CHIPS'N DIP

  • 07:00

Skrevet i samarbeid med Atkins Norge. 

God fredag bloggvenner,

Hva sier du til spr stpoptetchips og dipp? Dette er noe av det enkleste og diggeste jeg har laget.

Denne syntes jeg skulle passe veldig bra til helgen. Perfekt tilbehr til kjtt eller kylling. 


CHIPSN DIP

-ca 45min, 2 personer

1 stor stpotet 

olje

salt

------

1 avokado

1 1/2 lime

1 potte fersk koriander

1 liten pakke pinjekjerner (ca 45gram)

1 ts salt

1 ts pepper

1 ts sukker (sukrin hvis du vil st over sukker)

3 ss olje


Det du starer med gjre er sette ovnen p 225grader. 

S rister du pinjekjerner i en panne til de har blitt gyldne. Deretter setter du de til siden slik at de kan kjle seg ned. 

Chips: Skjer opp stpoteten i nsket strrelse og legg de i en ildfastform med olje, salt og pepper. Sett den p en rist midt i ovnen. Etter ca 30min sjekker du om chipsen begynner bli ferdig. De siste 10-15min setter du p grillmodus. Da blir de crispy og super gode. OBS!! Alle ovner er forskjellige. Pass hele tiden p chipsen, den kan fort bli brent.



Koriander dipp: ha avokado, lime, koriander, olje, og krydder i en blender og kjr det sammen til en fin masse med en stavmikser. Nr det er gjort tilsetter du pinjekjerner og kjrer det sammen med en stavmikser igjen. Voil! Tidenes beste dipp er finito! N er det bare nyte. Enten som tilbehr til kylling eller bare akuratt som det er p fredagskvelden.









Hper det smaker!

2 kommentarer

Henriette Celin

01.07.2016 kl.10:04

S digg det s ut. Snn chips m jeg prve :3

lisarorvik

01.07.2016 kl.11:14

Dette s kjempe godt ut :)

Skriv en ny kommentar

Les mer i arkivet Juli 2016 Juni 2016 Mai 2016
hits