var jeg super spontan, fant frem en Cava i kjølelskapet, hoppet på 20bussen og dro en tur til Amanda. Der var det julemusikk, gløgg og det som hører med. En altfor morsom kveld. Noe som første til at jeg ikke kom meg ut av sengen før rundt 14 tiden på søndag. Da ventet julegavehandel på meg. Hjelpes! Det var helt kaos, viste ikke at så mange var like sent ute som meg. Hvordan ligger dere an med julegaver?

Bilde fra lunsjen min i dag. CC, kalkun skinke, paprika, tomat, agurk og nøtter. Veldig godt. Hvis du vil kan du legge meg til på snap: malov heter jeg.

Håper dagen din er super!

Klem Marie

FULL BODY WORKOUT MED HEGE OG MARIE

 • 09:32

God morgen hjerter, her kommer økta Hege og jeg kjørte når hun var å besøkte meg i Oslo. Jeg må bare si igjen hvor inspirerende og motiverende det er å trene med noen andre. Det er inspirerende fordi jeg ser hvordan hun utfører en øvelse og hvor mye hun presser seg selv til å klare alle løftene. Også er det morsomt fordi jeg lærer nye øvelser og at jeg har en der hele tiden som kan presse meg til å klare de siste løftene. 

Vi hadde jo den fotoshooten på Magnat, godt jeg kjenner såpass mange der. Det er ikke ofte jeg trener med noen, og da må jeg utnytte det. Ellers pleier jo min kjære KamillaK og hjelpe meg♡ Men allikevel. Jeg beklager hvis vi forstyrret noen! Love you all. Haha

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FULL BODY WORKOUT MED HEGE OG MARIE:

Deadlift: 5 x 12

Front squat: 4 x 10

Bench press: 4 x 12

Pull down superset med back extensions: 3 x 10 

Side hev superset med front hev: 3 x 12

Biceps curl: 2 x 15

Mål med økta: gå igjennom hele kroppen, baseøvelser og høyreps (hypertrofi)

Denne økta var utfordrende og morsom på samme tid. Vi hadde korte pasuer mellom hver sett, ca 1 min. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
NOCCO var selvfølgelig med på økta, som den er nesten hver gang. Viste du at du NOCCO har en konkurranse nå? Gå inn på NOCCO Norge, og bli med i konkurransen hvor du kan vinne 10 brett!!!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, sjekk fiskebolla prøver å vise muskler
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Nå må jeg løpe avgårde til jobb. Det gleder jeg meg masse til, føler at jeg ikke har vært på jobb på evigheter! Håper dere får den beste fredagen, og GOD HELG.

Superklem fra meg

KJÆRE PETTER UTELIGGER

 • 22:30

Jeg ville fortelle deg at du har rørt mitt hjerte og sinn. Du har forandret meg, og mitt syn på hvordan det er å bo på gata i Oslo. Du har gitt meg et innblikk som jeg ellers aldri ville fått. Du har gitt meg sorg og glede. Tenk at du ville reise fra din vakre samboer og datter for å selv lære hvordan livet på gata er. Jeg er mektig imponert og utfattelig stolt over at det finnes mennesker som deg. 

Se alle episodene av Petter Uteligger HER. Det er helt gratis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går var jeg på jul i vinterbyen nede i Oslo sentrum. Det var med blandende følelser. Samtidig som jeg fant gleden i julen, julemusikk tenkte jeg på hvor kaldt det var. Og på de som må stresse rundt med hele sitt liv i noen plaspose . Et evig stress og mas de hjemløse har om hvor de skal sove i natt. Tenk å konstrant ha en følelse av å være utrygg? 

Jeg ønkser med dette at du skal sette livet ditt i perspektiv. Zoom deg selv ut, ser du hvor liten du egentlig er? Ser du at alle egetlig ser ganske like ut? Vi er alle mennesker. Vis  mer kjærlighet til hverandre. Bare en liten tankevekker fra meg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tusen takk for en kjempe fin dokumentarserie, Petter. Jeg vil anbefale alle å se den! Spennende, rørende og morsom.

 

God natt!

Klem M 

JUL I VINTERLAND

 • 09:47

Planen var å finne julestemning midt i Oslo sentrum, kjøpe julegaver, nyte god mat og godt selskap. Jeg klarte tre av fire. SHIT! Jeg har ikke staret med julegavene enda, og julaften er neste uke. Hva skjer? Har vurdert om jeg faktisk skal droppe å kjøpe julegaver og bare levere ut konvolutter med penger til hele familien. Leker litt med tanken på ansiktsutrykkene. OG vet at dette IKKE hadde gått godt hjem. Så ikke fortvil mamma, julegaver kommer. Jeg må bare finne motivasjon først. I morgen kanskje?

Hei foresten, hvordan står det til med juleforberedelsene? Drukner dere i sukkerfritt juelgodt og indre stress med tanke på alt som må ordnes før jul eller går det som smurt? Jeg er jo veldig glad i sunnere verianter av ting og tang. Senest i går lagde jeg sukkerfri karamell med nøtter og sjokolade eller også kalt myke snickrs kuler. MEN, blir det litt for mye av det gode? Jeg har hvertfall ikke vært den mest ivrige bloggeren som har stått for sukkerfitt godteri akuratt nå. Litt fordi det blir (uten å kaste stein i glasshus!!!) litt mye av det OG selvfølgelig pga eksamen. Nå er det jul og jeg skal spise å kose meg, LOADS!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går fikk jeg besøk av fineste Hege og vi staret dagen med en god treningsøkt. Så gikk turen gikk videre for litt post workout meal på Joe And The Juice. Derfra tok vi oss ned til jul i vinterland, også begynte det å snø. Jeg kunne ikke bedt om en bedre dag etter eksamen enn dette♡ Min fineste Nøtte Liten, you made my day. 

