FROKOST SMOOTHIE

  • 11:33

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere♡ Studedag i dag, så da begynner alltid dagen litt senere enn vanlig. Jeg syntes det er deilig å planlegge dagen selv. Da kan jeg jobbe med skolen når jeg vil, og ta lunsj når jeg er sulten. Merker at jeg må være litt steng med meg selv slik at jeg får gjort alt som jeg har planlagt å gjøre. 

Havregrøt har liksom alltid vært den korrekte frokosten å spise. Fordi den holder deg mett lenge, proteinrik og bla bla. Så det har jeg gjort i mange år også. Fordi jeg trodde det var rett. Det er det helt sikkert for mange også. Men jeg hatet alltid den tunge følelsen jeg fikk etter en runde med havregrøt eller proteinpannekaker til frokost. Følte meg alltid med slapp etter frokost, mer slepp enn hva jeg gjorde før jeg spiste. Jeg er ikke den første som løper til frokostbordet når jeg står opp, og vil helst ha en time på meg før jeg spiser noe. Rett og slett fordi det er sånn kroppen min fungerer. Jeg har ikke noe særlig matlyst, og jeg kan godt kose meg med en og to kopper kaffe i ro og mak før jeg begynner å tanke på frokost. 

Så for noen månder siden prøvde jeg ut en litt lettere frokostvariant, som yoghurt, skyr, CC, smootie.. For meg dette en perfekt frokost. Jeg føler meg mett og lett. Klar for å gi meg utpå skolearbeid, trening eller jobb. 

FITNESSCHERRY´S FROKOST SMOOTHE:

en dæsj frosne bringebær

2 ss CC (cottage cheese)

1 scoop vanlije protein (30 gram)

1/2 lime

en skvett havremelk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper dere får en super duper tirsdag! 

4 kommentarer

Linda Mathews

26.01.2016 kl.11:42

Nam nam :-)

Birgitte

26.01.2016 kl.15:00

Nam, ser skikkelig godt ut! Ha en fiin tirsdag<3

Henriette Celin

26.01.2016 kl.16:47

Så deilig den så ut!

Espolin

26.01.2016 kl.23:04

Hei, om du har lyst på gratis redigering av bilder eller header til bloggen, ta en titt på www.espolin.net :) Vi er en ny oppstartet side.

Skriv en ny kommentar

Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016
hits