SWEETPOTATO PIZZA

  • 06:27

Hei venner, hvordan har du bestemt deg for starte dette ret? Jeg hper ikke du er altfor steng mot seg selv. Du kan enten vre din bestevenn eller din vrste fiende. Vr snill mot deg selv. Jeg har selv vrt begge deler med meg selv. Og jeg vet at det ikke finnes verken fred eller frihet ved ikke vre venn meg megselv. Bare en reminder♡

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her kommet rets frste middagstips p bloggen. STPOTETPIZZA!! Har du prvd denne enda? Toppet med kylling, mais og hvitlksdressing ble denne helt magisk. Dette var en av tre digge middager vi hadde p hytteturen i romjulen.

Denne er elsket av alle som jeg vet har prvd den. Sunn, nringsrik og sabla god!

Handleliste kommer her:

- til ca 2-3 personer

Bunn

400 gram ish stpotet (heller mer enn 400 enn under, men snn ca det)E

Egg, du trenger 1 egg til bunnen

Havregryn, store eller sm, du velger selv. Men du trenger ca 100 gram av dette

Topping

Kylling, to fileter er bra

Tomatpure

Mais

Champinjong, ca 4 store

Revet ost

Trket organo

Dressing

Kesam

Lime, 1/2 holder (sitron funker ogs)

Basilikum

Hvitlk, et fedd

Sukrin, 1 ts ca


Er det innafor regne med at du har salt og pepper hjemme? Hvis ikke m dette handles.

Bunn step 1: Det aller frste du gjr er koke stpoteten enten i kjele med vann eller i mikroblgeoven. Bare husk hakk den opp i sm biter, og la den koke til den er mr. Mens stpoteten mrer seg begynner du p dressingen den er best om den fr st litt. 

Dressing: Hakk opp hvitlk og en neve basilikum, og bland det inn i kesam. Skvis en halv lime oppi, sukrin og smak til med salt og pepper. Sett den i kjleskapet s smakene kan komme frem til servring. 

Bunn step 2: Sett ovnen p 225 grader. Nr potetene er ferdig kokt heller du av vannet og moser de med en stavmikser, tilsett egg, havregryn og salt og pepper til du fr en jevn og fin masse. Fordel det utover et bakepair, og sett inn i forhndsvarmet ovn p 200-225 grader i ca 15-20min. 

Topping: Nr bunnen er ferdigstekt kan du begynne med toppingen. Jeg liker begynne med tomatpure nederst, s ost, ogs kjtt og grnnsaker til slutt. Dette styrer du helt selv. Krydre med salt, pepper og organo og inn i oven igjen til du ser at kyllingen er gjennomstekt og osten er smeltet. 

Str gjerne litt basilium over pizzan fr servering. N er det bare nyte! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 kommentarer

Henriette Celin

04.01.2016 kl.11:20

S nydelig denne s ut! :-D

Iselin Rene

04.01.2016 kl.12:21

Det s helt fantastisk ut :)

Christine

04.01.2016 kl.14:13

Jepp, det var det jeg tenkte! Den s sinnsykt god ut! Den m jeg prve :D Takk for tips!

Kristin Antiveros

04.01.2016 kl.14:36

Mm, det der er noe av det beste som finnes! :-)

Skriv en ny kommentar

Les mer i arkivet Juli 2016 Juni 2016 Mai 2016
hits