HJEMMELAGET BOUNTY

  • 08:25

Aaah, can I sing hallalujah?

Jeg elsker bounty, og hjemmelaget bountybarer har vært min favorittsnakcs å lage det siste året. Tror det faktisk var en av de første oppskriftene jeg delte på bloggen. Nå håper jeg du kan nyte den oppdatererte oppskirften også. Denne er noe av de beste jeg har laget hittil.

Du kan velge å gjøre disse helt uten sukker, ved å velge en sukkerfri sjokolade eller melkefrie med en melkefri sjokolade.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BOUNTYBAR ALA FITNESSCHERRY:

-ca 20 biter,

♡150 g kokosmelk (helst den tjukke delen)

♡100 g kokos

♡40 g sukrin melis,

♡1/2 ts vanlijepulver

♡100 g mørk sjokolade (ønsker du å gjøre den sukkerfri velger du sukkerfri sjokolade, du kan også lage den uten melk ved å kjøpemelkefri sjokolade)

♡1 ts koksfett

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Bland sammen alt utenom sjokoladen og kokosfett, smak til om du vil ha bountymassen søtere med sukrin melis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2. Fordel massen i en plaspose. Klem den falt og la den ligge i frysren i noen timer, til den er gjennomfryst.

3. Når den er fryst tar du den opp av frysren og la den tine litt før du kutter opp i små biter.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Lag et vannbad til sjokoladen og koksfettet, la de ligge å smelte.

5. Når sjokoladen er smeltet tar du en gaffel og fører kokosbitene i sjokoladen en etter en. Pass på at det kommer sjokolade rundt hele (masse gris og søl)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6. Legg så bountybitene dine på et bakepapir

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7. VOILÀ! Nå er det bare å nyte eller gi bort til noen heldige venner. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse må oppbevares i kjøleskap.

 

Ha en super god dag hjerter,

Klem Marie

8 kommentarer

Therese

09.12.2015 kl.08:29

De så sinsykt gode ut! :) Ha en super dag!

fitnesscherry

09.12.2015 kl.08:57

Therese: tusen takk Therese<3

Therese Hoff Hansen

09.12.2015 kl.10:12

De så veldig gode ut! skal prøves :D

Henriette Celin

09.12.2015 kl.12:32

Noe så godt! elsker den sjokoladen, og hadde vært gøy å lagd den selv :-D

fitnesscherry

09.12.2015 kl.14:52

Therese Hoff Hansen: Takk:-) Si ifra hvordan det gikk da

fitnesscherry

09.12.2015 kl.14:52

Bergensergenser: jamen det må du jo:-)

Hedda

16.12.2015 kl.22:35

Hvilken kokosmelk bruker du? Lett eller original? De ser kjempe gode ut, skal testest til helgen 😍

fitnesscherry

16.12.2015 kl.22:52

Hedda: Bruker vanlig kokosmelk ja :-) Herlig, du får gjerne si ifra hvordan det går. Klem

Skriv en ny kommentar

Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016
hits