I morgen kommer jeg til poste de øvelsene vi gjorde på trening for de som har lyst til å prøve det! Det er en så fin motivasjonsboost å trene med en god venninne. Nå skal jeg leve på den motivasjonen i noen dager frem mot jul. Merker at det skal bli godt å komme hjem, og la julefreden senke seg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan er det med din julestemning? Ta deg en tur til jul i vinterland. Kos deg med en gløgg, og noe annet godt du finner i bodene der. Stress ned. Nyt livet. Lev nå. Og smil.

Klem Marie

TRENINGS TIRSDAG: RUMPEØVELSE

 • 07:13

Skrevet i samarbied med Atkns Norge

Hei spreke hjerter, i dag vil jeg tipse dere om en knall god øvelse; ettbeins hipthrust. Denne øvelsen kjenner du godt i rumpa, it buuuuurns. og gjør du den riktig vil du få synligre resultater.

Hvordan utføre øvelsen: plasser skuldrene dine inntil en benk, med beina godt i gulvet. Løft det ene beinet litt og press oppover gjennom helen med det andre. Hold fokuset på at rumpa jobber og skviiiiiiis

Hvorfor er dette en god øvelse: en sterk bakdel har mange fordeler, du blir sterkere i baseøvelser som markløft og knebøy, denne øvelsen kan du lett gjøre ute eller hjemme, krever ikke noe utstyr, en viktig muskel og aktivisere, en fin rumpe har vel aldri skadet noen? 

Denne øvelsen kan du gjøre med eller uten ekstra vekt. Enten helt alene eller som supersett med andre øvelser. Nå er det bare opp til deg, og hvis du gjør denne øvelsen riktig vil du kunne se resultater av det også :-) 

Plasser skulderene på en benk:

Press deg opp gjennom helen, pass på at du strammer magen og ikke svaier i korsryggen. Kontrollerte øvelser:

Skvis alt du har på toppen av øvelsen, rolig og kontrollert ned.  Pass på at nakken alltid er en forlengelse av ryggen:

Nå er det bare å prøve. Utfordre degselv med å lagge på ekstra vekt på hoften når du føler at du mestrer øvelsen. Dette er personlig med hat/elsk øvelse. 

LYKKE TIL!

DAGEN FØR DAGEN, FØR DAGEN

 • 06:18

Først startet jeg med å skrive mange negative ladde ord her, men nei. Det skjer ikke. Ja ting er litt ekstra tungt nå, men det er ok. Det er ikke noe mer enn hva jeg klarer å takle uansett. SO MONDAY!! Let´s do this :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SÅÅÅÅ hva skjer i dag? Jeg er selvfølgelig på min reise innover til Elverum. For å jobbe videre med prosjekteksmen vår. Og jeg må bare si at jeg får så dårlig samvittighet for at jeg hele tiden maser på dere ang eksamen min. Men det er så stor del av livet mitt nå, at jeg nesten ikke vet hvordan jeg ikke skal mase om det. Men snart venner, da er det slutt på det. Nå er det bare man, tirs ons og torsdag igjen!!! Så er det juleferie. WIHU HURRA!

Middagstips: Kostholdet mitt er veldig ensformig i denne perioden, hvertfall i ukedagene. Det jeg spiser er som regel kun preppetmat (mat som jeg har laget på forhånd), som jeg bare kan varme opp i ei fei. Til lunsj går det mye i egg fordi det er så enkelt å ta med på skole og jobb. En stor salat med egg og masse andre gode grønnsaker, fyller kropp og hjerne med masse nyttighe næringsstoffer. Til middag har jeg blitt hekta på brokolimos. Det er så godt. Skriver min oppskrift under bildet for de som vil ha den. Brokolimos passer til alt; kjøtt, fisk og kylling. Perfekt tilbehør, det går raskt å lage og smaker såååå godt. Jeg er ikke så fan av brokoli, men i denne varianten er den vanskelig og ikke elske. 

Mitt middagstips blir derfor, brokolimos og poteter som tilbehør til det du måtte ønske om det er kjøtt, kylling, fisk eller vegetar er opp til deg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bokolimos: 

1 brokoli, 2 ss kesam mager, 1 ss smør, salt, pepper og 1/4 lime. Mos alt med en stavmikser. Voila! Nå er det bare å kose seg.

 

Ha en knallegod mandag!

SUNDAY WRKOUT AND CHILL

 • 20:33

Herlighet for en helg det har vært. So much love!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Helgen startet med at jeg møtte mine gulle gode jenter på Døgnvill for en bedre burger og søtpotetchips, prat og hygge. Derfra gikk vi videre og kjøpte smågodt, leide Magic Mike XXL på viaplay og chill. Selvom jeg var helt i koma og sovnet flere ganger under filmen var det perfekt avbrekk til eksamenstresset oppi hodet mitt.

Lørdagen var det tidlig opp for å treffe NOCCO Norge gjengen. Vi startet dagen på Gym Ila, hvor vi lekte oss litt og ble kjent. Derfra gikk vi videre for å danse poledance og rocke CrossFit. Så mye kjærlighet, så mye latter og GLEDE. Etter masse trening var jeg helt kjørt, og super klar for å slappe av hjemme med middag, film og chill. Hadde storfint middagsbesøk og det passet helt perfekt.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har jeg nettopp kommet meg hjem fra en late night workout på magnat. Økten var kakon. Men jeg er sliten og trøtt. Nå gleder jeg meg til å sove, skal meeeeega tidlig opp i morgen, for å treffe eksamensgruppa mi i Elverum.

