FAJITA SANDWITCH

  • 18:19

Hei dere. For en deilig dag det har vært. Jeg hadde en super økt på magnat tidligere. Jeg kjenner at armene mine og ryggen min er super trøtte etter mye øving på håndstående denne uka. Så i morgen har de gitt klar beskjed om en liten pause. Viktig å lytte til kroppen.

Uansett du vet når du kommer hjem fra trening, hopper i dusjen og kommer ut våt som ei bikkje og så sulten at du tar hva som helst? Det er søndag, og jeg kan ikke si at jeg har vært så rutta på helgehandelen akuratt.. På fredag ladet jeg kjøleskapet med CC, bær og frukt. Uten å tenke over hva jeg egentlig trengte. Jeg har sikkert no hjemme tenkte jeg.

Målet nå var å ordne noe mat, og det raskt. Fant et tre-fire dagers gammel brød ligger på benken, pluss oppstekt kylling med fajitas krydder i kjøleskapet. PERFEKT! Ostesmørbrød med kylling fajitas it is. Sykt godt ble det også. Jeg prøver hele tiden å være flink til å bruke rester jeg har i kjøleskapet og det vil jeg med dette oppfordre alle til å være også. Hver år blir det kastet utrolig mye mat.

Enkel singel-aktig middag ♡

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viste dere foresten at jeg kan være super distre til tider? Haha. Hverfall når det kommer til å pakke treningsbag, skolevesken, feriebagen etc. Jeg glemmer så og si ALLTID noe. Og det gjør jeg nesten hver gang jeg skal trene. Enten om det er ekstra skift, vann, håndkle eller minnebrikken til kamera mitt. I dag var det minnebrikken som ble igjen hjemme i macen (som skjer ca 50% av gangene jeg pakker med kameraet). Så da ble det ikke noe bilder i dag, desverre for meg. For da blir det ekstra jobb i morgen. Men jeg syntes jo bare at det er gøy uansett. 

 Kanskje jeg skulle tatt et jeg er hun som - innlegg snart? 

Håper du har hatt en helt fantastisk helg. Husk at uansett hva du har gjort i helgen så blir det nullstilt mandag morgen. No stress :-)

4 kommentarer

lisarorvik

10.01.2016 kl.19:42

Dette så kjempe godt ut :)

Hilde

11.01.2016 kl.11:01

Hei! liker bloggen din kjempegodt og har fulgt deg en stund nå :)

ja, ville likt et "jeg er hun som" innlegg eller et innlegg med mange koselig og morsomme fakta om deg.

fitnesscherry

12.01.2016 kl.12:37

lisarorvik: :-)

fitnesscherry

12.01.2016 kl.12:38

Hilde: hei Hilde! Så hyggelig å høre. Nå ble jeg veldig glad. Det skal jeg huske på. Så da kommer det et om ikke sånn altfor lenge. Stor klem

Skriv en ny kommentar

Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016
hits