SJOKOLADETRØFLER MED KOKOS

  • 10:43

Sist jeg lagde disse var i mars, så nå syntes jeg det var på tide å tørke støv av en gammel oppskrift. Disse sjokoladeballene var en super hit hjemme. De er uten tilsatt sukker, melk og egg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei bloggvenner. Denne jula har det vært mye godis, kjeks og mat hele veien. Jeg er så klar for å komme tilbake i gamle spisevaner. Det å starte dagen med sjokolade og kaffe er magisk, men det holder for noen dager. Nå vil jeg ha mat som gir meg langvaring energi.

Uansett, når kroppen min har vært vant til et så høyt sukkerinntak over flere dager må jeg på en slags rehab. For å hindre meg selv i å fly på veggen etter sukkersug. Hvordan kommer jeg meg gjennom denne rehaben? Jeg pleier å benytte meg av bringebær og blåbær som en kjapp løsning. Det smaker friskt, søtt og inneholder lite kalorier. Her om dagen tørket jeg støv av denne deilig oppskriften. Den er en hit både hos meg og alle andre som har smakt den. 

Et sunnere alternativ når søtsuget kommer snikende.

Sjokoladetrøffler:

-Ca 12 stk

5 store dadler

2 never valnøttkjerner

2 ss kakao

1 ts kanel

1 klype salt

Vann til seig konsisent (OBS OBS vær sparsom med vannet!)

Bruk en stavmikser på det hele til du har en seig og klissete røre. Rull til små baller i kokos og la de stå litt i kjøleskapet før servering. De er aller best dagen etter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sjokoladetrøflene bør oppbevares i kjøleskapet

Følg meg gjerne på min facebook side, her

Håper du får en super flott dag!

2 kommentarer

Birgitte

28.12.2015 kl.22:48

Å, de så nydelige ut! Håper du fikk en fin start på den nye uken:-) Du er en stor inspirasjon synes jeg! Stor klem<3

Henriette Celin

29.12.2015 kl.00:19

Så gode de ser ut <3

Skriv en ny kommentar

Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016
hits