Jeg håper din helg var verdt noe.

Stor Klem

PÅ RIKTIG STED, TIL RIKTIG TID

 • 11:08

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er siste vinteren jeg skal reise opp og ned til Hedmarken for å jobbe med skole. Siste jula uten eksamensnerver. Siste alt egentlig. Til våren er jeg ferdig. Da er det jeg har jobbet så hardt for i mange år endelig over. Det er da voksenlivet starer på ekte. Hva skjer med bloggen da? Jeg digger dere, hva dere gir meg og hvilken glede denne verden er.

Det er ofte så mye jeg har på hjerte, som jeg ønsker å fortelle. Jeg tenkte at jeg skulle være enda litt mer personlig på bloggen fremover. Så dere lærer å kjenne meg. For hver dag er ikke bare fyrd og gammen. Noen dager er kjipe. Jeg også har sånne drittdager hvor alt suger, og jeg helst vil ligge hjemme med lukket dør, mobilen på lydløs og Netflix som gjentatte ganger spør om jeg fremdeles ser på. Heldigvis er de fleste dagene mine happydays, og jeg gleder meg over hver dag. Jeg er sånn person som lever i øyeblikket, selvom jeg planlegger matpakken min. 

Året 2015 har lært meg så mye. Jeg kan faktisk si at jeg har vokst mer enn jeg har gjort på mange år. Jeg bare gleder meg til å se hva 2016 har å by på. Det har så mye å si om du er på riktig sted til riktig tid. Er det helt tilfeldig tror du? Det at noen som alltid er til riktig sted til riktig tid? Eller er det bare slik at noen mennesker har mye mer positiv innstilling til livet og alltid ser på det som riktig sted og tid?

Først må jeg bli ferdig med prosjekteksamen, så jeg får hive meg rundt å begynne på den. Begynner å se slutten på eksamen nå. Når den er leverert skal jeg jobbe litt her i oslo, så går turen hjem til mamma for å bake julekaker. Det har nesten blitt en tradisjon at jeg baker disse kakene hver år. Jeg vil ikke si hvilket slag det er enda. Så dere får vente å se litt til. Klarer du å gjette kanskje? Hele familien elsker de. De er fulle av smør, sukker og hvetemel slik julekaker skal være♡
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Med dette ønsker jeg deg en goooooooood helg

SMIL BARE

 • 06:10

Hei dere, nå er jeg for fullt inne i eksamenzilla modus. Ingen neglebånd igjen og eksem brer seg over armen min. Huden min stakkars har gått i streikemodus og jeg er så trøtt at jeg er mer våken en noen gang. Jeg teller ned dager til juleferie, fred i sjelen og søvn. 

Nå om dagen lever jeg på CC, bringebær og nøtter, KAFFE, NOCCO og vann. Mange av dere som spør om ikke jeg kan legge ut mer middagstips, og det kan jeg selvfølgelig. Men tåler dere at jeg spiser fiskekaker, pasta og pesto til middag? For det var gårdsdagens, og er dagens middag. Haha. Sykt merkelig kombo, og ikke spesielt godt er det heller. Planen var egentlig at jeg skulle ha fullkornspasta, laks og pesto. Men butikken hadde ikke Salmalaks (kun frossen), og jeg måtta ha mat asap. Tror det kalles et kompromiss? Men dere, prøvs laks, fullkornspasta og pesto da? SÅ GODT

SONY DSC

/sponset behandling

I går var jeg innom min heltinne på BeautySpot Oslo. Hun legger de fineste og letteste vippene! Jeg er så fornøyd. Er ikke det et fint julegavetips til ei som har alt? Jeg vet at jentene på BeautySpot selger gavekort. DET HADDE JEG BLITT SÅ GLAD FOR♡♡♡♡ For mer info se HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og du? Vil du følge meg på den nye FB siden min blir jeg super glad, Direktelink HER

EKSAMENZILLA

 • 09:18

Kan jeg bare rømme fra eksamen og late som ingenting? No no, me not know nothing? Nei jeg kan vel ikke det. Jeg får vel bare henge i det, så blir det happy ending til slutt, haha. Sykt dårlig humor jeg får i eksamnesperioden. For ikke å nevne kort lunte, stress eksem, distré til de grader, kaffe misbruker og bare ikke helt med i dagliglivet. Jeg kan gjøre de merkligste ting. Som feks å da jeg la iPhonen min i en av skone i gangen mens jeg tok på meg sko for å løpe ut døra. Så fant jeg plutselig ikke mobilen. Brukte en evighet på å lete uten hell, da skjønte jeg at måtte få noen til å ringe til den. Selvfølgelig gjør jeg dette bare en gang. Nå når jeg ikke finner mobilen, er det første stedet jeg leter i skoa i gangen (neida..) Men ellers alt bra.

Iskrivende stund er jeg i full fres på vei til Elverum. Skal møte mine eksamenspartnere og læreren min for veileding av oppgaven vår. Jeg har faktisk en god følelse på denne oppgaven (JINX), MEN vi får se etter veiledning. Enten rømmer jeg å later som ingenting, eller så danser jeg med JB i ørene. Oppdatering kommer selvfølgelig. Frokost og lunsj er pakket og klart. Jeg sov så lenge i dag at jeg ikke en gang rakk kaffe før jeg måtte løpe ut. Det er ca det verste jeg vet. Men jeg plukket med meg en NOCCO fra kjøleskapet, og veier litt opp på smilet.

Nå må jeg ta tilbake kontrollen over hverdagslivet. Jeg må stresse ned, og holde hodet på rett sted. Men hvordan? Jeg har gjort det lett. Jeg googlet en løsing. Og fant at mentaltrening kanskje kan være noe?

