SALTE KARAMELLER

  • 08:10

Lurer du hva du skal lage til påske?

Det er vel ikke så legge skjul på at dette er av mine favoritt oppskrifter♡ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SALTE KARAMELLER

-ala Kriweb med en tvist av Cherry.

1 boks viking melk

2 ss smør

3- 4ss sukrin melis

1 ss sukkerfri sirup (evt agave eller honning)

1/2 ts vanlijepulver

Ha alt i en stor bolle og sett i mikroen på full guffe i 3-4min om gangen. Jeg liker å kjøre intervaller på den, fordi plutselig er den ferdig. Men jeg måtte nok ha den inne i 5-6 runder om gangen (minst). Rører i bollen mellom hver intervall. Når den er ferdig er røren ganske tjukk og blitt mørkere i fargen. 

Tips: typisk nybegynnerfeil er å ta ut røren altfor tidlig, da vil aldri røren stivne helt. Jeg har selv gjort det, det blir mer som prim. 

Fordel karamellen utover et bakepapir og la den stivne i noen timer i kjøleskapet før du serverer. Dryss over med havsalt.

Disse karamellene bør oppbevares i kjøleskap (selvom oppbevaringstiden mest sannsyneligvis ikke er så lang. Fordi de er så himla gode)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


 

En kommentar

Henriette Celin

22.03.2016 kl.12:24

De så himla gode ut også, naaam! Karameller er jeg SÅ svak for :3

Skriv en ny kommentar

Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016
hits