KVIKK LUNSJ MUFFINS
Super gode muffins laget i samarbeid med Atkins Norge.
♡Helt siden jeg var liten har jeg alltid vært veldig glad i å lage muffins. Husker jeg ofte lagde det etter skolen, mens jeg ventet på at mamma skulle komme hjem fra jobb. Så jeg tok utgangspunk i en muffinsoppskrift mamma har hatt hjemme for å lage en sunnere variant. I denne er det masse fiber og proteiner. Den er helt uten tilsatt sukker, og kan nyter med den beste samvittighet. Jeg ser for meg at de hadde blitt ekstra gode med en deilig glasur, men det får du bestemme selv om du vil ha.
Fiberrike og proteinrike kvikk lunsj muffins:
-ca 8 muffins, stekestid 15-20 min.
2 egg
100 g vanilje kravg/kesam
50 g havremel (jeg lager min selv, havregryn og stavmikser)
4 ss bake kakao
4 ss sukrin melis
1 ss surkin gold
1/s ts vanilje pulver
1 ts bakepulver
1 pk Atkins Chocolate break
Sett ovnen på 180 grader. Først pikser du egg og melis, til du får eggedosis. Deretter tilsetter du kvargen, pikser det sammen før du tlsetter alt det tørre. Bland det godt sammen, og fordel i muffinsformer. Jeg tror du gjør lurt i å ha pappformer i en muffinsform så de ikke flyter utover brettet.
Håper det smaker og god helg♡
Klem Marie
Henriette Celin
08.04.2016 kl.11:00
fitnesscherry
09.04.2016 kl.10:03
Tiril Sørensen - Trening, Kosthold & Oppskrifter
08.04.2016 kl.14:52
fitnesscherry
09.04.2016 kl.10:02