Jeg fant en veldig fin side her. Som skriver blandt annet dette:

Tenk gode tanker 

Det er ikke uvanlig at triste tanker gjør at humøret ditt blir dårligere, at entusiasmen og energien i kroppen forsvinner. Gode tanker derimot, kan medføre at du opplever at skuldrene senkes noe, en følelse av avspenthet og glede brer seg i kroppen. 
Øvelse: Forsøk å hente frem en god tanke eller minne. Det kan være en hendelse, fra en ferie, eller hva som helst. Se om du kan holde disse minnene i bevisstheten i ett minutt. Hva kjenner du i kroppen? Kan du registrere hvilke følelser du fylles av? Kan du registrere noen endringer i kroppen eller i humøret?

Det skal jeg meg prøve på. Har du prøvd mentaltrening før? Jeg er skikkelig åpen for dette merker jeg, og blir veldig glad for flere tips. 

Jakke her, tights her. Og du? Bruk koden fitcherry20 så får du 20%rabatt på hele armourstore.no♡

Bortsett fra eksamenskaos, så har jeg så mye treningsglede om dagen. Jeg er litt inn i vektløftingen igjen. Det er så gøy å kjenne på mestring. Jeg har funnet ut at jeg har litt mer kontroll enn hva jeg hadde før. Jeg forstår mer og mer hvor på momentet jeg skal hente kraften fra. og det er GØY :D Selvom jeg er på stedet hvil når det kommer til vekt på stanga. 

MONDAY, YOU READY?

 • 14:23

Nå er det virkelig siste innspurt av eksamen. Så nå gjelder det bare for meg å henge meg i svingene, for nå går det unna! HJELP!

Helgen som var har jeg tatt helt fri fra eksamen, og brukt den på jobb, venner og trening. Denne helgen her har vært så fin. Så nå skal jeg ta med meg minnene fra helgen og leve på mens jeg sitter å skriver på eksamen, trener og går på visning. Litt av et styr å være i eksamensmodus, og samtidig rekke alt annet som jeg vansligvis ikke rekker pluss at jeg skal flytte oppå det. So friends, if I can do it! SO CAN YOU. No excuses :-)

Jeg testet forresten Thief Performance på Tjuvholmen på fredag (ingen bilder derfra) Det var så fint der. Og hadde det ikke vært for at jeg har min andre familie på Magnat (♡) så hadde jeg meldt meg inn der.  

Håper dagen din blir knall! Snart kommer det oppskrift på hjemmelagde bountybars på bloggen.

So long!

PIZZA AND CHILL

 • 09:58

Åh i går hadde jeg besøk fra Sandefjord. Storstas! Først var vi på Olivia Tjuvjolmen der koste vi oss med pizza og rødvin. Etter det dro vi hjem til meg pratet om alt og ingenting, og bare tok en veldig rolig fredag.

Olivia var stedet vi alltid pleide å dra på før når Ingamay bodde i Oslo. Det er så chill der. Elsker at de har levende lys og åpen ild.

As we speak er jeg i hu og hast på vei til jobb. Ville bare titte innom å si hei og ønske dere en fantastisk lørdag!

Ha en smilende lørdag fine hjerter.

Klem Marie

THANK GOD IT´S FRIYAY

 • 06:58

 HEI OG HOPP FINE LESERE, ER DERE KLARE FOR HELG NÅ?

Eksamen er godt i gang, og det er to uker igjen til innlevering. Jeg føler at livet mitt dagen kun dreier seg om forsknings artikler, pensumlitteratur og drøfting. Jeg kan ikke ha noen faste avtaler på kvelden fordi jeg vet aldri hvor lenge jeg blir sittende å lese. Jeg må vie all min tid til denne eksamensoppgaven. Håper det vil lønne seg når resultatet kommer. Så ukene fremover vil det bli mye eksamens prat, men jeg skal prøve å begrense meg. For det er jo ikke noe gøy. Hva ellers er nytt? Jo! Jeg skal flytte (igjen!!). Hun jeg bor sammen med nå eier leiligheten, og har plutselig bestemt meg for å selge. Ja.. Bare et par mnd etter jeg flyttet inn. Føler meg litt lurt, men sånn er det. Jeg satser på å finne meg et enda bedre sted å bo. Gleder meg til endt utdannelse, da skal jeg kjøpe meg et sted som jeg kan føle meg trygg i hele tiden. Alt til sin tid.

Nå skal jeg virkelig glede meg over helgen. Og glemme eksamensmas og flyttekaos litt. Selvom denne helgen her er satt av til jobb, både i dag, lørdag og søndag. I dag etter jobb tenkte jeg å hygge meg litt med mat og et glass ute sammen med ei god venninne, og på lørdag skal jeg teste ut Theif Performance på tjuvholmen. Wihu! Noen som har prøv det gymmet? Det er jo så fint der. Denne helgen skal jeg skape minner jeg kan leve på mens jeg sitter på lesesalen og skriver. ....heeeeelt frem til 17 desember, for da skal eksamen leveres og da har jeg endelig offisielt JULEFERIE!TIGHTS HER, SPORTS BH HER, SKO HER Bruk min rabattkode og få -20% på hele nettbutikken. Koden du skal bruke er: fitcherry20

GOD HELG!

HAR DU LYST, HAR DU LOV

 • 19:08

Hei hjerter, jeg tenkte å fortelle dere at jeg har nå opprettet en facebook profil til bloggen min. Der vil jeg oppdatere nye blogginnlegg, koknurranser og andre morsomme innlegg. Jeg vil også dele litt mindre innlegg, som statuser etc som jeg ikke syntes passer på bloggen.

