TUK TUK KYLLING ALÀ FITNESSCHERRY

  • 07:28

Dagens middag blir tipset til dere i samarbeid med Atkins Norge.

Heiiii bloggvenner og GOOOD FREDAG! Endelig helg, fredagsfølelse og alt det der. Jeg elsker fredager fri eller ikke. I dag er det noen timer med studer, så er det jobb med de fineste kollegaene en kan ha. Etter jobb skal vi ut å spise så ta noen drinker. Gleder meg masse. Det blir så bra. Jeg er så heldig som har en så fin jobb å komme til vedsiden av studiene og treningen min. 

Tar med andre ord helt treningsfri i dag. Men jeg har trent alle andre dager denne uka, så vil si at det en stor forbedring fra forrige uke, haha. Lørdag stenger Magnat grusomt tidlig (skam på skambeinet til dere), så da får jeg ikke trent fordi jeg jobber til 16 på lørdag. Hvis noen kan lure meg inn på et annet senter, rop ut! Lurer fortsatt på om jeg skal bytte senter eller ikke. Men det er jo ikke bare bare. Fordi da må jeg flytte over alle som trener og jobber der også. Struggle.. 

Dette trenger du :

- 2 porsjoner

2 stk kyllingfilet

1/2 brokkoli

mais

søt paprika

1 fedd hvitløk

1/2 habanero chili (STERK SOM JULING)

3-4 ss peanøttsmør (jeg bruker Green Choise)

1 boks kokosmelk (jeg brukte GO TAN)

ris (evt bruk noe mer lavkarbo vennlig som tilbehør, som feks kan du bruke mer brokkoli)

Slik gjør du:

Sett risen til kok som anvist på pakken. Stek kyllingen på medium varme, ta de så ut av pannen og riv/kutt de i mindre biter. Hiv de tilbake i panna med hvitløk og chili, ha i peanøttsmør, og kokosmelk, deretter tilsetter du resten av grønnsakene . Smak til med salt og pepper.

Jeg serverer med fersk koriander, lime og peanøtter. 

 Håper det smaker!

3 kommentarer

lisarorvik

12.02.2016 kl.09:33

Dette så helt nydelig ut :)

Henriette Celin

12.02.2016 kl.10:31

Å, dette fristet! nam nam :-D

Birgitte

12.02.2016 kl.15:03

Nam! Så flink du er:-) Høres ut som du får det supert i kveld, og det fortjener DU! God helg<3

Skriv en ny kommentar

Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016
hits