CHIPS'N DIP

  • 07:00

Skrevet i samarbeid med Atkins Norge. 

God fredag bloggvenner,

Hva sier du til sprø søtpoptetchips og dipp? Dette er noe av det enkleste og diggeste jeg har laget.

Denne syntes jeg skulle passe veldig bra til helgen. Perfekt tilbehør til kjøtt eller kylling. 


CHIPS´N DIP

-ca 45min, 2 personer

1 stor søtpotet 

olje

salt

------

1 avokado

1 1/2 lime

1 potte fersk koriander

1 liten pakke pinjekjerner (ca 45gram)

1 ts salt

1 ts pepper

1 ts sukker (sukrin hvis du vil stå over sukker)

3 ss olje


Det du starer med å gjøre er å sette ovnen på 225grader. 

Så rister du pinjekjerner i en panne til de har blitt gyldne. Deretter setter du de til siden slik at de kan kjøle seg ned. 

Chips: Skjer opp søtpoteten i ønsket størrelse og legg de i en ildfastform med olje, salt og pepper. Sett den på en rist midt i ovnen. Etter ca 30min sjekker du om chipsen begynner å bli ferdig. De siste 10-15min setter du på grillmodus. Da blir de crispy og super gode. OBS!! Alle ovner er forskjellige. Pass hele tiden på chipsen, den kan fort bli brent.



Koriander dipp: ha avokado, lime, koriander, olje, og krydder i en blender og kjør det sammen til en fin masse med en stavmikser. Når det er gjort tilsetter du pinjekjerner og kjører det sammen med en stavmikser igjen. Voilà! Tidenes beste dipp er finito! Nå er det bare å nyte. Enten som tilbehør til kylling eller bare akuratt som det er på fredagskvelden.









Håper det smaker!

2 kommentarer

Henriette Celin

01.07.2016 kl.10:04

Så digg det så ut. Sånn chips må jeg prøve :3

lisarorvik

01.07.2016 kl.11:14

Dette så kjempe godt ut :)

Skriv en ny kommentar

Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016
hits