Du kan komme direkte til den nye siden min ved å trykke her: https://www.facebook.com/fitnesscherry ♡Håper du vil LIKE, så jeg rask kan komme igang med noen koknurranser til dere ♡

Klem Marie

NOVEMBER, YOU DID ME GOOD

 • 16:50

Jeg er i en helt ny flyt for tiden. Det er en sånn flyt hvor ting bare løser seg unasett. Hvis feks noe kjipt skjer så tar det ikke langt tid før no enda mer postitivt skjer. Litt sånn: ååh det var derfor det skjedde så dette kunne skje istedenfor. Noen gang vært i den flyten hvor du bare ser positivt på alt, uansett hva som skjer?

Jeg tror at hvis du velger å se på enhver situasjon med det positive øyet, vet du hva som egentlig skjer da? Da vil du alltid komme best mulig ut av en situasjon. Du vil alltid vinne. Du vil aldri la deg vippe av pinnen for noe som er ubetydelig. Du vil være lykkelig.

November ass - I LOVE YOU♡ Nå tar jeg i mot desember med åpne armer

Okei, så tilbake til jorden her. Sist uke har vært laaaaaang. Evig lang faktisk. Jeg ha pendlet masse, trent masse, spist masse nyttig mat, ordnet vipper, vært med venner, vært på møter, studert, holdt undervisning for sykepleierstudenter, startet med eksamen, blitt en del av NOCCO Norge (super happy for det), laget mat, vært på julebord og oppi alt dette har jeg vært meg selv. Jeg har glemt både tid og sted. Jeg har vært halvveis student, halvveis blogger, halvveis alt. Jævlig dårlig følelse faktisk. Men samtidig er det helt greit. Jeg har hatt en helt fantastisk fin uke. Det har skjedd så mye fine ting. Jeg har møtt så mange nye og vakre mennesker. Jeg er kjempe taknemmelig for denne uka.

Selvom jeg har vært halvveis alt. Så har jeg allikevel fått gjort det som er aller viktigst; jobbe med eksamensoppgaven. Nå gjelder det bare å overleve før det blir en sykt velfortjent juelferie.Genser her, singlett her, tights her, sko her, husk at du kan bruke koden fitcherry20 for å få 20% på hele nettbutikken.

Disse skoa kan ikke beskrives. Når jeg var å hentet en super stor pakke fra Armourstore på posten, Jeg ble forelsket i skoa når vi først så de, og heiv meg over de for å prøve. De er utolig gode på foten med god demping. Fikk meg en matchtene veske også den finner du er her, og sko her. I´m in LOVE.

For en tid! Akuratt nå skal jeg bare sveve på denne skyen litt. Vi sneiks om litt babes.

SIKRE DEG MANGE GODBITER I DAG

 • 09:58

Klærne er sponset

 

ARMOURSTORE.NO HAR BLACK FRIDAY OG HELT SINNSYKE PRISER I NETTBUTIKKEN.

Hola babes, jeg bare må tipse dere som tidenes tilbus hos Armourstore. Pluss at jeg har lagt ut noen bilder med direktelinker til mine favorittplagg♡

Nå må jeg hive meg tilbake til eksamen, håper jeg rekker litt shopping i dag også. GOD SHOPPING

Her er noen av mine absolutte favoritter:

SINGLETT HER

GENSER HER

SKO HER

JOGGIS HER

TIGGHTS HER, GENSER HER

JAKKE HER,

DRØMMER MEG BORT TIL JUL

 • 07:33

 

Ingen av bildene er mine. Kilde: google

Ha en fin tirsdag:-)

Stor klem Marie

LETS DO THIS MONADAY

 • 11:53

Hola babes, er du våken? Klar? Mandag venter ikke, så det er bare å sette i gang. Ingen tid å miste! Jeg er allerede godt på vei til Elverum, denne gangen med buss. Herrefred så digg. Jeg får gjort så mye på veien. Dette skal jeg begynne å gjøre mer av. Frokosten er inntatt med en liten rebdull som gir meg vinger. Frokosten i dag bestod av 1/2 boks CC, med blåbær yoghurt 0%, persimmon og rosiner. Jeg kan faktisk ikke beskrive min kjærlighet til rosiner i disse dager. ME LOVE! Det gjør retten spør du meg.

Jeg har pakket med meg egg og riskaker til et mellommål, også kylling og squash til middag på vei hjem til Oslo igjen. 

FAIL TO PLAN, PLAN TO FAIL. Så enkelt og vanskelig er det på samme tid.

Noen tips fra meg til deg om hvordan du kan planlegge for å vinne:

-Se på hele uka som en helhet. Hvilke dager blir hektisk? Hvor lenge skal du være borte den dagen? Hvor mye mat trenger du for å holde energinivået oppe? Ta med noen proteinrike barer (i tilfelle blodsukkeret skulle falle, og du blir et matmonster som meg)

-Når du først lager middag, lag mye. Lag så mye at du har mat stående i kjølesapet flere dager fremover, super enkelt å vamre opp, og hvis du vil ha en sala ved siden av er det super raskt å blande sammen

-Lag mat som er god å varme opp. Jeg syntes ofte gryteretter eller wok er veldig gode å varme på, taco salat, karbonadekaker, omelett (like god kald), speltlompepizza, supper, lasange etc:-)

-Kjøp porsjons størrelse frysebokser på butikken og frys ned middag. Bare å ta opp på morran så har du middag til du kommer hjem
Håper du får en kickass start på uka

Klem Marie

EN MORSOM SØNDAGSØKT

 • 20:23

Sundayz fun they say. Dagens økt var bra! Tror det var pizzaen fra Olivia tidligere i dagsom gjorde det. Masse energi, masse styrke og jeg føler meg bra! Helt til jeg skulle avslutte økta med gutta på magnat. Haha, neida joda.


