POWER SMOOTHIE

  • 14:25

HOLA FRIENDS!

Klar for en ny uke? Jeg vet hvertfall at jeg er det. Jeg kunne ikke bedt om en bedre helg en denne. Helgen min startet med bursdag for min fine venninne Tonje. En kveld jeg aldri vil glemme♡ Lenge siden jeg har ledd, synget, danset og kost meg SÅ mye. Vil du se noen bilder fra kvelden? Klikk deg inn her, så får du se noen av bildene som Tonje har lagt ut på bloggen sin.

Lørdag var det spontant middag og vin med gode venner. Planen var egentlig å dra ut, men vi kom oss aldri så langt. Det var så koselig å bare være hjemme med gode samtaler, vin og snacks. Hele søndagen ble brukt på sofaen. Jeg har følt meg litt små forkjølet hele uka, og det har ikke blitt noe bedre etter denne helgen. Det beste for en sår hals er noe kaldt. Som denne power smoothien:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Favoritten på lesesalen, på jobb og i farta; Pink PowerSmoothie.

PowerSmoothie med ekstra protein:

Frosne bringebær, 1 scoop protein, banan, 1/2 lime og melk til passe konsistens. Miks med en stavmikser til den blir kremete.


Jeg bruker Fit&Smart vanilje protein pulver fra Gymgrossisten. Jeg har prøvd mange forskjellige(!) og det finnes ikke noen som er bedre på smak eller konsistens. Har fått jentene mine til å kjøpe det også, og de digger det. Smaker himmelsk, klumper ikke og får smoothien til å bli ekstra kremete (ps: jeg er IKKE sponset av Gymgrossisten for å si dette. Dette er min ærlige mening)

Psst! trykk her HER for gode rabattkuponger du kan bruke ved kjøp hos Gymgrossisten /adlink.

Gjør det beste ut av den nye uka! Jeg er på vei til trening for en rolig økt, og litt stretching.

Klem Marie

6 kommentarer

Henriette Celin

30.05.2016 kl.15:19

Så deilig den både hørtes- og så ut :-D

Sånne kvelder med venninner er så kjekke ^^

fitnesscherry

30.05.2016 kl.16:15

Henriette Celin: tusen takk:-) Ja det er det

Maren

31.05.2016 kl.10:20

Lurte litt på hvordan du har fått tak i vaniljesmak på fit & smart proteinet... Når jeg skulle sjekke det ut i dag kommer det bare opp sjokolade :(

fitnesscherry

31.05.2016 kl.10:55

Maren: jeg pleier enten å bestille mitt på gymgrossisten.no eller kjøpe det i en av gymgrossisten sine butikker

malene

31.05.2016 kl.10:20

jeg har akkurat begynt med protein pulver og lurte på hva du pleier å bruke det i annet enn smoothie for eks? :) bestilte det vaniljeprotein pulveret nå så er spent på det :)

fitnesscherry

31.05.2016 kl.10:57

malene: Jeg bruker det i smoothie (slik du skrev), men også i kjeks, hjemmelaget sjokolade og kaker etc.. Flere oppskrifter på bloggen med proteinpulver :-)

Skriv en ny kommentar

Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016
hits