Økten min var sånn her:

Styrke rykk 4x4

Støt 2x4, 2x2

Frontbøy 5x4

Pistol squat i ringer 4x8

Strak mark med 32kg kettlebell 4x12

Avsluttet økta med denne hat øvelsen. Jeg som følte meg så bra, følte meg ikke så tøff i trynet lengere. Betyr det at jeg brude gjøre mer av dette da? I think so

20 sek med annen hver arm, 3 runder

20 sek begge armene, 2 runder

20 sek begge armene og en lite hopp

UKENS TRENINGSLÅT: MEGHAN TRAINOR: BETTER WHEN I´M DANCIN


#THEPROTEINKITCHEN

Er du klar for å knuse nye mål til uken? Det er jeg. Jeg starter uken med en tur til Elverum for å gå igjennom et opplegg vi skal ha for sykepleierstudentene til ondag også skal jeg jobbe med eksamensoppgaven. Føler meg super heldig som orket å foodpreppe på lørdag, så nå har jeg hvertfall middagen i boks (bokstavlig talt) for noen dager fremover. Alt jeg kan gjøre for å spare mere tid er det jeg gjør akuratt nå. Perfekt å spise middagen på vei hjem fra Elverum, så slipper jeg å være helt utsultet når jeg kommer hjem. Så nå får jeg komme meg i dusjen, og begynne med noen små oppgaver som skal gjøres. Håper du har hatt en deilig søndag!

Klem Marie

SNACKS TIL JENTEKVELD

 • 12:50

Hallo hjerter. I skrivende stund sitter jeg på jobb i lunsjpausen min. Helt uten mulighet for korrektur(krise!) Haha. Var det noen av dere som prøvde dere på tunfiskpizzan i går foresten?

I går etter jobb dro jeg innom butikken, kjøpte en sixpack corona, litt grønt og bær. Jeg glemte helt det grønne da jeg ble helt satt ut av to som jobbet på kiwi bak kassen begynte å krangle da jeg skulle betale. Han ene var sur fordi hun aldri tok noen ekstra vakter og hun bare "jeg tar alltid ekstra vakter 9 av 10 ganger" og jeg bare "eeeh jeg vil gjerne betale med kort" Sykt flau løp jeg ut med det jeg tydeligvis syntes var viktigst. Fikk med meg ølen og kom meg hjem. Det her er et sånn once in a blue moon øyeblikk. Men du vet, livet skjer og det er så viktig å nyte det oppi alt stresset. Satte på hyggelig musikk, deilige klær, en corona og der var jeg klar for å innta fredags følelsen. Mine planer var å lage to skokoladevarianter, også senere på kvelden møte noen fine jenter ute.

De to sjokoladene jeg lagde var to super digge sjokolader en med uten og en med lite sukker.

Noen av oss jentene fra jobb skal ha hungergames-maraton, og siden hun vi skal være hos står for middagen er planen at vi skal ta med snacks. Mitt bidrag til i kveld blir rockyroad og peanutbuttercups. Yummi!

Rockyroad: 100g sukkerfri sjokolade, 1 neve mandler, 1 neve sukkerfri mashmallows, 1 klype salt, og 1 scoop proteinpulver. Lag et vannbad og smelt sjokoladen sakte. Bland sammen salt og protein i sjokoladen. Fordel den på et bakepapir og strø over mandler og mashmallows. Legg den på et brett i frysten i noen timer eller i kjøleskapet over natten. Super enkelt og oh-so yummi!

Peanutbutter cups: 100g mørk sjokolade, 100% peanøttsmør (jeg brukte myprotein sin). Lag et vannbad og varm sjokoladen opp langsomt. Finn frem noen konfektformer og fordel sjokoladen i denne, slik at det blir bunnen av peanutbutter cupen. La det stive litt før du tilsetter 1/2-1 ts peanøttsmør. Fyll på med skokolade på toppen. La det stivne og nyt.

Tips: tilsett litt kokosfett i sjokoladen så blir den enda bedre.

Ha en fin lørdag da! Husk å nyte øyeblikkene som dukker opp:-)

STUDIEDAG ER GANSKE ALLRIGHT

 • 12:13

Hei dere♡. I dag stod jeg opp grytidlig, skulle i et møte som varte i en drøy time. Når jeg kom hjem var den eltefrie deigen min klar for ovnen. Den beste frokosten jeg har hatt på lenge. Manglet bare appelsinjucie, så hadde den vært topp notch.

Nå skal jeg starks skype med jentene jeg er på eksamensgruppe med, slik at vi kan planlegge og finne en god problemstilling oppgaven. Siste eksamen før jul er en oppgave som skal handle om et etisk dilemma vi kan møte på eller har hatt på tannklinikken da vi var i praksis. Herrefred jeg gleder meg til juleferie nå og ta en kort pause fra skolen. Men før skype rekker jeg en rask treningsøkt. I dag tenkter jeg det blir fullkroppsøkt, med supersett på de fleste øvelser. Da får jeg gjort mest mulig på kortset mulig tid. Egentlig hadde jeg tenkte å ta fri i dag, men jeg kjenner meg veldig opplagt og har masse energi til en høyrep økt. Hva skal du trene i dag?

Jeg får hive meg rundt, hvis jeg skal rekke atl jeg hadde tenkt


Disse rundstykkene er bare så gode, og luftinge. Blar du deg litt tilbake under oppskrifter på bloggen min finner du oppskriften. 

Vi prates snart babes

NÅR LILLELØRDAG FØLES SOM BLÅMANDAG

 • 18:28

Heisann hoppsann bloggvenner. Hvordan er onsdagen din? Her kommer et bildedryss fra min snapchat story i dag tidlig.. Jeg stod opp halv seks for å rekke å lage frokost, lunsj, drikke kaffe og høre på radio før jeg skulle kjøre den laaaaange turen opp til Elverum. Pendlerlivet er tyngre enn jeg trodde.. Og noe jeg ikke unner noen. Du må latterlig tidlig opp, og hele tiden planlegge alt til punkt og prikke. Hvis jeg skal se de positive i det, så har jeg blitt utrolig strukturert og god på planlegging de siste årene.

For dere som følger meg på snap(malov) så i går at jeg kokte egg for en hel armé. Fordi egg er perfekt som fastfood og holder seg godt opptil flere dager i kjøleskap. 

Til frokost i dag ble det cc, egg, kanel og mandler. Egg og kanel er undervurdert. Det er så godt. Jeg tror kanel passer på nesten alt. For eksempel er det veldig godt på torsk også:-) Vil du ha en oppskrift  på torsk og kanel, så kan jeg få til det neste uke?

Heldigvis lagde jeg en stor porsjon med kylling og squash i går kveld, så nå er middagen i boks (bokstavlig talt) til i dag og i morgen. Til lunsj ble det to grove brødskiver med hjemmelaget guak og kalkunskinke. I min guakamole har jeg 1 avokado, 1/2 lime og salt&pepper, deretter bruker jeg en stavmikser på det hele. Da blir den jevn og myk.

Matlasset er pakket og klart! Frokost, lunsj og middag. Litt snacks og kaffe. Dette må jeg gjøre for at jeg skal holde energi nivået oppe. Det har vært veldig lite søvn de siste dagene, og da er det ekstra viktig at jeg får i meg nyttig mat så ikke denne blåonsdagen blir altfor hard.

Men jeg trosser blåonsdag og hopper høyere enn dørstokkmila. Nå har jeg blandet sammen en shake med cherry flavor bcaa og good to goo for en sen treningsøkt.

Ha en fin tirsdag dere♡

UKENS HANDLEKURV

 • 15:52

Hei dere, nå har jeg nettopp kastet i meg noen brødskiver med guac og kylling. YUMMY! Tror det tar over for smoothie fremover. Kanskje..? Jeg er jo en person som alltid får oppheng i en type mat og spiser det til jeg ikke orker å se på det mer. Det samme gjelder til frokost, middag og ja.. Du skjønner greia. Her om dagen hadde jeg besøk og da lagde vi noe veldig godt. Kylling med squash, paprika, løk, hvitløk, chili og soyasaus. Det ble så godt, så jeg hadde lyst til å lagde det igjen. Det gjorde jeg i går. Kom hjem sent i går fra trening, og okret ikke handle. Heldigvis hadde jeg en kylling i kjøleskapet. Men jeg manglet squasg. Såløp jeg på brunnpris og kjøpte en squash. JA EN SQUASH. Hvorfor må jeg alltid gjøre det så kleint for meg selv?

Så i kveld blit det middagsprepp til dagene fremover. Det blir kylling med squash, brokoli, løk, hvitløk, chili, saoyasaus og kokosmelk. Det er så godt! Bare prøv selv. Kjempe godt å varme opp igjen også.

Handlelappen i dag bestod av:

1 pk kylling

1 squash

Avokado

Kylling pålegg

CottageCheese

0% yoghurt

Egg

Bringebær

Persimmon

Lime

Redbull Zero

OOOOOOOGså hentet jeg pakke på posten i dag fra MyProtein (sponset). Gleder meg masse til å prøve produktene♡ Peanøttsmør, sirup, whey protein, bcca og noen barer.
Fortsett å smil! Det kler du

KJÆRE MANDAG

 • 10:00

Vær hilset blåmandag. Igjen har helgen skapt minner og latter som jeg kommer til å leve på lenge fremover i vintermørket.

Akuratt nå sitter jeg på trikken, blogger fra mobilen. Så på forhånd unnskylder jeg evtentuellle skrivefeil(!) jeg ville bare så gjerne si hei til dere fine lesere.

Denne helgen har vært frihelg for min del og jeg har vært med gode venner, trent, vært på standup, kost meg med vin, spist altfor god mat og kino. Tror november er min månde. Var det noen av dere som prøvde speltrundstykkene foresten? Jeg skal lage en ny rude i kveld.

Vi blogges!

DET HANDLER OM OM VIKLE UT, DET SOM ER INNVIKLET

 • 07:28

Hei dere, i dag våknet jeg opp med feil bein. Hadde bare lyst til å snu puta og sove videre. Det gikk heldigvis fort over når jeg møtte min blide lille samboer Tiril. Utrolig koselig. Akuratt nå er jeg to timer forsent ute, med tanke på planen jeg hadde satt opp for meg selv. Sitter ved kjøkkenbordet og drikker en stor kopp kaffe, mens jeg tenker ut hva jeg skal ha til middag senere. Jeg tenker laks og mango. Jeg er altfor dårlig på å spise fisk. Noen forslag?

Det er så mange som alltid skal gjøre ting så komplisert. Ikke tren sånn, du må trene sånn, hvorfor trener du sånn og ikke sånn?, det er ikke god nok trening, nei-mat, farlig mat, spiser du nok, spiser du formye bla blaaaaa.. Listen er lang, og svarene er mange. Det florerer av tips og triks som skal gi deg en snarvei til den såkalte drømmekroppen eller drømmeformen. Noe som ikke stemmer. Hardt arbeid er det som skal til. For ellers ville jo alle gjort det. Sant? Okei. Så hvordan skal vi vikle ut det som er innviklet? Jeg både hører og ser mye rart. Noen ganger blir jeg helt satt ut av hva folk klarer å gulpe ut. Så regel nummer 1. er å ikke tro på alt du leser. Vær kildekritisk, hvem er det som egentlig har skrevet det og hva slags bakgrunn/utdannelse har denne personen til å komme med slike påstander.

Det handler om å leve. For meg er det å spise en brødskive med ost, gå ut døren og kjenne lukten av høst. Plotte inn musikk i ørene og bare levet i øyeblikket. Enten om det er på vei til trening, jobb eller andre avtaler.

Genser her, tights her, sko her

Nyt livet nå. Smil. Pust dyp ned i magen. Dans. Syng. Gå tur. Spis bacon. Gjør hva du vil, bare så lenge det gjør deg glad og ikke skader noen andre.

JEG BEGÅR EN DØDSSYND HVER DAG

 • 18:00

Hei marihøner, jeg skjønner ikke helt hvor den blir av. Før jeg vet ordet av det er det super mørkt ute og umulig å ta fine bilder. Safe to say, at mørketiden er her.

Det at det ikke blir fine bilder når det er mørkt er også litt min skyld, fordi jeg ikke har brukt tid på å sette meg inn i kameraet mitt. Jeg begår en dødssynd i en fotografs øyne hver dag, og setter´n på auto også tar den passe bra bilder. Jeg er blir hvertfall veldig ofte fornøyd. Har jeg noen lesere som er flinke på hybrid kamera ala Olynpus Pen? Tips pliz♡

Eltefri speltrundstykker til frokost i dag også. NAMM!  Jeg har bestemt meg for å dele oppskirften med dere. Men den kommer ikke før i morgen! Så hold ut til litt, det betyr at dere får en perfekt oppskrift til helgefrokosten.

Etter den diggeste frokosten studerte jeg litt, også gikk turen videre til Elin på BeautySpotOslo. Endelig fikk jeg satt på vipper igjen. Nå har jeg gått alltfor lenge uten. Elin er så utrolig dyktig, og jeg ble kjempe fornøyd. Jeg at når jeg er hos henne er i trygge hender. Bare se så fine de ble. For priser og onlinebooking, se her. Sponset behandling.

Nå har jeg både bryn og vipper onfleek! ..som de trendy folka sier

Bildene er hentet fra min snapstory: malov

I skrivende stund har jeg bestemt meg for at jeg fornøyd med dagens innsats på fakultetet. Nå skal jeg hjem for å spise litt, så går turen til Magnat. Herrefred så støl jeg er! Hamstringen min ber meg om å hvile, eller den hyyyyyler om å få hvile. Haha! Så i dag er det overkroppen som står på programmet. Har ikke helt bestemt meg for alle øvelsene enda. Men det er en øvelse jeg har bestemt å begynne med, å det er chins negative og med strikk. 

Skal du trene i dag, isåfall hva?

 

JEG LÆRER NOE NYTT HVER DAG

 • 07:30

Hei skjønninger, har uken din startet slik du ønsket? Jeg starter denne tirsdagen med å lage eltefrie speltrundstykker. Jeg er utrolig spent på hvordan de blir. Blir det bra skal jeg selvfølgelig dele oppskriften med dere. Jeg elsker ferske rundstykker med masse godt pålegg. Mmm! Sunt skal ikke være vanskelig. Oppskriften kommer senere i dag hvis de ble så vellykket som jeg tror.

Slik gå gårdsdagens økt ut:

Bøy: 10X5,

Bulagrian split bøy 8x4,

Et bens hipthrust 10x3

Rumens mark 12x4

Sittende ro 10X4

Facepull 12x2

Australske chins 8x3

Bein og litt rygg. Jeg følger ikke noe program for tiden. Trener litt det jeg vil, og forsøker å trene en del helkropp, men noen ganger blir det kun favorittøvelser som i går. 

I dag tenkte jeg å trene litt på vektløfting og avslutte økta med baseøvelsene: bøy, mark og benk. Så gøy å trene så variert som jeg gjør nå, jeg har i det siste hatt et utrolig avslappet forhold til trening. Og det har faktisk gitt meg resulateter i form av at jeg har økt i vekter på flere øvelser. Jeg er ikke så glad i å teste alt jeg gjør. Men kanskje jeg skal bli litt flinkere til å teste max styrken min av og til jeg også? Jeg lærer jo noe nytt hele tiden. I går lærte jeg hvordan jeg kan style bryna mine hver dag takket være Bitchen Brows, og at et avslappet forhold til trening også kan gi gode resultater.

For dere som følger meg på snap, dere fikk med dere at jeg var hos Bitchn Brows i går. En super nydelig salong. På bilde over og under ser du bryna mine rett etter styling hos Bitchn´ Brows. Det trengte jeg virkelig, bryna mine har vært så not on point om dagen. Jeg ble så utrolig fornøyd, hadde aldri trodd at jeg kunne ha så fine bryn. Så happy! Se hvor fine de ble♡

På studio fikk jeg både farget og klipt bryna mine. Hun lærte meg også hvordan jeg på best mulig måte kunne style mine egne bryn slik at jeg kan ha bitchen brows hver dag. Disse jentene har virkelig peiling på hva de driver med. Hvis det er et sted du trygt kan fikse bryna dine, så er dette stedet å gå. Mer info om studio finner du her eller på facebook her. Behandlingen er sponset.

Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016
hits